Yeni Toplu Mezarlar, Sırbistan’ın Kosova’daki Suçlara İlişkin Sorumluluğu
Lahey İnsan Hakları Komitesi Başkanı Sonja Biserko, Kosova’da hâlâ ortaya çıkarılmamış çok sayıda toplu mezar bulunduğunu ve bunların savaş sırasında işlenen suçların boyutlarını gösterdiğini ifade etti. Biserko, Klan Kosova’daki “Info Magazine” programına verdiği röportajda, her yeni toplu mezarın»»»
Geleceğini Tercihinle Şekillendir: Türkiye'nin En Kapsamlı Üniversite Tercih Rehberi Bugün Yeni Şafak'ta | Eğitim Haberleri
Zorlu YKS maratonu geride kaldı. Şimdi sıra milyonlarca öğrenci için en önemli kararlarından birini vermeye geldi. Sadece puanınıza uygun bir yer seçmek değil; ilgi alanlarınızı, yeteneklerinizi ve gelecekte kendinizi nerede görmek istediğinizi doğru değerlendirme vakti. Yeni Şafak olarak geleceğim»»»
Çerçeve Yasa öncesi sahada 10 adım
Terörsüz Türkiye” adıyla anılan süreçte kritik bir eşiğe daha gelindi. Süreç kapsamında hazırlanan ‘Çerçeve Yasa’ teklifinin bu hafta başında TBMM Başkanlığına sunulması bekleniyor. Teklifin Adalet Komisyonu’nda görüşüldükten hemen sonra bu hafta içinde Genel Kurul’da ele alınabileceği ifade ediliy»»»
TRÇİ Rusya’da nasıl yankılandı?
Türk Devrimi’nin öncü kuvvetleri tarafından ortaya atılan Türkiye-Rusya-Çin-İran (TRÇİ) İttifakı, dünyada yankı uyandırmaya devam ediyor. Bu dört ülke arasında stratejik bir ittifak kurulması önerisi, dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi Rusya’da da ilgiyle karşılandı. Dünya Medeniyetleri Girişimi »»»
Süleyman Soylu: Türkiye’nin iç tehdidi olamaz, tehdit yüzde yüz dışarıdadır
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gazi Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı programa katıldı. Programda güvenlik politikaları ve siyaset gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin karşı karşıya olduğu tehditlerin dış kaynaklı olduğunu ifade etti. Ayrıca görev süresindeki endişeler»»»
İtalyan askerleri Rusya'nın gölge filosuna bağlı tankere helikopterle çıktı
İtalya Savunma Bakanlığı, AB yaptırımları listesindeki Kamerun bayraklı Toa Payoh tankerine İtalyan askerlerinin helikopterle inerek denetim gerçekleştirdiğini duyurdu. Benin'den İstanbul'a seyreden geminin kaptanı ilk aşamada iş birliğini reddetti; operasyona Yunanistan ve Polonya da destek verdi.»»»
Bakan Göktaş: Şehit yakınları ile gazilerimizin talepleri doğrultusunda daha kapsamlı düzenlemeyi hayata geçiriyoruz
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit yakınları ile gazilerle ilgili yeni düzenlemeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, "AK Parti grubumuz, Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber grubumuz Meclis Başkanlığı'na sunacak. Bu hafta inşallah görüşülmesini bekliyoruz. B»»»
Bakan Göktaş: Şehit yakınları ile gazilerimizin talepleri doğrultusunda en kapsamlı düzenlemeyi hayata geçiriyoruz
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit yakınları ile gazilerle ilgili yeni düzenlemeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, "AK Parti grubumuz, Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber grubumuz Meclis Başkanlığı'na sunacak. Bu hafta inşallah görüşülmesini bekliyoruz. B»»»
LDK ile Görüşmeler Sürüyor, Gelecek Hafta Her Şey Netleşecek
Başbakan Vekili Albin Kurti, yeni hükümetin kurulmasına yönelik olarak Kosova Demokratik Birliği (LDK) Başkanı Lumir Abdixhiku ile yürütülen görüşmelerin devam ettiğini belirterek, sürece ilişkin tablonun gelecek hafta netleşeceğini söyledi. Priştine'de Vetëvendosje Hareketi (LVV) tarafından yurt d»»»
Bakan Göktaş açıkladı, şehit aileleri ve gazilere yönelik haklar genişliyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit yakınları ile gazilerle ilgili yeni düzenlemeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, "AK Parti grubumuz, Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber grubumuz Meclis Başkanlığı'na sunacak. Bu hafta inşallah görüşülmesini bekliyoruz. B»»»
Geleceğini Tercihinle Şekillendir: Türkiye'nin En Kapsamlı Üniversite Tercih Rehberi Yarın Yeni Şafak'ta | Eğitim Haberleri
Zorlu YKS maratonu geride kaldı. Şimdi sıra milyonlarca öğrenci için en önemli kararlarından birini vermeye geldi. Sadece puanınıza uygun bir yer seçmek değil; ilgi alanlarınızı, yeteneklerinizi ve gelecekte kendinizi nerede görmek istediğinizi doğru değerlendirme vakti. Yeni Şafak olarak geleceğim»»»
DEM Parti heyeti İmralı'ya gidiyor! Gündemde yasal düzenleme mi var?
Terörsüz Türkiye sürecinde yasal düzenleme adımına yaklaşırken DEM Parti'den dikkat çekici bir ziyaret geldi. Partiden yapılan açıklamada DEM Parti İmralı Heyeti Üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol'un; Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere, İmralı Adasına doğru hareket ettiği bildi»»»
Netanyahu'yu yerin dibine soktu: Trump dikkate almıyor
Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşmasının 'İsrail'i ve taleplerini göz ardı ettiğini' savundu. Barak, 'Acı gerçek şu ki Trump, Netanyahu'yu gerçekten dikkate almıyor. Netanyahu, Trump ile müzakere etme yeteneğini tamamen kaybetti. ABD Başkanı'nın yakın çevresi de ona»»»
Bakan Tekin'e öğrenciden manidar soru: Roblox'u kapattınız 15 yaş altına sosyal medyayı yasakladınız bizden ne istiyorsunuz? | VİDEO İZLE
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerle bir araya geldiği programda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Program sırasında bir öğrencinin, "Sayın Bakanım Roblox'u kapattınız, 15 yaş altına sosyal medyayı yasakladınız, siz bizden ne istiyorsunuz?" sorusuna Bakan Tekin, çocukların toplumsal»»»
Firari FETÖ'cü terörist Burkay Karatepe operasyonunun detayları ortaya çıktı
İçişleri Bakanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast teşebbüsünde bulunan timdeki Burkay Karatepe'nin yakalanmasına ilişkin detayları paylaştı. Darbe girişimi sonrası Özel Kuvvet»»»
Özgür Özel'den Eren Ali Bingöl ve Cemil Tugay açıklaması
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, mutlak butlan kararına tepki olarak CHP'den istifa eden İzmir Belediye Başkanı Cemil Tugay hakkında 'AKP'ye katılacak' iddialarına dair, "AK Parti kazanamadığı bir ili şantajla transfer etmeyi yedirirse ömür boyu böyle bir travmayı üzerinden nasıl taşırlar, bunl»»»
Özgür Özel'den 'çerçeve yasa' ve 'Selahattin Demirtaş' mesajı: YENİ Parti eleştirilerine de yanıt verdi
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki hafta Meclis'e gelecek çerçeve yasayı ilkesel olarak desteklediklerini belirtti. Özel, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edip etmeyeceğine dair ise, artık evinde etmek istediğini söyleyerek AİHM kararını hatırlattı. Ayrıca Özel, YENİ Parti'ye gelen eleşti»»»
Bahçeli'den çerçeve yasaya "tam destek" çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Terörsüz Türkiye hedefinde önemli bir eşiğe gelindiğini belirtti. Çerçeve yasaya siyaset üstü yaklaşımla tam destek çağrısı yaptı. Terörsüz Türkiye'nin tarihi sorumluluk olduğunu aktaran Bahçeli, Türkiye'nin, uzlaşmacı ve bütünleştirici bir a»»»
Ahmet Hakan'dan dikkat çeken Cem Küçük değerlendirmesi: 'Tutuklama küçük, anlamı çok büyük'
Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Cem Küçük'ün tutuklanmasını köşesine taşıyarak, yaşanan olayın boyut olarak küçük ancak taşıdığı anlam ve önem bakımından oldukça büyük olduğunu vurguladı. Yazısında Cem Küçük'ün tutuklanmasının büyütülecek bir yanı olmadığını ifade eden Ahmet Hakan, bu gelişme»»»
Cumhurbaşkanı’na suikast timindeki firariyi bere ele verdi: Emniyet kare kare izledi | Gündem Haberleri
15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunan timde yer alan ve yıllardır aranan FETÖ firarisi Burkay Karatepe’nin izine, emniyet güçlerinin yürüttüğü açık kaynak istihbaratı ve sanal devriye çalışmaları sayesinde ulaşıldı. Afyonkarahisar’da düzenlenen»»»
Fransa'nın güneydoğusunda yangınlar nedeniyle 2 bin 500 kişi tahliye edildi
Fransa'nın güneydoğusundaki Var vilayetinde yangınlar nedeniyle 2 bin 500 kişinin tahliye edildiği bildirildi. Fransa basını, Var vilayetinde önceki gün yeniden alevlenen yangına 1500 itfaiyeci, 10 yangın söndürme uçağı ve 6 helikopterle havadan ve karadan müdahale edildiğini duyurdu. Yangın nedeni»»»
ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var
ABD'nin Idaho eyaletinde bir restoranda gerçekleşen silahlı saldırıda en az 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de yaralandığı bildirildi. ABD'nin Idaho eyaletinde bulunan bir restorana silahlı saldırı düzenlendi. Meydana gelen olayda en az 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Amer»»»
Bebekler karıştı, gerçek 38 yıl sonra ortaya çıktı! Tesadüfen kendi ailesi olmadığını fark etti
ABD’de 38 yıl önce aynı hastanede dünyaya gelen iki erkeğin yanlış ailelere verildiği DNA testleri sayesinde ortaya çıktı. Gerçeği öğrendikten sonra büyük bir sarsıntı yaşayan aileler, “Bizden yaşamamız gereken hayat çalındı” diyerek hastaneye dava açtı. ABD’nin Kuzey Dakota eyaletinde akıllara dur»»»
ABD'de restoranda silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var
ABD'nin Idaho eyaletinde bir restoranda gerçekleşen silahlı saldırıda en az 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de yaralandığı bildirildi. Amerikan medyasına açıklama yapan güvenlik yetkilileri, yerel saatle öğleden sonra Idaho'nun güneyindeki Twin Falls bölgesinde silahlı saldırı gerçekleşt»»»
Ben-Gvir’den Filistinli mahkûma: Burası otel değil
İSRAİL’in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, işgal altındaki Batı Şeria’nın Ramallah kentinde bulunan Ofer Cezaevi’nde alıkonulan Filistinli bir kadın esirle alay etti. Ben-Gvir’in önceki gün sosyal medya platformu Telegram’da paylaştığı videoda, Filistinli kadına ilk etapta “nasıl»»»
Çin teknoloji savaşında bir adım önde
ABD ile Çin arasındaki teknoloji savaşlarında ezber bozan bir gelişme yaşanıyor. Reuters’ın analizine göre Washington’ın gelişmiş çip ve yapay zeka transferini engellemek için uyguladığı ambargolar, Çin ordusunu durduramadı. Çin Askeri Bilimler Akademisi’ne bağlı araştırmacıların, ABD’li teknoloji »»»
SON DAKİKA | Gelir İdaresi Başkanlığı göz açtırmıyor! Vergi kaçakçıları radarda
Son dakika haberi: Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi kaçakçılarına göz açtırmıyor. Her gün 4 milyon vergi mükellefi analiz ediliyor. Riskli bulunan mükellefler vergi dairelerine bildirilirken, ilk 6 ayda 791 bin 82 mükellef denetime tabi tutuldu. Denetimler sonucunda 19 bin 892 kişi izaha, 8 bin 974 »»»
Dünya nüfusu yarı yarıya azalmalı! Uzmanlardan gezegenin geleceği için radikal çözüm
Araştırmaya göre, bugün 8.3 milyarı aşan küresel nüfusun 2200 yılına kadar kademeli olarak 4 milyara düşürülmesi gezegenin geleceği açısından kritik önem taşıyor. Biliminsanları; aşırı tüketim, karbon emisyonları ve biyoçeşitlilik kaybı gibi çevre felaketlerinin önüne geçebilmek için nüfusun yaklaş»»»
27 Mayıs'ı unutmadık 15 Temmuz'u da unutmayız | Yerel Gündem Haberleri
Yeni Şafak’ın 15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz adına bu yıl beşincisini düzenlediği fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Törene katılan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “27 Mayıs, 1980 ve 28 Şubat darbelerini unutmadığımız gibi 15 Temmuz’u da unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Unut»»»
İktidarın söylemine karşın idarelerin giderleri yükseldi: Harcamada fren tutmadı
Hükümetin tasarruf söylemine karşın kamu idarelerinin büyük bölümünde giderler arttı. Geçen yılın ilk 6 ayı ile karşılaştırıldığında sadece 2 bakanlığın gideri azaldı. Diğerlerinin giderleri arttı. Genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri içerisinde 2 bakanlık dışında sadece 1 kurumun gideri düştü. »»»
Perinçek’ten ‘çerçeve yasa’ eleştirisi: Çıkmaz sokak olur
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Uğur Güzel'in “Non Paper” Youtube kanalında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. PKK'nın silah bırakma süreci kapsamında Meclis'te hazırlanması beklenen "çerçeve yasa"nın pratik olmadığını ve hukuki sorunlar doğuracağını belirten Perinçek, bunun yer»»»
YENİ Parti Lideri Özgür Özel: Halkın coşkun akan selinin karşısında kimse duramaz
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özek, 19 Mart'ın 500'üncü gününde tutuklu belediye başkanları ve diğer tutuklular için Beylikdüzü’nde düzenlenen yürüyüşe katıldı. Özel " Şuraya bak Erdoğan, şuraya bak. İlk gün söyledim, 500’ncü gün söylüyorum. Ahlaki üstünlük bizdedir, psikolojik üstünlük bizdedir, »»»
Özgür Özel: Halkın coşkun akan selinin karşısında kimse duramaz
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özek, 19 Mart'ın 500'üncü gününde tutuklu belediye başkanları ve diğer tutuklular için Beylikdüzü’nde düzenlenen yürüyüşe katıldı. Özel " Şuraya bak Erdoğan, şuraya bak. İlk gün söyledim, 500’ncü gün söylüyorum. Ahlaki üstünlük bizdedir, psikolojik üstünlük bizdedir, »»»
Özgür Özel konuşuyor: 500 gün geçti, işte buradayız
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özek, 19 Mart'ın 500'üncü gününde tutuklu belediye başkanları ve diğer tutuklular için Beylikdüzü’nde düzenlenen yürüyüşe katıldı. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp kanalını buraya dokunarak hemen takibe alabilirsin»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan terörsüz Türkiye vurgusu
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Kurtulmuş, darbeler tarihine değinerek 15 Temmuz'un milletin kararlılığıyla kazanılmış bir zafer olduğunu belirtti. Türkiye'de terörün tamamen »»»
Anlaşmaya Doğru, Ancak Kurumların Oluşturulacağına Dair Garanti Yok
Kosova Demokratik Birliği (LDK), 7 Haziran seçimlerinin galibi olan Kendin Karar Al Hareketi (LVV) ile yeni devlet kurumlarının oluşturulmasını sağlayacak bir anlaşma için iş birliği yapmaya hazır olduğunu açıkladı. Ancak gözlemciler, LDK Genel Başkanı Lumir Abdixhiku liderliğindeki partide yaşanan»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'de yeni bir dönemin kapılarını sonuna kadar açıyoruz
Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’nde konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de yeni bir dönemin kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Artık bu memlekette hiçbir yerde insanlar terörden, çatışmadan, ayrılıktan bahsetmeyecek. Artık bu memlekette Türk de Kürt de Alevi de Sünni d»»»
YENİ Parti Grup Başkanvekili Günaydın: Gelecek yasa teklifinin içeriğini hiç kimse bilmiyor
YENİ Parti Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Süreç yasasının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne getirilmesi ve oyalanma döneminin sona erdirilmesi gerekiyor. Altını çizerek söylüyorum; Türkiye'de adil ve onurlu bir barışın tesis edilmesi gerekir" dedi. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmele»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Terörsüz Türkiye meselesinde büyük bir merhale alınmıştır
'2026 YKS İstanbul Şampiyonları Buluşması'nda konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye Cumhuriyet tarihinin ilk asrının yaklaşık 50 yılını terörle heba etti. Binlerce gencimiz, sizin gibi pırıl pırıl gencimiz maalesef terör dolayısıyla hayattan koparıldı. O gençler terörün bırakmış olduğu ceh»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye süreci menziline ulaşacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "40 yıldır Türkiye’ye ayak bağı olan, enerjimizi, kaynaklarımızı zenginliğimizi tüketen, on binlerce insanımızın hayatına mal olan bu mesele konusunda toplumumuzda ciddi bir beklenti var. Hazırlıklarımızı tamamladığımız yasal düzenlemenin Meclis'in gündemine gelmesiyle birlik»»»
AKP'ye geçen Tuzla Belediye Başkanı'ndan açıklama
CHP'den seçilip AKP'ye geçen Tuzla Belediye Başkanı "Benim asıl sorumluluğum, bana oy veren ya da vermeyen bütün Tuzlalılaradır. Bu nedenle, benim için çok zor ama vicdanımın doğru olduğuna inandığı bir karar aldım. Bugünden itibaren yoluma Adalet ve Kalkınma Partisi çatısı altında devam edeceğim" »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecimizi herhangi bir yol kazası olmadan bugüne kadar getirmeyi başardık
AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçen ay açıklanan verilere göre üye sayımız 11 milyon 710 bine ulaştı. Son 6 ayda 166 bin 612 kardeşimizi saflarımıza dahil ettik. İstanbul Teşkilatımız üye seferberliğimizin adeta lokomotifi oldu. So»»»
KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman'dan BM ziyareti değerlendirmesi: Atraksiyon çok, ciddiyet eksik
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in ziyaretinin ardından başlayan tartışmalara ve sürece ilişkin, “Her türlü atraksiyon var. Her şey fazlasıyla var, bir ciddiyet eksik” değerlendirmesinde bulundu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaş»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin ‘İl Danışma Meclisi Programı’nda konuştu. Yayınımızı izlemek için aşağıdaki Youtube linkimize tıklayınız. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satır başları; - Üye sayısı itibariyle Türkiye»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti bir Türkiye katıbıdır | VİDEO İZLE
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Programı'nda açıklamalarda bulundu. Partinin üye sayısının 11 milyon 710 bine ulaştığına dikkat Çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada herkese bir sayfa var. Herkesin hikayesine yer var diyoruz. "»»»
Erdoğan muhalefeti hedef aldı, süreç mesajı verdi: "Fırsat vermeyeceğiz"
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İl Danışma Meclisi programında muhalefeti hedef aldı. Erdoğan ayrıca, PKK'nin fesih sürecine ilişkin yasal düzenlemelerle sürecin ivme kazanmasını beklediklerini söyledi. Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp »»»
Cemil Tugay: ‘Yeni Parti’ye geçmem mümkün değil, sıkıntılı insanlar var’
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, bağımsızlığını ilan etmesinin ardından gündeme gelen AK Parti veya Yeni Parti'ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP’li meclis üyeleri ve meclis komisyon başkanlarıyla basına kapalı gerçekleştirilen değerlendirme toplantısın»»»
Erdoğan konuşuyor: Hangi mesajları verecek?
Özel haberlerimizi ve günün öne çıkan gelişmelerini kaçırmamak için BirGün’ün WhatsApp kanalını buraya dokunarak hemen takibe alabilirsiniz. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin "İl Danışma Meclisi" programında açıklamalarda bulunuyor. Partisi»»»
AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir: Bu emanet şehirdeki hizmeti artırarak yolumuza hep birlikte devam edeceğiz
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Programı'nda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir "Hizmet yolculuğuna AK Parti kadrolarında devam etme kararı alan İstanbul gönüllüsü yeni yol arkadaşlarımıza, 'Milletin ocağına, Türkiye kitabına' hoş geldiniz»»»
Bakan Kurum açıkladı: Dünyada eşi benzeri yok! Toplam 570 bin konut inşa ediliyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından büyük bir seferberlikle saatte 23, günde 550 konut üreterek dünyada eşi benzeri olmayan bir başarıya imza attıklarını söyledi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Mehmet Akif Ersoy »»»