Soma'da ithal kömüre tepki: 'Kömür vatandır, vatan satılmaz'
Türkiye’nin önde gelen kömür havzalarından Soma’da, ithal kömüre dayalı enerji politikalarına tepki gösterildi. Vatan Partisi Soma İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ithal kömüre yönelen enerji politikalarının yerli kömür üretimini baskıladığı, bunun da maden işletmelerini kapanma nokta»»»
27 yıllık Avrupa serüvenini vatan hasretiyle bitirdi: Alaplı’da 30 kişiye istihdam sağlıyor İhlas Haber Ajansı
Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde 27 yıl maden ve ticaretle uğraşan Yılmaz Akyüz, vatan özlemiyle döndüğü memleketi Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde sanayici oldu. Devraldığı tesiste 30 kişiye istihdam sağlayan Akyüz, Alaplı’da ürettiği pat pat kasalarını Balkanlar ve Doğu ülkelerine ihraç ederek Avr»»»
ABD-İran endişesi İngiltere'yi harekete geçirdi: F-35'ler bölgeye gönderildi
İngiltere, ABD’nin İran’a yönelik olası saldırısının bölgesel çatışmayı tetikleyebileceği endişesi üzerine harekete geçerek Güney Kıbrıs Rum Yönetimi yakınındaki üssüne takviye yaptı. İngiltere, ABD'nin İran'a saldırabileceği ve bölgeyi daha geniş bir çatışmaya sürükleyebileceği endişeleri üzerine »»»
İspanya Başbakanı Sanchez planını açıkladı: Sosyal medya ve patronlarına karşı 5 maddelik önlem
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, sosyal medyanın bir tür "Vahşi Batı"ya, başarısız bir devlete dönüştüğünü belirterek, sosyal medya ve patronlarına karşı 5 maddelik önlem alacaklarını duyurdu. İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yayımlad»»»
İran'dan 'uranyum' açıklaması: Zenginleştirme devam etmeli
İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD ile Umman'da yapılan dolaylı görüşmelere atıfta bulunarak, "(Uranyum) Zenginleştirme faaliyeti devam etmeli ve bu bizim hakkımız.” dedi. İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, 17. Aljazeera Forumu katılmak üzere gittiği Katar’da El Cezire televizyonuna açıklamal»»»
İsrail saldırılarında 3 oğlunu kaybeden 80 yaşındaki Gazzeli ressam, acısını sanata yansıtıyor
Gazze’nin kuzeyinden saldırılar nedeniyle göç etmek zorunda kalan Zemlut, hayatta kalan aile fertleriyle Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı’na sığındı. Ömrünün 30 yılını eğitime ve sanata adayan Filistinli ressam, kaldığı çadırda Filistin halkının acılarını, geçmişteki mutlu gün»»»
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "57 sene önce Adana’da kurularak siyaset hayatımıza giren MHP, şanla şerefle yoluna devam etmiştir" İhlas Haber Ajansı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın, "Bundan 57 sene önce 8-9 Şubat günlerinde Adana’da kurularak siyaset hayatımıza giren MHP; o yıllardan bugüne savunageldiği temel siyasi ilkeleri değiştirmeden, şanla şerefle yoluna devam etmiştir" »»»
Bakan Tekin: Ramazan ayıyla ilgili çok yoğun bir etkinlik başlatacağız
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ülke genelinde okullarda ramazan ayıyla ilgili çok yoğun bir etkinlik başlatacaklarını belirterek, "Bu etkinliklerin asıl amacının oruç tutsa da tutmasa da çocuklarımızın bizi bir arada tutan bu değerlerimizi sahiplenmek, bizim millet olma bilincimizi güçlendiren bu»»»
Bakan Uraloğlu: İstanbul'un kuzeyindeki ulaşım kökten değişecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tünel açma makinesi (TBM) ile yürütülen kazı çalışmalarının tamamlanmasıyla Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde önemli bir eşiği daha aştıklarını belirterek, 'Projemizin tamamlanmasıyla İstanbul'un kuzeyindeki ulaşım kökten değişecek, şehrimizin altyapısı çok »»»
Bakan Uraloğlu: Sarıyer-Kilyos Tünel Projesi'nin tamamlanmasıyla İstanbul'un kuzeyindeki ulaşım kökten değişecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tünel Projesi TBM Kazı Çalışmaları Tamamlama Töreni'nde yaptığı konuşmada, Sarıyer-Kilyos Tüneli projesinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ilk kez kullanılan TBM makinesinin kazı çalışmalarını tamamlaması dolayısıyla bir araya »»»
Lübnan Başbakanı Selam: İsrail’in devam eden saldırıları, ülkemizin egemenliğini hedef almaktadır
Başbakan Selam, ABD merkezli X şirketine ait sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda, ateşkese rağmen İsrail saldırılarına maruz kalan Lübnan'ın güney bölgelerine gerçekleştirdiği ziyareti değerlendirdi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli geliş»»»
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç gençleri IBAN konusunda uyardı
Adalet Bakanı kelimeleriyle başlayan açıklamalar, dijital çağda gençlerin karşı karşıya kaldığı tehlikelere ışık tuttu. Yılmaz Tunç, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen Meclis Simülasyonu programında öğrencilerle bir araya gelerek, sanal ortamda işlenen suçların gençler üzerindeki etkil»»»
Ticaret Bakanlığı’ndan ‘gizli zam’ denetimi: Haksız fiyat artışı yapan işletmeye 1 milyon 860 bin lira ceza İhlas Haber Ajansı
Ticaret Bakanlığı, zorunlu servis ücreti ve kuver uygulamasının kaldırılmasının ardından, bu maliyeti menü fiyatlarına zam yaparak yansıtan işletmelere yönelik, haksız fiyat artışı yaptığı tespit edilen bir işletmeye 1 milyon 860 bin 170 lira idari para cezası uygulanacağını açıkladı. Ticaret Bakan»»»
Bakan Göktaş: "Biz hiçbir zaman elimizi sahadan çekmedik, deprem turisti gibi oralara gitmiyoruz her zaman oradayız" İhlas Haber Ajansı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, deprem bölgesinde yapılan çalışmalara çalışmalarla ilgili, "Biz hiçbir zaman elimizi sahadan çekmedik. Biz sadece belirli günlerde deprem turisti gibi bölgeye gidenlerden olmadık. Her zaman oradaydık, bugün de oradayız. Vatandaşımız bunu çok i»»»
Bakan Tunç: IBAN kullandırılmaz, dolandırıcılığa maruz kalacağınızı düşünmeniz gerekir
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Meclis Simülasyonu açılış programında konuştu. Tunç, "Türkiye Yüzyılı diyoruz, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı diyoruz. Artık yamalı bohçaya dönüşen bir darbe anayasasıyla değil de demokratik bir anayasayla, milletvekillerimizin ve milleti»»»
Özgür Özel Niğde'de konuşuyor: İktidardan tek isteğimiz var
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Niğde'de düzenlediği mitingde konuşuyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) mitinglerine devam ediyor. Mitingin başında Silivri Cezaevi'nde yaklaşık 11 aydır tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'nun mesajı okundu. Halkın kendi iradesine karşı yapılan haksızlıkları, zor»»»
AK Parti'den Özel'e sert tepki... ''Gerçekle bağını koparmış''
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in dün Malatya'da yaptığı açıklamaya tepki göstererek, 'Kaybettiğimiz canlara ve geride bıraktıkları acılı ailelere duyduğumuz saygıdan, edebimizden, 'Bugün siyaset konuşulmaz' diyerek sustuk. Ancak ar damarı çatlamış, aklı p»»»
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar'dan Özgür Özel'e tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in dün Malatya'da yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "Onca emeğe, onca yapılan işe rağmen hakkı teslim etmek yerine siyasi cambazlığa devam edenler bilmelidir ki bu millet, samimiyetsizliğe de istismara da asla prim vermez"»»»
Bakan Işıkhan: SGK'ye olan borçların ödenmesini daha da kolaylaştıracak bir adım attık
Bakan Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da, Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek buradaki iş insanlarıyla bir araya geldi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, »»»
Hamsi bu defa şaşırttı: Tezgahlar yeniden şenlendi İhlas Haber Ajansı
Yaklaşık bir buçuk aydır tezgahlarda pek görülmeyen yerli hamsi, uzun bir aranın ardından yeniden satışa sunuldu. Bu sezon ilk kez bu kadar kaliteli hamsinin çıktığını belirten balıkçılar, tezgahların yeniden şenlendiğini ifade etti. Yerli hamsinin kilosu 150 TL’den satılırken balıkçılar, Ramazan a»»»
AK Parti'li Acar'dan, Özgür Özel'e tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3'üncü yıl dönümünde deprem bölgesinde iktidara yönelik eleştirilerine tepki gösterdi. AK Parti'li Acar, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şaka gibi, utanmıyorlar da. Birçok ülk»»»
Özgür Özel Niğde'de konuşuyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) mitinglerine devam ediyor. Mitingin başında Silivri Cezaevi'nde yaklaşık 11 aydır tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'nun mesajı okundu. Halkın kendi iradesine karşı yapılan haksızlıkları, zorbalıkları unutmayacağını ve affetmeyeceğini vurgulayan İmamoğlu, “Millete sevgisin»»»
Bakan Tekin'den muhalefete ''bayrak sevgisi'' tepkisi... ''Çıkıp da 'güzel etkinlik' demediler''
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda yarıyıl tatilinin ardından 'Bayrak Sevgisi' temasıyla ilk ders zilinin çalmasına ilişkin, 'Bir tane muhalefet partisinden birisi çıkıp 'ya teşekkür ederiz arkadaşlar, Allah razı olsun bu çocuklara bayrak sevgisini öğretecek güzel bir etkinlik yaptınız' dem»»»
Bakan Uraloğlu: İstanbul'un kuzeyindeki ulaşım kökten değişecek
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "TBM kazılarının tamamlanmasıyla Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde bir başka önemli eşiği daha aşmış bulunuyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla İstanbul'un kuzeyindeki ulaşım kökten değişecek, şehrimizin altyapısı çok daha güçlenecek" dedi. Bakan Uraloğlu, Sarı»»»
İspanya Başbakanı Sanchez, sosyal medya ve patronlarına karşı 5 maddelik önlem açıkladı
Sanchez, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yayımladığı videoda, "Sosyal medya ne yazık ki bir tür Vahşi Batı'ya, başarısız bir devlete dönüştü." açıklamasında bulundu. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹»»»
Sarıgöl’de badem ağaçları çiçek açtı İhlas Haber Ajansı
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde badem ağaçlarının kış ortasında çiçek açması görenleri hayrete düşürürken, çiftçileri ise endişelendirdi. Ülke genelinde son günlerde etkili olan soğuk hava ve yağışlara rağmen Sarıgöl’de bazı badem ağaçlarının çiçek açtığı görüldü. Bağ budama çalışmaları için tarlalara»»»
Bakan Işıkhan, Şanlıurfa’da iş adamlarıyla buluştu İhlas Haber Ajansı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Şanlıurfa’da iş adamlarıyla bir araya geldi. Işıkhan, "Toplamda 445,1 milyar TL’yi aşan bir kaynakla yürüteceğimiz GÜÇ-Gençliğin Üretim Çağı programı ile yaklaşık 3 milyon gencimizi işgücü piyasasına kazandırmayı hedefliyoruz" dedi. Çalışma ve Sosyal»»»
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar’dan Özel’e tepki: "Gerçekle bağını koparmış bir muhalefet genel başkanıyla karşı karşıyayız" İhlas Haber Ajansı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına tepki göstererek, "Kaybettiğimiz canlara ve geride bıraktıkları acılı ailelere duyduğumuz saygıdan, edebimizden; ‘bugün siyaset konuşulmaz" diyerek sustuk. Ancak gerçekle bağını kop»»»
Ekrem İmamoğlu'nun koruması 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında gözaltına alındı | İstanbul Haberleri
İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri, “Yolsuzluk” soruşturması kapsamında Ekrem İmamoğlu’nun korumalarından Bektaş Kamburoğlu’nu gözaltına aldı. Tutuklu Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığını ve yardımcılığını yaptığı da iddia edilen Bektaş Kamburoğlu İstanbul il Emniyet Müd»»»
Mehmetçik Almanya'daki dev NATO Tatbikatı'na katılacak
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının, NATO’nun 2026 yılındaki en geniş kapsamlı tatbikatı olan "Steadfast Dart 2026"ya katılacağını duyurdu. Almanya’da icra edilecek tatbikatta Türkiye, yerli ve milli silah sistemleriyle gövde gösterisi yapacak. Bakanlıktan yapılan aç»»»
Haliliye’de vatandaş odaklı saha çalışması İhlas Haber Ajansı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri yerinde dinledi. Her fırsatta mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla buluşan Başkan Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile birlikte ilçede bir dizi »»»
Bakan Uraloğlu: İstanbul'un kuzeyindeki yaz turizmi faaliyetleri daha da canlanacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tünel Projesi TBM Çıkış Töreni'ne katıldı. Burada konuşan Uraloğlu "Projemizin tamamlanmasıyla İstanbul'un kuzeyindeki ulaşım kökten değişecek, şehrimizin altyapısı çok daha güçlenecektir. Projemizle Maslak, Levent, Beşiktaş ve Büyükde»»»
Bakan Işıkhan: İşverenlerin SGK borçlarını tecil etmeleri için gereken yüzde 10 peşinatı kaldırdık
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ''İşverenlerimizi doğrudan ilgilendiren, hem işverenlerimizi doğrudan rahatlatacak hem de SGK'ya olan borçların ödenmesini daha da kolaylaştıracak bir adım attık. İşverenlerin SGK borçlarını tecil etmeleri için gereken yüzde 10 peşinat zorunluluğunu »»»
Baz istasyonuna bakım yaparken çatıdan düşen işçi ağır yaralandı İhlas Haber Ajansı
Eskişehir’de bir baz istasyonuna bakım yapmak için çıktığı 7 katlı apartmanın çatısından düşen işçi ağır yaralandı. İşçinin üzerine düştüğü aracın sahibi, basın mensuplarına tepki gösterdi. Olay, Şarhöyük Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir baz istasyo»»»
İstanbul'da 35 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek! Bakan Uraloğlu Sarıyer-Kilyos Tüneli için tarih verdi
İstanbul'da 35 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek! Bakan Uraloğlu Sarıyer-Kilyos Tüneli için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da 35 dakikalık yol 5 dakikaya düşürecek olan Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin bu yıl tamamlanacağını duyurdu. ABONE OL Ulaştırma ve Altyapı Baka»»»
Sultandere 75. Yıl Mahallesi’nde denetim gerçekleştirildi İhlas Haber Ajansı
Eskişehir’de Sultandere 75. Yıl Mahallesi’nde şehrin huzur ve güven ortamını koruma amaçlı uygulama gerçekleştirildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından Sultandere 75. Yıl Mahallesi’nde uygulama gerçekleştirildi. Bu denetimlere, narkotik, asayiş, trafik ve Odunpazarı ilçe birimlerine bağlı çok »»»
'Zorunlu bahşiş' yasağını menüye zamla delen işletmeye 2 milyon TL ceza yolda
'Zorunlu bahşiş' yasağını menüye zamla delen işletmeye 2 milyon TL ceza yolda Ticaret Bakanlığı, zorunlu bahşiş ve kuver ücretlerinin kaldırılmasına rağmen bu bedelleri menü fiyatlarına yansıtarak haksız fiyat artışı yaptığı öne sürülen bir işletme hakkında denetim başlattı. Bakanlık işletmeye 2 mi»»»
SGK borçlarında yeni dönem: Peşinat zorunluluğu kalktı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK'ye olan borçların ödenmesini daha da kolaylaştıracak bir adım attıklarını belirterek, 'En çok da, SGK'ye en fazla borcu bulunan belediyelerin şirketlerinin bu imkandan faydalanmasını bekliyoruz.' dedi. Bakan Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak ü»»»
Bakan Göktaş: Biz turist gibi belirli günlerde deprem bölgesine gitmiyoruz
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Biz sadece yılda belirli günlerde deprem turisti gibi oralara (deprem bölgesi) gitmiyoruz. Biz her zaman oralardayız. Bunu vatandaşımız, milletimiz de gayet iyi biliyor" dedi. Bakan Göktaş, Erzurum'da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İ»»»
Lavanta kadınların elinde çeşitli ürünleri dönüşüyor: Yağ, mum, kolonya İhlas Haber Ajansı
Samsun’un Kavak ilçesinde lavanta yetiştiriciliği, kadınlar arasında rağbet görüyor. Kadınlar lavantayı işleyip yağ, kolonya, çay ve mum gibi ürünlere dönüştürüyor ve çeşitli etkinliklerde pazarlıyor. Samsun’un Kavak ilçesinde lavanta yetiştiriciliği, kadınlar arasında ilgi görmeye devam ediyor. Ka»»»
Bakan Tekin: "Türkiye’deki muhalefetin yaklaşımı sadece yalanlar, iftiralar üzerine ve insanların moral motivasyonunu kırmak üzerinedir" İhlas Haber Ajansı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, muhalefeti eleştirerek, "Sadece eleştiri, sadece yalanlar üzerine, sadece iftiralar üzerine ve insanların moral motivasyonunu kırmaya yönelik bir siyaset anlayışıyla karşı karşıyayız. Temel atmama töreni yapmayı bile bir marifet olarak sunuyorlar. Şehirlerde trafik »»»
Yusuf Tekin'den muhalefete 'bayrak' sitemi: "Birisi çıkıp teşekkür etmedi"
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Erzurum'da konuştu. Burada yaptığı konuşmada okullarda yeni dönemde ilk ders zilinin "bayrak sevgisi" temasıyla çalmasına değinen Tekin, muhalefete sitem etti. Tekin, "Bir tane muhalefet partisinden birisi çıkıp 'Teşekkür ederiz arkadaşlar, Allah razı olsun. Bu çocuklara »»»
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Yatırım yapmamayı marifet olarak gören bir muhalefetle karşı karşıyayız
Bakan Tekin, Erzurum'da AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, muhalefetin sudan bahanelerle kendisine yönelik yüklenmeleri olduğunu ve karne tatili sonrası karnelerle ilgili kendisine yönelik eleştiriler yapıldığını söyledi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına »»»
Ataşehir’de konvoy yapıp trafiği tehlikeye atan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi İhlas Haber Ajansı
Ataşehir’de seyir halinde konvoy yaparak trafiği tehlikeye attıkları tespit edilen 3 şahsa idari para cezası uygulanırken, şüpheliler adli makamlara sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce, bazı sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülere yönelik inceleme »»»
Füze ve İHA'lar peş peşe fırlatıldı: Rusya'dan Ukrayna'ya yoğun saldırı
Rus ordusunun Ukrayna'ya 39 füze ve 408 insansız hava aracı (İHA) kullanarak hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Ukrayna Ordusu Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'nın farklı bölgelerine yönelik hava saldırısı gerçekleştirdiği belirtildi. Açıklamada, Rusy»»»
Kocaeli’de görev yapan astsubay trafik kazasında hayatını kaybetti İhlas Haber Ajansı
Kocaeli’de görevli Astsubay Çağatay Subatay, tırın çarpması neticesinde hayatını kaybetti. Subutay’ın cenazesi askeri törenle Hatay’da defnedilecek. Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde görevli Deniz Hava Komutanlığı personeli Astsubay Çağatay Subatay, geçirdiği talihsiz trafik kazası sonucu yaşamını yiti»»»
Polis Ekiplerinden Yasa Dışı Bahis ve Dolandırıcılık Uyarısı İhlas Haber Ajansı
Ardahan’da polis ekipleri, yasa dışı bahis ve dolandırıcılık gibi suçlarla ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla kent merkezi ve ilçelerde broşür dağıttı ve afiş astı. Çalışma, vatandaşların mağduriyetini önlemek için gerçekleştirildi. Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Pol»»»
Şişli’de plazaya silahlı saldırı yapan 5 şüpheli yakalandı İhlas Haber Ajansı
Bahis ve şike soruşturması kapsamında tutuklanan Erden Timur’un sahibi olduğu APA NEF’in Şişli’deki binasına düzenlenen silahlı saldırı olayıyla ilgili 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan çalışmalarda kalaşnikof tüfek ile 2 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Yakalanan »»»
Dev sosyal konut hamlesinde kura heyecanı: 1736 konutun sahibi belli oldu
“Yüzyılın konut projesi” kapsamında Kırıkkale'de inşa edilecek 1736 sosyal konutun hak sahipleri noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi, binlerce dar gelirli vatandaş yeni yuvalarına kavuşmak için önemli bir adım attı. İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulm»»»
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: SGK'ye olan borçların ödenmesini daha da kolaylaştıracak bir adım attık
Bakan Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da, Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek buradaki iş insanlarıyla bir araya geldi. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, »»»