Radnik o sudaru vlakova kod Rijeke: 'Rekao sam kolegi da bježi van jer na njega ide vlak'

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
24sata 12.12.2023. 23:31

Radnik o sudaru vlakova kod Rijeke: 'Rekao sam kolegi da bježi van jer na njega ide vlak'

Čekaju se rezultati očevida nakon teške željezničke nesreće između kolodvora Meja i Škrljevo kod Rijeke, a veću tragediju spriječili su radnici željeznice. - Proletio je kroz treći kolodvor, jednostavno prohujao i u tom trenutku sam odmah nazvala kolege u kolodvor Meja - Škrljevo. Upozorila sam ih »»»

24sata.hr
N1 12.12.2023. 16:37

Raščišćavanje pruge nakon nesreće do deset dana, alternativni pravac za teret preko Slovenije

Raščišćavanje pruge nakon željezničke nesreće koja se u ponedjeljak dogodila nedaleko Rijeke moglo bi trajati sedam do deset dana, a dogovoreno je da alternativni pravac za neprekidni prijevoz tereta iz Rijeke bude preko Slovenije, doznaje se iz HŽ Infrastrukture. „S obzirom da se nesreća dogodila »»»

n1info.hr
Index 12.12.2023. 16:00

HŽ: Raščišćavanje pruge do 10 dana, alternativni pravac za teret preko Slovenije

RAŠČIŠĆAVANJE pruge nakon željezničke nesreće koja se jučer dogodila nedaleko Rijeke moglo bi trajati sedam do deset dana, a dogovoreno je da alternativni pravac za neprekidni prijevoz tereta iz Rijeke bude preko Slovenije, doznaje se iz HŽ Infrastrukture. "S obzirom da se nesreća dogodila u usjeku»»»

index.hr
Net 12.12.2023. 15:58

Raščišćavanje pruge nakon željezničke nesreće moglo bi trajati do deset dana, alternativni pravac ide...

Za prijevoz putnika su organizirani autobusi, a teretni promet neće se moći odvijati prugom dok se ne otkloni i zadnji dio vlaka Raščišćavanje pruge nakon željezničke nesreće koja se u ponedjeljak dogodila nedaleko Rijeke moglo bi trajati sedam do deset dana, a dogovoreno je da alternativni pravac »»»

net.hr
Jutarnji List 12.12.2023. 12:51

Još traje očevid na mjestu sudara teretnog vlaka i pružnog vozila nedaleko Rijeke

Nakon što se prikupe svi relevantni podaci i napravi analiza, utvrdit će se je li bilo propusta u vezi sigurnosti željezničkog sustava Još traje očevid koji troje istražitelja željezničkih nesreća obavlja na mjestu sudara teretnog vlaka i pružnog vozila nedaleko Rijeke, a očekuje se da će biti zavr»»»

jutarnji.hr
Vecernji List 11.12.2023. 13:51

Teretni vlak jurio prema pružnom vozilu: 'Javili su strojovođi da iskače i spašava živu glavu'

Pretpostavlja se da je teretni vlak imao problema s kočnicama jer se nije zaustavio na kolodvoru u Meji Jutros nešto prije 9 sati dogodila se teška željeznička nesreća na tračnicama između kolodvora Meja i Škrljevo nedaleko od Rijeke gdje se teretni vlak tvrtke Rail Cargo Carrier – Croatia sudario »»»

vecernji.hr
Poslovni 11.12.2023. 12:19

Teška nesreća kod Rijeke: Teretni vlak projurio kroz kolodvor i zabio se u pružno vozilo

Očevid je u tijeku, a autobusima se prevoze putnici koji su trebali putovati tim dijelom pruge jer je promet njome sada prekinut. U ponedjeljak 11. prosinca 2023. u 8.49 sati između kolodvora Meja i Škrljevo došlo je do sudara teretnog vlaka prijevoznika Rail Cargo Carrier – Croatia i pružnog vozil»»»

poslovni.hr
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.