Bequk, familja Murati në hall me rrymën (VIDEO)

Klan Kosova 12.01. 20:48

Bequk, familja Murati në hall me rrymën (VIDEO)

Familja Murati e cila jeton në fshatin Bequk të Vushtrrisë ankohet se është pa ngrohje dhe pa rrymë tash e gjashtë ditë. Kjo për shkak se atyre iu është djegur orëmatësi në shtëpi. Pavarësisht raportimit në KEDS, kjo e fundit nuk ndërmori asgjë lidhur me këtë çështje. Kronikë e përgatitur nga gazet»»»

You can read more about this at Osservatorio Italiano
Text

280 characters remaining