Filipine: Transmitere comunitară a variantei Omicron. Nou record de infectări zilnice

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
HotNews Romania 15.01. 14:43

Filipine: Transmitere comunitară a variantei Omicron. Nou record de infectări zilnice

Ministerul Sănătăţii de la Manila a confirmat sâmbătă transmiterea comunitară a variantei Omicron coronavirusului în Filipine, în contextul în care numărul infecţiilor a atins un nou record pentru a treia zi consecutiv.„Observăm transmiterea comunitară a variantei Omicron în regiunea capitalei”, a »»»

Gazeta de Sud Romania 11.01. 05:04

Oraşele din Dolj, în spatele comunelor la rata de vaccinare

Municipiul Craiova, unul dintre cele mai mari oraşe din România, încă nu are 50% din populaţie vaccinată împotriva Covid, la peste un an de la startul campaniei de vaccinare. Nici alte oraşe importante, precum Timişoara, Braşov sau Iaşi nu au ajuns la imunizarea a cel puţin jumătate dintre locuitor»»»

gds.ro
Mediafax Romania 08.01. 22:40

Omicron în România. Posibilitatea ca infectările să atingă numărul de 50.000 de cazuri pe zi în următoarele două săptămâni e reală. Analiză MedLife

Reprezentanţii MedLife anticipează că în perioada imediat următoare numărul infectărilor raportate zilnic va creşte alarmant din cauza contagiozităţii ridicate a noii tulpini, putând să ajungă chiar la 50.000 de cazuri/zi în două săptâmâni, în condiţiile unei testări adecvate. MedLife a analizat pr»»»

mediafax.ro
Capital Romania 08.01. 19:33

Profeţie cruntă pentru România! Nu mai există scăpare. Se întâmplă în două săptămâni

Potrivit unui studiu recent, în perioada imediat următoare, numărul infectărilor raportate zilnic va crește alarmant din cauza contagiozității ridicate a noii tulpini Omicron. România ar putea să ajungă să raporteze 50.000 de cazuri/zi în următoarele două săptâmâni, în condițiile unei testări adecv»»»

capital.ro
Profit Romania 08.01. 17:29

MedLife, prognoză șocantă - Posibil 50.000 de cazuri de Covid pe zi INFOGRAFIC

MedLife anunță încă 137 de cazuri suspecte de infectare cu Omicron din 175 de probe analizate prin metoda pre-screening PCR. În doar o săptămână, procentul cazurilor pozitive de Omicron pe loturile studiate a crescut de la 35% la 78%. Dată fiind dinamica extrem de abruptă, există posibilitatea ca R»»»

profit.ro
Adevarul Romania 08.01. 14:29

Medlife: Încă 137 de cazuri suspecte de infectare cu Omicron. România ar putea ajunge la 50.000 de cazuri pe zi în condiţiile unei testări adecvate

Specialiştii MedLife au anunţat sâmbătă încă 137 de cazuri suspecte de infectare cu Omicron din 175 de probe analizate prin metoda pre-screening PCR, transmite Hotnews.ro. Potrivit sursei citate, în doar o săptămână procentul cazurilor pozitive de Omicron pe loturile studiate a crescut de la 35% la»»»

adevarul.ro
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.