16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e qeverive së Kosovës dhe Shqipërisë

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Tetova Sot Macedonia del Nord 25.11. 12:25

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e qeverive së Kosovës dhe Shqipërisë

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe Edi Ramës. “Çdo gjë është g»»»

tetovasot.com
RTK Kosovo 25.11. 09:51

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e dy qeverive

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, ka treguar detajet për takimin e dy qeverive Kosovë-Shqipëri. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për t'u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe Edi Ramës. “Çdo gjë është gati, mbledhja e dy qeverive mbahet»»»

Lajmi Albania 25.11. 09:48

Në mbledhjen e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë do të nënshkruhen 16 marrëveshje

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në Sytë 7 të Klan Kosovës në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe E»»»

lajmi.net
Periskopi Albania 25.11. 09:29

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e qeverive së Kosovës dhe Shqipërisë

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe Edi Ramës. “Çdo gjë është g»»»

periskopi.com
Zeri Kosovo 25.11. 09:22

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e qeverive së Kosovës dhe Shqipërisë

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe Edi Ramës. “Çdo gjë është g»»»

Kosova Sot Kosovo 25.11. 09:06

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e qeverive së Kosovës dhe Shqipërisë

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe Edi Ramës. “Çdo gjë është g»»»

kosova-sot.info
Bota Press Kosovo 25.11. 09:04

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e qeverive së Kosovës dhe Shqipërisë

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe Edi Ramës. “Çdo gjë është g»»»

botapress.info
Indeks Kosovo 25.11. 09:00

Në mbledhjen e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë do të nënshkruhen 16 marrëveshje

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në Sytë 7 të Klan Kosovës në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe E»»»

indeksonline.net
Gazeta Blic Kosovo 25.11. 08:56

Në mbledhjen e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë do të nënshkruhen 16 marrëveshje

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në Sytë 7 të Klan Kosovës në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe E»»»

gazetablic.com
EO - Ekonomia Online Kosovo 25.11. 08:51

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e qeverive së Kosovës dhe Shqipërisë

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe Edi Ramës. “Çdo gjë është g»»»

ekonomiaonline.com
Klan Kosova Kosovo 25.11. 08:23

Në mbledhjen e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë do të nënshkruhen 16 marrëveshje

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, foli në Sytë 7 të Klan Kosovës në lidhje me detajet për takimin e nesërm mes dy qeverive, atë të Kosovës dhe Shqipërisë. Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për të u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe E»»»

klankosova.tv
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.