“Argument” – Ekspertët dhe përfaqësuesit e industrisë prodhuese: “Buxheti i 2021 është i pakonsultuar dhe jorealist”

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Scan 27.10.2020. 17:03

“Argument” – Ekspertët dhe përfaqësuesit e industrisë prodhuese: “Buxheti i 2021 është i pakonsultuar dhe jorealist”

Në emisionin “Argument” me gazetarin Enio Civici ishin të ftuar ekspertët Arben Shkodra dhe Klodian Muço, për të folur mbi projektbuxhetin e propozuar nga qeveria për vitin 2021, i cili ende nuk është votuar në Parlament dhe është në fazat e para të diskutimit. Z.Shkodra, përfaqësues i Shoqatës së »»»

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.