Απειλές Τραμπ σε Ιράν: Βομβαρδισμοί και πρόσθετοι δασμοί αν δεν συμφωνήσουμε για το πυρηνικό πρόγραμμα
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.

Απειλές Τραμπ σε Ιράν: Βομβαρδισμοί και πρόσθετοι δασμοί αν δεν συμφωνήσουμε για το πυρηνικό πρόγραμμα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα το Ιράν με βομβαρδισμούς και πρόσθετους δασμούς αν η Τεχεράνη δεν συμφωνήσει με την Ουάσινγκτον για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο NBC News ο πρόεδρος είπε ότι Αμερικανοί και Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν συνομιλίες »»»


Ιράν: 'Εθνοκάθαρση' χαρακτήρισε η Τεχεράνη την πρόταση του Αμερικανού προέδρου Τραμπ να μεταφερθούν εκτός Γάζας οι Παλαιστίνιοι
Το Ιράν καταδίκασε σήμερα την πρόταση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να μεταφερθούν οι Παλαιστίνιοι από τη Λωρίδα της Γαζας στην Αίγυπτο και την Ιορδανία, κάνοντας λόγο για "εθνοκάθαρση”. Ο Τραμπ πρότεινε την προηγούμενη εβδομάδα να μεταφερθούν οι Παλαιστίνιοι από τη Λωρίδα της Γάζας στην Α»»»


Financial Times: Τι σχεδιάζει ο Τραμπ για το Ιράν
Η νέα κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ θα αναβιώσει την πολιτική πίεσης «μέγιστης πίεσης» για να «χρεοκοπήσει» την ικανότητα του Ιράν να χρηματοδοτεί περιφερειακούς πληρεξούσιους και να αναπτύσσει πυρηνικά όπλα, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τη μετάβαση. Σύμφωνα με τους Financial Times, η ομάδα εξωτερ»»»

Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment