شهرداری تهران آماده میزبانی از مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Defapress Iran 04.06. 13:58

شهرداری تهران آماده میزبانی از مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، «مصطفی زیبایی‌نژاد» مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران، جزئیات برنامه‌ها و تمهیدات مدیریت شهری برای برگزاری این رویداد مهمانی ده کیلومتری غدیر را تشریح کرد. وی با اشاره به آمادگی شهرداری تهران برای میزبانی از مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) اظهار داشت: از چند هفته گذشته ج»»»

defapress.ir
Aftab news Iran 04.06. 13:48

مرجان ساتراپی درگذشت

به گزارش آفتاب نیوز، یورونیوز نوشت: مارجان ساتراپی، نویسنده و تصویرگر فرانسوی-ایرانی که بیش از همه با رمان‌تصویری «پرسپولیس» و اقتباس سینمایی آن در سال ۲۰۰۷ شناخته می‌شود، در سن ۵۶ سالگی در پاریس درگذشت. خانواده و دوستان ساتراپی این خبر شوک‌آور را اعلام کردند. خانواده و دوستانش در بیانیه‌ای مطبوعات»»»

aftabnews.ir
Borna.news Iran 04.06. 11:13

قدردانی استاندار خوزستان از نقش محوری آیت‌الله سیستانی در همبستگی ایران و عراق / موالی زاده: مردم برای تشییع رهبر شهید آماده‌اند / میلیون‌ها جان‌فدای ایران در آن سوی مرزها حضور دارند

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، سید محمدرضا موالی‌زاده در دیدار با نمایندگان آیت‌الله سیستانی که روز چهارشنبه سیزدهم خرداد ماه در محل دفتر استاندار خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: از حضرت آیت‌الله سیستانی که همواره نگاه ویژه‌ای به استان خوزستان و کشور داشتند، صمیمانه تشکر می‌کنم. او با اشاره به ایستا»»»

borna.news
Young Journalists Club Iran 03.06. 21:59

جزئیات برنامه‌های ‌‌مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) و مهمانی غدیر

باشگاه خبرنگاران جوان - همزمان با تقارن عید سعید غدیر خم و سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مصطفی زیبایی‌نژاد، مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران، جزئیات برنامه‌ها و تمهیدات مدیریت شهری برای برگزاری این دو رویداد را تشریح کرد. وی پس با ... »»»

yjc.ir
Asriran Iran 03.06. 17:06

نامه ۸۵ نماینده به رهبر انقلاب؛ برد موشک‌ها باید به دفتر کار قاتلان رهبر شهید برسد (+اسامی امضا کنندگان)

ما همچون امام شهیدمان، هیچ اعتمادی به وعده‌های دشمن متجاوز نداریم، مذاکره با دشمنان قسم خورده ملت ایران بویژه آمریکا را نه تنها بی‌فایده که همچون آن حکیم و رهبر شهید، همراه با ضرر برای ملت ایران می‌دانیم و ضمن حمایت از مذاکره کنندگان برای رعایت خطوط قرمز تعیین شده و استیفای حقوق به تاراج رفته ملت ا»»»

asriran.com
Khabaronline Iran 03.06. 15:53

نامه ۸۵ نماینده به رهبر انقلاب؛ برد موشک‌ها باید به دفتر کار قاتلان رهبر شهید برسد + اسامی امضا کنندگان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جمعی از نمایندگان مجلس در نامه‌ای خطاب به رهبر انقلاب، ضمن تأکید بر خونخواهی و انتقام خون امام شهید و دیگر شهدای جنگ رمضان، افزودند: از نیروهای نظامی و صنایع دفاعی خود آنقدر حمایت خواهیم کرد تا روزی، بُرد موشک‌هایمان به دفتر کار قاتلان نایب امام زمان و خامنه‌ای شهید برس»»»

khabaronline.ir
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.