Lübnan: "İsrail saldırısında en az 89 kişi hayatını kaybetti, 700 kişi yaralandı" İhlas Haber Ajansı
Lübnan’dan İsrail’in ülkeye düzenlediği en ağır hava saldırısında yaşanan can kaybına ilişkin açıklama yapıldı. Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırısında en az 89 kişinin hayatını kaybettiğini ve 700’den fazla kişinin yaralandığını bildirdi. Lübnan Sağlık Bakanı Rakan Nassereddine, hala birçok k»»»
Bakan Gürlek: DEAŞ terör örgütüne karşı 34 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir
Bakan Gürlek: Dün İstanbul Levent’teki polis noktasına 3 terörist tarafından düzenlenen silahlı saldırının ardından, Cumhuriyet Başsavcılıklarımızın koordinasyonunda DEAŞ terör örgütüne karşı 34 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen operasyonlarda 273 şüpheli hakkında işl»»»
Bakan Bolat, Lizbon’da Portekiz Altyapı ve Konut Bakanı Luz ile bir araya geldi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Lizbon’da Portekiz Altyapı ve Konut Bakanı Miguel Pinto Luz ile görüştü. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün, Türkiye-Portekiz JETCO toplantısı vesilesiyle ziyaret ettiğimiz Lizbon’da Portekiz’in Altyapı ve Konut Bakanı Sayın Migue»»»
Bakan Gürlek: "Levent’teki polis noktasına yapılan saldırının ardından 198 şüpheli gözaltına alındı" İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, İstanbul Levent’teki polis noktasına 3 terörist tarafından düzenlenen silahlı saldırının ardından, DEAŞ terör örgütüne yönelik 34 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda 198 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Adalet Bakanı Gürlek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşı»»»
Bakan Göktaş: Oyunları kapatmak, toptan yasaklamak gibi bir gündemimiz yok
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Dijital platformların sorumluluğunu artıran ve çocuklarımızı çevrim içi risklerden koruyan daha sağlam bir yasal zemin oluşturuyoruz. Özellikle vurgulamak isterim ki burada temel yaklaşımımız, yasaklayıcı bir anlayış değildir. Oyunları kapatm»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Görkem Sevindik'e tebrik! Oyuncunun İsrail'e yönelik tepkisi dikkat çekmişti
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, oyuncu Görkem Sevindik’i İsrail’in Filistinli esirlere yönelik yasasına karşı gösterdiği duruş nedeniyle tebrik etti. Kanal D dizisi “Eşref Rüya”da Kadir Baba karakterini canlandıran Sevindik, vicdan ve insanlık adına önemli bir çıkış yaptı. Kurtulmuş, oyuncunun duruşu»»»
İsrail Savunma Bakanı Katz'dan Hizbullah liderine tehdit: Sıra Kasım'a da gelecek
İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, ABD ile İran'a yönelik gerçekleştirdikleri hava saldırılarında yüzlerce Hizbullah üyesinin hedef alındığını öne sürdü. Katz, Hizbullah lideri Naim Kasım'ı tehdit ederek, "Sıranın kendisine de geleceği konusunda uyarıldı." ifadelerini kullandı.İsrail Savunma Bakanı»»»
İran'dan ABD ve İsrail'e Lübnan resti: Ateşkesten çekiliriz
İran basınına konuşan bir kaynak, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarını sürdürmesi halinde Tahran’ın ABD ile varılan iki haftalık ateşkesten çekileceğini duyurdu. Kaynak, İran’ın bu ihtimali ciddi şekilde değerlendirdiğini ve sahadaki gelişmelere göre askeri karşılık hazırlıklarının sürdüğünü be»»»
Bakan Göktaş: "Amacımız mağduru koruyan, adaleti geciktirmeyen ve suça sürüklenmeyi kaynağında durduran bir sistemi inşa etmek" İhlas Haber Ajansı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Amacımız mağduru koruyan, adaleti geciktirmeyen ve suça sürüklenmeyi kaynağında durduran bir sistemi hep birlikte kurmak ve inşa etmektir" dedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili M»»»
İran'dan ABD ve İsrail'e Lübnan resti: Ateşkesten çekiliriz
İran basınına konuşan bir kaynak, İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarını sürdürmesi halinde Tahran’ın ABD ile varılan iki haftalık ateşkesten çekileceğini duyurdu. Kaynak, İran’ın bu ihtimali ciddi şekilde değerlendirdiğini ve sahadaki gelişmelere göre askeri karşılık hazırlıklarının sürdüğünü be»»»
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan müjde: 402 personel alımı yapılacak!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan müjde: 402 personel alımı yapılacak! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TEİAŞ'ta istihdam edilmek üzere 402 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 13 Nisan 2026 tarihinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yapılacağı aktarıldı. AB»»»
Çocuklar için düğmeye basıldı! Yunanistan'da sosyal medya hazırlığı
Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, 1 Ocak 2027 tarihinden yürürlüğe girecek yasakla 15 yaş ve altındaki çocukların medyaya erişimlerinin yasaklanacağını duyurdu. Yunanistan da gençlerin sosyal medya kullanımına yasak getirdi. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, artan kaygı, uyku sorunlar»»»
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 402 personel alımı yapacağını duyurdu İhlas Haber Ajansı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TEİAŞ’ta istihdam edilmek üzere 402 personel alımı yapacağını duyurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "TEİAŞ bünyesinde istihdam edilmek üzere 402 personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular 13 Nisan 2026»»»
Hürmüz’de geçiş ücreti tartışmasına Trump’tan İran ile 'ortak girişim' sinyali
ABD Başkanı Donald Trump, ABC News'e açıklamada bulunarak, Hürmüz Boğazı'na ilişkin soruları yanıtladı. Trump, İran'ın Boğaz'dan geçen gemilerden ücret almasına izin verilip verilmeyeceğine ilişkin "Bunu ortak bir girişim olarak yapmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.ABD Başkanı Donald Trump, A»»»
'Paha biçilemez' diyerek duyurdular! Pakistan'dan Türkiye'ye teşekkür: Olağanüstü stratejik öngörü sergilendi
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ABD-İran arasındaki geçici ateşkese katkıları için Türkiye, Çin, Suudi Arabistan, Mısır, Katar'a 'paha biçilmez destekleri' için teşekkür etti. Şerif, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı açıklamada, ABD-İran arasındaki geçici ate»»»
Eşref Rüya'nın Kadir Babasına destek! İsrailli bakan tehdit etmişti
Mustafa Varank, Görkem Sevindik’e yönelik tartışmalar sonrası dikkat çeken bir destek açıklaması yaptı. Sevindik’in Filistin’e ilişkin paylaşımı uluslararası gündemde yankı bulurken İsrailli yetkililerden sert tepkiler geldi. Varank, oyuncunun sergilediği tutumu “vicdani ve yürekli” olarak nitelend»»»
Suudi Arabistan’dan güvenlik hamlesi: 9 İHA imha edildi
ABD ve İran arasında sağlanan geçici ateşkesin ardından Suudi Arabistan, son birkaç saat içerisinde ülkeyi hedef alan 9 insansız hava aracının (İHA) imha edildiğini bildirdi.Suudi Arabistan Savunma Bakanlığının ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından konuya ilişkin açıklama»»»
Yunanistan’dan 15 yaş altındakilere sosyal medya yasağı İhlas Haber Ajansı
Yunanistan da gençlerin sosyal medya kullanımına yasak getirdi. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, artan kaygı, uyku sorunları ve çevrimiçi platformların bağımlılık yapıcı yapısını gerekçe göstererek 1 Ocak 2027 tarihinden yürürlüğe girecek yasakla 15 yaş ve altındaki çocukların Facebook, Ins»»»
Mustafa Varank’tan 'Kadir Baba’ya destek: Vicdani ve yürekli bir tutum
Meclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank’tan Eşref Rüya dizisinde 'Kadir Baba’yı oynayan Görkem Sevindik’e güçlü bir destek geldi. Komisyon Başkanı Varank, Sevindik’in Filistin meselesinde vicdani ve yürekli »»»
DMM’den maden sahası iddialarına yanıt
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Türkiye’de maden sahalarına ilişkin ortaya atılan iddialara açıklık getirdi. Kurum, arazilerin büyük bölümünün maden ruhsatlı olduğu yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Yapılan açıklamada, fiili maden üretimi yapılan alanların ülke yüz ölçümünün y»»»
Bafra standına yoğun ilgi İhlas Haber Ajansı
Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda (OKAF 2026) açılan Bafra standı yoğun ilgi gördü. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), fuarda kurduğu stantta gençlerle buluşarak oda faaliyetleri, yürütülen projeler ve bölgesel kalkınma çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Stantta ayrıca gençlere yönelik kari»»»
İsrail'in ateşkes ihlaline İran, Hürmüz ile cevap verdi: Geçişler durduruldu
Ortadoğu'da savaşın 40. gününde ateşkes kararı geldi. ABD Başkanı Donald Trump, 'İran'ın Hürmüz Boğazı'nı tamamen, derhal ve güvenli biçimde açmayı kabul etmesi koşuluyla İran'a yönelik bombardıman ve saldırıları iki hafta boyunca askıya almayı kabul ediyorum' dedi. İran Yüksek Ulusal Güvenlik Kons»»»
Suudi Arabistan Büyükelçisi Abualnasr: "Krallık, Türkiye ve diğer ülkelerle savaşın sona erdirilmesi ve bölgesel istikrarın yeniden tesis edilmesine katkı sağlamaya devam etmektedir" İhlas Haber Ajansı
Suudi Arabistan’ın Ankara Büyükelçisi Fahad b. Assaad Abualnasr, "Krallık, Türkiye ve diğer ülkelerle koordinasyon içinde gerilimi düşürmeye yönelik çabaları desteklemeye, savaşın sona erdirilmesi ve bölgesel istikrarın yeniden tesis edilmesine katkı sağlamaya devam etmektedir. Ortak açıklamalarda »»»
Suça Sürüklenen Çocuklar Çalıştayı düzenlendi
Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Suça Sürüklenen Çocuklar Çalıştayı'nda suça sürüklenen çocukların hukuk sistemi açısından taşıdığı önem, çocukların suça sürüklenmesinin önlenmesi ve korunmalarına yönelik tedbirleri ele alacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanlığı Huk»»»
Bakan Gürlek: "Toplumun yüzde 81’inin çocuklara verilen cezaların yetersiz olduğu konusunda bir algısı var" İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Toplumun yüzde 81’inin çocuklara verilen cezaların yetersiz olduğu konusunda bir algısı var" dedi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, TBMM Suça Sürüklenen Çocuklara İlişkin Araştırma Komisyonu üyeleri ile Ankara Hakimevi’nde bir araya geldi. Bakan Gürlek, geçen pazar günü İstanb»»»
CHP'li Başarır: Türkiye'de seçime gitme zamanı gelmiştir
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Seçim zorunluluktur, Türkiye'de seçime gitme zamanı gelmiştir" dedi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Başarır, İstanbul'daki terör eylemi ile ilgili, "Yönetilemeyen bir ülke var, yönetemeyen bir iktidar var. Bir r»»»
Bakan Gürlek: 'Suça sürüklenen çocuk' kavramını değiştirmemiz gerek
Adalet Bakanı Akın Gürlek, "'Suça sürüklenen çocuk' diyoruz; aslında bu kavramı da en baştan değiştirmemiz gerekecek. Toplumun yüzde 81'inin çocuklara verilen cezaların yetersiz olduğu konusunda bir algısı var. Bu toplumun genel kanaati. Ben de aynı kanaatteyim" dedi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, TBM»»»
Gazze'de şehit sayısı 72 bin 315'e yükseldi
İsrail ordusunun Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı 72 bin 315'e ulaştı. Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Ekim 2023'ten bu yana devam eden saldırılarında yaşanan can kayıplarına ilişkin son veriler paylaşıldı. So»»»
Niğde Belediyesi’nden mali disiplin zaferi İhlas Haber Ajansı
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi’nin 2025 yılı mali tablosunu özetledi. Borç yükünün %5 seviyelerine indiğini belirten Özdemir, Niğde’nin artık kendi kaynaklarıyla dev yatırımlara hazır olduğunu vurguladı. Niğde Belediye Meclisi toplantısında kentin mali geleceğine dair kritik»»»
Bakan Ersoy, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu kabul etti
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kabul etti. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye, Dünya Kupası sürecini yalnızca sportif başarıyla sınırlamayan yeni bir yaklaşımla ele alıyor. Milli takımın ulus»»»
Lizbon'da kritik zirve: Ticaret ve yatırımda yeni hedefler
Türkiye-Portekiz Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi (JETCO) 5. Dönem Toplantısı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Portekiz Dışişleri Bakanı Paulo Rangel eş başkanlığında Lizbon'da yapıldı. Bakan Bolat, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Bakan Rangel ile eş başkanlığını yürüttükleri toplantıda, iki ü»»»
Bakan Ersoy, TFF Başkanı Hacıosmanolu'nu kabul etti
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kabul etti. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye, Dünya Kupası sürecini yalnızca sportif başarıyla sınırlamayan yeni bir yaklaşımla ele alıyor. Milli takımın ulus»»»
Bakan Gürlek: Suça sürüklenen çocuk kavramını en baştan değiştirmemiz gerekecek
Adalet Bakanı Akın Gürlek, "'Suça sürüklenen çocuk' diyoruz, aslında bu kavramı da en baştan değiştirmemiz gerekecek. Toplumun yüzde 81'inin çocuklara verilen cezaların yetersiz olduğu konusunda bir algısı var. Bu toplumun genel kanaati. Ben de aynı kanaatteyim" dedi. Bakan Gürlek, TBMM Suça Sürükl»»»
Hakan Çakır cinayeti davasında karar açıklandı
Ankara Keçiören’de 23 yaşındaki Hakan Çakır’ın öldürülmesine ilişkin davada mahkeme kararını açıkladı. 18 yaşından küçük sanıklardan T.Y.Z’ye 25 yıl, B.S.Z’ye ise 32 yıl hapis cezası verildi. Çocukların babası Cemal Zeynal ile diğer sanık ağabey Ahmet Emir Zeynal hakkında ise müebbet hapis cezasına»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Çiftçi ve polisleri kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 181'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile beraberindeki heyeti kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 181'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle İçişleri Bakanı Mustafa Çiftç»»»
Sayılı günler kaldı! Çağrı Bey sondaj gemisi cuma günü Somali'de
Sayılı günler kaldı! Çağrı Bey sondaj gemisi cuma günü Somali'de Türkiye'nin yurt dışındaki ilk derin deniz arama sondajını gerçekleştirecek olan sondaj gemisi Çağrı Bey geçtiğimiz günlerde Mogadişu'ya uğurlandı. Çağrı Bey, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın da katılacağı tören»»»
ABD Savunma Bakanı Hegseth: ABD tarihi bir zafer elde etti
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, ABD ile İran arasında sağlanan iki haftalık ateşkese ilişkin yaptığı açıklamada, “ABD tarihi bir zafer elde etti. Trump, İran'ın bütün ekonomisini dakikalar içinde yok edecek güce sahipti ancak merhamet göstermeyi tercih etti" dedi. ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, »»»
Süleyman Soylu: ‘Batı tiyatrosu bitiyor, güneş yeniden Doğu’dan doğuyor’
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi Dang Thi Thu Ha'yı Meclis'teki makamında kabul etti. Görüşmede küresel jeopolitik gerilimler, Batı Asya'daki savaş ve Türkiye-Vietnam ilişkileri ele alındı. Soylu, Vietnam'ın bağımsızlık »»»
Bir devrin sonu geliyor... Trump'tan ateşkes duyurusu: 'Yaptırımları kaldırmayı görüşüyoruz'
ABD Başkanı Donald Trump çarşamba öğleden sonra Batı Asya'da ilan edilen ateşkese ilişkin yeni bir açıklama yayımladı. Trump gece saatlerinde söylediklerini ayrıntılardırmaya başlayan Trump şunları yazdı: "ABD, çok verimli bir Rejim Değişikliğinden geçeceğine kanaat getirdiğimiz İran ile yakın bir »»»
Bakan Bolat, Brüksel ziyaretinde AB ile yeşil dönüşüm ve ticaret politikalarını görüşecek
Bakan Bolat, Brüksel ziyaretinde AB ile yeşil dönüşüm ve ticaret politikalarını görüşecek Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın, yarın Türkiye-Avrupa Birliği (AB) güncel ticaret politikaları ve çok taraflı ticaret sisteminin güçlendirilmesine ilişkin temaslarda bulunacağı Brüksel ziyaretinde, AB'nin yeşil d»»»
Bakan Bolat, Lizbon'da 'Türkiye-Portekiz 5’inci Dönem JETCO Toplantısı’na katıldı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Lizbon’da ‘Türkiye-Portekiz 5’inci Dönem JETCO Toplantısı’na katıldı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye-Portekiz 5’inci Dönem JETCO Toplantısı’nı bugün Lizbon’da başarıyla gerçekleştirdik. Portekiz Dışişleri Bakanı Sayın Paulo »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Çiftçi ve beraberindeki heyeti kabul etti İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Çiftçi ve beraberindeki heyeti kabul etti»»»
İsrail basını: 'Kükreyen aslan' saldırısından 'miyavlayan kedi' olarak çıktı
İsrail'in önemli gazetelerinden Maariv, İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına verdiği isme atıfla, Tel Aviv'in "kükreyen aslan" ismini verdiği saldırıdan "miyavlayan kedi" olarak çıktığı yorumunda bulunarak, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetini sert sözlerle eleştirdi. ABD Başkanı Donald Trump'ı»»»
Trump'tan İran'a silah satan ülkelere gümrük vergisi tehdidi: 'Muafiyet tanınmayacak'
ABD ile İran arasında kritik bir ateşkes anlaşmasına varıldı. Hürmüz Boğazı’nın yeniden açılması ve saldırıların durdurulması kararlaştırıldı. Sürecin küresel piyasalar üzerindeki etkileri yakından izleniyor. ABD ile İran arasında kritik bir ateşkes anlaşmasına varıldı. Hürmüz Boğazı’nın yeniden aç»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Çiftçi ve beraberindeki heyeti kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyeti kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle İçişleri Bakanı Çiftçi ve beraberin»»»
Bakan Memişoğlu: "Tıbbi malzeme ve cihazlarla yüklü yardım tırlarımız İran’a doğru yola çıktı" İhlas Haber Ajansı
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Tıbbi malzeme ve cihazlarla yüklü yardım tırlarımız, komşumuz İran’a doğru yola çıktı" dedi. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İran’a tıbbi malzeme ve cihaz yüklü yardım tırları gönderildiğini açıkladı. Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizler, rot»»»
Trump’tan ateşkes açıklaması: "15 maddenin çoğu üzerinde mutabakat sağlanmıştır" İhlas Haber Ajansı
ABD Başkanı Donald Trump, kendisine ait sosyal medya platformu Truth Social’dan İran ile anlaşmaya varılan ateşkese ilişkin açıklama yaptı. Trump, "Amerika Birleşik Devletleri, rejim değişikliği sürecinden geçtiğine karar verdiğimiz İran ile yakın iş birliği içinde çalışacaktır. Uranyum zenginleşti»»»
AK Partili Milletvekili Fırat’tan İsrail’e ‘Görkem Sevindik’ tepkisi İhlas Haber Ajansı
AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, Filistinli esirlere yönelik idam kararlarına karşı çıkan oyuncu Görkem Sevindik’e destek vererek, İsrailli bakan Itamar Ben-Gvir’in tehditlerine sert tepki gösterdi. Fırat, hukuksuz idam kararlarına karşı çıkan vicdan sahiplerinin tehdit edilmesinin, »»»
Bakan Bolat, Portekiz Dışişleri Bakanı Rangel ile görüştü
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Portekiz Dışişleri Bakanı Paulo Rangel ile başkent Lizbon'da bir araya geldi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye-Portekiz 5’inci Dönem JETCO Toplantısı vesilesiyle, bugün Lizbon’da Portekiz Dışişleri Bakanı Sayın Paulo Rangel il»»»
Komşudan ''sosyal medya'' hamlesi: 1 Ocak'tan itibaren yasak
Yunanistan'ın, 15 yaşından küçüklerin sosyal medya kullanımını 1 Ocak 2027 itibarıyla yasaklayacağı bildirildi. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, sosyal medya hesabından çocuklara seslendi. Miçotakis, son yıllarda ebeveyn ve uzmanlarla yaptığı görüşmelerde, çocukların stresli olduğu, uyuma z»»»