İHA vakaları ‘tesadüf’ sınırını aştı
Balıkesir’in Manyas ilçesinde paraşütü açık halde tarlaya düşen bir insansız hava aracına (İHA) ait görüntülerin yeniden sosyal medyada dolaşıma girmesi dikkat çekti. Güvenlik kaynakları, görüntülerin güncel olmadığını, Manyas’a bağlı Salur Mahallesi kırsalında meydana geldiğini bildirdi. Basında ç»»»
Suriye’de zaman daraldı: Entegrasyon yok! Hazırlık çok
Son günlerde Suriye dosyasında peş peşe gelen haberler, ilk bakışta birbiriyle çelişen bir tablo ortaya koyuyor. Batı medyası, Suriye hükûmeti ile terör örgütü Suriye Demokratik Güçleri (SDG) arasında entegrasyon sürecinin hızlandığını yazarken, Washington Suriye yaptırımlarını kaldırıyor, Londra i»»»
Meclis’te 2026 bütçe teklifinin görüşmeleri tamamlandı
TBMM Genel Kurulu’nda bütçe kanunu teklifinin 15. maddesinin de kabul edilmesi ile, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı. OTELDE YAŞAYAN EMEKLİLER AÇIKLAMASI Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 2026 bütçe görüşmeleri için bulunduğu»»»
Miami'de Türkiye, Mısır ve Katar ile Gazze zirvesi: İkinci aşamanın perdesi aralanıyor
ABD Başkanı Donald Trump'ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff, Gazze'deki ateşkes sürecinin birinci aşamasında somut ilerleme kaydedildiğini açıkladı. Türkiye, Mısır ve Katar'ın katılımıyla yapılan görüşmelerde ikinci aşamaya hazırlıkların da ele alındığı bildirildi. Witkoff, ABD merkezli X şirketinin »»»
Bakan Fidan: "(Miami'deki Gazze görüşmesi) Varılan mutabakatlar umut verici" İhlas Haber Ajansı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslar için bulunduğu ABD'de, dün Florida eyaletinin Miami şehrinde ABD, Katar ve Mısır'dan temsilcilerle Gazze Şeridi'ndeki gelişmelerin tartışıldığı görüşmeye ilişkin basın mensuplarına açıklama yaptı. Bakan Fidan, görüşmenin önemine ve görüşmede yer alan baş»»»
Bakan Fidan: Gazze, Gazze’liler tarafından yönetilmeli
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’de düzenlenen Gazze konulu toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye olarak şunu net biçimde ortaya koyduk, Gazze’ye yönelik tüm çalışmalarda üç temel parametre bizim için vazgeçilmezdir. Birincisi, Gazze’nin Gazze’liler tarafından yönetilmesi. İkincisi, Ga»»»
Witkoff, Gazze ateşkesinin birinci aşamasında ilerleme kaydedildiğini söyledi
Witkoff, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, Florida'nın Miami kentinde Türkiye, Mısır ve Katar'ın katılımıyla gerçekleştirilen Gazze'deki ateşkes sürecine ilişkin görüşmelerin detaylarına ilişkin bilgi verdi. Gazze'deki ateşkesin birinci aşamasının uygulanmasın»»»
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Suriye’de ademimerkeziyetçi söylem terk edilmeli
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler terörü ve teröristleri aparat yapmak isteyenleri bildiklerini belirtti. Suriye’de ademimerkeziyetçi söylemin terk edilmeli gerektiğini vurgulayan Güler, 10 Mart mutabakatının sahada karşılığını bulmadığını, Türkiye’nin bu konuda kararlı olduğunu ifade etti. Güler, “»»»
Sadettin Saran’ın ifadesi ortaya çıktı İhlas Haber Ajansı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında ifadesine başvurulan ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran’ın ifadesi ortaya çıktı. Saran evinde bulunan ve ilk testte uyuşturucu olduğuna dair sonuç çıkan ma»»»
ABD, Venezuela açıklarında bir gemiye daha el koydu İhlas Haber Ajansı
ABD ile Venezuela arasındaki politik ve askeri gerilim yükselmeye devam ediyor. Adı açıklanmayan 3 ABD'li yetkili, ABD'nin Venezuela açıklarındaki uluslararası sularda bir gemiyi durdurduğunu ve taşıta el koyduğunu açıkladı. Geminin konumuna ilişkin herhangi bir detay paylaşmayan yetkililer, söz ko»»»
Hükümet Kurulamıyor, Kriz Derinleşiyor: Kosova’nın Zor Yılı-Bayram POMAK
Kosova, bu yılın başında 9 Şubat tarihinde genel seçimlerini gerçekleştirdi. Seçimlerden iktidar partisi Vetëvendosje (VV), yüzde 42 oy oranıyla birinci çıktı. Ancak bu sonuç, Vetëvendosje’nin tek başına hükümeti kurması için yeterli olmadı. Kosova Meclisi’nde hükümeti kurmak için gerekli olan 61 m»»»
TBMM'de 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri tamamlandı
Genel Kurulda milletvekilleri, kesin hesap kanunu teklifinin 7. maddesi üzerinde görüşlerini dile getirdi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı🔹 Anlık »»»
CHP Lideri Özel’den Yunanistan’a övgü, Türkiye’ye eleştiri İhlas Haber Ajansı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Edirne mitinginde Yunanistan ve Bulgaristan’ın ekonomilerini örnek göstererek övmesi, Türkiye’yi eleştirmesi tepki çekti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Yunanistan ve Bulgaris»»»
Milli Savunma Bakanı’nın açıklaması üzerine Doğu Perinçek'ten sorular: ABD Ortadoğu'dan çekiliyorsa Ege'deki üsleri niçin duruyor?
Bakan Yaşar Güler, ‘ABD için artık tehdit Ortadoğu’da değil.’ dedi, ABD’nin Ortadoğu’dan çekileceğini söyledi. Vatan Partisi Lideri Perinçek, ‘ABD Ortadoğu'dan çekiliyorum diyor, 12 Ada’yı niçin silahlandırıyor? ABD Ortadoğu'dan çekiliyorsa ‘Bütünleşen Türkiye’ sürecine yapılan sabotajların arkasın»»»
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: "Çocuklarımızın en ufak can güvenliği riski varsa bu işletmeyle protokol imzalanmaz" İhlas Haber Ajansı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mesleki ve teknik eğitim konusunda "Valiliklerimizin, il müdürlüklerimiz, il istihdam kurullarımız, bu protokollerin yapılacağı her bir işletmeyle oturup iş sağlığı ve güvenliği üzerinden incelemeler yaparlar. Bu incelemeler sonucunda çocuklarımızın en ufak can güve»»»
Japonya Başbakanı Takaiçi Orta Asya ülkelerinden liderlerle Tokyo'da görüştü
Japonya Başbakanı Takaiçi Sanae, başkent Tokyo'da düzenlenen 1. Orta Asya-Japonya Zirvesi kapsamında Özbekistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Tacikistan liderleriyle bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi.Japonya Başbakanı Takaiçi Sanae'nin Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Kırgızistan »»»
Bakan Göktaş: Çocuklarımıza daha güvenli bir dijital dünya sunmak istiyoruz
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Biz, çocuklarımıza daha güvenli bir dijital dünya sunmak istiyoruz. Bu kapsamda çocuklarımızın güvenliğini önceleyen bir sosyal medya düzenlemesini yakın zamanda hayata geçireceğiz." dedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Yıldız Teknik»»»
Karayipler'de sular iyice ısındı: Trump'ın talimatıyla hamleyi yaptılar
ABD Kıyı Emniyet güçleri, Trump'ın talimatıyla Venezuela açıklarındaki uluslararası sularda yürütülen operasyon kapsamında bir gemiyi durdurarak el koydu. Müdahale, Washington ile Karakas arasındaki gerilimi daha da tırmandırdı. ABD'li yetkililer, ABD Kıyı Emniyet güçlerinin Venezuela açıklarındaki»»»
Sadettin Saran'dan Cebeci'ye 'Sende ondan var mı' mesajı: Kendi aramızda yaptığımız espridir | Gündem Haberleri
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı. Sadettin Saran'a ifadesinde Ela Rumeysa'ya "Sende var mı ondan" dediği, Ela Rumeysa Cebeci'nin "Ben escobar mıyım nereden bulayım sen yetiştiriyordun ya başkanım yol bir kaç dal takılalım, haberleşiriz" şeklindeki mesaj içeriklerini kabul e»»»
Bakan Göktaş: Çocuklarımızın güvenliğini önceleyen bir sosyal medya düzenlemesini yakın zamanda hayata geçireceğiz
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde "Ailenin Karşılaştığı Yeni Nesil Sorunlar Çalıştayı Kapanış Oturumu"nda yaptığı konuşmada, 2025 Aile Yılı'nın aileye ve nüfusa dair çalışmaların yoğunlaştığı, meselelerin derinlemesine tartışıld»»»
Gazze'de çöplükte yaşamak zorunda kalan Filistinliler, savaşın hala sürdüğünü söyledi
Gazze'de ateşkesin üzerinden 2 ayı aşkın bir zaman geçmiş olmasına rağmen, İsrail'in anlaşmayı sürekli ihlal etmesi ve yeniden imarın başlamasının öngörüldüğü ikinci aşamaya geçmemekte diretmesi nedeniyle Filistinlilerin hayatında kayda değer bir gelişme ya da iyileşme yaşanmadı. 📲 Artık haberler s»»»
Sadettin Saran'dan Cebeci'ye 'Esrar var mı' mesajı: Kendi aramızda yaptığımız espridir | Gündem Haberleri
Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı. Sadettin Saran'a ifadesinde Ela Rumeysa'ya "Sende var mı ondan" dediği, Ela Rumeysa'nın "Ben escobar mıyım nereden bulayım sen yetiştiriyordun ya başkanım yol bir kaç dal takılalım, haberleşiriz" şeklindeki mesaj içeriklerini kabul etti. Sadettin Saran'ın "da»»»
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: İhlas Haber Ajansı
Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Gençlerimizi tehdit eden bu süreci yakından takip ediyoruz ve özellikle de bu yıl sadece bağımlılıkla mücadeleyle ilgili araştırma yapan üniversitelerdeki akademisyenlere ve sivil toplum kuruluşlarına ve STK’lere 200 milyon TL civarında bir proje desteği ver»»»
Bakan Kacır: “80 iş yerlik sanayi sitesini islahiye’de tamamladık, depremden etkilenen illerimiz ve vatandaşlarımız her daim önceliğimiz oldu”
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “80 iş yerlik sanayi sitesini İslahiye’de tamamladık. Noter huzurunda gerçekleşen kura ile hak sahibi olan iş yer sahiplerimize birazdan anahtarlarını teslim edeceğiz. Gaziantep modelini bir kez daha icra ederek, Gaziantep OSB’mize kazandırıyoruz. Baka»»»
Arabica Coffee House erişilebilirlik odaklı işbirliğine geçti
Arabica Coffee House, BlindLook tarafından geliştirilen sesli simülasyon teknolojisiyle tüm şubelerindeki menü ve hizmetlerin sesli ve etkileşimli şekilde deneyimlenmesine imkan tanıyor. Bu işbirliğiyle görme engelli müşterilerine yardım almadan özgürce hareket edebilecekleri bir hizmet sunan şirke»»»
Film sahnelerini aratmayan anlar, polis böyle etkisiz hale getirdi: Ehliyetsiz sürücünün faturası ağır oldu İhlas Haber Ajansı
Kırıkkale’de drift atarak polisin "dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz genç sürücü, film sahnelerini aratmayan kovalamaca sonucu sokakta yakalandı. Polis ekiplerince etkisiz hale getirilen sürücüye 86 bin 763 lira idari para cezası uygulanırken, otomobil de 60 gün süreyle trafikten men edildi. Kırıkka»»»
Soygun sırasında silahlar patladı: İki kardeşi öldürüp kaçtılar
Suriye’nin Halep kentindeki bir kuyumcu, silahlı kişiler tarafında soyuldu. Soygun sırasında, kardeş olduğu belirtilen 2 kişi yaşamını yitirdi. Suriye'nin Halep kentinde bir kuyumcu dükkanına düzenlenen silahlı soygunda 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Suriye basınında yer alan haberlere g»»»
Perakende ticarette uygulanacak idari para cezaları belli oldu: 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek...
Ticaret Bakanlığı, perakende ticarette belirlenen esasların ihlali durumunda uygulanacak idari para cezalarını yeniden değerleme oranında artırdı. Ticaret Bakanlığı, perakende ticarette belirlenen esasların ihlali durumunda uygulanacak idari para cezalarını yeniden değerleme oranında artırdı. Ticar»»»
Cezayir'de bir ilk: Paris'i sarsacak tarihi adım
Cezayir, 1830–1962 yılları arasındaki Fransız sömürgeciliğinin “suç” sayılmasını öngören yasa tasarısını ilk kez resmi oturumda görüşmeye başladı. Cezayir Parlamentosu, ilk kez 1830-1962 yılları arasındaki "Fransız Sömürgeciliğini Suç Sayma" yasa tasarısını tartışmaya açtı. Parlamentonun alt kanadı»»»
Özgür Özel: Bu haksızlığı bütün dünyaya anlatacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yurt dışındaki ziyaretlerine ilişkin yapılan eleştirilere yönelik, "15 Temmuz'da darbe sana yapılınca ya da geçmişte kapatma davası sana açılınca, partinin başı sıkışınca kapı kapı Avrupa'yı gezeceksin, bunun adı demokrasi arayışı, hukuk yolculuğu olacak ama benim kard»»»
MHP'de 'Köke Yolculuk Paneli'
MHP Fetih ve Kök: Ahlat ve Malazgirt Çalışmaları Enstitüsü tarafından, 'Köke Yolculuk Panel ve Sergi Programı' düzenlendi. MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Fetih ve Kök: Ahlat/Malazgirt Çalışmaları Enstitüsü Başkanı Muhammet Hanifi Macit, Ahlat ve Malazgirt'in Türk kimliğinin inşasında önemli rol oyn»»»
Bakan Kacır: Üretim gücümüzü ülke sathına yayılan sağlam bir yapıya kavuşturacağız
Bakan Kacır, Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Gaziantep'in Yıldızları" ödül töreninde yaptığı konuşmada, küresel ekonominin akışının değiştiği, serbest ticaretin terk edildiği, korumacılık, yerinde üretim, yakından ve dostlardan tedarik yaklaşımının yaygınlaştığı bir döneme geçildiğini»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028 yılı için hedef savunma ve havacılık ihracatında ilk 10'a girmektir
Deniz Platformlarının Hizmete Giriş Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu anda savunma ihracatında dünyanın en büyük 11’üncü ülkesiyiz. Son 11 aylık dönemde savunma ve havacılık ihracatımız, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 artarak 7 milyar 445 milyon dolara ulaştı. Sadece Kasım ayı »»»
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi, Genel Kurul'da
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, '2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi' üzerine görüşmeler başladı. TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkan Vekili Celal Adan başkanlığında toplandı. Genel Kurul'da hazır bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, milletvekillerinin»»»
Bakan Kacır: İHA'da dünya, 8 alanda Avrupa üretim birincisiyiz
Bakan Kacır: İHA'da dünya, 8 alanda Avrupa üretim birincisiyiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Küresel pazarlarda önemli bir rekabet avantajı elde ettik. Askeri insansız hava aracı üretiminde dünyada, ticari araç, güneş paneli, otobüs, beyaz eşya, tekstil, ağaç ürünleri, çimento ve »»»
Üniversite öğrencisi Teslime’nin ölümüne ilişkin iddianame tamamlandı İhlas Haber Ajansı
Aydın’ın Efeler ilçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında zeytinlik alanda başından vurulmuş halde bulunan üniversite öğrencisi Teslime Hanedan’ın (20) ölümüne ilişkin, tutuklu sanık E.F. hakkında, "tasarlayarak ve kadına karşı kasten öldürme" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle i»»»
Bakan Kacır: "23 yıl önce 36 milyar dolar olan yıllık ürün ihracatımız 270,6 milyar dolara çıktı" İhlas Haber Ajansı
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından sanayicilerin başarılarını taçlandırmak amacıyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla "Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi. Törende konuşan Bakan Kacır, "23 yıl önce 36 milyar dolar olan yıllık ürün ihracatımız 270,6 milya»»»
Paribu Cineverse, SrceenX teknolojisine sahip salonunu sinemaseverlerin hizmetine sundu
Paribu Cineverse'ün ScreenX teknolojisiyle donatılan salonunda, yeni nesil RGB lazer projektörle 4K çözünürlükte sunulan görüntüyü en doğru şekilde yansıtmak için özel geliştirilmiş sinema perdesi bulunuyor. Sinemaseverler, "Avatar: Ateş ve Kül" filmini Emaar Square Mall'daki ScreenX teknolojisiyle»»»
DEM Parti heyetinden AK Parti'ye ziyaret
DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ve Avukat Faik Özgür Erol, TBMM’de AK Parti grubunu ziyaret etti. DEM Parti heyetini, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik kapıda karşıladı. Basına »»»
IKG Enstitüsü Başkanı Dr. Latif Çelik’ten TİKA’ya nezaket ziyareti
IKG – Kültür, Tarih ve Entegrasyon Araştırmaları Enstitüsü Başkanı, kültür tarihçisi Dr. Latif Çelik, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı görevinden Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığına atanan Abdullah Eren’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen görüşmede»»»
Murat Emir'den Tuncer Bakırhan'a yanıt: Raporumuz bir “Kürt Raporu” değil
CHP'li Murat Emir, hazırladıkları komisyon raporunu eleştiren DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'a yanıt verdi. Genel bir demokratikleşme ve toplumsal barış için rapor yazdıklarını belirten Murat Emir, 1989'da SHP'nin hazırladığı Kürt raporu hatırlatmasına "Raporumuz bir 'Kürt Raporu' olmay»»»
Adana’dan acı haber: Kayıp yaşlı adam 14. günde ölü bulundu İhlas Haber Ajansı
Adana’nın İmamoğlu ilçesinde 6 Aralık’tan beri haber alınamayan 72 yaşındaki Vahit Şentu’nanın cansız bedeni bulundu. Kızı Hatice Şentuna morg önünde, "Ben sana doyamadım baba" diyerek gözyaşı döktü. Olay, 6 Aralık’ta İmamoğlu ilçesi Saygeçit Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde evinden a»»»
ABD'den Maduro'nun aile üyelerine yaptırım
ABD, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun aile üyelerinin de dahil olduğu 7 kişiye yaptırım uyguladı. Yeni yaptırımlar, 11 Aralık'ta yaptırım listesine alınan Maduro'nun yeğeni Carlos Erik Malpica Flores ve Maduro hükümeti ile ilişkili olduğu belirtilen Panamalı iş insanı Ramon Carretero Nap»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyada kendi savaş gemisini geliştirip denize indiren 10 ülkeden biri Türkiye’dir" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nda düzenlenen "Deniz Platformlarının Hizmete Giriş, Bayrak Çekme ve İlk Sac Kesim" töreninde yaptığı konuşmada, "Dünyada kendi savaş gemisini geliştirip denize indiren 10 ülkeden biri Türkiye’dir" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip E»»»
Sezgin Tanrıkulu, Figen Yüksekdağ'ı ziyaret etti
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 9 yıldan uzun süredir cezaevinde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ı ziyaret etti. Yüksekdağ hakkında verilen mahkumiyet kararıyla ilgili istinaf incelemesinin hâlâ tamamlanmadığını vurgulayan Tanrıkulu, Yüksek»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendi savaş gemisini yapan 10 ülkeden biriyiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2028 senesi için belirlediğimiz hedef, 11 milyar dolarlık ihracat rakamıyla savunma ve havacılık ihracatında dünyada ilk 10'a girmektir. Dünyada kendi savaş gemisini geliştirip denize indiren 10 ülkeden biri Türkiye'dir" dedi. Konuşmasına Pakistan heyetini ve sa»»»
Tekirdağ’da aranan şahıslara operasyon: 1 haftada 152 yakalama İhlas Haber Ajansı
Tekirdağ genelinde emniyet ekiplerince bir haftada yapılan çalışmalarda, haklarında ifade ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 152 aranan şahıs yakalandı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde yürüttüğü denetim ve operasyonlarda, yağma, dolandırıcılık, silahlı terör örgütüne üye olma, »»»
Bakan Kurum açıkladı: Yüzyılın Sosyal Konut Projesi’nde geçerli başvuru sayısı 5 milyon 242 bin 766 İhlas Haber Ajansı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yüzyılın Sosyal Konut Projesi’nde geçerli olan başvuru sayısının 5 milyon 242 bin 766 olduğunu belirterek bu başvurulardan 1 milyon 326 bininin gençler tarafından yapıldığını söyledi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kuru»»»
Bakan Kacır: Su, sanayimizin sürekliliği için stratejik bir girdi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "İklim değişikliğinin etkileri adeta bir alarm niteliğinde kendini göstererek, sistemsel bir kırılmaya işaret ediyor. Bu sorunu ülkemiz de yaşıyor. Zira su, şehirlerimizin refahı kadar sanayimizin sürekliliği için de stratejik bir girdidir. Sanayi ve T»»»
Bakan Kurum: Yüzyılın Konut Projesi'nde geçerli başvuru sayısı 5 milyon 242 bin 766'dır
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yüzyılın Konut Projesi'nde dün itibarıyla başvuruların sona erdiğini, süreç boyunca 8 milyon 840 bin 314 kişinin başvurduğunu, tüm kriterlere uyarak geçerli olan başvuru sayısının ise 5 milyon 242 bin 766 olduğunu açıkladı. Çevre, Şehircili»»»