Tahriklere karşı mesaj net! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğu Akdeniz ve Ege'de ne hak yeriz ne de hakkımızı yediririz
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
CommentYour comment has been sent successfuly! Thank you.
Tahriklere karşı mesaj net! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğu Akdeniz ve Ege'de ne hak yeriz ne de hakkımızı yediririz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, Doğu Akdeniz ve Ege konusunda oyunlara ve tahriklere kapılmadıklarının altını çizerek, 'İster Doğu Akdeniz'de, ister Ege'de, ister başka yerde olsun biz ne hak yeriz ne de hakkımızı yediririz' dedi. Cumhurbaşkanı »»»
Erdoğan, açlık sınırı altında kalan asgari ücreti değerlendirdi: "Hayırlı olsun"
Meclis'te kurulan süreç komisyonuna sunulan raporlar üzerinden ana muhalefet partisini hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin kolaya kaçtığını, sürecin önünü açacak somut bir öneri getiremediğini savundu. Libya askeri heyetini taşıyan uçağın düşmesine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan»»»
Başkan Erdoğan: Sinmeyeceğiz ve susmayacağız! Gazze’yi hiçbir zaman yalnız bırakmayız
Haberler Gündem Haberleri Başkan Erdoğan: Sinmeyeceğiz ve susmayacağız! Gazze'yi hiçbir zaman yalnız bırakmayız Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Gazze'yi asla yalnız bırakmayacaklarını söyley»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinlilerin kanı elinde olanların hadsizliği teneke tıngırtısı hükmündedir
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Elinde 70 binden fazla Filistinli kardeşimizin kanı olanların hadsizliklerinin bizim nazarımızda teneke tıngırtısından farkı yoktur ve olamaz. Oyuna gelmedik, gelmeyeceğiz. Tahriklere kapılmadık, kapılmayacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdo»»»
Have anything to say about this article?
You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.
Comment