SDG sıkıştı mezhep fitnesi sahaya sürüldü
Suriye Demokratik Güçleri (SDG)’nin 10 Mart Mutabakatı’na uymak için süresi doluyor. Bu dönemde ademimerkeziyetçilik, sınır kapılarının kontrolü ve ayrı silahlı güç şartlarında ısrar eden örgüt yönetimine Şam karşı çıkıyor. Ankara ve Şam’ın Suriye’nin bölünmesine karşı söylemine Moskova da destek v»»»
Asırlardır üretilen Kastamonu fanilasına kış günlerinde yoğun ilgi İhlas Haber Ajansı
Kastamonu’da hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü kış günlerine, coğrafi işaretli fanilalar büyük ilgi görüyor. Yüzyıllardır kışın sıcak, yazın serin tutma özelliğiyle bilinen ve doğal pamuk ipliğinden örülen Kastamonu fanilası, kış mevsiminde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. 2020 yılında Tür»»»
Batı'nın temsili demokrasisinde ciddi kriz: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliği örnek olabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyaset tarzı ve liderliğinin önemine değinen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Uçum, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan temsili liderlik yerine halkın doğrudan sesi hatta uzvu gibi bir liderlik yaptığı için liderlik tipini kökten değ»»»
‘Tüm sabotajlara rağmen bugüne geldik’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da 455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. ‘SÖZÜMÜZÜ TUTTUK’ Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle: “Hatay’ın bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalıştık.»»»
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Hatay küllerinden yeniden doğmuştur
Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni'nde, Hatay'ın milli birlik ve kardeşliğin sembol şehirlerinden olduğunu söyledi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanal»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sözlerimizi tutmanın bahtiyarlığıyla aziz milletimizin karşısındayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hatay'ın bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalıştık. Tüm dünyaya örnek olacak bir şekilde yaralarımızı sardık. 23 yıl boyunca emanetinize hıyanet etmedik. Sizden aldığımız güçle bugünlere gelmeye başladı. Bugün alnımız ak, başımız dik bir şeki»»»
Bahçeli: Acılarımızın üzerine istismar şantiyesi kurmak isteyenler en derin hayal kırıklığına uğradı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Acılarımızın ve anılarımızın üzerinde istismar şantiyesi kurmak için devreye girenler en derin hayal kırıklığına uğramışlardır" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahta»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem turistleri gitti, biz buradayız sizlerle beraberiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Enkazların önünde selfie çekip sosyal medyadan atanlar vardı. Afetzedelerimizin üzüntüsünü içtenlikle paylaşmak yerine deprem turisti gibi ortalıkta dolananlar vardı. Bakın şimdi hiçbirisi ortalıkta yok. Ama biz buradayız. Sizlerle beraberiz. Tıpkı 6 Şubat’ta ol»»»
Bilal Erdoğan'dan 'bahis' çağrısı
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Memur-Sen Genel Merkezi’nde düzenlenen “Türk Dünyası Akademisi Ödül Töreni'ne" katıldı. 'ABSÜRT GELİYOR DEĞİL Mİ?' Erdoğan şunları söyledi: "Topraklarımız işgal edilmeden önce aydınlarımızın, entelektüel sınıflarımızın adeta kafalarının içi i»»»
Bakan Bayraktar: 2026 yeni bir rekor yılı olacak
Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) tarafından düzenlenen 'Dünyada ve Türkiye'de Enerji Güvenliğinin Bugünü ve Yarını: Kritik Minerallerde Riskler ve Çözümler' temalı konferansta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bizim 2024 yılında»»»
Batı'ya ezik insanımıza kabalar... Muhalefete ‘gurbetçi' tepkisi
Başkan Erdoğan, güçlü Türk diasporasından muhalefetin rahatsız olduğunu belirterek, “Gurbetçilerimize hakaret ediyor, yabancılardan 5 dakika dilenmekte hiçbir sıkıntı görmüyorlar, Batılılar karşısında ezikler kendi insanına kabalar” dedi. Başkan Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda Uluslararası»»»
Batı Şeria'da siyonizm terörü: Namaz kılan Filistinliye aracı ile çarptı
İşgal altındaki Batı Şeria'da yasa dışı İsrailli yerleşimcilerin şiddeti bir kez daha ibadet anını hedef aldı. Deir Jarir yakınlarında yol kenarında namaz kılan bir Filistinli, ATV aracının kasıtlı olarak üzerine sürülmesi sonucu yaralandı. Filistin topraklarını gasp eden yasa dışı İsrailli yerleşi»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan' gurbetçilere' uyarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda “Uluslararası Demokratlar Birliği Heyetini Kabul Programı”na katıldı. Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde: "Yurt dışındaki millet varlığımızın bugünkü seviyelerine ulaşması, hiç ama hiç kolay olmadı. Rüzgara karşı yürüdük. Irkçı saldırılara maru»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batılılar karşısında ezikler, kendi insanına gelince kabalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Burunlarının ucunu dahi görmekten aciz tipler çıkıyor, affedersiniz, 'zırzop' gibi çirkin ifadelerle Avrupalı Türklere edepsizce saldırıyor. Yılın 11 ayı çalışan, ter döken, dişinden tırnağından artırdıklarıyla yazın memleketine koşan kardeşlerimize hakaret ediy»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz, ezmeye çalışan kifayetsizlere de hadlerini pekala bildiririz" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tertemiz niyetleriyle Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze eşlik eden Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz, ezmeye çalışan kifayetsizlere de hadlerini pekala bildiririz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Heyetini Kabul Progra»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Batılılara ezik, kendi insanına kabalar
Uluslararası Demokratlar Birliği Heyetini Kabul Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Burunlarının ucunu dahi görmekten aciz tipler çıkıyor zirzop gibi çirkin ifadelerle Avrupalı Türklere edepsizce saldırıyor, ter döken dişinden tırnağından artırdıkları ile yazın memleketimize »»»
Afrika'nın Sahel bölgesi ve kuzeyi, düzensiz göçte yeni küresel kavşağa dönüştü
Afrika'nın Sahel bölgesi ve kuzeyi, son çeyrek yüzyıldır düzensiz göç ve insan kaçakçılığı ağlarının en hareketli merkezlerinden biri olmaya devam ederken 2024 ve 2025 yılları, bölgeyi tarihsel kırılma noktasına getirdi. AA muhabirinin derlediği uluslararası bilgilere göre Nijer, Sudan ve Çad eksen»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e tepki! İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Ankara'dan Trablus'a giderken Haymana ilçesi yakınlarında kaza-kırıma uğrayan uçukta vefat eden Libya heyetine rahmet ; Libya halkına, silahlı Kuvvetlerine ve hükümetine başsağ»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Filistinlilerin kanı elinde olanların hadsizliği teneke tıngırtısı hükmündedir" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Elinde 70 binden fazla Filistinli kardeşimizin kanı olanların hadsizliklerinin bizim nazarımızda teneke tıngırtısından farkı yoktur ve olamaz. Oyuna gelmedik, gelmeyeceğiz. Tahriklere kapılmadık, kapılmayacağız" dedi. Cumhurbaşkanı ve A»»»
28 Şubat dönüm noktası oldu! Star Gazetesi'ne konuşan AK Parti'li Büyükgümüş: Cumhurbaşkanımız sözümüzü yükseltti
Star Gazetesi Yazarı Cüneyd Altıparmak'a konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, siyasete girişinin 28 Şubat süreciyle başladığını belirtti. Sosyal ve siyasal bir duruş bağlamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir bağ kurduğunu dile getiren Büyükgümüş, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın yürüt»»»
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu, Yozgat Stadyumu'nun açılışına katıldı
Yapımı tamamlanan Yozgat Stadyumu'nun açılış programına, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'la birlikte katılan Zorlu, burada yaptığı konuşmada, bu kentte doğmuş, bu topraklarda büyümüş biri olarak açılışını yaptıkları bu güzel eserin, kendisini çocukluğuna götürdüğünü söyledi. 📲 Artık haberler»»»
Türkiye, Yunanistan ve İsrail'i alarma geçirdi: Türkler bizi 3 cepheden kuşatıyor
Türkiye'nin son yıllarda enerji yatırımlarına öncelik verdiğini açıklayan Yunan basını, bu alanda önemli ilerlemeler kaydedildiğini duyurdu. Haberde, Ankara'nın Zengezur Koridoru, Pakistan'da petrol ve doğal gaz arama ile Somali'nin münhasır ekonomik bölgesinde 2026 yılında yeni sondaj hamlelerinin»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028 yılı için hedef savunma ve havacılık ihracatında ilk 10'a girmektir
Deniz Platformlarının Hizmete Giriş Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu anda savunma ihracatında dünyanın en büyük 11’üncü ülkesiyiz. Son 11 aylık dönemde savunma ve havacılık ihracatımız, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 artarak 7 milyar 445 milyon dolara ulaştı. Sadece Kasım ayı »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyada kendi savaş gemisini geliştirip denize indiren 10 ülkeden biri Türkiye’dir" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nda düzenlenen "Deniz Platformlarının Hizmete Giriş, Bayrak Çekme ve İlk Sac Kesim" töreninde yaptığı konuşmada, "Dünyada kendi savaş gemisini geliştirip denize indiren 10 ülkeden biri Türkiye’dir" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip E»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendi savaş gemisini yapan 10 ülkeden biriyiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2028 senesi için belirlediğimiz hedef, 11 milyar dolarlık ihracat rakamıyla savunma ve havacılık ihracatında dünyada ilk 10'a girmektir. Dünyada kendi savaş gemisini geliştirip denize indiren 10 ülkeden biri Türkiye'dir" dedi. Konuşmasına Pakistan heyetini ve sa»»»
Bakan Uraloğlu: "23 yılda Antalya’nın ulaşım ve iletişim altyapısına 244,6 milyar lirayı aşan yatırımlar gerçekleştirdik" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Son 23 yılda Antalya’nın ulaşım ve iletişim altyapısına 244,6 milyar lirayı aşan yatırımlar gerçekleştirdik. Bölünmüş yol uzunluğumuzu 197 kilometreden 761 kilometreye, BSK kaplamalı yol uzunluğumuzu ise 123 kilometreden bin 101 kilometreye çıkardık»»»
Bakan Uraloğlu: Artan turizm trafiğini önemli ölçüde azalttık
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Akdeniz Sahil Yolu'nun Alanya-Gazipaşa kesiminde trafik akışını kesintisiz hale getirerek, özellikle yaz aylarında artan turizm trafiğinin neden olduğu yoğunluk ve gecikmeleri önemli ölçüde azaltmış olduk" dedi. Bakan Uraloğlu, Kültür ve Turizm Baka»»»
Turizmin başkenti Antalya'ya 245 milyar TL'yi aşan yatırım! Uraloğlu: Alanya Doğu Çevre Yolu hizmete girdi
Turizmin başkenti Antalya'ya 245 milyar TL'yi aşan yatırım! Uraloğlu: Alanya Doğu Çevre Yolu hizmete girdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Alanya Doğu Çevre Yolu’nun 12 kilometrelik kesimini ve Demirtaş Kavşağı’nı hizmete açtı. Antalya'ya 23 yılda 245 milyar TL'yi aşan ulaşım ve il»»»
Akdeniz Sahil Yolu'nu rahatlatacak proje açıldı! Süre 35 dakikadan 10 dakikaya iniyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, 'Akdeniz Sahil Yolu'nun Alanya-Gazipaşa kesiminde trafik akışını kesintisiz hale getirerek, özellikle yaz aylarında artan turizm trafiğinin neden olduğu yoğunluk ve gecikmeleri önemli ölçüde azaltmış olduk.' dedi. Uraloğlu, Doğu Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyl»»»
Bakan Tunç, hakim ve savcı yardımcılığı sınavına girecek adaylara başarılar diledi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu hafta sonu gerçekleştirilecek hakim ve savcı yardımcılığı sınavına girecek adaylara başarılar diledi. Adalet Bakanı Tunç, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, hakim ve savcıların kürsüye daha donanımlı ve güçlü çıkmaları için hayata geçirdikleri Hakim ve Savcı Yardım»»»
Rusya'dan Batıya açık tehdit: Meşru hedef haline gelecekler
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Batılı ülkelerin askerlerini Ukrayna'ya konuşlandırma ihtimaline sert tepki göstererek, “Barış gücü” adı altında gönderilecek birliklerin Rus Silahlı Kuvvetleri için meşru hedef sayılacağını açıkladı. Zaharova, başkent Moskova'da düzenlediği haftal»»»
Nükleer satrançta zorlu etap... İki ülkeden Batıya karşı ortak cephe
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, Moskova'daki görüşmelerinde İran'ın nükleer programını masaya yatırdı. İki ülke, Batının uyguladığı yaptırımlara karşı ortak duruş sergilerken, uranyum zenginleştirme konusunda 'saygı' çağrısında bulundu. Lavrov ve Rusya'y»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Terörü ilanihaye Türkiye gündeminden kaldıracağız
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Terörsüz Türkiye' süreciyle ilgili, "İnşallah bu süreç başarıyla sona erdirilecektir. Bu sefer biz kazanacağız. Bu sefer Türkiye kazanacak. Bu sefer emperyalistler, onların oyuncakları bunu kazanamayacak. Ne olursa olsun inşallah Türkiye kazanacak, milletimiz kazanaca»»»
ABD'den Ukrayna'ya güvenlik garantisi... NATO referansı dikkat çekti
ABD'li yetkililer, Ukrayna ile Rusya arasındaki çatışmalara son vermek amacıyla Berlin'de yürütülen görüşmelerde, NATO'nun 5. maddesine benzer güçlü güvenlik garantileri içeren ve bugüne kadarki en kapsamlı olduğu belirtilen 'barış paketi' üzerinde önemli mesafe kat etiklerini bildirdi. Konuyla ilg»»»
ABD’den Ukrayna'ya 5. madde güvencesi
ABD'li yetkililer, Ukrayna ile Rusya arasındaki çatışmalara son vermek amacıyla Berlin'de yürütülen görüşmelerde, NATO’nun 5. maddesine benzer güçlü güvenlik garantileri içeren ve bugüne kadarki en kapsamlı olduğu belirtilen "barış paketi" üzerinde önemli mesafe kat etiklerini bildirdi. Konuyla ilg»»»
ABD'den Rusya ile barış için Ukrayna'ya çağrı: Donetsk bölgesinden çekilin
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski liderliğindeki heyet ile ABD heyeti arasında Berlin’de yapılan görüşmelerde, ABD tarafının Rusya ile barış için Ukrayna’nın Donetsk’ten çekilmesini talep ettiği, tarafların ise müzakerelerin sürdürülmesi konusunda mutabık kaldığı bildirildi.Ukrayna Devlet B»»»
ABD'den Ukrayna'ya 'NATO 5'inci madde' garantisi
Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşı noktalamak maksadıyla Almanya'da bir araya gelen taraflara, NATO’nun 5. maddesine benzer güçlü güvenlik garantileri içeren 'barış paketi' sunuldu. Görüşmeye ilişkin konuşan ABD'li yetkililerden biri, Ukraynalıların ve Avrupalıların şimdiye kadar gördüğü 'en sağla»»»
ABD, Ukrayna'da barış için NATO'nun 5. maddesine benzer güvenlik garantisi vadediyor
Konuyla ilgili Beyaz Saray muhabirlerine bilgi veren ABD'li yetkililer, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ve Avrupalı liderler ile iki günden fazla süren toplantıların ardından "barış paketi"ne dair "bir dizi kritik konuda gerçek bir uzlaşma" sağlandığını kaydetti. 📲 Artık haberler size ge»»»
ABD, Rusya ile barış için Ukrayna'dan Donetsk bölgesinden çekilmesini istedi İhlas Haber Ajansı
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy liderliğindeki Ukrayna heyeti ile ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff ve Trump'ın damadı Jared Kushner liderliğindeki ABD heyeti arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen görüşmeler sona erdi. Adı açıklanmayan »»»
Yarım asırlık tarih yol gösteriyor
Emperyalizme ve Oligarşiye Karşı Devrimci Gençlik Dergisi’nin 50’nci yılı için etkinlik düzenlendi. Kuşaktan kuşağa konuşan Devrimci Gençler “Mücadelemiz geçmişten geleceğe sürecek” dedi. Haber Merkezi Ankara’daki MMO Eğitim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Emperyalizme ve Oligarşiye Karşı Devrimci»»»
Olmazları olduran devrimci
Vatan Partisi önderlerinden Turhan Özlü, 15 Aralık 2024 tarihinde hayatını kaybetmişti. Ulusal Kanal kurucusu da olan Özlü, Görev Vakfı’nın da kurucu ve yöneticilerindendi. 75 yaşındaki Özlü, özü sözü bir olan, yılmaz bir devrimciydi ve çözüm odaklıydı. Hayatını vatana ve partili mücadeleye adadı. »»»