NJË PERSON I VDEKUR ME COVID-19 NË DYJAVËSHIN E FUNDIT NË KOSOVË

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Star Plus Albania 20.09. 10:14

NJË PERSON I VDEKUR ME COVID-19 NË DYJAVËSHIN E FUNDIT NË KOSOVË

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

starplus-tv.com
Balkanweb Albania 18.09. 20:53

Pandemia Covid-19, raportohet për një të vdekur në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

balkanweb.com
Portalb Macedonia del Nord 18.09. 20:51

Një person i vdekur me COVID-19 në dyjavëshin e fundit në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç, shkruan REL. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periud»»»

portalb.mk
Lapsi Albania 18.09. 20:50

Një person i vdekur me COVID-19 në dyjavëshin e fundit në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

lapsi.al
Albeu Albania 18.09. 20:46

Rikthehen vdekjet nga Covid-19 në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

albeu.com
Top Channel Albania 18.09. 20:39

Një person i vdekur me COVID-19 në dyjavëshin e fundit në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

top-channel.tv
RTV 21 Kosovo 18.09. 20:37

Covid-19, një person i vdekur në dyjavëshin e fundit në Kosovë

Në dy javët e fundit në Kosovë si pasojë e infektimit me Covid-19 ka vdekur një person dhe 67 të tjerë janë infektuar me Covid-19. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Ministria tutje ka njoftuar se numri më i madh i të infektuarve në periudh»»»

rtv21.tv
Tetova Sot Macedonia del Nord 18.09. 20:24

Një person i vdekur me COVID-19 në dyjavëshin e fundit në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

tetovasot.com
Sot Albania 18.09. 20:17

Panik në Kosovë/ 1 viktimë dhe 67 të infektuar me Covid në dy javët e fundit

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

sot.com.al
Syri Albania 18.09. 20:03

Një person i vdekur me Covid-19 në dyjavëshin e fundit në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

syri.net
Shqiptarja Albania 18.09. 19:54

Një person i vdekur me COVID-19 në dyjavëshin e fundit në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

shqiptarja.com
Alsat M Macedonia del Nord 18.09. 19:51

Një person i vdekur me COVID-19 në dyjavëshin e fundit në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

alsat.mk
Abcnews Albania 18.09. 19:37

Një person i vdekur me COVID-19 në dyjavëshin e fundit në Kosovë

Një person ka vdekur dhe 67 të tjerë janë infektuar me koronavirus në dy javët e fundit në Kosovë. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë në këtë vend, mosha mesatare e të infektuarve është 52 vjeç. Në një komunikatë për media, Ministria ka thënë se numri më i madh i të infektuarve në periudhën 30 gusht »»»

abcnews.al
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.