Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Java News Albania 17.04. 10:20

Çfarë përfaqëson politikisht ftesa e Ramës për Lulzim Bashës dhe pse e refuzoi? -

Nga Ylli Pata Ka mbi 48 orë që ftesa e Edi Ramës për Lulzim Bashën, që u bë nga një intervistë nga tuneli i “Rrugës së Arbrit”, po komentohet vetëm në takimet e PS-së, kurse nga PD nuk guxon kush ta trajtojë. Madje edhe aty ku trajtohet, shikohet si çështje sektare, siç u pa në intervistën e Ramës »»»

javanews.al
Gazetatema Albania 16.04. 18:38

ANALIZA: Çfarë përfaqëson politikisht ftesa e Ramës për Lulzim Bashës dhe pse e refuzoi?!

Nga Ylli Pata Ka mbi 48 orë që ftesa e Edi Ramës për Lulzim Bashën, që u bë nga një intervistë nga tuneli i “Rrugës së Arbrit”, po komentohet vetëm në takimet e PS-së, kurse nga PD nuk guxon kush ta trajtojë. Madje edhe aty ku trajtohet, shikohet si çështje sektare, siç u pa në intervistën e Ramës »»»

gazetatema.net
Alpe News Albania 16.04. 18:28

ANALIZA/ Çfarë përfaqëson politikisht ftesa e Ramës për Lulzim Bashës dhe pse e refuzoi?!

Nga Ylli Pata Ka mbi 48 orë që ftesa e Edi Ramës për Lulzim Bashën, që u bë nga një intervistë nga tuneli i “Rrugës së Arbrit”, po komentohet vetëm në takimet e PS-së, kurse nga PD nuk guxon kush ta trajtojë. Madje edhe aty ku trajtohet, shikohet si çështje sektare, siç u pa në intervistën e Ramës »»»

alpenews.al
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.