Evim şirketleri için düğmeye basıldı

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Sabah Turchia 2h

Evim şirketleri için düğmeye basıldı

Emlak Katılım, Katılımevim, Birevim ve İktisat Katılım Bankası’nın pay devirleri için Hazine ve Maliye Bakanlığı, SPK ve BDDK’ya gerekli başvuruların yapıldığını açıkladı. İzinlerin ardından devir işlemlerinin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor Türkiye Emlak Katılım Bankası, Katılımevim, Birevim»»»

sabah.com.tr
Yeniakit Turchia 13h

Katılımevim ve Birevim satıldı mı?

Kamuoyunun yakından takip ettiği Katılımevim ve Birevim ile ilgili ilgili son yaşanan gelişmeler bu haberde. Peki Katılımevim ve Birevim gerçekten satıldı mı? Süreç nasıl ilerliyor ve tasarruf sahiplerini neler bekliyor? İşte merak edilen ayrıntılar... Son dönemin en çok konuşulan konularından biri»»»

yeniakit.com.tr
TRT Haber Turchia 22h

Katılım ve Birevim'in Emlak Katılım'a devri için başvurular yapıldı

Emlak Katılım, Katılımevim, Birevim ve İktisat Katılım Bankasının paylarının alınması için gerekli resmi izin ve onaya ilişkin başvuruların yapıldığını, devir işlemlerinin kısa sürede tamamlanacağını duyurdu. Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ tarafından, Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ, Birevim Ta»»»

trthaber.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.