Kosova Haber 16.12. 05:48

Statovci ve GUXO’dan Hoti’ye Osmani Tepkisi

Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani’nin Mitroviça’ya yaptığı ziyaretle ilgili tepkiler sürüyor. GUXO Partisi üyesi Jeta Statovci, LDK’li Avdullah Hoti’nin eleştirilerine yanıt vererek bunları Cumhurbaşkanına yönelik temelsiz ve irrasyonel saldırılar olarak nitelendirdi. Statovci, “LDK, Avdullah Hoti aracılı»»»

kosovahaber.com
Kosova Haber 16.12. 05:43

Hoti, Cumhurbaşkanının Mitroviça Ziyaretini Eleştirdi

Kosova’nın eski Başbakanı Avdullah Hoti, Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani’nin Mitroviça ziyaretine ve burada Belediye Başkanı Faton Peci’yi tebrik etmesine tepki gösterdi. Hoti, Cumhurbaşkanı’nın bu tutumunun anayasal rolünün ihlali anlamına geldiğini savunarak, Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nin parti çıkarları»»»

kosovahaber.com
Kosova Haber 14.12. 16:25

İstinaf Mahkemesi’nde Üç Hâkimlik Pozisyonu İçin 15 Aday Yarışıyor

Kosova Yargı Konseyi (KGJK) tarafından yayımlanan listeye göre, İstinaf Mahkemesi’nde boş bulunan üç yargıçlık pozisyonu için 15 aday başvuruda bulundu. Aday ListesiAlban AjvaziAdnan KamberiArben HotiArmend BerishaFatime DermakuGëzim ShehuHysni IsmajliKujtim KrasniqiLiridona Ajeti-KajtaziLutfi Shal»»»

kosovahaber.com
Kosova Haber 13.12. 05:17

Hoti: 2021’den Bu Yana Her Şey Durdu

Eski Başbakan Avdullah Hoti, özel bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Kosova’nın bağımsızlığını ilan ettiği dönemden itibaren bütçe çok daha küçük olmasına rağmen altyapı, eğitim ve sağlık alanlarında büyük yatırımlar yapıldığını söyledi. Hoti, savaş sonrası tamamen yıkık durumda olan ok»»»

kosovahaber.com