Bordi i FMN miraton marrëveshjen me Kosovën – Synohet mbështetja e politikave ekonomike në vend

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Scan Albania 26.05. 11:35

Bordi i FMN miraton marrëveshjen me Kosovën – Synohet mbështetja e politikave ekonomike në vend

Bordi ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) miratoi një marrëveshje paraprake 24-mujore në shumëm prej rreth 100 milionë euro në mbështetje të politikave ekonomike të Kosovës, duke e bërë vendin e parë në Europë që merr një financim të tillë. Gjithashtu, Bordi miratoi edhe një marrëveshje t»»»

scantv.al
Zeri Kosovo 26.05. 08:53

Bordi i FMN-së miraton marrëveshjen me Kosovën

Bordi Ekzekutiv i FMN-së miratoi një marrëveshje në vlerë prej 80.12 milionë SDR (rreth 100 milionë euro) dhe një RSF në shumën prej 61.95 milionë SDR (rreth 78 milionë euro, për të mbështetur politikat ekonomike të Kosovës. FMN-ja njofton se Kosova është vendi i parë në Evropë që merr financim. Pa»»»

Syri Albania 26.05. 08:50

FMN miraton marrëveshjen prej 100 milionë eurosh për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i FMN-së miratoi një marrëveshje në vlerë prej 80.12 milionë SDR (rreth 100 milionë euro) dhe një RSF në shumën prej 61.95 milionë SDR (rreth 78 milionë euro, për të mbështetur politikat ekonomike të Kosovës. FMN njofton se Kosova është vendi i parë në Evropë që merr financim, rapor»»»

syri.net
Arbresh Kosovo 26.05. 08:23

Bordi i FMN-së miraton marrëveshjen prej 100 milionë euro me KosovënTë ngjashme

Bordi Ekzekutiv i FMN-së miratoi një marrëveshje në vlerë prej 80.12 milionë SDR (rreth 100 milionë euro) dhe një RSF në shumën prej 61.95 milionë SDR (rreth 78 milionë euro, për të mbështetur politikat ekonomike të Kosovës. FMN njofton se Kosova është vendi i parë në Evropë që merr financim. Pas n»»»

arbresh.info
Periskopi Albania 26.05. 08:07

Bordi i FMN-së miraton marrëveshjen me Kosovën

Bordi Ekzekutiv i FMN-së miratoi një marrëveshje në vlerë prej 80.12 milionë SDR (rreth 100 milionë euro) dhe një RSF në shumën prej 61.95 milionë SDR (rreth 78 milionë euro, për të mbështetur politikat ekonomike të Kosovës. FMN njofton se Kosova është vendi i parë në Evropë që merr financim. Pas n»»»

periskopi.com
Infokusi Kosovo 26.05. 07:17

Bordi i FMN-së miraton marrëveshjen me Kosovën

Bordi Ekzekutiv i FMN-së miratoi një marrëveshje në vlerë prej 80.12 milionë SDR (rreth 100 milionë euro) dhe një RSF në shumën prej 61.95 milionë SDR (rreth 78 milionë euro, për të mbështetur politikat ekonomike të Kosovës. FMN njofton se Kosova është vendi i parë në Evropë që merr financim. Pas n»»»

gazetainfokus.com
Express Kosovo 26.05. 07:02

Bordi i FMN-së miraton marrëveshjen prej 100 milionë euro me Kosovën

Bordi Ekzekutiv i FMN-së miratoi një marrëveshje në vlerë prej 80.12 milionë SDR (rreth 100 milionë euro) dhe një RSF në shumën prej 61.95 milionë SDR (rreth 78 milionë euro, për të mbështetur politikat ekonomike të Kosovës. FMN njofton se Kosova është vendi i parë në Evropë që merr financim. Pas n»»»

gazetaexpress.com
RTK Kosovo 26.05. 06:41

Bordi i FMN-së miraton marrëveshjen me Kosovën

Bordi Ekzekutiv i FMN-së miratoi një marrëveshje në vlerë prej 80.12 milionë SDR (rreth 100 milionë euro) dhe një RSF në shumën prej 61.95 milionë SDR (rreth 78 milionë euro, për të mbështetur politikat ekonomike të Kosovës. FMN njofton se Kosova është vendi i parë në Evropë që merr financim, rapor»»»

Bota Sot Kosovo 26.05. 06:39

Bordi i FMN-së miraton marrëveshjen me Kosovën

Ekonomi Bordi Ekzekutiv i FMN-së miratoi një marrëveshje në vlerë prej 80.12 milionë SDR (rreth 100 milionë euro, 97 përqind e kuotës) dhe një RSF në shumën prej 61.95 milionë SDR (rreth €). 78 milionë, 75 për qind e kuotës) për të mbështetur politikat ekonomike të Kosovës. FMN njofton se Kosova ës»»»

botasot.info
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.