Naim Kasım: Düşman İsrail yayılmacılık ve işgal peşinde
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Naim Kasım: Düşman İsrail yayılmacılık ve işgal peşinde
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Naim Kasım, "İsrail'in derdi sadece Hizbullah silahları değil. Düşman İsrail Lübnan'ı kademeli olarak işgal etmeyi amaçlıyor." dedi. Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Naim Kasım, Kudüs yolunda şehit olan din âlimlerini anma töreninde konuş»»»
Hizbullah çözüm komisyonuna ‘rapor’ da sunmuş, Cumhuriyet o rapora ulaştı: Cumhuriyetin kuruluş felsefesi hedef alındı
Hizbullah’a yakın yapıların TBMM’de sunduğu raporda, Kürt sorununun kaynağı olarak “Kemalist-ulusalcı zihniyet” gösterildi. Ulus-devlet anlayışından vazgeçilmesi, anayasadaki 42. ve 66. maddelerin değiştirilmesi ve medreselerin yeniden resmi eğitim kurumları haline getirilmesi talep edildi. Hizbull»»»
Hizbullah'tan İran'a tam destek! 'Aynı siperdeyiz'
Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’e suikast önerisini sert sözlerle eleştirdi. Kasım, bu tehdidin yalnızca İran’a değil, tüm bölge halklarına yönelik bir saldırı olduğunu ifade etti. ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın,»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment