Binlerce şoförün ekmeği tehlikede! CHP’li İBB'den turizm taşımacılığına dinamit
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Binlerce şoförün ekmeği tehlikede! CHP’li İBB'den turizm taşımacılığına dinamit
IHA Giriş Tarihi: 2025-12-21 14:20 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nde alınan kararla 1 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek olan turizm taşıma araçlarına verilen 'Yol güzergah belgesi' ücreti 614 liradan 10 bin liraya, 'Şoför kartı' bedeli ise bin 600 liradan 15 bin liraya çıkarıldı. Yeni d»»»
Bilal Erdoğan VAV TV’de gençlerle buluştu: İslam’ın sancaktarı milletin torunlarıyız
Haberler Gündem Haberleri Bilal Erdoğan VAV TV'de gençlerle buluştu: İslam'ın sancaktarı milletin torunlarıyız İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan Necmeddin Bilal Erdoğan, VAV TV ekranlarında gençlerin sorularını yanıtladı. Eğitim-öğretime ilişkin soruyu değerlendiren »»»
Bakan Yumaklı duyurdu: Gıda ve içecek işletmeleri mercek altında! 81 ilde denetimler başladı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, vatandaşların yoğun tükettiği yiyecek ve içecek üreten ile satan tüm işletmelerin 81 ilde 31 Aralık’a kadar denetleneceğini belirterek, bu kapsamda ülke genelinde bir denetim programı başlatıldığını duyurdu.Haberin DevamıHaberin DevamıHaberin DevamıHaberin Dev»»»
Bakan Yumaklı: Bugünden itibaren 81 ilde denetimlerimiz 31 Aralık'a kadar devam edecek
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Üye Buluşması'nda konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Bugünden itibaren özellikle vatandaşımızın çok yoğun bir şekilde tükettiği yiyecek ve içecek üreten, satan bütün işletmeleri 81 ilde denetlemek üzere 31 Aralık'a kadar bir program başlat»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment