Aurela Basha ka të drejtë që refuzon pasaportën dhe shtetsinë shqiptare! -

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Java News Albania 16.04. 21:14

Aurela Basha ka të drejtë që refuzon pasaportën dhe shtetsinë shqiptare! -

Nga Kreshnik Spahiu Hollanda ashtu si Gjermania, nuk lejon të drejtën e mbajtjes së dy shtetësive. Me pak fjalë, një shqiptar që kërkon të jetë Hollandez, duhet ligjërisht të heq dorë nga pasaporta kuqezi, si dhe nga shtetsia shqiptare. Shumë shqiptar që jetojnë prej vitesh në Hollandë e kanë bërë »»»

javanews.al
Sot Albania 16.04. 19:31

Kreshnik Spahiu befason me reagimin, zbulon pse Aurela Basha refuzon të marrë pasaportë shqiptare

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka renditur disa arsye legjitime se pse bashkëshortja e kryedemokratit Lulzim Basha, Aurela Basha refuzon të marr pasaportë shqiptare. Sipas Spahiut, një nga arsyet e saj është se ajo e mban ende një shteg të hapur për tu rikthyer dikur në Hollandë me f»»»

sot.com.al
Alpe News Albania 16.04. 19:06

KRESHNIK SPAHIU/ Aurela Basha ka të drejtë që refuzon pasaportën dhe shtetsinë shqiptare!

Hollanda ashtu si Gjermania, nuk lejon të drejtën e mbajtjes së dy shtetësive. Me pak fjalë, një shqiptar që kërkon të jetë Hollandez, duhet ligjërisht të heq dorë nga pasaporta kuqezi, si dhe nga shtetsia shqiptare. Shumë shqiptar që jetojnë prej vitesh në Hollandë e kanë bërë këtë zgjedhje sepse »»»

blog.alpenews.al
CNA Albania 16.04. 18:50

Aurela Basha ka të drejtë që refuzon pasaportën dhe shtetsinë shqiptare!

Nga Kreshnik Spahiu Hollanda ashtu si Gjermania, nuk lejon të drejtën e mbajtjes së dy shtetësive. Me pak fjalë, një shqiptar që kërkon të jetë Hollandez, duhet ligjërisht të heq dorë nga pasaporta kuqezi, si dhe nga shtetsia shqiptare. Shumë shqiptar që jetojnë prej vitesh në Hollandë e kanë bërë »»»

cna.al
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.