AB Komisyonu Başkanı Leyen'in 'Türkiye' paniği: Bölgeyi etkilerine bırakamayız
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen AB'nin genişlemesinin jeopolitik bir zorunluluk olduğunu söyleyip 'bölgenin Rus, Türk veya Çin etkisine bırakılmaması gerektiği' vurgusunu yaptı. Avrupa’nın daha hızlı ve etkili karar alabilmesi gerektiğini söyleyen Leyen, “Nükleer enerjide»»»
AB Şam’da etkili olmak istiyor
Sızdırılan bir belgeye dayandırılan haberlerde, Brüksel’in Suriye’deki geçiş sürecinde etkili bir aktör olmayı hedeflediği belirtiliyor. Haberlere göre AB, 1978 tarihli işbirliği anlaşmasını yeniden canlandırmayı ve Şam’daki yeni yönetimle üst düzey diyalog başlatmayı planlıyor. Bu adımlar, Avrupa’»»»
Mehmet Perinçek Rusya’nın Rodina Partisi Kongresi’nde konuştu! ‘Partilerimiz TRÇİ İttifakı’nın kurulması için el ele vermeli’
Vatan Partisi Rusya Temsilcisi Doç. Dr. Mehmet Perinçek, Rodina (Vatan) Partisi’nin 11. Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye, Rusya, Çin, İran (TRÇİ) ittifakının önemini anlattı. Perinçek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nin egemenliğinin Avrasya’nın güvenliği için önemini de “Kırım’ın, Donb»»»
‘Denge’ yetmez yönümüz Asya
Türkiye’nin dış politika ekseninin yeniden tartışıldığı bir dönemde uzmanlar, çok kutuplu dünya düzeninde denge politikasının yetersiz kalacağını belirtiyor. Asya merkezli yeni güç mimarisi ve Türkiye’nin olası stratejik yönelimi üzerine görüşler öne çıkıyor. ABD’nin küresel sistemdeki ağırlığının »»»
Bulgaristan’da mecliste 5 parti yer alacak İhlas Haber Ajansı
Bulgaristan Merkezi Seçim Komisyonu, dün yapılan erken genel seçimde kullanılan oyların tamamının sayılması sonrasında resmi sonuçları yayınladı. Sonuçlara göre, eski Cumhurbaşkanı Rumen Radev tarafından geçtiğimiz ay kurulan İlerici Bulgaristan (PB) Partisi oyların yüzde 44,59’unu (1 milyon 444 bi»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Okul-kolluk iş birliğini artıracağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Okullarımızın güvenliği meselesi önceliklerimizin en başındadır. İnternetin karanlık dehlizlerinde görünür-görünmez varlığımızı daha da güçlendireceğiz. Okul-kolluk iş birliğinin artırılması, yeni çalışma modellerinin geliştirilmesi, yine bu süreçte atacağımız a»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Okullarımızın güvenliği meselesi önceliklerimizin en başındadır. Burada en küçük bir taviz söz konusu değildir ve olmayacaktır" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Okullarımızın güvenliği meselesi önceliklerimizin en başındadır. Burada en küçük bir taviz söz konusu değildir ve olmayacaktır. Güvenliğin yanı sıra gelişim psikolojisi, sosyal politika, ailenin rolü ve eğitim boyutlarıyla da bu meseleye yaklaşmamız mühimdir. Bu»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Okullarımızın güvenliği meselesi önceliklerimizin en başındadır. Burada en küçük bir taviz söz konusu değildir ve olmayacaktır" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Okullarımızın güvenliği meselesi önceliklerimizin en başındadır. Burada en küçük bir taviz söz konusu değildir ve olmayacaktır. Güvenliğin yanı sıra gelişim psikolojisi, sosyal politika, ailenin rolü ve eğitim boyutlarıyla da bu meseleye yaklaşmamız mühimdir. Bu»»»
BM'den AB'ye çağrı: İsrail ile ortaklığı durdurun
Birleşmiş Milletler raportörleri, İsrail'in Gazze'deki ağır insan hakları ihlallerini gerekçe göstererek, Avrupa Birliği'nin İsrail ile yürüttüğü ticari ayrıcalık anlaşmasını askıya alması için çağrıda bulundu. BM, anlaşmanın tamamen askıya alınması yasal bir zorunluluk olduğunu ifade etti.Birleşmi»»»
BM’den AB'ye İsrail çıkışı: AB-İsrail Ortaklık Anlaşması acilen askıya alınsın
Birleşmiş Milletler (BM) raportörleri, Avrupa Birliği'nin (AB) İsrail'in soykırım dahil vahşet suçlarına kadar varan ve iyi belgelenmiş insan hakları ihlalleri nedeniyle, bu ülkeyle arasındaki Ortaklık Anlaşması'nı acilen askıya almasını istedi. BM raportörlerince yapılan yazılı açıklamada, AB-İsra»»»
Yunanistan'da yolsuzluk: 13 vekilin dokunulmazlığı oylanacak
Avrupa Kamu Savcılığı Ofisi, Avrupa Birliği’nden (AB) sağlanan tarım desteklerinin dağıtımında yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla Yunanistan'a soruşturma başlattı. Bu kapsamda, dokunulmazlıklarının kaldırılması için meclis genel kurulunda oylama yapılacak milletvekili sayısı 13’e yükseldi.Yunan Devlet »»»
AB Genişleme Komiseri Kos: 'Türkiye MERCOSUR’dan önemli' İhlas Haber Ajansı
Avrupa Parlamentosu (AP) Dışişleri Komisyonu resmi oturumları kapsamında konuşan AB Komisyonu Genişlemeden Sorumlu Komiseri Marta Kos, Türkiye'yi övdü. Aralarında Türkiye karşıtı AP üyelerinin de bulunduğu komisyon üyelerine hitap eden ve AB'nin yeni genişleme vizyonu hakkında bilgiler veren Kos, T»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Okullarımızın güvenliği önceliklerimizin en başındadır
Cumhurbaşkanı Erdoğan, okul saldırılarının ardından ilave güvenlik tedbirlerini devreye alacaklarını açıkladı. Silah sahipliğinin sınırlandırılması konusunda hukuki düzenleme yapacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okul-kolluk işbirliğinin artırılması, yeni çalışma modellerinin geliştirilmes»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya kanalizasyona döndü | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta okullardaki silahlı saldırılara değinen Erdoğan, yaşananların tüm Türkiye'yi yasa ve kedere boğduğunu söyledi. Sosyal platformlar aracılığıyla çocuklar»»»
AB Genişleme Komiseri Kos: 'Türkiye MERCOSUR’dan önemli'
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Komiseri Marta Kos, Türkiye'nin ekonomik olarak Güney Amerika Ortak Pazarı’ndan (MERCOSUR) daha önemli olduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin çok büyük ve güçlü bir ordusu var" dedi. Avrupa Parlamentosu (AP) Dışişleri Komisyonu resmi oturumları ka»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Okul saldırıları) Sosyal medya ve dijital iletişim platformlarında yalan, manipülatif ve zararlı içerik yayan hesaplarla ilgili gerekli önlemleri aldık." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Okul saldırıları) Sosyal medya ve dijital iletişim platformlarında yalan, manipülatif ve zararlı içerik yayan hesaplarla ilgili gerekli önlemleri aldık."»»»
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "(Okul saldırıları) Her iki saldırganın dijital ayak izleri kısa sürede tespit edildi. Çok önemli bulgulara ulaşıldı." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "(Okul saldırıları) Her iki saldırganın dijital ayak izleri kısa sürede tespit edildi. Çok önemli bulgulara ulaşıldı."»»»
İspanya Başbakanı Sanchez'in eşi Gomez hakkında 24 yıl hapis cezası istendi
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in eşi Maria Begona Gomez Fernandez'in "nüfuzunu kullanma, iş dünyasında yolsuzluk, zimmet ve görevini kötüye kullanma" suçlarından 24 yıl hapis cezası ile yargılanması istendi. Begona Gomez, soruşturmanın kapatılması ve kendisine yönelik suçlamaların geçersiz sayılm»»»
İletişim Başkan Yardımcısı Şahin: Huzurlu bir gelecek için çalışmayı kararlılıkla sürdürüyoruz
İletişim Başkan Yardımcısı İlhami Giray Şahin, "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak büyük ve güçlü Türkiye'mizin hikayesini bütün dünyaya anlatmayı, yalan haber ve dezenformasyonla mücadele ederek doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştırmayı ve huzurlu bir gelecek için çalışmayı kararlılıkla sürdürü»»»
TMSF düğmeye bastı: Kayyım yönetimindeki Tele1 satışa çıkarıldı
TMSF, kayyım olarak atandığı Tele1 televizyonu için satış sürecini başlattı. Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın tutuklanmasının ardından gündeme gelen süreçte ihale takvimi de netleşti. Satış kararı medya sektöründe tartışma yarattı. TMSF, kayyım olarak atandığı Tele1 televizyonu için satış s»»»
Varank: "Türkiye Yüzyılı’nı mazlum milletler için de inşa etmek mecburiyetindeyiz" İhlas Haber Ajansı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Türkiye’nin savunma sanayisi ve enerji alanındaki tam bağımsızlık mücadelesine dikkat çekerek, kazanımların dünyada adaleti sağlamak ve mazlum milletlere umut olmak için kullanılacağını vurguladı. Türkiye Genç»»»
Gazi Meclis’te çocukların sesi yükseldi: 'Dijital dünyanın kölesi değil, efendisi olacağız'
Oturumda özellikle Zonguldak'tan gelen Hümanur Esenyol'un konuşması, hem emeğe yaptığı vurgu hem de dijital gelecek tasavvuru açısından öne çıktı. TBMM’DE ÇOCUK ÖZEL OTURUMU Türkiye Büyük Millet Meclisi, açılışının 106. yıl dönümünde çocuk milletvekillerine ev sahipliği yaptı. Kurtulmuş’un açılış k»»»
Cevdet Yılmaz'dan yapay zeka açıklaması: Ekonomik rekabetin belirleyici unsurlarından biri
Cevdet Yılmaz'dan yapay zeka açıklaması: Ekonomik rekabetin belirleyici unsurlarından biri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Yapay zekada atılan her adımın küresel rekabeti ileriye taşıyan bir değer üretmesini hedefliyoruz" dedi. ABONE OL Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bütün alanlard»»»
Cevdet Yılmaz: Yapay zekada atılan her adımın küresel rekabeti ileriye taşıyan bir değer üretmesini hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bütün alanlarda yerli ve milli kapasiteyi geliştirmenin son derece kritik bir politika olduğunu, şimdi de yapay zeka bağlamında aynı politikanın devam ettirildiğini söyledi. Yılmaz, “Yapay zeka alanında attığımız her adımın ülkemizin bilimsel kapasitesini der»»»
Azerbaycan'dan 2 AB ülkesine ''Karabağ'' tepkisi: Büyükelçiler bakanlığa çağırıldı
Azerbaycan, Belçika ve Hollanda parlamentolarında kabul edilen önergeler sebebiyle iki ülkenin Bakü büyükelçilerini Dışişleri Bakanlığına çağırdı. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Belçika'nın Bakü Büyükelçisi Julien de Fraipont ile Hollandalı Büyükelçi Marianne de Jong'un ayrı»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yapay zeka, teknolojilerden bir teknoloji değil" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ’Uluslararası Eskişehir Yapay Zeka Zirvesi’ne uzaktan bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği ’Uluslararası Eskişehir Yapay Zeka Zirv»»»
Komşu kabinesinde ''Türk Bakan'' hazırlığı! Türkiye kartı masaya kondu
Uzmanlar, Türkiye'nin komşusu Bulgaristan'da gerçekleşen seçimlerin Sofya siyaseti açısından ne ifade ettiğini değerlendirdi. Kurulması beklenen hükümette Türk bakan olma ihtimalinin bulunduğunu söyleyen uzmanlar, 'Meclisteki Türk ve Müslüman milletvekilleri, Türkiye ile ilişkilerin geliştirilmesin»»»
SYS Grup, drone tedbirini Malezya'daki fuarda tanıtıyor
Ssmsun Yurt Savunma (SYS Grup), bölgedeki stratejik varlığını pekiştirmek ve modern muharebe sahasının en büyük tehditlerinden biri olan drone saldırılarına karşı geliştirdiği Yeni Nesil Mobil Katmanlı İHA Karşıtı Savunma Mimarisi'ni (C-UAS) Mazelya'da düzenlenen Defence Services Asia (DSA 2026) fu»»»
SYS Grup, drone tedbirini uluslararası arenaya çıkardı İhlas Haber Ajansı
Grup bünyesindeki şirketlerin yetenekleri kullanılarak güncel tehditlere karşı oluşturulan Yeni Nesil Mobil Katmanlı İHA Karşıtı Savunma Mimarisi, Malezya’da düzenlenen DSA 2026 Fuarı’nda ilk kez yurt dışında tanıtıldı. Asya-Pasifik bölgesinin en prestijli savunma organizasyonlarından biri olan DSA»»»
TBMM’de '23 Nisan Çocuk Şenliği'
TBMM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Meclis bahçesinde düzenlenen açılış ve ödül töreni programı ile başladı. Törene TBMM Genel Sekreteri Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Safa Koçoğlu Gürsoy, millet»»»
TBMM Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Varank: ’’Dünya siyasetinde, uluslararası ilişkilerde artık sözü dinlenen bir Türkiye var’’ İhlas Haber Ajansı
TBMM Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bartın’da katıldığı İhtisas Akademesi dersinde, bağımsız ve güçlü Türkiye’nin öneminde dikkat çekerek, ’’Dünya siyasetinde, uluslararası ilişkilerde artık sözü dinlenen bir Türkiye var’’ dedi. Körfez’deki savaşa da dikkat çeken Eski Bakan V»»»
Almanya’da çocuk suçluların sayısında artış var: Şüpheli sayısı 14 bin 200'e ulaştı
Almanya’da İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt tarafından kamuoyu ile paylaşılan 2025 Polis Suç İstatistik (PKS) raporuna göre, ülke genelinde geçen yıl şiddet içeren suçlara karışan çocukların sayısı yüzde 3,3 artarak 14 bin 200 şüpheliye ulaştı.Almanya İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt, Federal K»»»
Almanya'da çocuk suçluların sayısında yüzde 3,3 artış İhlas Haber Ajansı
Almanya İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt, Federal Kriminal Dairesi (BKA) Başkanı Holger Münch ve Hamburg İçişleri Bakanları Konferansı (IMK) Başkanı ve Hamburg Şehri İçişleri ve Spor Senatörü Andy Grote ile birlikte Berlin'de 2025 Polis Suç İstatistik (PKS) raporunu kamuoyu ile paylaştı. Rapora g»»»
Bakan Fidan'ın sözleri sonrası Yunan medyası karıştı: AB içinde zor durumda kalabiliriz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın 'İslam karşıtı ittifak' çıkışı, Yunanistan ve GKRY'nin İsrail ile ilişkilerini yeniden tartışmaya açtı. Açıklamalar Yunan basınında geniş yer bulurken, Atina yönetimine yönelik eleştiriler de artmaya başladı. Başta ana akım gazeteler olmak üzere birçok mecrada, Atina»»»
Albares’ten AB’ye çağrı: 'İsrail konusunda cesur olun'
İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, devlet radyosu RNE’ye verdiği demeçte, AB-İsrail Ortaklık Anlaşması’nın askıya alınması gerektiğini belirterek diğer üye ülkelere çağrıda bulundu. Albares, İspanyol hükümetinin bu konudaki tutumunu “cesur” olarak nitelendirirken, hiçbir AB ülkesinin bu »»»
Ünlü isimler 5’inci Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları’nda İhlas Haber Ajansı
ATO Congresium’da start alacak ‘5’inci Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları’nda ünlü sanatçılar Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Engin Altan Düzyatan, Okan Bayülgen, Oktay Kaynarca, Sefo, Musa Göçmen Ve Gökhan Ünver yer alacak. Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Uluslar»»»
AB Seçim Misyonu: Palatova Raporları Haxhiu’ya Teslim Etti
Kosova’da cumhurbaşkanlığı görevini vekâleten yürüten Albulena Haxhiu, Avrupa Birliği’nin Kosova’daki geçici misyon şefi Eva Palatova ile bir görüşme gerçekleştirdi. Palatova, başkanlık ofisinde Haxhiu’ya AB Uzmanlar Misyonu’nun 2025 parlamento seçimlerine ilişkin raporunu ve Ekim-Kasım 2025’te düz»»»
Corendon Airlines’a Global CIO’dan "Project of the Year" ödülü İhlas Haber Ajansı
Corendon Airlines, küresel IT liderlerini bir araya getiren Global CIO tarafından düzenlenen uluslararası ödül programında, yolcu hizmetleri altyapısını dönüştürdüğü Passenger Service System (PSS) projesi ile "Project of the Year" ödülüne layık görüldü. Havayolu operasyonlarının temelini oluşturan »»»
Uşak’ta pavyonlar haraca bağlanmış! Rüşvet çarkının ayrıntıları mide bulandırdı
Türkiye’nin gündemine oturan yolsuzluk skandalı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun yürüttüğü kapsamlı çalışma ile gün yüzüne çıktı. Operasyonun merkezinde, Uşak Belediyesi’nin kaynaklarının şahsi amaçlarla kullanılması, belediye eliyle rüşvet çarkı kurulması ve o»»»
Egemen Bağış: Balkanlarda masada olmayanın menüde olma ihtimali yüksektir
Uluslararası sistemin artık iyi niyet beyanlarıyla değil, somut güç dengeleriyle şekillendiğini belirten Egemen Bağış, kurallara dayalı düzen anlatısının yerini gerçek politikaya bıraktığını ifade etti. Bağış, sistemin işleyişine dair şu tespiti yaptı: "Uluslararası sistemde haklı olmak yetmez; güç»»»
Bulgaristan’da seçimin galibi eski Cumhurbaşkanı Radev’in partisi oldu İhlas Haber Ajansı
Bulgaristan’da dün yapılan genel seçimde oyların yüzde 91’i sayıldı. Bulgaristan Merkezi Seçim Komisyonu tarafından yayınlanan ilk sonuçlara göre; seçimi, eski Cumhurbaşkanı Rumen Radev’in merkez-sol eğilimli İlerici Bulgaristan (PB) Partisi kazandı. Oyların yüzde 91’inin sayılmasıyla ortaya çıkan »»»
Bulgaristan Seçimlerinde Radev Önde
Bulgaristan'da 2021'den bu yana yapılan sekizinci genel seçimde eski Cumhurbaşkanı Rumen Radev öne çıktı. Bulgaristan'da eski Cumhurbaşkanı Rumen Radev'in kurduğu İlerici Bulgaristan Koalisyonu, dün yapılan genel seçimi büyük farkla ilk sırada tamamladı. Merkez Seçim Komisyonunun, sandıkların yüzde»»»
Kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtıp vurgun yaptılar! 5 tutuklama
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personeli olarak tanıtarak vatandaşları ağına düşüren bir suç örgütüne karşı düğmeye bastı. "Avcı Operasyonu" adı verilen çalışma kapsamında, Bilecik merkezli Konya, Kütahya, Isparta, Burdur, K»»»
Migros, jet kasa ve elektronik raf etiketleriyle perakende teknolojisinde dönüşüm başlatıyor İhlas Haber Ajansı
Migros, jet kasa ve yerli elektronik raf etiketi yatırımlarıyla hem mağaza içi operasyonlarını sadeleştiriyor hem de müşteri deneyimini hızlandırıyor. Yenilikçi uygulamalarıyla müşteri deneyimini sürekli geliştiren Migros, mağazalarında Jet Kasa ve Elektronik Raf Etiketi uygulamalarını yaygınlaştır»»»
Popeyes Türkiye’de 500 restorana ulaştı İhlas Haber Ajansı
Hızlı servis restoran operatörü TAB Gıda’nın güçlü operasyonel altyapısı ve entegre gıda ekosistemiyle büyümesini sürdüren Popeyes, Türkiye genelindeki 500’üncü restoranını İstanbul Beşiktaş’ta açtı. 2007 yılından bu yana TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Popeyes, geçen süre içinde yalnızca res»»»
Hepimizin Sendikası Grubu’ndan 23 Nisan çağrısı: ‘Kutlamalar iptal edilemez’
Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki okul saldırılarının ardından bazı çevreler tarafından gündeme getirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının iptal edilmesi taleplerine, Hepimizin Sendikası Grubu yazılı bir açıklama ile karşı çıktı. Yapılan açıklamada, bayramın özüne uygun olara»»»
Kâmil Koç, 100’üncü yılında "teşekkür" kampanyalarını başlatıyor İhlas Haber Ajansı
Seyahat firması Kâmil Koç, 100’üncü yılını başlattığı ‘vefa’ hareketiyle kutluyor. Bir asırlık başarısının mimarı olan yol arkadaşlarına teşekkür etmeyi hedefleyen firma, bu kapsamda ilk adımı öğretmenlere yönelik indirim kampanyasıyla attığını duyurdu. Kâmil Koç, 100. kuruluş yılına ulaşmanın guru»»»
Zulme karşı İspanyol resti: AB-İsrail Ortaklık Anlaşması'nın feshi talebi yarın resmiyete dökülecek
İspanya hükümeti, İsrail'in Gazze'deki soykırımından dolayı bir yıldan fazla bir süredir dile getirdiği, Avrupa Birliği'nin (AB) İsrail ile olan ortaklık anlaşmasının feshedilmesi talebini yarın resmiyete dökecek. İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, partisinin (Sosyalist İşçi Partisi) Endülüs bölgesin»»»
Gaziantep, e-ticarette Türkiye’nin hijyen ve bakım üssü oldu İhlas Haber Ajansı
Türkiye’nin gastronomi şehri ve sanayi devlerinden Gaziantep, geleneksel üretim gücünü Trendyol ekosistemiyle birleştirerek dijital ticaretin "hijyen ve bakım üssü" haline geldi. E-ticaret platformunun güncel verilerine göre; tekstilden bebek bakımına, kişisel bakımdan yapı markete kadar uzanan gen»»»
Dünya listesine girdik! Türkiye dost ülkelerin imdadına yetişti
Savunma sanayisini bir “beka meselesi” olarak tanımlayan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Karataş, “Şu an dünyanın en büyük 11. ihracatçısıyız ve hedefimiz ilk 10'a girmek. Türkiye, sadece kendi ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, dost ve müttefik ülkeler için de »»»