Milli sporculardan serbest dalışta 14 madalya
Sırbistan'da düzenlenen 2026 CMAS Serbest Dalış Havuz Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcular, 4'ü altın toplamda 14 madalya kazanarak dünya rekoru elde etti. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun (TSSF) açıklamasına göre milliler, Novi Sad kentinde düzenlenen organizasyonu 14 madalyay»»»
Eski DAİŞ Mensubuna Sırbistan Lehine Casusluktan 6 Yıl Hapis
Priştine Asliye Mahkemesi, eski DAİŞ mensubu Hysri Selimi’yi Sırbistan lehine casusluk suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırdı. Devlet Özel Savcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre Selimi, Sırbistan İstihbarat Teşkilatı'na (BIA) bilgi ve destek sağladı. Savcılığın iddiasına göre Selimi, BIA»»»
Muriqi Tatilin Ardından Fenerbahçe’ye Katılacak-Zhegrova Trabzonspor’da?
Muriqi Tatilin Ardından Fenerbahçe’ye Katılacak-Zhegrova Trabzonspor’da? Milli takımımızın forveti Vedat Muriqi, birkaç günlük tatilini Kosova’da geçirdikten sonra Fenerbahçe’ye katılacak. Türk basınında yer alan haberlere göre Muriqi, Kosova’ya gitmek için İstanbul’daki ‘Sabiha Gökçen’ Havalimanı’»»»
Bakan Uraloğlu'ndan Ankara Havalimanı açıklaması
Bakan Uraloğlu'ndan Ankara Havalimanı açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara Havalimanı'nı sadece askeri bir meydan olmaktan çıkarıp, uluslararası bir havacılık merkezine dönüştürmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. ABONE OL Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, A»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan açtı: Ankara Havalimanı ve bağlantı yolları hizmete girdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan Ankara Havalimanı yeni tesisleri ile Başkent Havacılık Köprüsü ve bağlantı yollarının resmi açılışını gerçekleştirdi. Konuşmasında Ankara'nın gelişen sanayisi, nüfusu ve güçlenen diplomasi trafiğine vurgu yapan Erdoğan, yenilenen havalimanının t»»»
İsrail Maliye Bakanı Smotrich'ten ABD-İran anlaşmasına tepki: İsrail ve özgür dünya için kötü
İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, ABD ile İran arasında varılan anlaşmaya tepki göstererek, anlaşmanın İsrail ve tüm özgür dünya için kötü olduğunu öne sürdü. İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, ABD ile İran arasında sağlanan barış anlaşmasına ilişkin sanal medya hesabından açıklamalarda bu»»»
Roth: Kosova Konusunda Yanılmışım, Sırbistan ile Diyalog Bir Engelleme Aracına Dönüştü
Almanya'nın eski Avrupa Bakanı Michael Roth, Kosova'nın Avrupa Birliği'ne entegrasyon sürecine ilişkin geçmişteki yaklaşımının hatalı olduğunu kabul etti. Eski Alman diplomat Roth, uzun yıllar boyunca Kosova'nın AB'ye yakınlaşmasının temel şartının Sırbistan ile normalleşme diyalogunda ilerleme sağ»»»
Bakan Şimşek sanayi üretimi verisini değerlendirdi
Bakan Şimşek sanayi üretimi verisini değerlendirdi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sanayi üretim verisine yönelik olarak "Yüksek katma değerli yatırım ve üretimi teşvik eden politikalarımızla Türkiye’yi küresel bir üretim merkezi haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. ABO»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Havalimanı açılışında net mesaj: 2026 Türkiye için zirveler yılı olacak | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Havalimanı ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "2026 Türkiye için zirveler yılı olmaya devam ediyor. Kimsenin bizi hedefimizden alıkoymasına müsaade etmeyiz" ifadelerini kullandı. 'ANK' koduyla faaliyet gösterecek havalimanı, 7-8 Temmuz»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Havalimanı açılışında net mesaj: 2026 Türkiye için zirveler yılı olacak | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Havalimanı ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "2026 Türkiye için zirveler yılı olmaya devam ediyor. Kimsenin bizi hedefimizden alıkoymasına müsaade etmeyiz" ifadelerini kullandı. 'ANK' koduyla faaliyet gösterecek havalimanı, 7-8 Temmuz»»»
Norveç Veliaht Prensi Hoiby'ye 4 yıl hapis cezası
Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit'in oğlu Marius Borg Hoiby, yargılandığı tecavüz davasında 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hoiby'nin karara itiraz ederek temyize başvuracağı kaydedildi. Norveç'te yayın yapan NRK, Oslo Bölge Mahkemesi'nde yapılan karar duruşmasında, Hoiby'nin 2 tecavüz suçunun »»»
Erdoğan, NATO Zirvesi için modernize edilen Ankara Havalimanı'nı açtı
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, kapsamlı modernizasyonun ardından "ANK" koduyla uluslararası operasyonlara hizmet verecek olan Ankara Havalimanı'nı açtı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı 7-8 Temmuz'daki NATO Zirvesi'nde de dünya liderlerinin k»»»
Brüksel'den stratejik hamle: Kanada ilk Avrupa dışı SAFE ortağı oldu
Kanada'nın 'Avrupa Güvenlik Eylemi (SAFE)' ortak savunma finansman programına dahil edildiği bildirildi. AB Konseyinden yapılan yazılı açıklamada, Kanadalı şirketlerin ve Kanada menşeli ürünlerin SAFE kapsamında gerçekleştirilen tedarik süreçlerine katılımına ilişkin AB ile Kanada arasındaki anlaşm»»»
Erdoğan konuşuyor: Hangi mesajları verecek?
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Havalimanı ve Bağlantı Yolları açılış töreninde açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "2026 her alanda zirveye oynayan Türkiye için zirveler yılı olarak devam ediyor. Yüz milyonlarca kardeşimizin güçl»»»
Rusya'dan Londra'ya 'çaresizlik' tokadı: 'Kriz İngiltere'yi korsanlığa başlattı'... Tankere el koyma operasyonun perde arkası
İngiltere'nin Rus “gölge filosu”na ait olduğu gerekçesiyle bir tankere çıkarma yapıp el koymasına Moskova'dan sert tepki geldi. Kremlin Özel Temsilcisi Kirill Dmitriyev, İngiltere Başbakanı Keir Starmer'ı, tankere el koyarak ülke içindeki sorunlardan dikkati başka yöne çekmeye çalışmakla suçladı. D»»»
ABD ile İran anlaştı: Resmi imza töreninin yapılacağı tarih belli oldu
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ABD ve İran arasında barış anlaşmasına varıldığını bildirdi. Şerif yaptığı açıklamada "ABD ve İran arasında barış anlaşmasına varıldığını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Resmi imza töreni Cuma günü İsviçre'de gerçekleştirilecek" dedi. ABD ve İran'a "çatışmaya dipl»»»
Bakan Bolat açıkladı: Sağlık turizmine 7,5 milyar TL destek! Türkiye'ye yıllık 1,5 milyon hasta geliyor
Bakan Bolat açıkladı: Sağlık turizmine 7,5 milyar TL destek! Türkiye'ye yıllık 1,5 milyon hasta geliyor Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakanlık olarak 2012'de sağlık turizmi için hibe programları başlattıklarını belirterek, "Geçen yıl 2,3 milyar lira sağlık turizmi için hibe destekleri verdik ve bugüne»»»
Türkiye-Özbekistan ticaretinde yeni dönem: Hedef 10 milyar dolarlık hacim
Türkiye-Özbekistan ticaretinde yeni dönem: Hedef 10 milyar dolarlık hacim Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın Özbekistan'da yarın gerçekleştirilecek "5. Taşkent Uluslararası Yatırım Forumu" kapsamında yapacağı ikili görüşmelerde, yatırımlardan müteahhitlik ilişkilerine, gümrüklerden Orta Koridor'un etkin »»»
Mutabakatın ardından Trump G7'de Avrupalı liderlerle yüzleşecek
ABD Başkanı Donald Trump pazartesi akşam üstü G7 zirvesi için Fransa'da olacak. Trump'ın Fransız Alpleri'nde yapılacak görüşmelere her ne kadar İsrail'de çok sert eleştiriler alsa da İran'la varılan mutabakat anlaşmasının rüzgarıyla katılması bekleniyor. TÜM SAVAŞ BOYUNCA RESTLEŞTİLER Evian-les-Bai»»»
2026 YKS NE ZAMAN? ÖSYM Başkanı açıkladı: TYT ve AYT sınavına kaç kişi girecek? | Eğitim Haberleri
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenecek, 2 milyon 425 bin 628 adayın başvuru yaptığı 2026 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2026-YKS) 20-21 Haziran'da gerçekleştirilecek. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "2026-YKS'ye başvuranların 1 milyon 324 bin 509'unu kadın, »»»
AKYA, ATMACA ve HİSAR atışları neden önemli?
Denizkurdu-II Tatbikatı kapsamında yapılan AKYA, ATMACA ve HİSAR atışları arka planda önemli mesajlar içeriyor. Geminin, atış sistemlerinin ve füzelerin ‘yerli/milli’ olduğuna dikkat çeken uzmanlar, bu kabiliyetlerin Ege ve Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi yok sayabilecek adım atanlara karşı net bir yanı»»»
New York'ta 'Knicks'in şampiyonluk kabusu: 53 yıl sonra gelen zafer şehri savaş alanına çevirdi
NBA Finalleri 5. maçında San Antonio Spurs'ı 94-90 mağlup ederek 53 yıllık şampiyonluk hasretine son veren New York Knicks'in zaferi, New York sokaklarında kaosa neden oldu. Karşılaşmanın ardından şampiyonluğu kutlamak için Manhattan ve Times Meydanı başta olmak üzere sokaklara dökülen on binlerce »»»
MİT Başkanı Kalın'dan ABD-İran anlaşmasına ilk yorum: ‘Temkinli bir bekleyişin içerisindeyiz’
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, uluslararası kamuoyunun gündeminde yer alan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve İran arasındaki uzlaşı haberlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Kalın, iki ülke arasındaki gelişmeleri takip ettiklerini ifade ederek taraflar arasındaki s»»»
Esnek ambalaj sektöründe bir ilk: Polinas SA 8000 belgesi aldı
Esnek ambalaj sektöründe bir ilk: Polinas SA 8000 belgesi aldı Yıldız Holding bünyesinde faaliyet gösteren esnek ambalaj sektörünün öncü şirketlerinden Polinas, uluslararası alanda önde gelen sosyal uyumluluk standartlarından biri olan SA 8000’in gerekliliklerini karşılayarak Sosyal Uygunluk Belges»»»
Hürmüz'de son dakika değişikliği: 'ABD hizmet bedeli ilkesini kabul etti'
Fars haber ajansı, müzakerelerin son anlarında mutabakat metninde Hürmüz Boğazı'na ilişkin değişiklikler yapıldığını bildirdi. ABD ile İran'ın şartlar üzerinde anlaştığı önceki saatlerde açıklanmıştı. Pazartesi günü Fars'a konuşan bir yetkili, söz konusu değişikliklerin İran ve Umman'ın Hürmüz Boğa»»»
Bakan Kacır: Sanayicilerimizi desteklemeye devam edeceğiz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Katma değer odaklı üretim anlayışıyla ülke kalkınmasına hız veren sanayicilerimizi desteklemeye devam edeceğiz" dedi. Bakan Kacır, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı nisan ayına ilişkin sanayi üretim endeksi verilerini değerlendirdi. Kacı»»»
İspanya Başbakanı Sanchez: Diyalog ve diplomasi tek yol
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, “Bir kez daha ve sonsuza dek savaşın başarısızlık olduğunu öğrenelim. Diyalog ve diplomasi tek yoldur” dedi. İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, sanal medya hesabından ABD ile İran arasında sağlanan mutabakatla ilgili paylaşımda bulundu. Diyalog ve diplomasinin tek yol»»»
Bakan Kacır, nisan ayına ilişkin sanayi üretim verilerini değerlendirdi
Bakan Kacır, nisan ayına ilişkin sanayi üretim verilerini değerlendirdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Yüksek teknoloji grubu üretimi yüzde 36,8 yükseliş gösterdi. Katma değer odaklı üretim anlayışıyla ülke kalkınmasına hız veren sanayicilerimizi desteklemeye devam edeceğiz" dedi. »»»
Bakan Göktaş: Kadınların her alanda daha güçlü olduğu Türkiye idealini yaşatıyoruz
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Türkiye Yüzyılı'nı inşa ederken, kadınların emeğini, bilgisini, üretkenliğini ve liderliğini en büyük güç kaynaklarımızdan biri olarak değerlendiriyoruz. 7 bölgemizde ve 81 ilimizde kadınların her alanda daha güçlü var olduğu bir Türkiye idea»»»
CHP grubunda ‘arınma’ mesaisi: Meclis’teki odalardan iki ismin tabelası indirildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grubunda hareketli günler yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti içindeki "arınma" çağrısıyla ivme kazanan sürecin ardından, hafta sonu dikkat çeken bir idari tasarrufta bulunuldu. Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günay»»»
Dikkat çeken iddialar: CHP kulislerinde yeni parti ile ilgili neler konuşuluyor?
CHP kulislerinde yeni parti iddiaları gündemdeki yerini kuruyor. Gazeteci Deniz Zeyrek, Özgür Özel ve ekibinin yeni partisinin hazır olduğunu belirtirken, gazeteci Şaban Sevinç ise "Yeni parti ile ilgili önümüzdeki hafta çarşamba günü açıklama yapılacağını" öne sürdü. Gazeteci İsmail Saymaz ise, "S»»»
İsrail Savunma Bakanı'ndan sabotaj mesajı: 'Lübnan'dan çekilmeyeceğiz'
İsrail Savunma Bakanı Yisrail Katz, ülke basını ve siyasetçilerden gelen ağır eleştirilerin ardından işgal güçlerinin Lübnan'dan çekilmeyeceğini iddia etti. ABD ve İran arasında ilan edilen mutabakat zaptı, İsrail'in Lübnan'ın güneyinden çekilmesini ve Hizbullah dahil çatışmaların durdurulmasını şa»»»
Köln hutbe yarışması birincisi Deutz şubesinden Musab Yeşil
İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) teşkilatları yıl boyu camilerde eğitim gören çocukların, hutbe branşında Avrupa’da en iyisini belirlemek için bölge birincilerini tespit ediyor. Bu çerçevede Köln bölge şubeleri arasında küçüklerde ve büyüklerde camilerde birinci olanların katılabildiği hutbe yarışm»»»
İspanya Başbakanı Sanchez: 'ABD-İran mutabakatı savaşın bir başarısızlık olduğunun göstergesidir'
X şirketinin sosyal medya platformundaki resmi hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Başbakan Sanchez, diplomatik uzlaşının önemine vurgu yaparken, uluslararası kamuoyuna diyalog ve diplomasi çağrısında bulundu. Çatışmaların geride bıraktığı acı tabloyu net verilerle ortaya koyan İspanya Başbakanı»»»
İngiltere'de 16 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, 16 yaşından küçüklere yönelik sosyal medya yasağını duyurarak, yasağın 2027 yılının bahar aylarında yürürlüğe gireceğini kaydetti. Bu teknolojiyle, ebeveyn olarak ne yapacağını bilmenin zor olduğunu aktaran Starmer, "Bence çoğu ebeveyn bunu memnuniyetle karşılayaca»»»
Savaş bitti ama asıl kavga şimdi başlıyor! Perde arkasında neler yaşandı? 'İsrail'in intikamı acı olacak'
ABD, savaşın 107. gününde İran ile ateşkes anlaşması sağlandığını duyurarak Hürmüz Boğazı’ndaki ablukanın sona erdiğini belirtti. Bu kararla yeni bir gelişme yaşanmazsa savaş bitmiş gözüküyor. Ancak taraflar anlaşmış olsa da ortaya çıkan tablo beklenenden çok farklı. İran ağır darbeler almasına rağ»»»
30 yıl çalıştığı işini bırakıp şoför oldu: Kadınların her şeyi başaracağını göstermek istedim | Adana Haberleri
'KADINLARIN HER ŞEYİ BAŞARACAĞINI GÖSTERMEK İSTEDİM'»»»
Merkezi yönetim bütçesi belli oldu
Merkezi yönetim bütçesi belli oldu Türkiye'nin merkezi yönetim bütçe gelirleri mayısta 1 trilyon 86,2 milyar lira, giderleri 1 trilyon 384,4 milyar lira olarak hesaplandı. ABONE OL Hazine ve Maliye Bakanlığı, mayıs ayına ilişkin bütçe uygulama sonuçlarını açıkladı. Buna göre, mayısta bütçe gelirler»»»
TÜİK: Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 2 arttı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısının 2026 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2 arttığını açıkladı. TÜİK, Nisan 2026 dönemine ilişkin; sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan»»»
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasında kritik viraj! Karar öncesi son aşama…
Belediye başkanları ve yerel yönetim yöneticilerine rüşvet verilerek ihale süreçlerinin organize edildiği iddiasıyla açılan "Aziz İhsan Aktaş suç örgütü" davasının görülmesine devam ediliyor. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan ancak sanık sayısının fazlalığı ve salon kapasitesinin yetersizl»»»
Dünya Kupası’nda Japon taraftarlar yine örnek oldu: Maç bitti tribünleri temizlediler
Dünya Kupası F Grubu'nda oynanan Hollanda-Japonya karşılaşması sahadaki mücadele kadar tribünlerde yaşanan görüntülerle de gündem oldu. 2-2 eşitlikle sona eren karşılaşmanın ardından Japon taraftarlar, yıllardır sürdürdükleri geleneklerini bozmayarak tribünleri temizledi. ABD'nin Teksas eyaletindek»»»
İngiltere'den çocuklara sosyal medya yasağı: 16 yaş altı için radikal kısıtlamalar yolda
Çocukların internette çok fazla vakit geçirmesinin yarattığı ruh sağlığı risklerine karşı harekete geçen Başbakan Keir Starmer, ebeveynlerle yaptığı görüşmelerin ve geçen yıl 16 yaş altı için yasak getiren Avustralya'dan edinilen verilerin ardından bu kararı aldı. Önümüzdeki haftalarda kendi partis»»»
"Bizim Çocuklar" Dünya Kupası'ndaki ilk puanı için Paraguay karşısına çıkacak
2026 FIFA Dünya Kupası'na Avustralya mağlubiyetiyle başlayan A Milli Futbol Takımı, D Grubu'ndaki ikinci maçında cumartesi günü Paraguay karşısında mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. 24 yıl aradan sonra katıldığı Dünya Kupası’ndaki ilk maçında Avustralya'ya 2-0 yenilen ay-yıldızlılar, grupt»»»
ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA: ABD-İran el sıkıştı, altın sert yükseldi: Yüzde 2'lik artış sonrası gram altın ne kadar oldu?
ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA: ABD-İran el sıkıştı, altın sert yükseldi: Yüzde 2'lik artış sonrası gram altın ne kadar oldu? ABD ile İran arasında 28 Şubat tarihinde başlayan ve sert çatışmalarla devam eden süreç yapılan geçici anlaşmayla sona erdi. Çatışmaların başından son güne kadar piyasalarda art»»»
TOKİ'nin 20 bin konut satışı bugün başlıyor
TOKİ'nin 20 bin konut satışı başvuruları bugün başlıyor. 64 ilde satışa sunulacak yaklaşık 20 bin konut için fiyat listeleri ise belli oldu. TOKİ'nin 20 bin konut satışı başvuruları bugün başlıyor. 64 ilde satışa sunulacak yaklaşık 20 bin konut için fiyat listeleri ise belli oldu. TOKİ'nin açık sat»»»
TÜİK açıkladı: Nisan ayı inşaat maliyetleri belli oldu
TÜİK açıkladı: Nisan ayı inşaat maliyetleri belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2026 yılı Nisan ayı İnşaat Maliyet Endeksi verilerini yayımladı. Buna göre; İnşaat maliyet endeksi yıllık %28,58 arttı, aylık %2,73 arttı. ABONE OL Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2026 yılı Nisan ayı İnşaat Mal»»»
TÜİK verilerindeki gizli tehlike: Sanayide kan kaybı devam ediyor
TÜİK verilerine göre, ücretli çalışan sayısı nisan ayında yıllık bazda yüzde 2 artarak 15 milyon 968 bin 711 kişiye ulaşırken, inşaat ve hizmet sektörlerindeki istihdam artışına rağmen, lokomotif sektör sanayide istihdamın yıllık yüzde 2,4 daralması dikkat çekti. TÜİK verilerine göre, ücretli çalış»»»
“Die Optimistinnen” Stuttgart’ta güçlü bir prömiyerle sahneye çıktı
Stuttgart Altes Schauspielhaus’ta sahnelenen müzikli tiyatro oyunu “Die Optimistinnen”, kapalı gişe gerçekleşen prömiyeriyle sezona güçlü bir başlangıç yaptı. Gün Tank’ın aynı adlı romanından Murat Yeginer tarafından sahneye uyarlanan oyun, Almanya’daki “misafir işçi” tarihine kadınların gözünden b»»»
Borsa'da yüzde 3'lük yükseliş!
Borsa'da yüzde 3'lük yükseliş! Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 3,02 yükselişle 14.359,48 puandan başladı. ABONE OL Cuma günü alış ağırlıklı bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,42 değer kazanarak 13.938,48 puandan tamamlamıştı. Endeks, bugün açılışta önc»»»
TÜİK açıkladı: Ücretli çalışan sayısı arttı!
TÜİK açıkladı: Ücretli çalışan sayısı arttı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2026 yılı Nisan ayı Ücretli Çalışan İstatistiklerini yayımladı. Buna göre; Ücretli çalışan sayısı yıllık %2,0 arttı. ABONE OL Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2026 yılı Nisan ayı Ücretli Çalışan İstatistiklerini yayımladı»»»