İBB'den metrobüsler için güzergah kararı: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapatıldığında FSM kullanılacak
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
İBB'den metrobüsler için güzergah kararı: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapatıldığında FSM kullanılacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan kararla metrobüsün, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün kapatıldığı spor, kutlama ve anma benzeri organizasyonlar sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanmasına izin verildi. UKOME toplantısı, İBB Genel »»»
Metrobüs için yeni karar: O günlerde farklı yoldan gidecek
İstanbul’da metrobüs hattına yönelik önemli bir düzenleme hayata geçirildi. Köprülerin spor etkinlikleri veya resmi programlar nedeniyle kapatıldığı günlerde metrobüs seferleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yerine Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden yapılacak. UKOME’nin oy birliğiyle aldığı bu kara»»»
Hukukçulara göre 3 bin 900 sayfalık İBB iddianamesi hem yargıyı hem savunmayı etkisiz bırakıyor: 15 günde incelenemez
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan 3 bin 900 sayfalık İBB yolsuzluk iddianamesi biçimsel olarak da yargısal sorunlar doğurdu. Hukukçular; mahkemenin yasal süre olan 15 gün içinde bu iddianameyi inceleyebilmesinin olanaksız olduğunu belirttiyor. Ayrıca hukukçular, sanık Av. Mustafa Pehl»»»
İBB iddianamesi tamamlandı! Boğaz'daki yapılarda ''bağış'' adı altında alınan rüşvet örgüte aktarıldı
"İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü"ne yönelik iddianamede, Boğaz'da bulunan bazı yapılarda yapılacak olan çalışmalar için "bağış" adı altında örgüte aktarılmak üzere rüşvet alındığı ve bunun ardından gerekli izinlerin verildiği belirtildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, "İmamoğlu çıkar amaçlı »»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment