Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Syri Albania 04.05. 09:33

Vëzhguesit e huaj njihen me faktet për manipulimin e votave

Partia Demokratike nuk i ka njohur deri më tani zgjedhjet e 25 prillit dhe ka vijuar me denoncimet ku sipas tyre është tjetërsuar vullneti i zgjedhësve. Pas disa denoncimeve të përditshme në selinë blu zbarkoi misioni ndërkombëtar i vëzhguesve të ODIHR-it. Kryevëzhguesja Ursula Gacek mbërriti në se»»»

syri.net
Bota Sot Kosovo 04.05. 08:55

Vëzhguesit ndërkombëtarë u njohën me faktet për blerjen e votës! Zbardhet takimi i Ursula Gacek në selinë blu!

Partia Demokratike nuk i ka njohur deri më tani zgjedhjet e 25 prillit dhe ka vijuar me denoncimet ku sipas tyre është tjetërsuar vullneti i zgjedhësve. Pas disa denoncimeve të përditshme në selinë blu zbarkoi misioni ndërkombëtar i vëzhguesve të ODIHR-it. Kryevëzhguesja Ursula Gacek mbërriti në se»»»

botasot.info
Panorama Albania 04.05. 08:48

Vëzhguesit ndërkombëtarë u njohën me faktet për blerjen e votës! Zbardhet takimi i Ursula Gacek në selinë blu! Ja çfarë u diskutua

May 4, 2021 | 8:39 MARIGLEN KUME/ Partia Demokratike nuk i ka njohur deri më tani zgjedhjet e 25 prillit dhe ka vijuar me denoncimet ku sipas tyre është tjetërsuar vullneti i zgjedhësve. Pas disa denoncimeve të përditshme në selinë blu zbarkoi misioni ndërkombëtar i vëzhguesve të ODIHR-it. Kryevëzh»»»

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.