“Durrësi i jahteve”, prezantohet projekti i portit 2 miliardë eurosh

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Gazeta Blic Kosovo 17.04. 09:27

“Durrësi i jahteve”, prezantohet projekti i portit 2 miliardë eurosh

Durrës Investimi prej 2 miliardë eurosh në portin e ri të Durrësit pritet të përfundojë në vitin 2026. Parashikohet ndërtimi i një porti marinë, me jahte, hotele, qendra tregtare dhe ambiente argëtuese. Këto ishin disa nga detajet që prezantoi nga Durrësi, kryeministri Rama, investori dhe ministrja»»»

gazetablic.com
Bota Sot Kosovo 17.04. 08:59

“Durrësi i jahteve”, prezantohet projekti i portit 2 miliardë eurosh

Investimi prej 2 miliardë eurosh në portin e ri të Durrësit pritet të përfundojë në vitin 2026. Parashikohet ndërtimi i një porti marinë, me jahte, hotele, qendra tregtare dhe ambiente argëtuese. Këto ishin disa nga detajet që prezantoi nga Durrësi, kryeministri Rama, investori dhe ministrja përgje»»»

botasot.info
Telegrafi Kosovo 17.04. 08:53

“Durrësi i jahteve”, prezantohet projekti i portit 2 miliardë eurosh

Investimi prej 2 miliardë eurosh në portin e ri të Durrësit pritet të përfundojë në vitin 2026. Parashikohet ndërtimi i një porti marinë, me jahte, hotele, qendra tregtare dhe ambiente argëtuese. Këto ishin disa nga detajet që prezantoi nga Durrësi, kryeministri Rama, investori dhe ministrja përgje»»»

telegrafi.com
RTK Kosovo 17.04. 08:45

“Durrësi i jahteve”, prezantohet projekti i portit 2 miliardë eurosh

Investimi prej 2 miliardë eurosh në portin e ri të Durrësit pritet të përfundojë në vitin 2026. Parashikohet ndërtimi i një porti marinë, me jahte, hotele, qendra tregtare dhe ambiente argëtuese. Këto ishin disa nga detajet që prezantoi nga Durrësi, kryeministri Rama, investori dhe ministrja përgje»»»

Top Channel Albania 16.04. 19:53

Masterplani i portit të Durrësit/ Rama: Burim energjie për të gjithë zonën, gjeneratë e re e vendeve të punës

Prezantimi i masterplanit të portit të Durrësit u prezantua mbrëmjen e sotme me praninë e Mohamed Alabbar, themelues dhe pronar i kompanisë EMAAR, kreut të qeverisë, Edi Rama, ministres ssë Energjisë Infrastrukturës, Belinda Balluku e qindra qytetarëve të vendosur në distancë për shkak të masave an»»»

top-channel.tv
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.