Pse demokratët janë kaq të revoltuar me rivalët e Bashës

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Panorama Albania 11.06. 10:09

Pse demokratët janë kaq të revoltuar me rivalët e Bashës

Jun 11, 2021 | 9:59 ENTON PALUSHI Ka plot gjëra që të bëjnë përshtypje dhe të nxisin të shkruash për garën e demokratëve, duke nisur që nga mbajtja gjallë e një debati idiot për antiamerikanizmin në partinë më pro amerikane dhe më pro integrim në vend e deri te përplasjet qesharake për statuse dhe »»»

Mapo Albania 10.06. 18:47

Pse demokratët janë kaq të revoltuar me rivalët e Bashës

Ka plot gjëra që të bëjnë përshtypje dhe të nxisin të shkruash për garën e demokratëve, duke nisur që nga mbajtja gjallë e një debati idiot për antiamerikanizmin në partinë më pro-amerikane dhe më pro-integrim në vend e deri te përplasjet qesharake për statuse dhe komente në FB. Por kur e kupton se»»»

gazetamapo.al
Syri Albania 10.06. 18:29

Pse demokratët janë kaq të revoltuar me rivalët e Bashës

Ka plot gjëra që të bëjnë përshtypje dhe të nxisin të shkruash për garën e demokratëve, duke nisur që nga mbajtja gjallë e një debati idiot për antiamerikanizmin në partinë më pro-amerikane dhe më pro-integrim në vend e deri te përplasjet qesharake për statuse dhe komente në FB. Por kur e kupton se»»»

syri.net
Standard Albania 10.06. 18:18

Pse demokratët janë kaq të revoltuar me rivalët e Bashës?!

Ka plot gjëra që të bëjnë përshtypje dhe të nxisin të shkruash për garën e demokratëve, duke nisur që nga mbajtja gjallë e një debati idiot për antiamerikanizmin në partinë më pro-amerikane dhe më pro-integrim në vend e deri te përplasjet qesharake për statuse dhe komente në FB. Por kur e kupton se»»»

standard.al
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.