Schengen randevularında 'karaborsa' iddiası incelemede: Büyükelçilikler harekete geçti
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Schengen randevularında 'karaborsa' iddiası incelemede: Büyükelçilikler harekete geçti
Schengen vizesi randevularının karaborsaya düştüğü iddiaları üzerine Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika ve Avusturya usulsüzlüklere karşı harekete geçti. Büyükelçilikler, vatandaşları yetkisiz aracı şirketlere karşı uyarırken, randevu sistemlerinde yeni önlemlerin devreye alındığını duyurdu. Scheng»»»
ASO’dan sanayicilere Fransa vizesinde kolaylık İhlas Haber Ajansı
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç ile Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont ‘Vize Alanında Ortaklık Anlaşması’ imzaladı. ASO ile Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği arasında iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla ‘Vize Alanında Or»»»
ATO Başkanı Baran: 'Ankara'nın Fransa ile ticaretini artırmak istiyoruz'
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Pandemi öncesinde ticaret hacmimiz için 20 milyar dolar hedefi koymuştuk. Bu hedefe ulaştığımızı görüyoruz. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Pandemi öncesinde ticaret hacmimiz için 20 milyar dolar hedefi koymuştuk. Bu hedefe ulaştığ»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment