İmamoğlu'nun diploma davasında üçüncü duruşma: “Askerliğimi hatta doğum belgemi de iptal edin”

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Agos Turchia 8h

İmamoğlu'nun diploma davasında üçüncü duruşma: “Askerliğimi hatta doğum belgemi de iptal edin”

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, yargılandığı “sahte diploma” davasında üçüncü kez hakim karşısında. Duruşma salonuna alkışlar ve sloganlar eşliğinde giren İmamoğlu, , “Bedelli askerlik yapmışsınız. Oradan gelen bir yazı da var” diyen hakime, “Askerliğimi de hatta »»»

agos.com.tr
Yeniakit Turchia 17.09. 10:23

İşine gelen yargı kararını alkışlıyor işine gelmeyince isyan ediyor! CHP'nin özlemi moğultay yargısı

Haber Merkezi Giriş Tarihi: 2025-09-17 11:13 Çok sayıda ihbar, delil ve tanık ifadeleriyle açılan soruşturmalar üzerinden yargının siyasallaştığını öne süren ve hoşlarına gitmeyecek kararlar veren yargı mensuplarını “oğlum, ayağını denk al”, “alnını karışlarım”, gibi ifadelerle tehdit edip parmak s»»»

yeniakit.com.tr
Sozcu Turchia 16.04. 13:19

İmamoğlu'ndan çay üreticilerine mesaj: Hakkunuzi yedurtma

Ekrem İmamoğlu’ndan çay üreticilerine, “Çay fiyatını merakla takip ediyorum. Hakkunuzi yedurtmayin. Eli öpülesi emekçilere selam olsun” mesajını yolladı. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı aracılığıyla çay üreticilerine Karadeniz şivesiyle “Çay fiyatını »»»

sozcu.com.tr
Cumhuriyet Turchia 16.04. 13:16

Ekrem İmamoğlu’ndan çay üreticilerine mesaj: “Çay fiyatını merakla takip ediyorum. Hakkunuzi yedurtmayin. Eli öpülesi emekçilere selam olsun”

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, yaptığı açıklamada, önceki gün Silivri’ye giderek cezaevinde tutuklu belediye başkanları ve öğrencileri ziyaret ettiğini belirtti. “Belediye başkanlarımızın hepsiyle görüştüm. Her birinin ilçeleri için, Ekrem Başkan’ımızın İstanbul için hala düşündüğü, yapacağı »»»

cumhuriyet.com.tr
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.