Bölgedeki gerilim Rusya'yı harekete geçirdi: Putin'den acil toplantı
ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları sonrası Orta Doğu'da tansiyon yükselirken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin gelişmeleri değerlendirmek üzere Güvenlik Konseyi üyeleriyle acil toplantı yaptı. ABD ve İsrail'in sabah saatlerinde İran'a başlattığı saldırıların ardından İran'ın misillemele»»»
CHP’li Nazlıaka: Engelli yurttaşların toplumsal hayata eşit ve onurlu katılımını anayasal yükümlülük olarak görüyoruz
CHP Aile ve Sosyal Hizmetler Politika Kurulu Başkanı Aylin Nazlıaka, "Biz engelli yurttaşlarımızın toplumsal hayata tam, eşit ve onurlu katılımını bir anayasal ve vicdani yükümlülük olarak görüyoruz. Hatta bunu daha da öteye taşıyoruz. Bu bir görevdir diyoruz. Biz bu sorumluluğu bir görev olarak al»»»
İran'ın başkenti Tahran’da peş peşe patlama sesleri duyuldu
ABD ve İsrail’in sabah saatlerinde başlattığı saldırıların ardından İran’ın başkenti Tahran’da akşam saatlerinde peş peşe patlama sesleri duyuldu. Kent genelinde hissedilen patlamalara ilişkin resmi makamlardan henüz açıklama yapılmadı. İsrail Savunma Bakanlığı saldırıyı “önleyici operasyon” olarak»»»
CHP'den Beşiktaş'ta 'hayat pahalılığı' eylemi: Adalet sadece mahkeme salonlarında değil, mutfakta da gerekir
CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, ekonomik kriz ve hayat pahalılığına ilişkin Beşiktaş Meydanı'nda açıklama yaptı. Açıklamada, "Mutfakta ekonomik yangın vardır. Ramazan pidesi artık sembolik bir bereket değil, fiyatı konuşulan bir ürüne dönüşmüştür. Zeytin tane hesabıyla alınmakta, hurma gramla paylaşı»»»
BM Güvenlik Konseyi İran saldırıları nedeniyle acil toplantı gerçekleştirecek
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, ABD ve İsrail'in İran'a gerçekleştirdiği saldırılar ve İran'ın misillemeleri nedeniyle acil toplantı kararı alındığını bildirdi.Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları ve Tahran yönetiminin misillemeleri nedeniyle »»»
İran, Hürmüz Boğazı'nı kapattı
ABD ve İsrail'in saldırılarının ardından İran beklenen adımı attı. İran, dünya petrol taşımacılığı için hayati konumdaki Hürmüz Boğazı'nı kapattığını açıkladı.İran Devrim Muhafızları, dünya petrol taşımacılığında kritik öneme sahip olan Hürmüz Boğazı'nı kapattığını açıkladı. Devrim Muhafızları, Hür»»»
İran hava sahasının kapatılma süresini uzattı
İran Sivil Havacılık Kurumu Sözcüsü Mecid İhvan, saat 16.00'ya kadar kapatılan hava sahasının bir sonraki duyuruya kadar kapalı kalacağını duyurdu.İran Sivil Havacılık Kurumu Sözcüsü Mecid İhvan, ülke hava sahasının iç ve uluslararası uçuşlara ikinci bir duyuruya kadar kapatıldığını duyurdu. İran d»»»
Orta Doğu'da saldırılara dünyadan tepkiler
ABD ve İsrail'in, İran’a eş zamanlı hava saldırısı başlatmasına dünyadan tepki yağdı. Öte yandan İran’ın misilleme olarak ABD üslerinin bulunduğu Katar, Bahreyn, Kuveyt ve Ürdün'e yaptığı saldırılar bölge ülkeleri tarafından kınandı. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Orta Doğu'»»»
Şam-Riyad hattında kritik temas: Gündem ''İran-İsrail gerilimi''
Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ile Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan, telefon görüşmesinde bölgedeki son gelişmeleri değerlendirdi. Görüşmenin merkezinde İran ile İsrail arasında tırmanan askeri gerilim yer aldı. ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformunda»»»
BM Genel Sekreteri Guterres Orta Doğu'daki duruma dikkati çekti: Askeri tırmanışı kınıyorum
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Orta Doğu’daki askeri tırmanışı kınayarak ABD ve İsrail’in İran’a karşı güç kullanımı ile İran’ın misillemelerinin uluslararası barışı baltaladığını belirtti. Guterres, taraflara derhal müzakere çağrısı yaptı.Birleşmiş Milletler Genel Sekre»»»
Tüm Karadeniz, hızlı tren ağıyla buluşacak! Dev proje için heyecanlandıran tarih açıklandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımı süren Trabzon Şehir Hastanesi'nde çalışmaların yüzde 90'ı aştığını açıkladı. Uraloğlu, 'Karadeniz'i kapsayan hızlı tren projesiyle şehirler arası ulaşım süresi kısalacak' dedi. Öte yandan Bakan Uraloğlu, 'Samsun-Sarp arasındaki proje çalışmala»»»
Avcılar’da sahte ilaç ve kozmetik imalathanesine operasyon: 2 gözaltı İhlas Haber Ajansı
Avcılar’da sahte ilaç ve kozmetik ürünleri imalatı yapıldığı belirlenen depoya operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda sahte kozmetik ürünü ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordin»»»
Ataşehir’de yol verme tartışması sopalı kavgaya dönüştü İhlas Haber Ajansı
Ataşehir’de iki sürücü arasında çıkan yol verme tartışması tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Sürücülerin birbirine sopalarla saldırdığı o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, Ataşehir İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle içerisindeki dar sokakta »»»
Çocuk katili ABD-İsrail: Hayatını kaybeden öğrenci sayısı 64 oldu
İran’ın Hürmüzgan eyaletine bağlı Minab kentinde sabah saatlerinde bir ilkokula düzenlendiği bildirilen saldırının bilançosu ağırlaşıyor. Minab Kaymakamı Muhammed Radmehr, saldırıda hayatını kaybeden öğrenci sayısının 64’e yükseldiğini duyurdu. Radmehr, olayda 92 öğrencinin yaralandığını ve yaralıl»»»
İran Dışişleri Bakanı Erakçi'den son dakika açıklaması: Bildiğim kadarıyla hayattalar
İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Hamaney ve Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’ın hayatta olup olmadığı sorusuna, “Evet, benim bildiğim kadarıyla hayattalar” yanıtını verdiİran Dışişleri Bakanı Erakçi, Hamaney ve Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’ın hayatta olup olmadığı sorusuna, “Evet, benim bildiğim kadarıyla hayatta»»»
Bakan Uraloğlu: "İran, Irak, Suriye, Lübnan ve Ürdün‘e olan bütün uçuşları 2 Mart’a kadar iptal ettik" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İsrail’in İran’a yönelik saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler nedeniyle Türkiye’nin sivil havacılık trafiğini yakından izlediğini belirterek, bir dizi uçuş iptali ve güvenlik tedbirinin hayata geçirildiğini açıkladı. İran, Irak, Suriye, Lübnan »»»
İletişim Başkanı Duran’dan ABD ve İsrail ile İran savaşına ilişkin değerlendirme: Gerilimin sıcak çatışmaya dönüşmesi ciddi bir endişe kaynağı
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Son dönemde ABD ve İsrail ile İran arasında tırmanan gerilimin sıcak çatışmaya dönüşmesi ve diğer bölge ülkelerini de etkilemesi, kabul edilemez bir durumdur. Bölgemiz ve küresel barış açısından ciddi bir endişe kaynağıdır" dedi. Duran, "Devletimiz bütün kurumla»»»
İncirlik Hava Üssü'nün canlı yayınlamasına soruşturma açıldı: Üç kişi gözaltına alındı | Adana Haberleri
ANKA Haber Ajansı, sosyal medya hesabından “İncirlik Hava Üssü’nde operasyon hareketliliği” başlığıyla üssün çevresindeki hareketliliği gösteren yaklaşık bir buçuk saatlik bir canlı yayın paylaşmıştı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın İncirlik Hava Üssü’ne görüntülerine ilişkin yürüttüğü soruşturma»»»
İncirlik Hava Üssü'nden canlı yayına 4 gözaltı
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, İncirlik Hava Üssü'nden "canlı yayın" yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldığını bildirdi. Soruşturma kapsamında Koza TV Genel Müdürü ve muhabiri 2 kişi ile Büyükşehir Belediyesi personeli 3. bir şahıs daha gözaltına alındı. Başsavcılıktan yapılan yazılı açık»»»
İran saldırısı sonrası Dubai'de panik: İki büyük patlama sesi duyduk
ABD ve İsrail, uzun süredir tartışılan İran saldırısını bugün başlattı. Misilleme saldırısı düzenleyen İran ise İsrail’in yanı sıra Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Suudi Arabistan ve Kuveyt’teki ABD askeri üslerini vurdu. Hürriyet ekler Yayın Koordinatörü Güliz Arslan, İran'ın saldırılar»»»
BM Genel Sekreteri Guterres: Düşmanlıkları derhal durdurun
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Orta Doğu'da yaşanan gelişmeleri kınayarak, siviller için ağır sonuçlar doğuracak daha geniş çaplı bir savaşı önlemek adına tüm tarafları derhal müzakere masasına dönmeye çağırdı. Guterres, “Düşmanlıkları derhal durdurun” dedi. Birleşmiş Milletl»»»
İletişim Başkanı Duran: "ABD ve İsrail ile İran arasında tırmanan gerilimin sıcak çatışmaya dönüşmesi, kabul edilemez bir durumdur" İhlas Haber Ajansı
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ABD ve İsrail ile İran arasında tırmanan geriliminin sıcak çatışmaya dönüşmesinin ve diğer bölge ülkelerini de etkilemesinin kabul edilemez bir durum olduğunu belirterek, "Bölgemiz ve küresel barış açısından ciddi bir e»»»
Bakan Uraloğlu: İran, Irak, Suriye, Lübnan ve Ürdün’e olan bütün uçuşları 2 Mart'a kadar iptal ettik
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Biz bölgede devam eden riskler nedeniyle İran, Irak, Suriye, Lübnan ve Ürdün'e olan bütün uçuşları 2 Mart’a kadar iptal ettik. Yine aynı şekilde Katar, Kuveyt, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman’a gidecek olan seferleri de günlük olarak ipt»»»
Kosova’nın Riyad Büyükelçiliği’nden Bölgedeki Vatandaşlara Uyarı
Kosova’nın Riad Büyükelçiliği, Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn ve Umman’da bulunan Kosova vatandaşlarına, bölgede artan gerilim nedeniyle azami dikkat göstermeleri çağrısında bulundu. Kosova Dışişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan duyuruda, olası bir tırmanma riskinin bulunduğu, bunun da seyahat»»»
10’dan Fazla Bağımsız Kurumun Yönetim Kurulu İşlevsiz
Ülkemizde mevcut siyasi tıkanıklık, Meclis tarafından seçilen ya da tamamlanan yönetim kurullarına sahip 10’dan fazla bağımsız kurumu karar alamaz hale getirdi. Fiyat artışlarının yaşandığı bir dönemde, kurul içinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için Rekabet Kurumu da işlevsiz kaldı ve fiyat istis»»»
16 yıllık sırrı "özel ekip" çözdü: Barajda kemikleri bulunan Ahmet Yılmaz cinayetinde 2 tutuklama İhlas Haber Ajansı
Zonguldak’ta 2008 yılında "arkadaşıma gidiyorum" diyerek evinden ayrılan ve 2 yıl sonra baraj gölünde kemikleri bulunan Ahmet Yılmaz cinayetinde 16 yıl sonra dosya yeniden açıldı. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı. Zonguldak’ın Terakki Mahallesi»»»
Babaeski’de ruhsatsız turşu imalathanesine baskın: 2,5 ton ürün imha edildi İhlas Haber Ajansı
Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen bir turşu imalathanesine yönelik denetimde, hijyenik olmayan şartlarda üretildiği belirlenen yaklaşık 2 bin 500 kilo turşu ürününe el konuldu. Babaeski Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe T»»»
Bakan Şimşek: Kötümser olmayın, program sonuç veriyor, finansal istikrar pekişti
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomim.com tarafından düzenlenen '2026 Ekonomik Yol Haritası Zirvesi'nde konuştu. Bakan Şimşek, "Kötümser olmayın. Çünkü kötümserliğin size bir faydası yok. Program sonuç veriyor, finansal istikrar pekişti. Dezenflasyon süreci devam edecek. Öngörülebilirlik »»»
Fransa'da iftara katılan Süleyman Soylu: Batı ile 300 yıllık makası ilk kez kapatıyoruz
AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu, Fransa'da katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, “İlk kez 300 yıldır Batı ile aramızdaki makası kapatıyoruz” dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu, UID Nouvelle»»»
Umman Dışişleri Bakanı el-Busaidi’den ABD'ye: Bu sizin savaşınız değil
İran ile ABD arasındaki nükleer müzakerelerin ara bulucusu olan Umman Dışişleri Bakanı Bedr bin Hamed el-Busaidi, İsrail ve ABD'nin İran’a saldırısına tepki göstererek, Washington yönetimine “Bu işin içine daha fazla çekilmeyin, bu sizin savaşınız değil” çağrısında bulundu.Umman Dışişleri Bakanı Be»»»
Arap ülkelerindeki Türk büyükelçiliklerinden vatandaşlara güvenlik uyarısı
Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçiliğinden yapılan duyuruda, BAE’de ikamet eden Türk vatandaşlarının gelişmeleri yakından takip etmeleri istendi. Açıklamada, Büyükelçilik tarafından yapılacak bilgilendirmeler ile BAE makamlarınca yayımlanan resmi açıklamaların izlenmesinin önem taşıdığı belirtildi. Doh»»»
Mersin’de iş yerinin duvarına çarpan otomobil alev aldı: 1 yaralı İhlas Haber Ajansı
Mersin’de kontrolden çıkarak iş yerinin duvarına çarpan otomobil alev aldı, yaralı sürücü çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Olay, Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi Üniversite Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimi»»»
Dışişleri Bakanlığı'nda ABD-İsrail-İran saldırılarına ilişkin ilk açıklama: Türkiye arabuluculuğa hazır | Gündem Haberleri
Bölgedeki artan gerilim ve tırmanan şiddet olayları üzerine Dışişleri Bakanlığı'ndan kritik bir açıklama geldi. Uluslararası hukukun ihlal edilmesinden ve sivillerin zarar görmesinden duyulan derin endişenin altını çizen Bakanlık, taraflara acil itidal çağrısında bulunarak Türkiye'nin krizin çözümü»»»
Ünlü film yıldızı Susan Sarandon: Susan Sarandon: Gazze'yi desteklediğm için Hoollwood'ta film çekmem engellendi
İspanya'nın en önemli sinema ödülleri olan Goya'da Uluslararası Goya Ödülü'ne layık görülen ABD'li aktris Susan Sarandon, Gazze'ye destek vermesinden dolayı, ülkesinde film çekmesinin engellendiğini söyledi.Barselona kentinde düzenlenecek Goya ödülleri galası öncesinde basın toplantısında konuşan S»»»
Irak İran'a saldırıları kınayarak, ülke sahasının İran'a saldırıda kullanılmasını reddetti
Irak hükümeti, ülke toprakları ve hava sahasının İran'a yönelik saldırılar için geçiş veya çıkış noktası olarak kullanılmasının kabul edilmeyeceğini belirterek, saldırıları kınadı.Irak Başbakanı Askeri Sözcüsü Sabah en-Numan tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Muhammed Şiya es-Sudan»»»
İran Dışişleri Bakanı Arakçi'den ABD ve İsrail'e tepki: Saldırganlara hak ettikleri dersi vereceğiz
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD ve İsrail'in ülkesine yönelik ortak saldırısına tepki göstererek, “Güçlü Silahlı Kuvvetlerimiz bu gün için hazırlıklıdır ve saldırganlara hak ettikleri dersi verecektir” dedi.İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail ve ABD'nin İran'a yönelik başlattığı orta»»»
Dışişleri Bakanlığından ‘İran’ açıklaması: ‘Türkiye arabuluculuk konusunda hazırdır’
ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının ardından derinleşen kriz sonrası Türkiye’den ilk resmi hamle geldi. Dışişleri Bakanlığı, uluslararası hukukun çiğnenmesi ve sivil kayıpların artmasıyla ilgili uyarıda bulunarak, krizin küresel istikrarı tehdit eden bir boyuta ulaştığına dikkat çekti. A»»»
Bakan Uraloğlu: "İran, Irak, Suriye, Lübnan ve Ürdün‘e olan bütün uçuşları 2 Mart’a kadar iptal ettik" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İsrail’in İran’a yönelik saldırısının ardından Orta Doğu’da hızla değişen hava sahası durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Uraloğlu, bölgedeki gelişmeler nedeniyle Türkiye’nin sivil havacılık trafiğini yakından izlediğini belirterek bir»»»
Dışişleri Bakanlığı: "Tarafları saldırılara bir an önce son vermeye davet ediyoruz" İhlas Haber Ajansı
Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "İsrail ve ABD’nin İran’a saldırmasıyla başlayan ve İran’ın üçüncü ülkeleri hedef almasıyla devam eden gelişmeler, bölgemizin geleceğini ve küresel istikrarı riske atacak niteliktedir. Uluslararası hukuka aykırı ve masum sivillerin hayatını tehdit eden he»»»
ABD-İsrail-İran savaşıyor: Türkiye'den ilk açıklama
Dışişleri Bakanlığı, ABD ve İsrail'in İran'a saldırısı ve İran'ın misilleme saldırılarına ilişkin taraflara "duruma bir an önce son verme" çağrısı yaptı. Ankara, arabuluculuğa hazır olduğunu bildirdi. Dışişleri Bakanlığı, ABD-İsrail-İran arasında devam eden saldırılara ilişkin "Tarafları saldırılar»»»
İzmir’de kendini vuran şüphelinin evinden cephanelik çıktı İhlas Haber Ajansı
İzmir’in Karabağlar ilçesinde ateşli silahla yaralanma ihbarı üzerine bir eve düzenlenen operasyonda çeşitli silahlar ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ateşli sil»»»
Özgür Özel: İran'ı kurtarmak ne Trump'a ne de eli kanlı Netanyahu'ya düşmüştür
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İran konusunda Türkiye'nin çok dikkatli, özenli, sivilleri gözeten, İran'ın toprak bütünlüğüne dikkat eden, İran'daki istikrarsız bir süreci başlatmamak üzere son derece dikkatli bir diplomasiyi takip etmesi gerekmektedir. İran'ı, İran'daki kadınları kurtarmak ne Trum»»»
Umman Dışişleri Bakanı el-Busaidi’den ABD'ye: Bu sizin savaşınız değil
İran ile ABD arasındaki nükleer müzakerelerin ara bulucusu olan Umman Dışişleri Bakanı Bedr bin Hamed el-Busaidi, İsrail ve ABD'nin İran’a saldırısına tepki göstererek, Washington yönetimine “Bu işin içine daha fazla çekilmeyin, bu sizin savaşınız değil” çağrısında bulundu. Umman Dışişleri Bakanı B»»»
Amerikan Askerlerinin Varlığı Kosova’da Uzun Vadeli İstikrarı Garanti Ediyor
Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, KFOR Doğu Bölge Komutanlığı’nda gerçekleştirilen komuta devir-teslim törenine dün (27.02.2026) katılarak, Amerika Birleşik Devletleri’nin desteğine duyduğu minnettarlığı ve ABD askerlerinin Kosova’daki varlığının önemini yineledi. Cumhurbaşkanı Osmani, Kosova’nın devlet »»»
Yeni Cumhurbaşkanı İçin Öneriler Var, Resmi Aday Yok
Kosova Meclisi 120 milletvekilinin, yeni cumhurbaşkanını seçmek için 4 Mart’a kadar daha birkaç günlük süresi bulunuyor. Ancak sürenin dolmasına beş günden az bir zaman kalmasına rağmen henüz resmi bir adaylık başvurusu yapılmadı; yalnızca parlamento dışı aktörlerden gelen öneriler gündemde. Mevcut»»»
Cumhurbaşkanı Adayı Konusunda Siyasi Bir Uzlaşma Olmalı
Savunma Bakanı ve Vetëvendosje’nin üst düzey yetkilisi Ejup Maqedonci, yeni cumhurbaşkanının seçiminin geniş bir siyasi uzlaşı ile yapılması gerektiğini vurguladı. Bakan Ejup Maqedonci verdiği bir röportajda, seçimin son tarihine beş gün kala Başbakan Albin Kurti’nin cumhurbaşkanının belirlenmesi v»»»
İran’da Özgürlük Saati Geldi, Kosova ABD’nin Yanında
Vjosa Osmani, Amerika Birleşik Devletleri’nin İran’a yönelik saldırısına destek verdiğini açıkladı. Osmani, X platformunda yaptığı paylaşımda, “Amerika Birleşik Devletleri’nin ve Başkan Donald Trump’ın liderliği sayesinde İran halkı için özgürlük saati gelmiştir. Kosova Cumhuriyeti her zaman olduğu»»»
CHP Genel Başkanı Özel: "İran’ın kararını İran halkı verecektir" İhlas Haber Ajansı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye’nin İran konusunda çok dikkatli, sivilleri gözeten İran’ın toprak bütünlüğüne dikkat eden, dikkatli bir diplomasi sürecini takip etmesi gerekir. İran’ı kurtarmak ne Trump’a ne eli kanlı Netanyahu’ya düşmüştür. İran’ın kararını İran halkı verecektir" dedi. CHP »»»
İsrailli yetkili:"Saldırılarda Hamaney,Pezeşkiyan,rejim ve ordunun üst düzey isimleri hedef alındı'' İhlas Haber Ajansı
ABD ve İsrail'in yönelik saldırılar düzenleyerek Orta Doğu'yu yeni bir çatışmaya sürükledi. İsrailli bir yetkili, İran'a yönelik saldırılarda İran dini lideri Ayetullah Ali Hameney ve İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile rejim ve ordunun üst düzey komutanlarının hedef alındığını, ancak saldırıla»»»
DMM’den, "Türkiye'nin İran'a yönelik saldırılara destek verdiği" iddialarına yalanlama
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Türkiye'nin İran'a yönelik son saldırılara destek verdiği" iddialarının tamamen asılsız olduğunu belirtti. DMM'nin NSosyal hesabından söz konusu iddialara ilişkin açıklama yapıldı. "Bazı sosyal medya mecralarında yer ala»»»