Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
VECER Macedonia del Nord 25.11.2021. 11:48

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс, ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Македонија во однос на глобалните синџири на снабдување. -Во четвртокот имав средба со министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахп»»»

vecer.mk
Sitel Macedonia del Nord 25.11.2021. 11:40

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори во земјава поднеле барање, во Предлог-законот со кој недела би била прогласена за неработен ден да се внесе уредба за прецизно регулирање на ваквото решение. Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс, ќе ја заштити по»»»

sitel.com.mk
Kanal5 Macedonia del Nord 25.11.2021. 11:20

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори во земјава поднеле барање, во Предлог-законот со кој недела би била прогласена за неработен ден да се внесе уредба за прецизно регулирање на ваквото решение.Прегледи:334Објавил:25 ноември 2021, 10:37СподелиСподелиОваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на »»»

kanal5.com.mk
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.