Kosovë, ndahen çmimet vjetore për gazetari për vitin 2023

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Alsat M 12.12.2023. 23:51

Kosovë, ndahen çmimet vjetore për gazetari për vitin 2023

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka ndarë sot çmimet vjetore për Gazetari. Në tetë kategori konkurruese sivjet, fitues të çmimeve u shpallën 12 gazetarë nga mediat kosovare. Çmimi kryesor, “Gazetari/ja i/e Vitit”, u nda mes gazetares Alberta Hashani nga “Betimi për Drejtësi” dhe gazetarit të Nac»»»

alsat.mk
Telegrafi 12.12.2023. 17:02

Ndahen çmimet vjetore të gazetarisë, shpërblehen 12 gazetarë të mediave në Kosovë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka ndarë sot Çmimet Vjetore për Gazetari. Në tetë kategori konkurruese sivjet, fitues të çmimeve u shpallën 12 gazetarë nga mediat kosovare. Çmimi kryesor, “Gazetari/ja i/e Vitit”, u nda mes gazetares Alberta Hashani nga “Betimi për Drejtësi” dhe gazetarit të Nac»»»

telegrafi.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.