Çin, ABD'yi "yapay zekanın savaş kararlarını etkilemesine" karşı uyardı
Çin Savunma Bakanlığı Sözcüsü Ciang Bin, Pekin'de düzenlenen basın toplantısında, ABD'nin Venezuela ve İran'daki askeri müdahalelerinde yapay zeka araçlarının yoğun şekilde kullanıldığı ve Washington yönetiminin Amerikan ordusunun yapay zeka teknolojilerini kısıtsız kullanabilmesi için teknoloji şi»»»
CHP'li Gökhan Günaydın: Milli parkları, açıkça şirketlerin rant alanı haline getiriyorsunuz
Milli Parklar Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Genel Kurulu'nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "Ruhuyla, özüyle, lafzıyla, metniyle asla kabul edemeyeceğimiz, Anayasa'ya ay»»»
Ahmet Davutoğlu: "Bugün Netanyahu-Trump ikilisi karşısında dimdik ayaktayız deme günüdür" İhlas Haber Ajansı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya’da partisinin iftar yemeğine katıldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katıldı. Davutoğlu, yaptığı konuşmada, "Bu kez de İran’a saldırdılar. İran’la biz tarihi bir komşuyuz.»»»
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "2023 seçimlerinden sonra İYİ Parti olarak herhangi bir siyasi partiyle yaptığımız ittifak görüşmesi dahi yoktur" İhlas Haber Ajansı
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "2023 seçimlerinden sonra İYİ Parti olarak bizim herhangi bir siyasi partiyle yaptığımız bir ittifak değil, bakın bir ittifak görüşmesi dahi yoktur" dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, ‘İftar Buluşmaları’ programı kapsamında Ankara’da gazetecilerle »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye her zaman barışın yanındadır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim İran krizindeki tavrımız gayet berraktır ve nettir. Türkiye her zaman savaşın değil barışın yanındadır. Çatışmanın değil diplomasinin tarafındadır. Kaos ve kargaşanın değil huzur ve istikrarın safındadır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkez»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye her zaman savaşın değil barışın yanındadır" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim, İran krizindeki tavrımız gayet berraktır ve nettir. Türkiye her zaman savaşın değil, barışın yanındadır. Çatışmanın değil, diplomasinin tarafındadır. Kaos ve kargaşanın değil, huzur ve istikrarın safındadır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Pa»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye her zaman savaşın değil barışın yanındadır" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim, İran krizindeki tavrımız gayet berraktır ve nettir. Türkiye her zaman savaşın değil, barışın yanındadır. Çatışmanın değil, diplomasinin tarafındadır. Kaos ve kargaşanın değil, huzur ve istikrarın safındadır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Pa»»»
Bakan Güler: "Terörsüz Türkiye süreci birlik ve kardeşliğimizi güçlendirecek" İhlas Haber Ajansı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörsüz Türkiye sürecinin, güzide şehrimiz Muş’un da bin yıldır ev sahipliği yaptığı birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimini daha da pekiştireceğine yürekten inanıyorum. Altını çizmek isterim ki bu süreçte atılan ve atılacak tüm adımlar, şehitlerimizin aziz hatı»»»
Özgür Özel: Rumeli kültürü dayanışmadır, kardeşliktir, birliktir, zor zamanda birbirine sahip çıkmaktır
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balkan Rumeli Dernekleri’nin iftar programında yaptığı konuşmada Rumeli ve Balkan kökenli vatandaşların Türkiye’nin toplumsal ve siyasal hayatındaki rolüne dikkat çekerek, “Rumeli kültürü dayanışmadır, kardeşliktir, birliktir, zor zamanda birbirine sahip çıkmaktır” ded»»»
Bakan Kurum: Kira fiyatlarını dengeleyecek adımımızı atacağız
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane Merkez Mahallesi Hizmet Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekim töreninde konuştu. Bakan Kurum, "Bayramdan sonra hızla, İstanbul'da da kuraları çekecek, 100 bin yuvanın sahiplerini belirleyeceğiz. Bununla da yetinmeyecek; İstanbul»»»
İran'da ABD-İsrail saldırılarında hayatını kaybeden üst düzey askeri yetkililer için cenaze töreni İhlas Haber Ajansı
ABD ve İsrail'in İran'a yönelik 28 Şubat'ta başlattığı saldırılarda hayatını kaybeden üst düzey askeri yetkililer son yolculuklarına uğurlandı. Saldırılarda hayatını kaybeden Genelkurmay Başkanı Abdurrahim Musevi, Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Muhammed Pakpur, İran Savunma Konseyi Genel »»»
Bakan Kurum Kağıthane'deki kentsel dönüşüm kura töreninde konuştu
Çevre Şehirclik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane Merkez Mahallesi Hizmet Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekim töreninde konuştu. Bakan Kurum, "Burada da deprem bölgesinde olduğu gibi Hizmet sitesindeki hak sahibi vatandaşlarımızın borçlandırma bedelleriyle alakalı bu süreçte y»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye el uzatanın eli, dil uzatanın dili yanar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye iç cephesini güçlendirmiştir. Türkiye 'Terörsüz Türkiye' projesiyle gücüne güç katmıştır. Savunma sanayimizdeki atılımlarla ordumuzun caydırıcılığı daha da artmıştır. Türkiye edilgen konumdan çıkmış; bölgesinde denklem kurucu, oyun kurucu rol üstlenmişti»»»
İngiltere İçişleri Bakanı Mahmood, Londra'da planlanan Kudüs Günü yürüyüşünü yasakladı
Londra Metropolitan Polis Teşkilatı Müdür Yardımcısı Ade Adelekan, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Mart'ta Londra'da yapılması planlanan Kudüs Günü yürüyüşü ve karşı protestolarla ilgili İçişleri Bakanı Mahmood'a yasaklama yönünde talepte bulunduklarını kaydetti. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın Wh»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Emeklilerin maaş ve ikramiyeleri bayram öncesi ödenecek İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. "Uluslararası medyaya servis edilen bu hezeyanların amacını ve hedefini biz çok iyi biliyoruz" İran'a saldırılar devam ederken aralarında kimi eski İsrail'li yöneticilerin Türkiye ile ilgili çeşitli iddialarda bulunduğunu belirten »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Emeklilerimizin bu ayki emekli maaş ödemelerini öne çekerek 14 Mart’tan itibaren ödemeye başlıyoruz İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyelerini her yıl olduğu gibi yine bayram öncesinde hesaplara yatıracaklarını belirterek, "Ayrıca emeklilerimizin bu ayki emekli maaş ödemelerini de öne çekerek 14 Mart’tan itibaren ödemeye başlıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisin»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Savaş, hem coğrafyamızda hem de küresel ekonomi üzerinde ağır bir tahribat oluşturdu" (1) İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En son İsrail’in tahrikleriyle komşumuz İran’a karşı başlatılan savaş, hem coğrafyamızda hem de küresel ekonomi üzerinde ağır bir tahribat oluşturdu" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, konuşmasına toplantının Türki»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aslımıza da ceddimize de sırtımızı asla dönmeyiz. Kim ne derse desin, hangi bildiriyi yayımlarsa yayımlasın bizi biz yapan hasletlere sıkı sıkıya sarılacağız" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savaş büyümeden bölgeyi tamamen ateşe atmadan durdurulmalıdır
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yarın milletin ortak değerlerinin, ortak geçmiş ve gelecek tasavvurunun en veciz nişanesi, milli mutabakat metni olarak gördükleri İstiklal Marşı'nın kabulünün 105. yıl dönümünü idrak »»»
Cevdet Yılmaz’dan KKTC mesajı: ‘Kıbrıs Türkü’nü asla yalnız bırakmayız’
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM’deki AK Parti Grup Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak bölgedeki sıcak çatışmaların Kıbrıs üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Türkiye’nin KKTC üzerindeki garantörlük ve anavatan sorumluluklarına dikkat çeken Yılmaz, adanın »»»
Ekrem İmamoğlu Suç Örgütü’ davasında iş insanı Bulut Aydöner savunma yaptı İhlas Haber Ajansı
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü’ duruşmasında savunma yapan tutuklu sanık iş insanı Bulut Aydöner "Taylan ve Serbülent Danış’ın beyanları üzerine tutuklandım. Bana arsaları rüşvet olarak verdiklerini iddia ediyorlar. Taylan Danış bu arsanın satışı için adeta takla attı. Madem bu yerler rüşv»»»
CANLI - Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savaş bölgeyi tamamen ateşe atmadan durdurulmalıdır
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. <br class="k-br" /> Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Aslımıza da cedd»»»
CANLI - Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savaş bölgeyi tamamen ateşe atmadan durdurulmalıdır
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. <br class="k-br" /> Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Aslımıza da ceddimize de sırtımızı asla dönmeyiz»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgemiz yeniden kan ve barut kokusuyla kaplandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sorunların masada çözülme imkan ve ihtimali varken; yanlış hesaplar, yanlış değerlendirmeler ve elbette gözünü kan bürümüş bir şebekenin kışkırtmaları neticesinde bölgemiz yeniden kan ve barut kokusuyla kaplandı" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup»»»
Epstein davası sonrası Almanya'dan sert yasa çağrısı
Almanya Aile ve Kadın Bakanı Karin Prien, milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın cinsel istismar skandalının ardından, ülkesinde cinsel suçlarla mücadele yasalarının daha da sertleştirilmesi gerektiğini söyledi. Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) partili bakan, Birleşmiş Milletler (BM) Kadın Hakları K»»»
Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti'nden İran açıklaması
Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik askeri saldırılarına ilişkin açıklama yaptı. Kore Merkezi Haber Ajansı KCNA'nın aktardığı açıklamada, ABD ve bağlı güçlerin İran'ın içişlerine müdahalesi sert şekilde kınandı. ABD VE İSRAİL'E SERT KINAMA K»»»
Erzurum’da "Model Fabrika Projesi" istişare toplantısı gerçekleştirildi İhlas Haber Ajansı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) öncülüğünde yürütülen "Model Fabrika Projesi" kapsamında, Erzurum Valiliği’nde istişare toplantısı düzenlendi. Erzurum’un sanayi altyapısını güçlendirmeyi ve KOBİ’lerin verimlilik ile dijital dönüşüm süreçlerini hızlandırmayı hedefleyen proje için paydaş kurum»»»
ABD Kongre üyelerinden İran’a saldırıların "hedefi, maliyeti ve olası sonuçlarına" eleştiri
Demokrat Senatör Chris Murphy, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarını "tutarsız ve eksik" olarak tanımladı. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.»»»
AR-15’i eline alıp Siyonistlere meydan okumuştu: James Fishback bu kez de İsrail için savaşmayı reddetti
ABD’de James Fishback yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi. Florida valiliği için aday adayı olan Fishback, bir kampanya etkinliğinde yazdığı mesajla İsrail için savaşmayı reddettiğini söyledi.Bir etkinlik sırasında kendisinden imza isteyen yedek bir United States Marine Corps mensubunun miğ»»»
Çorum'da büyükbaş hayvanları uygunsuz koşullarda barındıran işletmeye idari para cezası uygulandı
Bakanlığın, NSosyal hesabından yapılan açıklamada, sosyal medyada yer alan ve hayvan refahına aykırı davranışlar içeren görüntülere ilişkin derhal inceleme başlatıldığı belirtildi. Söz konusu görüntülerde yer alan işletmenin Çorum'da bulunduğunun tespit edilmesinin ardından Çorum İl Tarım ve Orman »»»
HKP Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut gözaltına alındı
Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut, gece saatlerinde gözaltına alındığını duyurdu. Sosyal medya hesabından video paylaşan Ankut, saat 02.00’de evine gelen polisler tarafından gözaltına alınarak Vatan Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğünü açıkladı. Halkın Kurtuluş Partisi (HK»»»
Otomobil tırın altına girdi: Sürücü ağır yaralandı İhlas Haber Ajansı
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan otomobil, park halindeki tırın altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Kaza, saat 03.30 sıralarında Ankara Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Oktay S. (23) idaresindeki 16 APN 53 plakalı otomobil, Kestel i»»»
BBP Genel Başkanı Destici: "Sadece Türkiye için değil, tüm yeryüzü mazlumları için güçlü olmak zorundayız" İhlas Haber Ajansı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bölgesel savaşlara ve Gazze’deki soykırıma dikkat çekerek, "Eğer bu dünyada güçlü değilseniz haklı olmanızın hiçbir kıymeti yoktur. Tüm yeryüzü mazlumları için güçlü olmak zorundayız" dedi. BBP teşkilatı, İstanbul Ümraniye’de kurulan bereket»»»
Tahran Valisi CNN Türk'e konuştu: ABD'nin okul saldırısı savaş suçudur
İran’ın Tahran Valisi Mütemadiyen, CNN Türk'e yaptığı açıklamada "Bugün, medrese ve okullardaki yüzlerce masum ve mazlum öğrenci Amerikan füzeleri tarafından saldırıya uğradı. Birçok kız ve erkek çocuk öldürüldü. Bu, kesinlikle tarihe geçecek bir savaş suçudur. Zor zamanlarda, bölgedeki terörist fa»»»
CHP'li Nazlıaka: Aile yılı dedikleri geçen yılda 297 şüpheli ölüm, 294'de kadın cinayeti işlendi
CHP Aile ve Sosyal Hizmetler Politika Kurulu Başkanı Aylin Nazlıaka, MEF Üniversitesi'nde düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" konferansına katıldı. Nazlıaka, "Geçtiğimiz yıla 'aile yılı' dediler, aile yılında 297 şüpheli ölüm, 294'de kadın cinayeti işlendi. İlk kez şüpheli ölüm sayısı kadın cin»»»
Numan Kurtulmuş: Saldırıların derhal durdurulması herkes için zorunluluktur
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına ilişkin, "Saldırıların derhal durdurulması ve çatışmanın daha geniş bir felakete dönüşmeden engellenmesi, bugün herkes için zorunluluktur." dedi. Kurtulmuş, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına ilişkin toplanan Gen»»»
TBMM Genel Kurulu'nda, 'savaş' gündemli kapalı oturum
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD-İsrail ile İran arasındaki savaşın Türkiye'ye etkileri hakkında TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerini kapalı oturumda bilgilendirdi. TBMM Genel Kurulu, ABD-İsrail ve İran savaşı ile savaşın Türkiye'ye ve bölgeye etkisi hakkında»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Ülkemiz, bölgesel hadiseleri güç dengesi bakımından değil; insani, hukuki ve siyasi sonuçları itibarıyla gündemine almaktadır" İhlas Haber Ajansı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Ülkemiz, bölgesel hadiseleri güç dengesi bakımından değil; insani, hukuki ve siyasi sonuçları itibarıyla gündemine almaktadır. Devletimiz ilgili tüm kurum ve kuruluşlarıyla ilkeli, serinkanlı, sonuç almaya dönük ve hakkaniyeti esas alan bir diplomasi anlayışıyla harek»»»
Mahsun Kırmızıgül: ‘İran’da İsrail ve ABD’nin taşeronu olmamalıyız’
Batı Asya’da gerilim tırmanırken Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabı üzerinden ABD-İsrail saldırganlığına karşı bir mesaj yayımladı. Suriye iç savaşının tek galibinin İsrail olduğunu belirten Kırmızıgül, Türkiye’nin bu süreçte ödediği ağır bedelleri hatırlatarak, yeni bir "taşeronluk" tuzağına k»»»
ABD Savunma Bakanı Hegseth: Bugün İran'a yönelik saldırıların en yoğun günü olacak
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, İran'a yönelik yürütülen askeri harekatın 11'inci gününde yaptığı açıklamada, “Bugün, en çok savaş ve bombardıman uçağının katıldığı, İran içindeki saldırılarımızın en yoğun günü olacak” dedi. ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, ABD ve İsrail güçlerinin İran'a yönelik »»»
Mardin’de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli yakalandı İhlas Haber Ajansı
Mardin’in Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde çalışma başlattı. Yapılan ça»»»
AB'den uluslararası çağrı: İnsan hakları bombalarla sağlanamaz
Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Antonio Costa, 'Özgürlük ve insan hakları bombalarla sağlanamaz. Bu değerleri koruyabilecek olan yalnızca uluslararası hukuktur.' dedi. Costa, AB'nin her yıl Brüksel'de düzenlenen Büyükelçiler Konferansı'nda konuştu. Güç siyasetinin uluslararası hukukun yerini al»»»
Bakan Bolat: Gübre temini noktasında bütün tedbirleri aldık
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Gübre ihracatını geçen hafta salı günü geçici olarak durdurduk. Dünyadaki gübre maddesi ürenin en çok üretildiği Körfez bölgesi. Tarım üretimimizin ihtiyaç duyduğu gübrelerin temini noktasında bütün tedbirleri aldık. Tarım ve Orman Bakanlığımız, ona bağlı kuruluşlarda ge»»»
İran: Biz kesinlikle ateşkes arayışında değiliz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD ve İsrail’in ülkesine yönelik saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kalibaf, ateşkes arayışında olmadıklarını belirterek, “Saldırganın ağzına bir yumruk atılmalı ki bir daha İran’a saldırmayı düşünmesin” dedi.İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır »»»
AB: Özgürlük ve insan hakları bombalarla sağlanamaz
Costa, AB'nin her yıl Brüksel'de düzenlenen Büyükelçiler Konferansı'nda konuştu. Güç siyasetinin uluslararası hukukun yerini aldığı bir düzenin kabul edilemez olduğunun altını çizen Costa, çok kutuplu dünya için çok taraflı çözümlerin gerekli olduğunu dile getirdi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nı»»»
İran'dan net mesaj: Biz kesinlikle ateşkes arayışında değiliz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD ve İsrail’in ülkesine yönelik saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kalibaf, ateşkes arayışında olmadıklarını belirterek, “Saldırganın ağzına bir yumruk atılmalı ki bir daha İran’a saldırmayı düşünmesin” dedi.İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır »»»
Rüzgarı arkasına aldı... Tahran'dan Trump'ın açıklamalarına sert yanıt: 'Savaşın sonunu İran belirleyecek'
İslam Devrimi Muhafızları Ordusu (İDMO), ABD Başkanı Donald Trump’ın savaşın “yakında biteceği” yönündeki açıklamalarına sert yanıt verdi. İDMO, Batı Asya’daki savaşın nasıl ve ne zaman sona ereceğine Washington’un değil Tahran’ın karar vereceğini ilan etti. İDMO Sözcüsü Tuğgeneral Ali Mohammad Nae»»»
Bahçeli: Türkiye, üzerinde kumar oynanacak bir ülke değil
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İran'dan ateşlenen ve Türk hava sahasına girdikten sonra etkisiz hale getirilen 2 füzeyle ilgili, "Her ülke aklını başına almalıdır. Türkiye, üzerinde kumar oynanacak bir ülke değildir. Taciz, tahrik veya tertip olup olmadığını netleştirecek ülke İran İslam Cumhuri»»»
İran Meclis Başkanı Galibaf: "Kesinlikle ateşkes peşinde değiliz" İhlas Haber Ajansı
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sonrası gündeme gelen ateşkes tartışmalarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Galibaf, "Kesinlikle ateşkes peşinde değiliz. Saldırgana, bir daha asla İran’a saldırmayı düşünemeyeceği şekilde k»»»
Kaçacaklar! Wall Street Journal: 'Beyaz Saray'da savaştan çıkış planı hazırlanıyor'
Washington uygun zemini yaratıp bir an önce Batı Asya'dan kaçmak için zemin hazırlıyor gibi görünüyor. Dün akşam ABD Başkanı Donald Trump'ın savaşın sonuna yaklaşıldığına dair açıklamalarından sonra Wall Street Journal'ın (WSJ) yayınladığı bir haber Amerika'nın savaştan sıyrılmak istediği tezini gü»»»