ΠαΣοΚ: Επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για τουρκολιβυκό, καλώδιο και «ήρεμα νερά»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
ΠαΣοΚ: Επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για τουρκολιβυκό, καλώδιο και «ήρεμα νερά»
Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή Με ομιλία που συνδύασε την εσωκομματική κινητοποίηση με μια εκτενή πρόταση εξωτερικής πολιτικής, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε πριν από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης. Χαρακτήρισε τον αγώνα του κόμματος «πολύ κρίσιμο» και υπο»»»
Η shortlist του Μαξίμου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Ποια είναι τα φαβορί
Ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη συμπίπτει χρονικά με την έναρξη των διαδικασιών για την αλλαγή φρουράς στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο πρωθυπουργός -όπως ο ίδιος είχε ενημερώσει σχετικώς την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του»»»
Πρέπει να μπούμε και στα δύσκολα διαμηνύει η Άγκυρα στην Αθήνα - Δέσμευση για μη επέκταση στα 12 νμ για να αρθεί το «casus belli»
Σαφή μηνύματα από τουρκικέ πηγές καθώς τα «ήρεμα νερά» για να συνεχιστούν θέλουν και λύσεις «Η Τουρκία δεν πρόκειται να αποδεχθεί την άρση του casus belli – όρο που δεν αναγνωρίζουν στην Άγκυρα- για να μπει στο ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό εργαλείο (SAFE) για τα εξοπλιστικά» αναφέρουν τουρκικές πηγές, α»»»
Μητσοτάκης: H οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα πρώτα συμπεράσματα των εργασιών της άτυπης Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. «Η κανονικότητα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις πρεπει να είναι το ζητούμενο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως μόνη διαφορά»»»
Μητσοτάκης: Σταθερά ισχυρές οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις
Το παρών στην εκδήλωση του υπουργείου Εξωτερικών για την παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδιασμού σχετικά με τον Απόδημο Ελληνισμό 2024-2027, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε και πάλι την πεποίθησή του για μια πιο στενή ελληνοαμερικανική συνεργασία με»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment