Türkiye krizlere çözüm arıyor | Gündem Haberleri
ABD-İsrail ile İran arasındaki savaşı durdurmak için diplomatik temaslara devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aklı selimi savunan, diyalog ve diplomasiyle krizlere çözüm arayan ülkelerin başında Türkiye vardır” dedi. TÜM ZORLUKLARDAN ALNINIZIN AKIYLA ÇIKTINIZ İSRAİL HASTANELERİ OKULLARI VURUYOR DERD»»»
Kurti, Sırp Vatandaşlara Kolaylıklar Sağladı; AB’den Övgü, Muhalefetten Suçlamalar
Hükümet, Yabancılar Yasası ve Araçlar Yasası kapsamında, Kosova Cumhuriyeti belgelerine sahip olmayan Sırp topluluğu üyelerine geçici oturma izni verilmesi ve kimlik belgelerinin tanınması konusunda uzlaştı. Bu yasalar Pazar gününden itibaren tam olarak uygulanmaya başlayacak. Yabancılar Yasası ve »»»
Sağlık Bakanı Memişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "El-Kanun fi't-Tıbb" kitabını hediye etti
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a günün anısına İbn-i Sina'nın "El-Kanun fi't-Tıbb" adlı eserini hediye etti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Memişoğlu'nun İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi'nde yapılan 14 Mart Tıp Bayr»»»
Bilal Erdoğan’dan samimi Fenerbahçe ve Galatasaray yorumu: Sevinçten yerimden sıçradım
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, katıldığı bir programda Türk futboluna ve kulüplerin performansına dair samimi değerlendirmelerde bulundu. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olmasıyla bilinen Erdoğan, sarı-lacivertli ekibin uzun süren şampiyonluk hasretinden Galatasaray’ın Avrup»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafikte iftariyelik dağıtan AK Gençlik üyeleriyle karşılaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da "İftara 5 Kala" etkinliği kapsamında, iftar saatinde trafikte kalan vatandaşlara iftariyelik dağıtan AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile karşılaştı. AK Parti Fatih Gençlik Kolları Başkanlığıyla birlikte vatandaşlara iftariyelik dağıtımı esnasında Cum»»»
AK Parti Genel Sekreteri İnan: Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptıklarının on kat daha fazlasını sana yapacaklar
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde kurulan o Silivri diktatörlüğünü bugün temizlemezseniz, bugün o casusluk şebekesine, o kirli ilişkilere, o arka plan operasyonlarına ses çıkarmazsanız; bilin ki Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdikl»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı iftarına katıldı İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı iftarına katıldı»»»
Avrupa Doğu Akdeniz’e çıkarma yapıyor
ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları ve Tahran’ın misillemeleri sonrası Doğu Akdeniz’de askeri hareketlilik dikkat çekici biçimde arttı. Başta İngiltere olmak üzere Avrupa ülkeleri Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) ve çevresine savaş uçakları, fırkateynler ve çeşitli askeri sistemler sevk edi»»»
Bakan Göktaş'tan 'Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi'ne imza çağrısı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, vatandaşları sivil bir inisiyatifle hazırlanarak kamuoyuna sunulan "Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi"ni imzalamaya davet etti. Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile "Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi"ne verd»»»
Hulusi Akar: Devlet son derece dikkatli hareket ediyor, stratejik sabır gösteriyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, “Düşen füzeler var. Burada çok müteyakkız olmak lazım. Dikkatli olmak lazım. Çünkü, İran ısrarla ‘bunları ben atmadım’ diyor. Bütün yapılan analizlerde de uzmanların yaptığı analizde bu füzelerin istikameti Kıbrıs. Bu »»»
AK Parti'li Uygur: Türkiye, ortaya koyduğu hedeflerle Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmekte
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, " Türkiye, üretimiyle, yatırımlarıyla ve ortaya koyduğu büyük hedeflerle Türkiye Yüzyılı'nı güçlü bir şekilde inşa etmekte." dedi Bursa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından bir davet salonund»»»
Burhanettin Duran: Savunma sanayimiz yeni bir eşiği daha geride bırakıyor
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, savunma sanayiinin yerli ve milli mühendisliğin gücüyle her geçen gün yeni bir eşiği daha geride bıraktığını belirterek, "K2 Kamikaze İHA, yüksek menzil ve etkin harp başlığıyla sahada yeni nesil bir kuvvet çarpanı olarak öne çıkıyor." ifadelerini kullandı. İleti»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sağlık sistemimiz bugün, hiç olmadığı kadar güçlüdür, dayanıklıdır" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sağlık sistemimiz bugün, hiç olmadığı kadar güçlüdür, dayanıklıdır. Hastanelerimiz, sağlık tesislerimiz, geçmişle kıyas kabul etmeyecek şekilde modern bir donanım ve altyapıya sahiptir" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında İst»»»
İran'ın Körfez ülkelerine yönelik misillemeleri sürüyor
İran’ın ABD ve İsrail saldırılarına misilleme kapsamında 28 Şubat’tan bu yana çoğunluğu Körfez bölgesinde 7 Arap ülkesindeki ABD üsleri ile kritik noktalara en az 917 füze saldırısı gerçekleştirdiği bildirildi. ABD ile İsrail'in İran'a saldırıları ve İran'ın misillemeleri devam ederken Körfez ülkel»»»
Özgür Özel'den Çerçioğlu'na tepki: "Aydın'ın AKP'ye transfer ücretini Ömer Günel üzerinden ödüyorlar"
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in gözaltına alınmasına tepki gösteren CHP Lideri Özgür Özel, operasyonun arkasında "üç taksitli" pazarlık olduğunu söyledi. Yaşananları bir siyasi transfer ücreti olarak niteleyen Özel, "Günel’in özgürlüğünü pazarlık konusu yapıyorlar" dedi. CHP Genel Başkanı Ö»»»
Bakan Uraloğlu: "Hürmüz Boğazı’nda Türk bayraklı gemiler için ISPS Güvenlik Seviyesi 3’e çıkardık, karayolu taşımacılarımıza güvenli güzergahlar sağladık" İhlas Haber Ajansı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Son dönemde bölgemizde patlak veren İran-ABD-İsrail gerilimleri ve Hürmüz Boğazı’nın kapatılması küresel istikrarı derinden sarstı. Bu süreçte milletimizi ve iş dünyamızı korumaya yönelik adımlar attık, alternatif rotalarla seferler sürdürdük, Türk »»»
Bakan Işıkhan: Artık kurulan tuzakları gören, oyunları bozan Türkiye var
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 24 yıldır ‘durmak yok, yola devam’ diyoruz. Bugün Türkiye, eski Türkiye değil. Artık kurulan tuzakları gören, kurulan oyunları bozan, dünyada sözü dinlenen bir Türkiye var” dedi. Bir dizi »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık sistemimiz hiç olmadığı kadar güçlü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tüm imkanlarımızı kullanarak, tüm kaynaklarımızı seferber ederek sağlık camiamızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Sağlık sistemimiz bugün geçmişe göre hiç olmadığı kadar güçlüdür. Hastanelerimiz, sağlık tesislerimiz geçmişle kıyas kabul etmeyecek derecede moder»»»
Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Sağlık hizmetleri, birer görev olmakla birlikte, birer sorumluluk ve emanet bilinci de taşımaktadır" İhlas Haber Ajansı
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "İnsan hayatına dokunan her bir sağlık çalışanımız, esasen insanlığın ortak değerleri olan iyiliği ve doğruluğu da temsil etmektedir. Bu nedenle sağlık hizmetleri, birer görev olmakla birlikte, birer sorumluluk ve emanet bilinci de taşımaktadır. Bizler de bu emanet ve»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyada barışı ve huzuru savunurken ülkemizde buna gölge düşürecek hiçbir eyleme izin vermeyiz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyada barışı ve huzuru savunurken ülkemizde buna gölge düşürecek hiçbir eyleme izin vermeyiz." -Cumhurbaşkanı Erdoğan: -"Hekim sayımızı 92 binden 233 bine, ebe sayımızı 113 binden 213 bine yükselttik. Mevcut hastanelerimizi yeniledik ya da yeniden hizmete verdik." -"14 Mar»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Okulda ve hastanede şiddete asla tahammülümüz yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sağlık çalışanlarımızın görevlerini gönül huzuruyla yapabilmeleri temel önceliklerimizden biridir. Bilgiyle, okulda ve hastanede şiddete asla tahammülümüz yoktur. Buna rağmen sınırlı da olsa zaman zaman sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarına rastlıyoruz. Bu menfur ha»»»
Bakan Ersoy, KKTC’de ‘Kardeşlik İftarı’ programına katıldı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen ‘Kardeşlik İftarı’ programına katıldı. Türkiye ile KKTC arasındaki sarsılmaz kardeşlik bağını vurgulayan Ersoy, Kıbrıs Türkü’nün refahı ve ulusl»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mart Tıp Bayramı İftarı'nda önemli açıklamalar: Türkiye krize çözüm arıyor | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mart Tıp Bayramı Münasebetiyle Verilen İftar Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin krizlerin çözümü için diyalog ve diplomasi yolunu savunduğunu vurguladı. Orta Doğu'daki katliamlara değinen Erdoğan, "Dünyada insan hayatı hiçe sayılıyor. Gözü»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Krizleri diplomatik yolla çözmeye çalışan ülkelerin başında Türkiye vardır." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Krizleri diplomatik yolla çözmeye çalışan ülkelerin başında Türkiye vardır."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyada barışı ve huzuru savunurken ülkemizde buna gölge düşürecek hiçbir eyleme izin vermeyiz." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyada barışı ve huzuru savunurken ülkemizde buna gölge düşürecek hiçbir eyleme izin vermeyiz."»»»
Bakan Yumaklı: "Biz bölgemizde huzurun hakim olmasını isteyen bir ülkeyiz" İhlas Haber Ajansı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş’ta iftar buluşmasında yaptığı konuşmada, "Biz bölgemizde huzurun hakim olmasını isteyen bir ülkeyiz. Türkiye doğru zamanda, doğru yerde durarak hem milli hem de insani sorumluluğunu yerine getirmeye devam etmektedir" dedi. AK Parti Kahramanmaraş »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık sistemimiz bugün geçmişe göre hiç olmadığı kadar güçlüdür
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde düzenlenen iftar programında konuştu. <br class="k-br" /> Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında öne çık»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Savaşlardan uzaklaşılması yönünde her türlü gayreti sarf ederken bir taraftan da iç cephemizi kuvvetlendirmeliyiz" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye devam ettiklerini belirterek, "Bir taraftan bölgemizde sorunların diplomatik olarak çözülmesi lazım, çatışmalardan savaşlardan uzaklaşılması yönünde her türlü gayreti sarf ederken, bir tarafta da iç cephemizi kuvvetlendirmeliyiz»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "784 yeni hastaneyi hizmete açarak, kamu hastanelerindeki yatak sayımızı 173 bine çıkardık." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "784 yeni hastaneyi hizmete açarak, kamu hastanelerindeki yatak sayımızı 173 bine çıkardık."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hekim sayımızı 92 binden 233 bine, ebe sayımızı 113 binden 213 bine yükselttik. Mevcut hastanelerimizi yeniledik ya da yeniden hizmete verdik." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hekim sayımızı 92 binden 233 bine, ebe sayımızı 113 binden 213 bine yükselttik. Mevcut hastanelerimizi yeniledik ya da yeniden hizmete verdik."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sağlık alanında tarihi adımlar attık. 2002 yılında 379 bin sağlık çalışanı vardı. Bu sayıyı 1 milyona çıkardık." İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sağlık alanında tarihi adımlar attık. 2002 yılında 379 bin sağlık çalışanı vardı. Bu sayıyı 1 milyona çıkardık."»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen iftar programında konuşuyor. Yayını aşağıda yer alan Youtube linkimize tıklayarak izleyebilirsiniz.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde düzenlenen iftar programında konuşuyor. Ayrıntılar geliyor... ETİKETLER Recep Tayyip Erdoğan»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mart Tıp Bayramı Münasebetiyle Verilen İftar Programı'nda konuşuyor.»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Son 23 yılda eğitime en büyük yatırımları yaptık
Yılmaz, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan ile Bingöl'de Yaşar Turhan Anadolu Lisesinin açılışına ve Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Açılışta konuşan Yılmaz, son dönemlerde Bingöl'de hayırseverlerin okul yapmasının bir kampanya şeklind»»»
Bakan Işıkhan: "Batman’a 2002’den bu yana 12 milyar TL teşvik sağladık" İhlas Haber Ajansı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Batman’da AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Işıkhan, 2002 yılından bu yana Batman’da çalışma hayatını geliştirmek amacıyla 12 milyar TL teşvik sağlandığını söyledi. Batman Valiliği’ndeki programının ardın»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Terörsüz Türkiye sürecini kararlılıkla yürütüyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bir taraftan bölgemizde sorunların diplomatik olarak çözülmesi, çatışmalardan, savaşlardan uzaklaşılması yönünde her türlü gayreti sarf ederken diğer taraftan iç cephemizi kuvvetlendirme, birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirme anlamında da Terörsüz Türkiye »»»
Sırbistan'dan dikkat çeken İsrail mesajı: Dijital bir ordu kuruyoruz
İsrail ile askeri işbirliğinin sürdüğünü ve karşılıklı silah satışına devam edeceklerini bildiren Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, 'Biz dijital bir ordu kuruyoruz. En modern orduya sahip olacağız' dedi. Vucic, ülkesindeki Smederevska Palanka bölgesine yaptığı ziyarette, gündemle ilgili gaz»»»
Altın fiyatları son 5 yılda uçuşa geçti! En çok altın alan ve satan ülkeler açıklandı
Altın fiyatları 2020’den bu yana yüzde 230’dan fazla yükselirken, merkez bankaları rezerv politikalarını yeniden şekillendirerek stratejik hamleler yaptı. Türkiye, yüksek enflasyon ve kur oynaklığı nedeniyle altını rezervlerinde önemli bir koruma aracı olarak konumlandırarak büyük alımlar gerçekleş»»»
Kazakistan'da yeni anayasa yarın referanduma sunuluyor
Ülke genelinde 15 Mart’ta yapılacak referandumda seçmenler, "Kazakistan Cumhuriyeti'nin yeni anayasasını kabul ediyor musunuz?" sorusuna "evet" veya "hayır" şeklinde yanıt verecek. Kazakistan'da anayasa referandumu ilk kez yapılmıyor. 30 Ağustos 1995'te kabul edilen mevcut anayasa, 1998, 2007, 2011»»»
Bakan Uraloğlu: Yüksek hızlı trenlerle 110 milyon yolcu seyahat etti
Bakan Uraloğlu: Yüksek hızlı trenlerle 110 milyon yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin ilk yüksek hızlı tren hattı Ankara-Eskişehir hattının 17'nci yılını geride bıraktığını belirterek, "Yüksek hızlı trenlerle bugüne kadar yaklaşık 110 milyon yolcu seyahat»»»
Midyat'a toplu açılış töreni! 2 milyar 660 milyon liralık 23 yatırım hizmette
Midyat'a toplu açılış töreni! 2 milyar 660 milyon liralık 23 yatırım hizmette Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mardin’in Midyat ilçesinde toplam yatırım büyüklüğü yaklaşık 2 milyar 660 milyon lira olan projelerin toplu açılışını gerçekleştirdi. ABONE OL Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz»»»
Macron: Lübnan ile İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerine Paris'te ev sahipliği yapmaya hazırız
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Lübnan ve İsrail arasındaki olası ateşkes görüşmelerine Paris'te ev sahipliği yapmaya ve süreci kolaylaştırmaya hazır olduklarını duyurdu.Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dün Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn, Lübna»»»
TGB'liler ABD Büyükelçiliği önünden seslendi: 'Emperyalizmin tabutuna son çiviyi çakıyoruz'
Türkiye Gençlik Birliği, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği önünden yanıt verdi. Büyükelçilik önüne, üzerinde ABD bayrağı bulunan tabut ve İran’ın gönderdiği füzeleri temsilen füze maketiyle yürüyen TGB'liler, "İran Trump’a mezar olacak", "Kürecik'e el konsu»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye Cumhuriyeti olarak biz hem haklı hem güçlü olacağız" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Dünyaya egemen olan bir güç siyaseti ile karşı karşıyayız. Haktan, adaletten, merhametten uzak bir güç siyaseti var. Ben bunun çok sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum. Bir noktada insanlık buna farklı bir tepki gösterecektir. Sadece haklı olmamız maalesef y»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Midyat’ta 2 milyar 660 milyon liralık yatırımların açılışını yaptı İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mardin’in Midyat ilçesinde toplam yatırım büyüklüğü yaklaşık 2 milyar 660 milyon lira olan projelerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Midyat Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Midyat’»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Huzur ve güven içinde bir coğrafya, bir bölge istiyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Mardin'in Midyat ilçesinde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Midyat Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı Veysi Şahin ile görüşen Yılmaz ve Işıkhan, ardından Kongre ve Kültür Merk»»»
Samsun’da eğitime 1,8 milyar liralık yatırım İhlas Haber Ajansı
Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı destekleriyle 2023-2025 yılları arasında yaklaşık 1 milyar 879 milyon TL bütçeli 162 eğitim yatırımı Samsun’a kazandırılarak öğrenciler ve öğretmenler için daha modern ve güvenli eğitim ortamları ol»»»
Macron: Lübnan ile İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerine Paris'te ev sahipliği yapmaya hazırız
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Lübnan ve İsrail arasındaki olası ateşkes görüşmelerine Paris'te ev sahipliği yapmaya ve süreci kolaylaştırmaya hazır olduklarını duyurdu. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dün Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn, Lübn»»»