Askeri ihale davasında sanıklar hakim karşısında
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki askeri yük ve yolcu taşıma faaliyetlerinde “edimin ifasına fesat karıştırma” ve “rüşvet” suçlarını işledikleri iddiasıyla 19 kişi hakkında kamu davası açmıştı. 5’i tutuklu 19 sanığın yargılamasına başlandı. Ankara 1. Ağır Ceza Mahkeme»»»
Rusya ve Çin’i hedefe koydu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Zirvesi öncesi katıldığı televizyon yayınında yaptığı açıklamalarda Rusya’yı Avrupa için tehdit olarak gösterirken Çin’i de “durdurulamaz süper güç” sözleriyle küresel sorunlar arasında saydı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın NATO Zirvesi öncesinde kullandığı ifade»»»
Tayland'da katliam gibi kaza: 11 yaşındaki sürücü törene giden rahiplerin arasına daldı
Tayland, geleneksel bir dini tören yürüyüşü sırasında meydana gelen akılalmaz bir kaza haberiyle sarsıldı. Ülkenin kırsal bölgesinde ibadet amacıyla yol kenarında yürüyen Budist rahiplerin arasına, direksiyon başında 11 yaşında bir çocuğun bulunduğu kontrolden çıkmış bir araç daldı. Ortalığı adeta »»»
Bakan Uraloğlu: 10 gün maaşların yatmadığı zamanları biliriz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ben devlet memurluğundan gelen bir kardeşinizim. Ertesi gün bankamatiğe paramız yatacak mı diye endişe ettiğimiz; bir hafta, 10 gün maaşların yatmadığı zamanları biliriz. Biz şimdi 2023'leri bile planladık. Ne söylemişsek onu da gerçekleştirdik. 202»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadın ve genç çiftçi kredisi limitini 5 milyon liraya çıkarıyoruz
İstanbul'da düzenlenen 5’inci Tarım Ekosistemi Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kadın ve genç çiftçi kredisi limitini 3 milyon liradan 5 milyon liraya çıkarıyoruz. Yatırım kredileri için de 2 yıl ana para ödemesiz, 10 yıla kadar vadeyle öz kaynak katkısı aramadan ve Kredi Garanti Fonu »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecini hedefine ulaştıracağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak büyük emek verdiğimiz Terörsüz Türkiye sürecini başarılı bir şekilde hedefine ulaştıracağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Ziraat Bankası 5. Tarım Ekosistemi Buluşması" programında çiftçiler ve sektör te»»»
Akkuyu NGS çalışanlarının çocukları, Mersin sahilinde çevre koruma etkinliğine Katıldı
Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom tarafından inşa edilen Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) çalışanlarının çocukları için, deniz kaplumbağalarının korunması ve bölgenin biyolojik çeşitliliğinin sürdürülmesine dikkat çekmek amacıyla bir çevre etkinliği düzenledi. Etkinliğe, Mersin Çevr»»»
Hayat pahalılığı nedeniyle veresiye defterine rağbet arttı
Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle alım gücü her geçen gün düşerken, vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeniden veresiye defterlerine yöneldi. İzmir'in Gültepe Mahallesi'nde bakkaldan eczaneye, çay ocağından kasaba kadar birçok esnaf, artan veresiye taleplerinin ekonom»»»
Bölge ateş çemberine döndü! Gazze'de soykırım bin gündür sürüyor
Soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi'ne Ekim 2023'te başlattığı saldırıların üzerinden geçen 1000 gün, eşi benzeri görülmemiş bir insani felakete sahne olurken bu süreçte yaşanan yıkım, binlerce sivilin hayatını derinden etkiledi, krizin kalıcı ve ağır sonuçlarını da gözler önüne serdi. Gazze'de 10 Ek»»»
Özgür Özel: Yeni bir yol açacağız
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi, Allah’ın izniyle, sizlerin takdiriyle, önümüzdeki dönemde iktidar olacak. Yok, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu iktidar yürüyüşünü biz durduracağız.’ Onlar bunun için bir yol bulurlarsa biz yeni bir yol açacağız" dedi. CHP Grup Başkanı Özgür Öze»»»
DSÖ uyardı: Venezuela'da sağlık sistemi alarm veriyor
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sağlık Acil Durumları Direktörü Ciro Ugarte, depremlerin vurduğu Venezuela'da sağlık hizmetlerinin ciddi baskı altında olduğunu ve tesislerin kapasitelerinin üzerinde çalıştığını bildirdi.Pan Amerikan Sağlık Örgütü (PAHO) Sağlık Acil Durumlar Direktörü olarak da görev yapa»»»
“Güvenlik işi” diye gittiler, Ukrayna cephesine sürüldüler: Afrikalı gençler Rusya’nın ölüm hattında
Rusya’nın, Afrika ülkelerinden genç erkekleri iş, eğitim ya da güvenlik görevi vaadiyle ülkeye çekip Ukrayna cephesine gönderdiği iddia ediliyor. Kenya’dan giden bir genç, kendisine eğitim verilmeden tüfek teslim edildiğini ve silah kullanmayı cephede başkalarını izleyerek öğrendiğini anlattı. Rusy»»»
6 yaşındaki Ares gölde boğularak yaşamını yitirdi
Almanya‘nın Bavyera eyaletindeki Schnaittenbach gölde ailesiyle birlikte vakit geçiren 6 yaşındaki Ares, suya girdikten sonra boğuldu. Anne ve babasının Türk olduğu öğrenilen küçük çocuk, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Almanya’nın Bavyera eyaletine bağlı»»»
Türkiye’deki NATO Zirvesi öncesi kritik rapor: ‘Gizli filo’ Avrupa’yı karıştırdı! 15 ay fark edilmedi… Putin ne planlıyor?
Türkiye’deki kritik NATO Zirvesi öncesinde ortaya çıkan rapor, Avrupa’nın güvenliğini sarsacak iddiaları gündeme taşıdı. Kıtanın birçok ülkesinde yaşandığı öne sürülen olayların arkasında Putin’in nasıl bir planı var? Rapordaki dikkat çekici ayrıntıları tüm yönleriyle mercek altına aldık. Uluslarar»»»
ABD ordusu günler öncesinden aynı bölgede tatbikat yapmıştı: Uzman isimden Venezuela depremine ilişkin çarpıcı 'HAARP' analizi
Araştırmacı Yazar Kürşad Berkkan, TVNET canlı yayınında Venezuela'da meydana gelen büyük depremler ve ardından gökyüzünde beliren kızıl renk üzerine dikkat çeken bir analize imza attı. Depremlerin zamanlaması, bölgedeki askeri hareketlilikler ve atmosferik değişimler arasında bağ kuran Berkkan, yaş»»»
Dışişleri Bakanı Fidan: CAATSA yaptırımlarını kaldırma yönünde yürütülen çalışmalar var
Bakan Fidan, "CAATSA yaptırımları konusunda da biz gereken adımları atıyoruz. Çünkü hem Sayın Cumhurbaşkanımız hem Sayın Trump da bunu kaldırma yönünde güçlü bir irade var. Geçen sene eylülde Washington'da bir araya geldiğinde iki lider, bu konuda irade beyanında bulundular ve biz bakanlara da bu s»»»
NATO’dan medet umanlar Türkiye’yi yönetemez
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HBA Medya Youtube kanalında Hasan Basri Akdemir’in sorularını yanıtladı. Perinçek programda, 7-8 Temmuz’da Ankara’da düzenlenecek olan NATO Zirvesi, İran’ın ABD karşısındaki zaferi, Türkiye’nin Atlantik’ten uzaklaşma süreci ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yenide»»»
Bakan Fidan'dan "CAATSA" açıklaması: İrade var, süreç işliyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CAATSA yaptırımlarının kaldırılması yönünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Trump'ın güçlü bir iradesi olduğunu ifade etti. Bakan Fidan, "F-35 satış yasağının da, CAATSA yaptırımlarından sonra kaldırılacağını düşünüyorum" dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, özel »»»
Murat Ağırel, Murat Ongun’un anlattığı gizli tanığın savunmasına ulaştı: Abdullah Gül ve İlbaklar detayı
Gazeteci Murat Ağırel, İBB soruşturmasının ek evrak klasörlerinde yer alan gizli tanık Ceviz'in ifadesini ulaştı. Ağırel, Ceviz'in ifadesinde yer alan "Dosya kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan İlbak Holdingin asıl ve görünmeyen patronu, bu Holding'i son 15 yılda hızlı bir şekilde destekleyer»»»
Dışişleri Bakanı Fidan: İsrail sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın sorunu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Hande Fırat'ın sorularına yanıt verdi. Fidan, 7-8 Temmuz'da Ankara'da yapılacak olan NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın bir araya geleceğini ifade etti. ABD'nin Türkiye'ye yönelik sürdürdüğü CAATSA yaptırımla»»»
TBMM'de Madımak Katliamı araştırılsın önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi
TBMM Genel Kurulu'nda CHP'nin 2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı'nın tüm yönleriyle incelenmesi, hukuki, idari süreçlerin araştırılması ve benzer olayların önlenmesi amacıyla verilen Meclis Araştırması önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. AKP'li vekil "Başbağlar'ın faili kimse Sivas'ın faili de odur»»»
Kılıçdaroğlu'ndan 'NATO' çıkışı: Türkiye istikrarın taşıyıcısı olmalı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez'de düzenlediği basın toplantısında, Ankara'da icra edilecek NATO Zirvesi'ne ilişkin konuştu. Dünyanın tek kutuplu olmadığının altını çizen Kılıçdaroğlu, "Atlantik dünyası yeniden yapılanırken, Asya küresel ekonominin ağırlık merkezi hâline gelmekte»»»
NATO'dan TCG Anadolu paylaşımı: İttifak'a denizde teknolojik üstünlük sağladı
NATO, Türk Deniz Kuvvetlerine ait TCG Anadolu'nun "yüzen insansız hava aracı üssü" olarak görev yaptığını ve İttifak'a denizde teknolojik üstünlük sağladığını bildirdi. NATO'nun ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan paylaşımda, TCG Anadolu'nun İttifak üyelerine ai»»»
DSÖ duyurdu: Korkutan salgın sona erdi
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Hollanda bandıralı MV Hondius isimli yolcu gemisinde tespit edilen hantavirüs vakalarına ilişkin açıklama yaptı. Ghebreyesus, yaptığı açıklamada, "25 Mayıs'tan bu yana başka vaka bildirilmedi. Bu nedenle salgının sona erdiğini ka»»»
Türk gezgin piramitlerin önünden haykırdı: "Bu koruma altındaki taşlar Gazzeli çocuklardan daha fazla insan hakkına sahip"
Mısır'daki tarihi piramitlerin önünde durarak Batı dünyasının iki yüzlü "insan hakları" anlayışını yerle bir eden dijital içerik üreticisi Veysel Emin Şahin, sosyal medyada ses getiren sarsıcı bir videoya imza attı. Dört gündür Mısır'da bulunan ve gece yarılarına kadar sokak sokak gezerek soykırımd»»»
Kılıçdaroğlu: Türkiye NATO üyesidir fakat NATO'nun ileri karakolu değildir
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da düzenlenecek NATO Zirvesi'ne ilişkin, "CHP olarak bizim bakışımız açıktır; Türkiye NATO üyesidir fakat NATO'nun ileri karakolu değildir" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7-8 Temmuz'da Ankara'da gerçekleştirilecek NATO Zirvesi ile ilgili gen»»»
Suriye’nin başkenti Şam’da kafede şiddetli patlama: 4 ölü çok sayıda yaralı var
Suriye’nin başkenti Şam’ın en işlek ve tarihi noktalarından birinde bombalı saldırı gerçekleştirildi. Tarihi Hamidiye Çarşısı’na giden yol üzerinde, Hicaz Demir Yolu ile Adalet Sarayı arasında faaliyet gösteren bir kafenin girişinde meydana gelen şiddetli patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi hay»»»
İnşaat sektörü ‘CF İstanbul İnşaat Endüstrisi İhracat Fuarı’nda buluştu
İnşaat sektörünü uluslararası alıcılarla buluşturan CF İstanbul İnşaat Endüstrisi İhracat Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuar kapsamında Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından İstanbul'un güncel imar yönetmeliğine uygun çatı sistemlerine ilişkin canlı uygulamal»»»
Türkiye ile Umman arasında şehircilik iş birliği! Bakan Kurum duyurdu: İmzalar atıldı
Türkiye ile Umman arasında şehircilik iş birliği! Bakan Kurum duyurdu: İmzalar atıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Umman Sultanlığı İskan ve Şehircilik Bakanı Dr. Khalfan Al Shueili ile Ankara'da bir araya geldi. Görüşmede iki ülke arasında konut, şehircilik ve dirençl»»»
Piramitlerin önünden dünyaya tokat gibi haykırış: "4500 yıllık ölü kralların mezarı Gazzeli çocuklardan daha fazla insan hakkına sahip!"
Mısır'daki tarihi piramitlerin önünde durarak Batı dünyasının iki yüzlü "insan hakları" anlayışını yerle bir eden dijital içerik üreticisi Veysel Emin Şanlı (veyseleminsa), sosyal medyada paylaşım rekorları kıran sarsıcı bir videoya imza attı. İyilik Rotası Derneği ile birlikte 4 gündür Mısır'da bu»»»
İmzalar atıldı! Dost ülkeden tarihi itiraf: Türkiye bize umut veriyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Umman Sultanlığı İskan ve Şehircilik Bakanı Khalfan Al Shueili ile görüştü. Kabulde iki ülke arasında 'Konut ve Kentsel Planlama Alanında İş Birliğine İlişkin Mutabakat Zaptı' imzalandı. Görüşmede Türkiye ile iş birliği yapmayı önemsedikler»»»
Kemal Kılıçdaroğlu: NATO'nun üyesiyiz ama kimsenin taşeronu değiliz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7-8 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan NATO zirvesi öncesinde dış politika ve güvenlik stratejilerine dair parti genel merkezinde bir basın açıklaması yaptı. Konuşmasında küresel güç merkezlerinin ve uluslararası dengelerin değiştiğine dikkat»»»
CHP toplantı salonundaki "Türkiye’nin birinci partisi" yazısı kaldırıldı!
Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanı ilan edilen Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun açıklama yaptığı salonda arka planda yer alan "Türkiye'nin birinci partisi" yazısının kaldırılmış olması dikkat çekti. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan ge»»»
Öğrenci affına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi, TBMM'de
AK Parti, öğrenci affına ilişkin düzenlemeleri de içeren, 'Yükseköğretim Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini', TBMM Başkanlığı’na sundu. AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, teklifle ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı. Zengin, teklifin 28 maddeden oluştu»»»
Yargıtay cezaları onadı! TRT işgalinin sanıkları hakkında karar çıktı
Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 7 Nisan 2021'de karara bağlanan ve Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı personelinin darbe faaliyetlerini konu alan davanın temyiz incelemesi Yargıtay 3. Ceza Dairesi tarafından tamamlandı. Daire, yüzlerce sanığı ilgilendiren davada önemli mahkumiyet ve beraat ka»»»
Olası Marmara depremi için yeni sağlık modeli oluşturuldu
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Başta olası bir Marmara depremine karşı İstanbul olmak üzere, tüm riskli bölgelerimiz için bir model geliştirdik. Dünyada bir ilke imza atarak Depremde Halk Sağlığı Hizmetleri Rehberi'ni hazırladık." ifadelerini kullandı Bakan Memişoğlu, Sağlık Bakanlığının ev sahipl»»»
Bakan Uraloğlu: Bu coğrafi ve jeostratejik üstünlük, küresel ticarette ‘Türkiyesiz koridor’ düşünülemeyeceğini kanıtlamaktadır
5’inci Türkiye Denizcilik Zirvesi açılış programında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, “Tarihi İpek Yolu’nun devamı niteliğindeki Orta Koridor’un kilit ülkesi, Türk Boğazlarının tek hakimi ve Kalkınma Yolu Projesi’nin ana aktörü olarak Türkiye, Kuzey-Güney ve Doğu-Batı korido»»»
Bakan Memişoğlu: Her depremin bizlere kazandırdığı tecrübeyle sağlık sistemlerimizi daha da geliştirmeye çalışıyoruz
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) iş birliğiyle düzenlenen 'Depremlerde Sağlığın Korunması- DSÖ Bakanlar Konferansı'nın ardından ortak basın toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Her depremin bizlere kazandırdığı tecrübeyle sağlık sistemlerimizi daha da geliştirmeye çalışıyoruz ve tecrübele»»»
Nükleerde Türkiye'ye dev teklif! 100 yıllık ortaklık istiyorlar
Nükleer enerji konusunda Kuzey Amerika ülkesinden Türkiye'ye son dakika teklifi geldi. Kuzey Amerika ülkesinden CANDU International şirketi Başkanı Gary Rose, Türkiye ile nükleer enerji alanında '100 yıllık bir ortaklık' kurmayı hedeflediklerini söyledi. İşte detaylar... AtkinsRealis Başkan Yardımc»»»
Bakan Uraloğlu: Boğazlarımızdan son 20 yılda geçen gemi sayısı 2 milyonu aştı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk boğazlarının küresel ticaret ve enerji arz güvenliğinin en kritik geçiş noktalarından biri olduğunu belirterek, 'Boğazlarımızdan son 20 yıllık dönemde geçen gemi sayısı 2 milyonu aştı.' dedi. Bakan Uraloğlu, 5. Türkiye Denizcilik Zirvesi'nin açı»»»
Bakan Uraloğlu: Kabotaj'ın ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı ile birleştireceğiz
Bakan Uraloğlu: Kabotaj'ın ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı ile birleştireceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kabotaj’ın ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı ile birleştireceklerini söyleyerek “Türkiye, 144 bin gemi insanı ve 1 milyonu aşan amatör denizcisi ile dünyanın önde gelen de»»»
NATO'da alınan tarihi kararlar ilk kez Ankara Zirvesi'nde uygulanacak
NATO'nun geçen yıl Lahey'de düzenlenen zirvesinde alınan tarihi kararlar ilk kez Ankara Zirvesi'nde uygulamaya geçirilecek. Ankara Zirvesi "NATO 3.0" sürecinin başlangıç noktası olarak Soğuk Savaş sonrası en önemli dönüm noktalarından birini oluşturacak. Türkiye, tarihsel bir kırılmanın eşiğinde 22»»»
Venezuela'dan Türkiye'ye duygu dolu teşekkür: Türklerin güzel kalbini gördük
Türkiye'nin donattığı K9 (Köpekli) Eğitim ve Afet Müdahale Birimi, Venezuela'da meydana gelen depremde arama ve kurtarma çalışmalarına destek oluyor. Birimin üyelerinden Marielvis Sanchez, hayatta kalanların aranması için hem köpek hem de insanlara eğitim verdiklerini anlattı. Türk kültürüne dair ö»»»
Türkiye'nin desteği dünyaya örnek oldu! Venezuela'dan dikkat çeken sözler
Türkiye'nin donattığı K9 (Köpekli) Eğitim ve Afet Müdahale Birimi, Venezuela'da meydana gelen depremde arama ve kurtarma çalışmalarına destek oluyor. K9 Eğitim ve Afet Müdahale Birimi, Venezuela'daki depremden en çok etkilenen ve geniş çaplı yıkımın meydana geldiği La Guaira şehrinde sırtlarında Tü»»»
İsrail'in yeni stratejisinde hedef Türkiye: Ankara yükselen tehdide nasıl yanıt veriyor?
İsrail'in Ortadoğu haritasını yeniden çizme girişimleri, Tel Aviv'in Türkiye'yi hedef alan söylemleriyle bölgede yeni bir güç mücadelesini tetikledi. ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destek ve Türkiye'nin askeri projelerine hız verirken Suudi Arabistan-Pakistan ekse»»»
Uydu görüntüleri gerçeği ortaya çıkardı: Saldırı sanılandan büyük! İran bunu nasıl başardı? ‘Bu büyük bir tuzak’
Ortaya çıkan yeni bulgular, Orta Doğu’da yaşanan son çatışmaların perde arkasına ilişkin dikkat çekici bir tabloyu gözler önüne serdi. Uydu görüntüleri, İran’ın bir saldırısının sanılandan çok daha büyük sonuçlar doğurduğunu ortaya koyarken, Washington’un bölgedeki askerî planlarını yeniden gözden »»»
Sosyal medya paylaşımına ‘reklam’ yazılacak
Sosyal medya paylaşımına ‘reklam’ yazılacak Reklamcılıkta yeni dönemi başlatan yönetmelik çıktı. Çocuklara yönelik profilleme yöntemi ile hedefli reklam yapılması yasaklandı. Influencerlar paylaşımlarına "reklam" veya "tanıtım" yazmak zorunda olacak İndirimli satış reklamlarında son 10 gün içindeki»»»
Sağcının NATO aşkı depreşti
Pek çok şehir NATO Zirvesi öncesi adeta kuşatılırken Türkiye sağı, emperyalist savaş makinesini öve öve bitiremedi. Kimi Türkiye’nin 70 yılı aşkın süredir NATO’ya verdiği destekle gurur duydu kimi muhalefeti hedef aldı. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün W»»»
Dine hakaretin hoşgörüsü olmaz: Sözcü gazetesi Hz. Musa'ya hakaretten sonra nasıl özür dilemişti?
Yeni Şafak Yazarı Aydın Ünal, TVNET'te canlı yayınlanan Siyaseten programında, sözde komedyen Deniz Göktaş'ın dini ve milli değerleri hedef alan son gösterisine ve muhalefetin bu skandalı sahiplenişine değindi. "Kimse bizim kutsallarımıza bu şekilde saldıramaz, hakaret edemez. Bunun hoşgörüsü olama»»»
TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Okul Olaylarını ve Dijital Risklerini Araştırma Komisyonu toplandı. TBMM Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Okul Olaylarını ve Dijital Risklerini Araştırma Komisyonu, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt başkanlığında toplandı. Komisyon to»»»