Kürşad Zorlu: Ana Muhalefet Popülizme ve Şikayet Siyasetine Odağlandı
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.

Kürşad Zorlu: Ana Muhalefet Popülizme ve Şikayet Siyasetine Odağlandı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, Elazığ'da düzenlenen programda ana muhalefetin popülizme ve şikayet siyasetlerine yöneldiğini belirtti. Türk Devletleri ile ilişkilerin güçlenmesinin önemine vurgu yapan Zorlu, Türkiye'nin milli hasılasının 1,5 trilyon dolara ulaştığını ve Türk Devletl»»»


AK Parti'li Zorlu: Ülkelerini, seçilmiş Cumhurbaşkanını şikayet etme politikası izliyorlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Kürşad Zorlu, “Bizler hizmet siyasetiyle milletimizi esas alan anlayışla hareket etmeye çalışırken bir de bakıyorsunuz ana muhalefet partisine, içeride hızla artan bir biçimde popülizme ve polemik siyasetine, dışarıda ise bir»»»


KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Halkımız devletine ve egemenliğine sahip çıkacak
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı ve KKTC Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Ersin Tatar, iki devletli çözüm siyasetine vurgu yaparken, Cumhuriyetçi Türk Parti (CTP) adayı Genel Başkan Tufan Erhürman’ı eleştirerek, "Bu iş bitti, Kıbrıs Türk halkı devletine, egemenliğine, güvenliğine sahi»»»

Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment