İran’ın bağımsızlığından taviz vermeyiz
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
İran’ın bağımsızlığından taviz vermeyiz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, emperyalizme karşı mücadelenin devam ettiğini belirterek, "Bağımsızlığımızdan asla taviz vermeyiz” dedi. İran'da 4 Kasım "Küresel Emperyalizme Karşı Milli Mücadele Günü" münasebetiyle ülke genelinde ABD ve İsrail karşıtı protesto gösterileri düzenlendi. İ»»»
Zbigniew Brzezinski ve Dış Politika Mirası
Brzezinski, ABD'nin dış politikasında kritik rol oynayarak Soğuk Savaş'ta önemli uyarılarda bulundu. ABD, İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana partizan politikaların dışında kalmayı başaran ve dünya düzenine şekil veren dış politika uzmanları ortaya çıkardı. Bunlardan biri de Zbigniew Brzezinski'ydi. İ»»»
Hamaney: "İsrail'in Gazze'deki saldırıları korkunç bir suçtur"
İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını sert bir dille eleştirerek, saldırıları “çok büyük ve korkunç bir suç” olarak nitelendirdi ve İslam dünyasını birlik olmaya çağırdı. İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail'in ateşkesi bozarak Gazze'ye saldırı başlatmasın»»»
İran'da tarihi kutlama! ABD büyükelçiliği işgali...
Haber Merkezi Giriş Tarihi: 2024-11-03 14:08 İran, ABD’nin Tahran Büyükelçiliği'nin işgalinin 45. yıl dönümünü çeşitli kentlerde düzenlenen gösterilerle kutladı. Tahran’daki etkinliklerde konuşan İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, “ABD ve Siyonist rejimi uyarıy»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment