Katil İsa Aras Mersinli arkadaşlarına saldırı yapacağını söylemiş: Birkaç kişiyi yazmış ünlem işareti koymuş
Kahramanmaraş’ta 8 öğrenci ile 1 öğretmenin hayatını kaybettiği okul saldırısına ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren İsa Aras Mersinli’nin, olaydan günler önce arkadaşlarına “okula silahla saldıracağım” dediği ancak bu sözlerin şaka sanıldığı belirtildi. İsa Aras Mersinl»»»
Dışişleri: Türkmen soydaşlarımız bakımından meşru bir hakkın gecikmiş bir teslimidir
Türkiye Irak Türkmen Cephesi Başkanı Mehmet Seman Ağaoğlu, Kerkük Valisi olarak resmen görevine başladı. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Bunu, Türkmen soydaşlarımız bakımından meşru bir hakkın gecikmiş bir teslimi olarak görüyoruz" denildi. Kerkük Vilayet Meclisi'nin 16 Nisan'da düzenl»»»
Kuran-ı Kerim'e alçak provokasyon... İngiltere İslam karşıtı ABD'li Gomez'e kapılarını kapattı
İngiltere İçişleri Bakanı Shabana Mahmood, Kur'an-ı Kerim'e yönelik provokatif eylemleriyle bilinen ABD'li Valentina Gomez'in ülkeye giriş iznini iptal etti. Britanya Müslüman Konseyi'nin başvurusu sonuç verirken, Gomez'in Londra'daki aşırı sağcı yürüyüşe katılma planı boşa çıktı. İngiltere hükümet»»»
ABD kabinesinde bir değişiklik daha... Çalışma Bakanı görevden ayrılıyor
Beyaz Saray İletişim Direktörü Steven Cheung, ABD Çalışma Bakanı Lori Chavez-DeRemer'in görevden ayrılacağını açıkladı. Keith Sonderling'in Çalışma Bakan Vekili olarak görevi devralacağı duyuruldu. ABD'de Trump yönetiminin önemli isimlerinden Çalışma Bakanı Lori Chavez-DeRemer, özel sektöre geçiş k»»»
İngiltere’den İslam düşmanı isme ülkeye giriş yasağı
Londra’da düzenlenmesi planlanan aşırı sağcı yürüyüş öncesi İngiltere hükümeti dikkat çeken bir karar aldı. İslam karşıtı söylem ve eylemleriyle bilinen ABD’li Valentina Gomez’in ülkeye giriş izni “kamu yararı” gerekçesiyle iptal edildi. Kararın, Müslüman kuruluşların başvurusu sonrası alındığı bel»»»
AB Şam’da etkili olmak istiyor
Sızdırılan bir belgeye dayandırılan haberlerde, Brüksel’in Suriye’deki geçiş sürecinde etkili bir aktör olmayı hedeflediği belirtiliyor. Haberlere göre AB, 1978 tarihli işbirliği anlaşmasını yeniden canlandırmayı ve Şam’daki yeni yönetimle üst düzey diyalog başlatmayı planlıyor. Bu adımlar, Avrupa’»»»
‘Denge’ yetmez yönümüz Asya
Türkiye’nin dış politika ekseninin yeniden tartışıldığı bir dönemde uzmanlar, çok kutuplu dünya düzeninde denge politikasının yetersiz kalacağını belirtiyor. Asya merkezli yeni güç mimarisi ve Türkiye’nin olası stratejik yönelimi üzerine görüşler öne çıkıyor. ABD’nin küresel sistemdeki ağırlığının »»»
“Maraş Hadisesi”
Bazı olaylar sadece kendi başlarına sarsıcı olmakla kalmaz, daha önce vuku bulmuş aynı türden olayları da çağrıştırarak bizi daha etraflı ve derinliğine bir açıklama ve değerlendirme çabasına zorlar. Maraş’taki dehşetengiz vaka da böyledir ve böyle ele alınmalıdır. Çünkü sırf fail açısından baktığı»»»
Malatya’da silahlı ve bıçaklı kavga: 2 yaralı İhlas Haber Ajansı
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde husumetli şahıslar arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Akçadağ ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, husumetli oldukları belirtilen G.G. ile C.G. ve S.G. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların»»»
Eyüp Arıcı davasında beraat ettikten sonra tekrar tutuklanan 5 şüphelinin ailesi karara tepki gösterdi İhlas Haber Ajansı
Gaziantep’te 17 yaşındaki Eyüp Arıcı’nın hayatını kaybettiği kavgaya ilişkin davada beraat eden, savcılığın itirazı sonrası yeniden tutuklanan 5 şüphelinin ailesi karara tepki gösterdi. 9 Şubat 2025’te iki grup arasında çıkan ve Eyüp Arıcı’nın yaşamını yitirdiği olayla ilgili davanın karar duruşmas»»»
Eyüp Arıcı davasında beraat ettikten sonra tekrar tutuklanan 5 şüphelinin ailesi karara tepki gösterdi İhlas Haber Ajansı
Gaziantep’te 17 yaşındaki Eyüp Arıcı’nın hayatını kaybettiği kavgaya ilişkin davada beraat eden, savcılığın itirazı sonrası yeniden tutuklanan 5 şüphelinin ailesi karara tepki gösterdi. 9 Şubat 2025’te iki grup arasında çıkan ve Eyüp Arıcı’nın yaşamını yitirdiği olayla ilgili davanın karar duruşmas»»»
Macaristan'da dikkat çeken çıkış: Yeni lider Magyar'dan olası ziyaretinde Netanyahu'ya 'tutuklama' mesajı
Macaristan'da yapılan genel seçimi kazanan Peter Magyar, Başbakan Viktor Orban'ın aksine dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Orban'ın başlattığı Uluslararası Ceza Mahkemesinden ayrılma sürecini durduracağını ifade eden Magyar, ülkeyi ziyaret etmesi durumunda Binyamin Netanyahu'nun tutuklanabileceğini»»»
Orgeneral Bayraktaroğlu Arnavutluk'ta temaslarda bulundu
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Arnavutluk Genelkurmay Başkanı Korgeneral Arben Kingji’nin resmî davetlisi olarak Arnavutluk’a gitti. Bayraktaroğlu, mevkidaşı tarafından askeri törenle karşılandı. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj tarafında»»»
Bülent Arınç: Geleceğimizi garanti altına alacak çok önemli çalışmalar yapmalıyız
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, “Hem acil hem orta vade hem uzun vadede eğitim konusunu tekrar bizim ele almamız lazım. Son mesajımda onu söyledim, bu bir beka meselesidir. Filan yerde seçim varmış, bu beka meselesi değil. Bu gençler bizim geleceğimizse, geleceğimizi garanti altına alacak çok öneml»»»
BM'den AB'ye çağrı: İsrail ile ortaklığı durdurun
Birleşmiş Milletler raportörleri, İsrail'in Gazze'deki ağır insan hakları ihlallerini gerekçe göstererek, Avrupa Birliği'nin İsrail ile yürüttüğü ticari ayrıcalık anlaşmasını askıya alması için çağrıda bulundu. BM, anlaşmanın tamamen askıya alınması yasal bir zorunluluk olduğunu ifade etti.Birleşmi»»»
BM’den AB'ye İsrail çıkışı: AB-İsrail Ortaklık Anlaşması acilen askıya alınsın
Birleşmiş Milletler (BM) raportörleri, Avrupa Birliği'nin (AB) İsrail'in soykırım dahil vahşet suçlarına kadar varan ve iyi belgelenmiş insan hakları ihlalleri nedeniyle, bu ülkeyle arasındaki Ortaklık Anlaşması'nı acilen askıya almasını istedi. BM raportörlerince yapılan yazılı açıklamada, AB-İsra»»»
Seçimi kazanan Magyar'dan soykırımcıya açık mesaj: Macaristan'a gelirse tutuklanması gerekir
Macaristan'da genel seçimi kazanan Tisza lideri Peter Magyar, Başbakan Orban'ın başlattığı UCM'den ayrılma sürecini 2 Haziran'a kadar durduracağını ve hakkında yakalama kararı bulunan soykırımcı İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ülkeye gelmesi halinde tutuklanması gerektiğini açıkladı. Macaristan'da g»»»
MÜSİAD Muğla heyeti Ticaret Bakanı Bolat’ın da katıldığı istişare toplantısına katıldı İhlas Haber Ajansı
MÜSİAD Antalya Şubesi’nin ev sahipliğinde, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç, Başkan Yardımcısı Yunus Manav ile önceki dönem başkanları Sayim Akdeniz ve Kazım Demir de katıldı. Gerçekleştirilen toplan»»»
İspanya Başbakanı Sanchez'in eşi Gomez hakkında 24 yıl hapis cezası istendi
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in eşi Maria Begona Gomez Fernandez'in "nüfuzunu kullanma, iş dünyasında yolsuzluk, zimmet ve görevini kötüye kullanma" suçlarından 24 yıl hapis cezası ile yargılanması istendi. Begona Gomez, soruşturmanın kapatılması ve kendisine yönelik suçlamaların geçersiz sayılm»»»
NATO Genel Sekreteri Rutte Türkiye'ye geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı ile görüşecek
NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunacak. Ziyaret kapsamında üst düzey temaslar planlanıyor. Rutte, savunma sanayisi tesislerini de inceleyecek. Programda basına açık bir etkinlik yer almıyor. NATO GENEL SEKRETERİ RUTTE TÜRKİYE'YE GELİYOR NATO Genel Sekreteri Mark Ru»»»
Gülistan Doku soruşturmasında firari şüpheli Umut Altaş için kırmızı bülten İhlas Haber Ajansı
Tunceli’de kayıp üniversite öğrencisi Gülistan Doku soruşturması kapsamında firari şüpheli Umut Altaş’ın geçici tutuklanması ve kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranması için resmi süreç başladı. Tunceli’de 5 Ocak 2020’den bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişim»»»
NATO Genel Sekreteri Rutte, yarın Türkiye'ye gelecek
NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, 21-22 Nisan tarihlerinde başkent Ankara'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. NATO'dan yapılan yazılı açıklamada, Genel Sekreter Mark Rutte'nin 21-22 Nisan tarihlerinde Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunacağı duyuruldu. Rutte'nin başkent Ankara'daki temasları kap»»»
Yalova’da çiftçiye ayçiçeği ve fasulye tohumu desteği İhlas Haber Ajansı
Yalova’da "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi" çerçevesinde 104 çiftçiye yağlık ayçiçeği ve çalı fasulyesi tohumu dağıtıldı. Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle 62 çiftçiye 135 kilogram çalı fasulyesi tohumu, 42 çiftçiye ise 670 kilogram ya»»»
Bakan Kacır: "Girişimcilerimize 2 milyon liraya kadar destek sunuyoruz" İhlas Haber Ajansı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, KOSGEB Girişimci Destek Programı İş Geliştirme Çağrısı 2026 yılı 2’nci dönem başvurularının başladığını ve program kapsamında girişimcilere 2 milyon liraya kadar destek sunulacağını belirtti. Bakan Kacır, resmi sosyal medya hesabından KOSGEB Girişimci »»»
Gülistan Doku cinayeti soruşturmasının firari sanığına kırmızı bülten | Ankara Haberleri
Adalet Bakanlığı, Gülistan Doku soruşturmasında firari şüpheli Umut Altaş’ın geçici tutuklanması ve kırmızı bülten ile uluslararası seviyede aranması için resmi süreci başlattı.»»»
Adalet Bakanlığı, Gülistan Doku soruşturmasında firari şüpheli Umut Altaş’ın geçici tutuklanması ve kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranması için resmi süreci başlattı. İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanlığı, Gülistan Doku soruşturmasında firari şüpheli Umut Altaş’ın geçici tutuklanması ve kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranması için resmi süreci başlattı.»»»
Adalet Bakanlığı, Umut Altaş’ın iade dosyasını hem ABD makamlarına iletilmek hem de INTERPOL Genel Sekreterliği tarafından kırmızı bülten yayımlanmasını sağlamak üzere ilgili bakanlıklara iletti. İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanlığı, Umut Altaş’ın iade dosyasını hem ABD makamlarına iletilmek hem de INTERPOL Genel Sekreterliği tarafından kırmızı bülten yayımlanmasını sağlamak üzere ilgili bakanlıklara iletti.»»»
Gülistan Doku cinayeti soruşturmasının firari sanığına kırmızı bülten
Adalet Bakanlığı, Gülistan Doku soruşturmasında firari şüpheli Umut Altaş’ın geçici tutuklanması ve kırmızı bülten ile uluslararası seviyede aranması için resmi süreci başlattı.Adalet Bakanlığı, Umut Altaş'ın iade dosyasını hem ABD makamlarına iletilmek hem de INTERPOL Genel Sekreterliği tarafından»»»
Yalova’da çiftçiye ayçiçeği ve fasulye tohumu desteği İhlas Haber Ajansı
Yalova’da "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi" çerçevesinde 104 çiftçiye yağlık ayçiçeği ve çalı fasulyesi tohumu dağıtımı gerçekleştirildi. Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören ile 62 çiftçiye 135 kilogram çalı fasulyesi tohumu ile 42 çiftçiy»»»
Bir rozet, bir hitabe, bir ömürlük emanet: Bakan Fidan’dan ADF Youth’ta gençlere adanmışlık çağrısı | Politika Haberleri
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 5. Antalya Diplomasi Forumu kapsamında düzenlenen "ADF Youth" etkinliğinde gençlerle bir araya geldi. Gençlerin gelecekteki diplomasi süreçlerine katkıda bulunmalarının önemine vurgu yapan Bakan Fidan, bu tür etkinliklerin gençlerin seslerini duyurması açısından önemli»»»
Gülistan Doku cinayeti soruşturmasının firari sanığına kırmızı bülten | Ankara Haberleri
Adalet Bakanlığı, Gülistan Doku soruşturmasında firari şüpheli Umut Altaş’ın geçici tutuklanması ve kırmızı bülten ile uluslararası seviyede aranması için resmi süreci başlattı.»»»
Gülistan Doku soruşturmasında gelişme! Firari şüpheli için harekete geçildi
Adalet Bakanlığı, Gülistan Doku soruşturmasında firari şüpheli Umut Altaş’ın geçici tutuklanması ve Kırmızı Bülten ile uluslararası seviyede aranması için resmi süreci başlattı. Adalet Bakanlığı, Altaş'ın iade dosyasını hem ABD makamlarına iletilmek hem de INTERPOL Genel Sekreterliği tarafından Kır»»»
Antalya’da 2 kişinin ölümüne neden yangında perdelerin tutuşturulduğu iddiası İhlas Haber Ajansı
Antalya’da 3 yıl önce Muharrem Barış ile kız arkadaşı Berna Shermetova’nın yaşamını yitirdiği yangına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, evin perdesinin dışarıdan tutuşturulması sonucu yangının çıktığı değerlendirilirken, tutuklu sanıklar hakkında "canavarca hisle yangın çıkarmak»»»
Varank: "Türkiye Yüzyılı’nı mazlum milletler için de inşa etmek mecburiyetindeyiz" İhlas Haber Ajansı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Türkiye’nin savunma sanayisi ve enerji alanındaki tam bağımsızlık mücadelesine dikkat çekerek, kazanımların dünyada adaleti sağlamak ve mazlum milletlere umut olmak için kullanılacağını vurguladı. Türkiye Genç»»»
Cevdet Yılmaz'dan yapay zeka açıklaması: Ekonomik rekabetin belirleyici unsurlarından biri
Cevdet Yılmaz'dan yapay zeka açıklaması: Ekonomik rekabetin belirleyici unsurlarından biri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Yapay zekada atılan her adımın küresel rekabeti ileriye taşıyan bir değer üretmesini hedefliyoruz" dedi. ABONE OL Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bütün alanlard»»»
Cevdet Yılmaz: Yapay zekada atılan her adımın küresel rekabeti ileriye taşıyan bir değer üretmesini hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bütün alanlarda yerli ve milli kapasiteyi geliştirmenin son derece kritik bir politika olduğunu, şimdi de yapay zeka bağlamında aynı politikanın devam ettirildiğini söyledi. Yılmaz, “Yapay zeka alanında attığımız her adımın ülkemizin bilimsel kapasitesini der»»»
Girişimci Destek Programı ikinci dönem başvuruları başladı | Gündem Haberleri
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Girişimci Destek Programı İş Geliştirme Çağrısı kapsamında girişimcilere 2 milyon liraya kadar destek sunduklarını bildirdi.»»»
Fransa'da başörtüsü düşmanı olan eski İçişleriş Bakanı Bruno Retailleau cumhurbaşkanı adayı oldu
Fransa’da eski İçişleri Bakanı ve Cumhuriyetçiler Partisi (LR) lideri Bruno Retailleau’nun 2027 cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığı kesinleşti. Retailleau, başörtüsünün eğitim kurumlarında yasaklanmasını savunuyor. İki dönem kuralına takılan Macron aday olamayacak.Partinin ABD merkezli X şirke»»»
TBMM Genel Kurulu'nda '23 Nisan Çocuk Özel Oturumu'
TBMM Genel Kurulu, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nedeniyle TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında özel gündemle toplandı. TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Ümit ediyorum ki devleti millet adına yönetme koltuklarını doldurduğunuzda bizlerden aldığınız bayrağı çok daha iyi bir şekilde yükse»»»
COP31 ev sahibi Türkiye kararların uygulamaya alınmasına odaklanacak | Gündem Haberleri
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin bu yıl ev sahipliği yapacağı Birleşmiş Milletler iklim müzakerelerinde daha önce alınan kararların ve verilen taahhütlerin uygulamaya alınmasına odaklanacağını ifade etti.»»»
COP31 ev sahibi Türkiye kararların uygulamaya alınmasına odaklanacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin bu yıl ev sahipliği yapacağı Birleşmiş Milletler iklim müzakerelerinde daha önce alınan kararların ve verilen taahhütlerin uygulamaya alınmasına odaklanacağını ifade etti. Bu yıl 31'incisi düzenlenecek olan ve Taraflar Konferans»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yapay zeka, teknolojilerden bir teknoloji değil" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ’Uluslararası Eskişehir Yapay Zeka Zirvesi’ne uzaktan bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği ’Uluslararası Eskişehir Yapay Zeka Zirv»»»
Bakan Kurum: İklim değişikliği ile mücadelede en önemli alan finansman | Gündem Haberleri
COP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Reuters Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, Türkiye'nin bu yıl ev sahipliği yapacağı Birleşmiş Milletler iklim müzakerelerinde daha önce alınan kararların ve verilen taahhütlerin uygulamaya alınmasına odakla»»»
NATO Genel Sekreteri Rutte Türkiye'ye geliyor
NATO Genel Sekreteri Mark Rutte'nin, temaslarda bulunmak üzere 21 ve 22 Nisan tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceği bildirildi. Rutte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile bir araya gelecek. NATO tarafından yapılan açıklamaya gör»»»
İletişim Başkanlığı: Okullardaki saldırılara ilişkin 661 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatıldı
İletişim Başkanlığı, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta okullardaki saldırılara yönelik sanal medya paylaşımlarıyla ilgili toplam 661 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. İletişim Başkanlığı'nın sanal medya hesabından yapılan açıklamada, "Şanlıurfa ve Kahramanmaraş illerinde gerçekl»»»
Ucuz yakıt umudu kışa kaldı: ABD Başkanı Donald Trump'tan dikkat çeken tarih uyarısı
İran savaşı nedeniyle geçen 50 günde 500 milyon varili aşkın petrol arz dışı kalırken toplam ekonomik kayıp 50 milyar doları buldu. Hürmüz Boğazı'nın açılmasına karşın ağır hasar alan enerji altyapısının onarımı yıllara yayılacak. Donald Trump ise yüksek akaryakıt fiyatlarının kasım ayına kadar sür»»»
Gizli dosyalar ortaya çıktı! Epstein'in Paris'teki evinde yeni delillere ulaşıldı
Fransız gazeteciler, ABD'de reşit olmayan kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı kurma suçlamasıyla tutuklu yargılanırken hapishanede ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein'in Paris'teki evinde 2019'da yapılan aramada, suç delili sayılabilecek içeriklere ulaşıldığını belirtti. France 2»»»
Erkan Baş: Adalet Bakanlığı, Demirtaş ile görüşme talebimizi reddetti
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, 9,5 yıldır cezaevinde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşmek için Adalet Bakanlığı'na verdikleri dilekçenin gerekçesiz şekilde reddedildiğini açıkladı. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, yaklaşık 10 yıldır cezaevinde tutulan »»»
Okul saldırıları provokasyonunda 68 tutuklama! İletişim Başkanlığı ayrıntıları duyurdu
İletişim Başkanlığı, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki okul saldırılarına ilişkin yürütülen soruşturmalar ve sosyal medyada dezenformasyon içerikli paylaşım yapan hesaplara yönelik operasyonların ayrıntılarını paylaştı. 72 ilde başlatılan soruşturmalarda 661 kişi hakkında işlem yapılırken, 1.104 sosy»»»
TBMM Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Varank: ’’Dünya siyasetinde, uluslararası ilişkilerde artık sözü dinlenen bir Türkiye var’’ İhlas Haber Ajansı
TBMM Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bartın’da katıldığı İhtisas Akademesi dersinde, bağımsız ve güçlü Türkiye’nin öneminde dikkat çekerek, ’’Dünya siyasetinde, uluslararası ilişkilerde artık sözü dinlenen bir Türkiye var’’ dedi. Körfez’deki savaşa da dikkat çeken Eski Bakan V»»»