Cevdet Yılmaz: Ülkemizin huzur iklimini her geçen gün daha da güçlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bugün 'Terörsüz Türkiye' hedefi doğrultusunda kararlı adımlar atıyoruz. Güvenlik birimlerimizin sahadaki başarısı, devletimizin ortaya koyduğu bütüncül yaklaşım ve milletimizin desteğiyle ülkemizin huzur iklimini her geçen gün daha da güçlendiriyoruz." dedi.»»»
Yılmaz: ’’Attığımız her adımda, yürüttüğümüz her çalışmada aziz şehitlerimizin hatırasına ve gazilerimizin fedakarlığına daima sahip çıkıyoruz’’ İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Diyarbakır’da katıldığı Polis Teşkilatının 181’inci yıl dönümü etkinliklerinde yaptığı konuşmada, ’’Bu topraklarda elde edilen her kazanımın arkasında şehitlerimizin fedakarlığı ve gazilerimizin dirayeti vardır’’ dedi. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Diya»»»
CHP’nin LGBT önerisi yeniden gündeme geldi, vatandaş tepki gösterdi İhlas Haber Ajansı
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 2015 yılında LGBT bireylerin kamu ve özel sektördeki istihdam ve terfi haklarının korunmasına yönelik verdiği kanun teklifinin yeniden sosyal medyada gündem olması tepkileri de beraberinde getirdi. CHP’nin ilk yapması gerekenin, parti içindeki sıkıntıları sona erdi»»»
CHP’nin LGBT önerisi yeniden gündeme geldi, vatandaş tepki gösterdi İhlas Haber Ajansı
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 2015 yılında LGBT bireylerin kamu ve özel sektördeki istihdam ve terfi haklarının korunmasına yönelik verdiği kanun teklifinin yeniden sosyal medyada gündem olması tepkileri de beraberinde getirdi. CHP’nin ilk yapması gerekenin, parti içindeki sıkıntıları sona erdi»»»
Trump: "(İran) Savaş gemilerini en iyi silahlarla yüklüyoruz, anlaşma olmazsa bunları kullanacağız" İhlas Haber Ajansı
ABD Başkanı Trump, İran ile iki haftalık ateşkes sağlanmasının ardından ABD Başkan Yardımcısı James David Vance’in nihai bir barışı müzakere etmek üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a doğru yola çıkmasından kısa sonra ABD basınına açıklamalarda bulundu. Trump, ABD basınına yaptığı açıklamada, İra»»»
İsrail mesajı Mavi Vatan üzerinden aldı! Türk donanması dillerinde: Eşi benzeri görülmemiş yetenek
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Karadeniz, Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen Mavi Vatan-2026 Tatbikatı İsrail'de büyük ses getirdi. Türk donanmasını dünyanın bir numarası olarak servis eden İsrail medyası, tatbikatta eşi benzeri görülmemiş yeteneklerin sergilendiği aktarıldı. Haberde»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ’’Herkesin diline, üslubuna, yaklaşımına çok dikkat etmesi gereken bir süreçten geçtiğimizi de ifade etmek istiyorum’’ İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır’da katıldığı iş dünyası toplantısında yaptığı konuşmada, ‘’Demokratik standartlarının gelişmesini hepimiz arzu ediyoruz. Bunu da hiç tereddüt yok. Ama demokratik standartları silahı bırakmanın ön şartı gibi ortaya koymanın da hiçbir sağlıklı tarafı»»»
Bakan Işıkhan: AB fonlarıyla 1 milyar avroluk 1200 proje hayata geçirildi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Bakanlığımızın Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü’nün güçlü proje yönetim kapasitesi sayesinde, ülkemize tahsis edilen fonlar etkin şekilde kullanılmıştır. Bu süreçte yaklaşık 1 milyar avroluk finansman ile ülkemizin 75 ilinde 1200’ün ü»»»
Türkiye ile AB arasında işbirliği vurgusu! Bakan Işıkhan: 75 ilde 1200'ün üzerinde proje uygulandı
Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki işbirliği kapsamında hayata geçirilen projelerin, Türkiye'deki istihdam ve eğitim alanındaki kurumsal yapıların güçlendirilmesine önemli katkılar sağladığını ve ortak çalışma kültürü oluşturduğunu belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 'Bugün»»»
Bakan Işıkhan: "1 milyar euroluk finansmanla 75 ilde bin 200 proje uygulandı" İhlas Haber Ajansı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü’nün güçlü proje kapasitesiyle yaklaşık 1 milyar evroluk fonun etkin kullanıldığını belirterek, 75 ilde bin 200’ün üzerinde projenin hayata geçirildiğini, 1 milyon 200 bini aşkın vatandaşa da ulaşıldığını ifade etti»»»
Bu yıl zirvedeler! ABD, Güney Afrika'dan gelenlere kapıları açtı
ABD'nin 2026 mali yılının ilk yarısını kapsayan 1 Ekim 2025-31 Mart 2026 döneminde 6 aylık süreçte kabul ettiği mültecilerin tamamına yakınını Güney Afrika uyruklular oluşturdu. ABD Mülteci İşleme Merkezince (RPC) yayımlanan son veriler, Washington yönetiminin 6 aylık süreçte kabul ettiği 4 bin 499»»»
Bakan Kurum: Yapamazlar diyenlere cevabımızı mutluluk gözyaşı döken annelerle verdik
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bizi eleştirenler oldu, 'yapamazlar' diyenler oldu, biz ise cevabı hep sahada verdik, yükselen vinçlerle verdik, gece gündüz çalışan iş makineleriyle verdik, anahtar teslim törenlerinde mutluluktan gözyaşı döken annelerle verdik" dedi. Bak»»»
SGK’dan Buca Belediyesine ’bankamatik personeli’ incelemesi İhlas Haber Ajansı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Buca Belediyesinde işe gitmeden maaş aldığı ve sahte sigorta bildirimi yapıldığı iddiaları üzerine çalışma başlattı. Belediyeye bağlı iştirak şirketlerinin defterleri incelemeye alındı. Bornova Belediyesinde ortaya çıkan "bankamatik personeli" olayı Buca’ya da sıçradı.»»»
Gaziantep’te hareketli dakikalar: 5 kişiyi rehin aldı, polise ateş açtı, yakalandı İhlas Haber Ajansı
Gaziantep’te çok sayıda suçtan aranan ve polisin ‘teslim ol’ çağrılarına ateşle karşılık veren şahıs, 5 kişiyi rehin aldı. Rehinelerden sevgilisini topuğundan yaralayan, diğerlerini ise daha sonra serbest bırakan şahıs, uzman psikolog tarafından ikna edilerek teslim oldu. Şahsın, teslim olduktan so»»»
Türk Kızılay'dan kardeş İran’a insani destek! Yardım konvoyu yola çıktı
İran’da sivil yerleşim yerlerini ve altyapıyı hedef alan saldırıların ardından artan insani ihtiyaçlara yanıt vermek amacıyla Türk Kızılay tarafından hazırlanan 48 tonluk yardım paketi yola çıktı. Ankara Kızılay Lojistik Merkezi’nde düzenlenen uğurlama töreninde; barınma üniteleri, hijyen setleri v»»»
Faiz değil üretim kazandırır
Üretimi yavaşlatan, işsizliği artıran ve gelir dağılımını bozan yüksek faiz politikasının faturası; doğrudan fiyatlara yansıdığı için 86 milyon vatandaşın cebinden çıkıyor. Krediyi yüksek faizle alan sanayici, artan maliyeti ürüne zam yaparak tüketiciye yansıtıyor. Bu zincirleme etkiyle gıda başta »»»
Bakan Kacır: Sanayi katma değerini 246 milyar dolara yükselttik
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "2002 yılında 41 milyar dolar olan sanayi katma değerini 246 milyar dolara yükselttik" dedi. Bakan Kacır, Uzunköprü Atatürk Organize Sanayi Bölgesi temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Edirne'nin üretim ve ticaret gücünü artıracak önemli bir yatırım»»»
Bakanlık'tan kadınların iş gücüne destek!
Bakanlık'tan kadınların iş gücüne destek! Ticaret Bakanlığı, kadın kooperatiflerine yönelik nitelikli personel desteğini artırdı. Yeni düzenlemeyle bir personel için yıllık 420 bin TL, iki personel için ise 840 bin TL destek sağlanacak. ABONE OL Ticaret Bakanlığı, kooperatiflere yönelik destek prog»»»
Bakanlıktan istihdam müjdesi: Destek tutarı 840 bin TL'ye yükseltildi
Ticaret Bakanlığı, kadın kooperatiflerinin üretim kapasitesini artırmak ve sürdürülebilir istihdama katkı sağlamak amacıyla sağladığı destek tutarlarını güncelledi. Yeni düzenlemeyle birlikte nitelikli personel istihdam desteği yıllık 840 bin TL'ye kadar yükseldi. Ticaret Bakanlığı, kooperatiflere »»»
Gaziantep'te ele geçirildi: Tarihi eser niteliğinde | Gaziantep Haberleri
Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde tarihi eser niteliğinde 225 parça ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin üstünde Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 191 sikke, 18 yüzük, 16 metal obje ele geçirildi.»»»
Bakan Kacır: Türkiye üretimde gücünü artırıyor, yeni OSB ile istihdam büyüyor İhlas Haber Ajansı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye’yi güçlü sanayi altyapısıyla küresel üretim üsleri arasına taşıdık, yeni OSB yatırımlarıyla istihdamı artırmaya ve üretimi büyütmeye devam edeceğiz" dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uzunköprü Atatürk Organize Sanayi Bölgesi»»»
Bakan Kacır: Türkiye'yi dünyanın önde gelen üretim üsleri arasına taşıdık
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, son 23 yılda gerçekleştirdiğimiz asra bedel atılımlarla, ülkemizi küresel fırtınalara karşı korunaklı, üretim altyapısı sağlam bir liman haline getirdik. Türkiye'yi dünyanın önde gelen üretim üsleri arasına taşıd»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye'de 2005 yılında 4,8 milyon kadın çalışırken, bugün bu rakam 10,8 milyona ulaşmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Asya Siyasi Partiler Konferansı (ICAPP) Kadın Kolu 9. Toplantısı Açılış Oturumu’na katıldı. Burada konuşan Yılmaz, " 2005 yılında sadece 4,8 milyon kadın Türkiye'de çalışır»»»
İhracatta teknolojik devrim! 112 milyar dolarlık ''nitelikli'' rekor
Uzunköprü Atatürk Organize Sanayi Bölgesi temel atma töreninde konuşan Bakan Kacır, 2002 yılından bu yana katedilen mesafeyi çarpıcı bir kıyasla sundu. 2002'de 36 milyar dolar olan toplam ihracatın bugün 273,4 milyar dolara ulaştığını hatırlatan Kacır, şunları söyledi: 'İhracatımızın 112 milyar dol»»»
Schengen Vizesinde Yeni Dönem Başladı
Avrupa Birliği, Schengen bölgesinde pasaportlara damga basma uygulamasını kaldırarak dijital Giriş-Çıkış Sistemi'ni (EES) bugün itibarıyla devreye aldı. 29 ÜLKEDE DEVREYE GİRDİAvrupa Birliği’nin yeni dijital sınır sistemi Giriş-Çıkış Sistemi (EES), 10 Nisan 2026 itibarıyla Schengen bölgesindeki 29 »»»
Gaziantep’te 191 adet sikke ele geçirildi: 1 gözaltı İhlas Haber Ajansı
Gaziantep’te, Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 191 adet sikke, 18 adet yüzük ve 16 adet metal obje ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına altına alındı. Gaziantep’te İl Jandarma Komutanlığı ve adli makamların koordinesinde tarihi eser kaçakçılığını önlemeye yönelik operasyon yapıldı. Operasyon »»»
AB’nin Giriş-Çıkış Sistemi Schengen bölgesinin tamamında uygulamaya girdi İhlas Haber Ajansı
Geçtiğimiz yıl ekim ayından itibaren kademeli olarak uygulamaya konulan ve AB vatandaşı olmayan yolcuların parmak izi ve fotoğraf gibi biyometrik veriler sağlamasını zorunlu hale getiren AB’nin Giriş-Çıkış Sistemi (EES), bugün itibarıyla Schengen bölgesindeki 29 ülkenin tamamında uygulamaya konuldu»»»
Küresel zorluklara rağmen Kardemir’den rekor performans İhlas Haber Ajansı
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz, fabrikanın 2025 yılında 2,6 milyon ton ham çelik ve 2,45 milyon ton nihai mamul üretimiyle rekor kırdığını, 45 farklı alanda en yüksek seviyelere ulaştığını belirtti. KARDEMİR’in 31. Olağan Genel Kurulu, KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçe»»»
Vesta Global ve YenidenBiz derneğinden iş hayatına dönmek isteyen kadınlara destek
Vesta Global, deneyimli kadın iş gücünü yönetici gündemine taşımak için YenidenBiz Derneği ile güçlerini birleştirdiğini duyurdu. YenidenBiz Derneği'nin kurumsal üyeleri arasına katılan Vesta Global, gerçekleştirilecek etkinlikler aracılığıyla 1 yıl içinde 500'e yakın kadına ulaşmayı amaçlıyor. Şir»»»
Eker’in ürün ambalajları otizm farkındalığı için yenilendi İhlas Haber Ajansı
Eker Süt Ürünleri, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü ve Otizm Farkındalık Ayı kapsamında ürün ambalajlarını otizme dikkat çeken özel tasarımlarla yeniledi. Süt ve süt ürünleri sektörünün önde gelen markalarından Eker, 2018 yılından bu yana Tohum Otizm Vakfı danışmanlığında sürdürdüğü "Otizmli Bi»»»
İki il arası 2 saate düşecek! Bakan Uraloğlu Karadeniz'i birbirine bağlayacak projeyi duyurdu
İki il arası 2 saate düşecek! Bakan Uraloğlu Karadeniz'i birbirine bağlayacak projeyi duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karadeniz'i birbirine bağlayacak hızlı tren projesini duyurdu. Uraloğlu Samsun-Trabzon-Sarp hızlı tren demiryolu hattı ile Samsun-Trabzon arasındaki mesafen»»»
BTSO, Yerelden Ulusala Kooperatifler Buluşması’na ev sahipliği yaptı İhlas Haber Ajansı
BTSO’nun ev sahipliğinde düzenlenen "Yerelden Ulusala Kooperatifler Buluşması"nda konuşan Türkiye Kooperatifçilik Vakfı Başkanı Bahar Kastan, gelecekte daha yenilikçi ve teknoloji odaklı bir kooperatif yapısının ortaya çıkacağını belirterek, kooperatiflerin doğru destekler ve güçlü iş birlikleriyle»»»
SPK başvurusu yapıldı: Emlak Katılım halka arz sürecini resmen başlattı
Katılım finans sektörünün önemli kurumlarından Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. paylarının halka arzına ilişkin izahnamesi Sermaye Piyasası Kurulu onayına sunuldu. Banka, istikrarlı büyüme stratejisini destekleyecek bu adımla sermaye yapısını güçlendirmeyi hedeflemektedir. Reel ekonomiye sağladığ»»»
Bakan Göktaş, Senegal’de Türkiye'nin destekleriyle faaliyet gösteren sosyal hizmet merkezlerini ziyaret etti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Senegal’in başkenti Dakar’da Türkiye'nin destekleriyle faaliyet gösteren sosyal hizmet merkezlerine ziyarette bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye-Senegal Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 6’ncı Dönem Toplantıs»»»
Gaziantep’te kereste imalathanesinde yangın İhlas Haber Ajansı
Gaziantep’te bir kereste imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi Küsget Sanayi Sitesi’ndeki bir kereste imalathanesinde çıktı. İddiaya göre, kereste imalathanesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının fark edil»»»
Kadın emeğiyle yükselen değer: Sinop lakerdası markalaşma yolunda İhlas Haber Ajansı
Sinop’ta Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı desteğiyle kurulan Lakerda ve Su Ürünleri Üretim Tesisinde istihdam edilen dezavantajlı kadınlar hem aile bütçesine hem de nitelikli üretime katkı sağlıyor. Sinop Ticaret ve Sanayi Odası’nın "Lakerda ve Su Ürünleri Üretim Tesisi Projesi"ne Sanayi ve Teknoloji »»»
Jandarmadan öğretmen ve öğrencilere güvenli internet eğitimi İhlas Haber Ajansı
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde jandarma tarafından öğrenci ve öğretmenlere yönelik güvenli internet kullanımı eğitimi verildi. Gerçekleştirilen eğitim çalışmasıyla ilgili Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Siber farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri çerçe»»»
Elazığ’da ‘Kırsalda Bereket, Küçükbaşa Destek’ başvuruları sürüyor İhlas Haber Ajansı
Tarım ve Orman Bakanlığı’nca başlatılan Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi’nin başvuru süreci Elazığ’da devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, küçükbaş hayvan varlığını artırmak, kırsal üretimi güçlendirmek, hayvancılıkta sürdürülebilirliği desteklemek, gençler ve kadınların üretime daha fa»»»
5,5 saatlik yol 2 saate düşüyor: Bakan Uraloğlu 6 ili birbirine bağlayacak dev projenin detaylarını anlattı | Gündem Haberleri
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara’daki Trabzon Günleri etkinliğinde, Karadeniz Bölgesi'nin ulaşım altyapısını baştan aşağıya değiştirecek tarihi projelerin müjdesini verdi. Başkentte kelimenin tam anlamıyla Karadeniz fırtınasının estiği programda en çok dikkat çeken gelişmeler»»»
Sigara satışı tamamen yasaklanıyor! Tarih belli oldu
Sigara yasakları artık sadece kapalı alanlarla sınırlı kalmayacak. Uzun yıllardır uygulanan kapalı alan yasağının ardından hazırlanan yeni taslakla birlikte açık alanlarda da ciddi kısıtlamalar gündeme geliyor. Özellikle işletmelerin açık alanları kapalı mekân gibi kullanarak yasağı ihlal etmesi, y»»»
Kırsaldan ekonomiye 400 milyon euro katkı
Kırsaldan ekonomiye 400 milyon euro katkı ABONE OL TARIM ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III Programı ile destek kapsamını Türkiye'nin tamamına yayarak yeni bir dönemi başlatıyor. Daha önce 42 ilde uygulanan program, eklenen 39 yeni il ile birlikte artık 81 ilin tamamında yatır»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kıbrıslı Rumlar çözüm konusunda samimi değil
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kıbrıs Türk halkını on yıllardır insanlık dışı ambargolarla sindirmeye çalışan zihniyetin şimdi de karşımıza farklı ve hasmane yollarla çıktığını görüyoruz. Kıbrıslı Rumların çözüm konusunda samimi olmadığı açıktır." dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yıl»»»
İsrail basını: Batı Şeria'da 34 yeni yerleşimin kurulması onaylandı
İsrail basınına göre, Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki güvenlik kabinesi, iki hafta önce yaptığı bir toplantıda, Batı Şeria'da 34 yeni yerleşimin kurulmasını onayladı. Filistin, yeni yasa dışı yerleşim kurulması kararına tepki gösterdi. İsrail, Batı Şeria'daki işgalini genişletmeye devam »»»
Orta Karadeniz’de yeşil dönüşüme 240 milyon TL’lik finansman desteği İhlas Haber Ajansı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda ve Dünya Bankası iş birliğiyle yürütülen Türkiye Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş Projesi (SoGreen) kapsamında, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı(OKA) tarafından bölgedeki KOBİ’lerin yeşil dönüşümünü hızlandırmak amacıyla 240 milyon TL bütçeli geri ödemeli fi»»»
Bakan Bayraktar'dan Türkiye'nin merkezde olduğu 3 enerji projesi önerisi
Bakan Bayraktar'dan Türkiye'nin merkezde olduğu 3 enerji projesi önerisi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hürmüz Boğazı’nda yaşanan gerilime ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Katar basınına konuşan Bakan Bayraktar, “Yeni enerji mimarisine ihtiyaç olduğu bu krizle birl»»»
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’dan ‘Hürmüz’ mesajı: "Farklı altyapı projelerini hayata geçirmemiz lazım" İhlas Haber Ajansı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hürmüz Boğazında yaşanan krize atıfta bulunarak "Yeni enerji mimarisine ihtiyaç olduğu bu krizle birlikte oraya çıktı. Dünyanın ve bu bölgenin yapması gereken en önemli şey, enerji mimarisinde çeşitlendirmedir. Farklı altyapı projelerini hayata »»»
Bakan Bayraktar: Yeni enerji mimarisine ihtiyaç olduğu bu krizle ortaya çıktı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hürmüz Boğazı’nda yaşanan krize değinerek, “Yeni enerji mimarisine ihtiyaç olduğu bu krizle birlikte ortaya çıktı. Dünyanın ve bu bölgenin yapması gereken en önemli şey, enerji mimarisinde çeşitlendirmedir. Farklı altyapı projelerini hayata geçi»»»
Kardeş ülkede ''Çağrı Bey'' sevinci: Müjde Rabb'imizdendir
Derin deniz sondaj gemisi Çağrı Bey'in Mogadişu'ya ulaştığını açıklayan Somali Limanlar ve Deniz Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Mohamed Nur, “Yükünü umut dolu yarınlardan alan Çağrı Bey derin deniz sondaj gemisi, bugün itibarıyla göz bebeğimiz Mogadişu'ya ulaştı. Yarın itibarıyla Çağrı Bey'i zenginlik»»»
Geri sayım başladı! ''Akıllı hastane'' projesinde sona gelindi
Siirt'te hızla yükselen 'akıllı hastane' projesinde sona gelindi. 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası, yangına karşı gelişmiş otomatik söndürme sistemleri, deprem izolatörleriyle güçlendirilmiş dayanıklı yapısı ve 'akıllı hastane' modeliyle inşa ediliyor. Sağlık Bakanlığınca yürütül»»»
Gaziantep’te hırsızlık şüphelisi 8 şahıs tutuklandı İhlas Haber Ajansı
Gaziantep’te jandarma ekiplerinin son bir ayda yaptığı operasyonlarda yakalanan hırsızlık şüphelisi 21 şahıstan 8’i tutuklandı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Mart ayı içerisinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik ç»»»