ΗΠΑ: Το οικονομικό και γεωπολιτικό «σαφάρι» Τραμπ στις χώρες του Περσικού Κόλπου
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.

ΗΠΑ: Το οικονομικό και γεωπολιτικό «σαφάρι» Τραμπ στις χώρες του Περσικού Κόλπου
Ο Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφει στον Κόλπο, εκεί όπου ξέρει ότι μπορεί να συνδυάσει το μεγαλείο της υποδοχής με τη βαρύτητα των συμφωνιών. Και το κάνει μπροστά σε κοινό που ξέρει να επενδύει σε deals, σε συμμαχίες, και στον ίδιο. Με το ταξίδι του σε Ριάντ, Άμπου Ντάμπι και Ντόχα ο Τράμπ επιλέγει μια πε»»»


ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας
«Κάναμε βήματα για να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις» με τη Δαμασκό, επισήμανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την άρση όλων των κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στη Συρία.Στην ομιλία του στο επενδυτικό φόρουμ ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας στο Ριάντ, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ό»»»


Ο Τραμπ ανακοίνωσε την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας - «Του έταξε Πύργο στη Δαμασκό ο Αλ Σαράα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την άρση όλων των κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στη Συρία. Στην ομιλία του στο επενδυτικό φόρουμ ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας στο Ριάντ, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι έλαβε αυτήν την απόφαση μετά τις συνομιλίες που είχε για το θέμα με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα δι»»»


Τραμπ στη Σ. Αραβία: Στρατηγική οικονομική συμφωνία με μπιν Σαλμάν
Ο Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε τα σημαντικά συμβόλαια που πρόκειται να υπογραφούν στη Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Κόλπο. Ο Ντόναλντ Τραμπ εκθείασε σήμερα τα μεγάλα συμβόλαια που αναμένεται να υπογραφούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σαουδική Αραβία, όπου έγινε δεκτός με»»»


Στρατηγική οικονομική συμφωνία ΗΠΑ και Σ. Αραβίας
Ο Ντόναλντ Τραμπ εκθείασε σήμερα τα μεγάλα συμβόλαια που αναμένεται να υπογραφούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σαουδική Αραβία, όπου έγινε δεκτός με κάθε επισημότητα από τον πρίγκιπα διάδοχο και ντε φάκτο ηγέτη του βασιλείου, στο πλαίσιο μιας περιοδείας στον Κόλπο. «Οι σημαντικότεροι επικ»»»


Η περιοδεία Τραμπ στις Χώρες του Κόλπου ξεκινά από τη Σ. Αραβία: Επικέντρωση σε οικονομικές συμφωνίες και αμυντική συνεργασία
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφθασε την Τρίτη το πρωί στη Σαουδική Αραβία, τον πρώτο σταθμό τετραήμερης περιοδείας του στην περιοχή του Κόλπου, που θα επικεντρωθεί περισσότερο σε οικονομικές συμφωνίες αντί στις κρίσεις ασφαλείας που μαστίζουν την περιοχή--από τον πόλεμο στη Γάζα μέχρι την απει»»»


Τραμπ στη Σαουδική Αραβία: Οι συμφωνίες των τρισ., το πρόβλημα για Νετανιάχου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφθασε στη Σαουδική Αραβία, τον πρώτο σταθμό τετραήμερης περιοδείας του στην περιοχή του Κόλπου, που θα επικεντρωθεί περισσότερο σε οικονομικές συμφωνίες αντί στις κρίσεις ασφαλείας που μαστίζουν την περιοχή–από τον πόλεμο στη Γάζα μέχρι την απειλή κλιμάκωσης για τ»»»

Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment