Karaman’da aranan 9 kişi tutukladı İhlas Haber Ajansı
Karaman’da jandarma ekiplerince son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde yakalanan 52 şahıstan 9’u tutuklandı. Uygulamalarda tarihi eserler ile uyuşturucu da ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Karaman İl Jandarma Komutanlığı asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere huz»»»
"TEM Otoyolu’nda yüzde 40, Kuzey Marmara ise yüzde 70’lere varan trafik yoğunluğu var" İhlas Haber Ajansı
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kurban Bayramı tatili boyunca kent genelinde 10 binin üzerinde personelin görev yapacağını belirterek sürücüleri uyardı. Yol yoğunluğu hakkında bilgi veren Vali Aktaş, "TEM Otoyolu’nda Ankara istikametine doğru yüzde 40’ı aşan, Kuzey Marmara Otoyolu’nda ise yüzde 70’ler»»»
Bakan Göktaş: "Türkiye’de 486 kamu ve özel huzurevinde 30 bin 279 yaşlımız yatılı bakım ve rehabilitasyon hizmetinden faydalanıyor" İhlas Haber Ajansı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gemerek Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü açılışında yaptığı konuşmada Türkiye’de 486 kamu ve özel huzurevinde 30 bin 279 yaşlının yatılı bakım ve rehabilitasyon hizmetinden faydalandığını açıkladı. Sivas’ın Gemerek ilç»»»
MHP Lideri Bahçeli: "Devletle kavgaya tutuşanların yaptığı siyaset değildir" İhlas Haber Ajansı
MHP Lideri Bahçeli: "Devletle kavgaya tutuşanların yaptığı siyaset değildir" -MHP Lideri Bahçeli: -"Bu coğrafyada gerçekleşen her olay dünyayı etkileyecektir. Üzerinde yaşadığımız coğrafya büyük imparator coğrafyasıdır. İnanıcımız tamdır, gözümüz keskindir amacımız hak yoludur."»»»
Özgür Özel açıklamalarda bulunuyor
CHP lideri Özel açıklamalarda bulunuyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklamalarda bulunuyor. Yeniden CHP'nin Grup Başkanı olarak seçilmesine ilişkin soruyu yanıtlayan Özel, "Bugün bir kapalı grup toplantımız vardı. Grup başkanlığı boşalırsa yeniden seçim yapılır. Arkadaşlarımızın önerisiyle yenid»»»
Fatih Erbakan: Mansur Yavaş'a CHP'nin adayı olmaması durumunda destek veririz
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkaracaklarını söyledi. Kendi adaylarının ikinci tura kalamaması halinde Mansur Yavaş'a destek verebileceklerini belirten Erbakan, destek olma şartını ise 'Yavaş'ın CHP'nin adayı olmaması' şeklinde açıkladı. Erbakan»»»
Türkiye'den KKTC'ye dev enerji hattı! Bakan Bayraktar 97 km'lik doğal gaz hattı için tarih verdi
Türkiye'den KKTC'ye dev enerji hattı! Bakan Bayraktar 97 km'lik doğal gaz hattı için tarih verdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında doğal gaz boru hattı kurulacağını açıkladı. Bakan Bayraktar Alanya çıkışlı yaklaşık 97 kilometrel»»»
Gürsel Tekin: Kılıçdaroğlu ile Özel beraber çalışacaklar ve Türkiye'nin beklediği tablo buydu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı'nda açıklama yapan CHP’li Gürsel Tekin, "Bugün de Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bundan sonraki süreçte grup başkan vekili olarak seçildi. Kendisine başarılar diliyorum. Kılıçdaroğlu'yla Özgür Özel beraber çalışacaklar ve Türkiye'nin bek»»»
Gürsel Tekin: ‘Partiden atılanların üyelikleri devam edecek’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içindeki mutlak butlan sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Gürsel Tekin, partinin kurumsal işleyişi ve üyelik durumları hakkında net mesajlar verdi. Geçmiş dönemdeki ihraç kararlarına değinen Tekin, "Bugüne kadar uygulamaların tamamı geçersiz. Biz Sayın Kılı»»»
Kılıçdaroğlu: Özgür Bey'e yeni görevi hayırlı olsun
Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı görevine dönen Kemal Kılıçdaroğlu, "Özgür Bey'e yeni görevi hayırlı olsun. CHP; ahlaki değerlerini, ahlaki üstünlüğünü korumak zorundadır. Ben hepinizin huzurunda bütün vatandaşlarıma özellikle de partililerime söz veriyorum; CHP'yi kuruluşundaki kodlara yenid»»»
Barış Yarkadaş'tan Özgür Özel yönetimine mali sorular: '1.8 milyar TL'yi yiyip bitirdiniz mi? 300 milyon TL borçlu musunuz?'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, dün akşam katıldığı tv100 canlı yayınında, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nin kararı sonrası hareketlenen CHP gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mahkemenin kurultay için verdiği 'mutlak butlan' kararının ardınd»»»
SpaceX, Starship V3 roketinin ilk uçuşunu gerçekleştirdi İhlas Haber Ajansı
Milyarder iş insanı Elon Musk'ın sahibi olduğu ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, dünyanın en güçlü uzay roketi olarak bilinen Starship'in 12'nci test uçuşunu yaptı. 20 yapay Starlink uydusunu taşıyan Starship roketi, yerel saat ile 17.30'da ABD’nin Texas eyaletinde bulunan Starbase roket gel»»»
Piyasalarda haftanın özeti: Borsada kayıp, dövizde yükseliş, altında yatay seyir
Yatırım araçlarının haftalık performans tablosu netleşti. BIST 100 endeksi haftayı yüzde 3,89 kayıpla 13 bin 800 puan seviyelerinde kapatırken, döviz kurları Euro hariç yükseliş trendindeydi. Güvenli liman altın ise haftayı sakin ve yatay bir seyirle tamamladı. Yatırım araçlarının haftalık performa»»»
''Mutlak Butlan'' sonrası ilk kez konuştu! Kılıçdaroğlu'ndan CHP'lilere veryansın
'Mutlak Butlan' kararı sonrası ilk kez kameralar karşısına geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Özgür bey görüşeceğini ifade etti ama görüşmedi' dedi. Kılıçdaroğlu, tabandan gelen eleştirilere yönelik ise 'Bizim parti kültürümüzde, hiçbir genel başkanlık yapmış, hiçbir kişiyle ilgili olarak»»»
MHP Lideri Bahçeli'den ''Terörsüz Türkiye'' vurgusu: Devlet politikası, kardeşlik projesidir
MHP Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 23. Dönem Sertifika Töreni'nde açıklamalarda bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye gelecek nesillerin huzuru ve refahı adına alınmış tarihi bir sorumluluktur. Öncelikli hedef Terörsüz Türkiye'dir. Terörsüz Türkiye devlet politikası, kardeşlik projesi»»»
Bakan Çiftçi: Umut Altaş'ın iadesi için tüm mekanizmalar devreye sokuldu
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gülistan Doku soruşturmasına ilişkin, hakkında kırmızı bülten çıkarılan ve dün ABD'de gözaltına alınan firari şüpheli Umut Altaş'ın Türkiye'ye iade sürecinin başlatıldığını, adalet önünde hesap vermesi için gerekli tüm diplomatik ve hukuki mekanizmaların devreye soku»»»
Göreve dönen Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: CHP'yi kuruluşundaki kodlara kavuşturacağız
Ankara Bölge Adliye Mahkemesi’nin CHP kurultaylarına yönelik verdiği "mutlak butlan" kararının ardından, yasal olarak yeniden CHP Genel Başkanlığı makamına dönen Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu. Kararın ardından ilk kez kameraların karşısına geçen Kılıçdaroğlu, evinin önünde kendisini takip e»»»
Damperi açık kamyon faciaya neden oldu: Üst geçit çöktü, 3 yaralı İhlas Haber Ajansı
Ankara’da damperi bir süredir açık olarak ilerleyen bir kamyonun üst geçide çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hafif yaralanırken çarpmanın etkisiyle üst geçit yıkıldı. Kaza, Altındağ ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi Tesviyeci Caddesi Turgut Özal Bulvarı Samsun istikametinde meydana geldi. İ»»»
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuruluşundaki kodlara yeniden kavuşturacağız" İhlas Haber Ajansı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP ahlaki değerlerini korumak zorundadır. Ahlaki üstünlüğünü korumak zorundadır. Ben hepinizin huzurunda bütün vatandaşlarıma özellikle de partililere söz veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuruluşundaki kodlara yeniden kavuşturac»»»
Fed'de Kevin Warsh dönemi başladı: Faiz indirimi beklentileri rafa kalktı
ABD Merkez Bankası'nda başkanlık koltuğunu devralan Kevin Warsh, tırmanan enflasyon ve azalan faiz indirimi beklentilerinin gölgesinde göreve başladı. Trump'ın "tamamen bağımsız ol" çağrısı yaptığı Warsh, ilk toplantısına faiz artışı senaryolarının konuşulduğu zorlu bir tabloda çıkacak. ABD Merkez »»»
LGBT sapkınlığına isyan etti: Lütfen ülkeme nükleer bomba atın
Hollandalı bir adam, ülkesinde eşcinsel LGBT sapkınlığı için çıkarılan yasalara ve küçük yaştaki çocuklara yönelik ötanazi serbestisi dahil olmak üzere kürtaj ve benzeri insanlık dışı uygulamalara isyan etti. "Artık dayanamıyorum" diyen adam, ABD, Rusya ve İran'a seslenerek "Lütfen ülkeme nükleer b»»»
Cumartesi Anneleri 1104'üncü haftada: 32 yıl önce gözaltına alınan Piro Ay'a ne oldu?
Cumartesi Anneleri 1104'üncü hafta buluşmasında, 1994 yılında askeri araçla gözaltına alındıktan sonra kendisinden haber alınamayan Piro Ay'ın akıbetini sordu. Gözaltında kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak ve faillerin yargılanmasını talep etmek için Galatasaray Meydanı’nda 1995 yılından beri»»»
Kılıçdaroğlu, mutlak butlan sonrası ilk kez konuştu: Ahlâki değerleri düzeltmemiz lazım
CHP'de mutlak butlan kararıyla mahkeme tarafından genel başkan ilan edilen Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu kararın ardından ilk kez kameralar karşısına geçti. Konutundan ayrılırken konuşan Kılıçdaroğlu, "Ahlâki değerleri tekrar kazanmamız gerekiyor. Köklerimize ve ahlâkımza sahip çıkmak zorundayız" »»»
Doğanşehir’de buğday üretimine güç katacak ortak tarım makineleri parkı açıldı İhlas Haber Ajansı
Dünya Gıda Programı (UNWFP) ve Fırat Kalkınma Ajansı iş birliğiyle desteklenen, Doğanşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Buğday Değer Zinciri İyileştirme Projesi" kapsamında hayata geçirilen Ortak Tarım Makineleri Parkı’nın açılış töreni gerçekleştirildi. Programa Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fati»»»
Başkan Doğan: "Samsun, hızlı trenle ‘lojistik merkez’ olacak" İhlas Haber Ajansı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Ankara-Samsun Hızlı Tren Projesi’nin tamamlamasıyla birlikte Samsun’un ‘lojistik merkez’ haline geleceğini söyledi. Ankara-Samsun Hızlı Tren Projesi kapsamında Çorum-Merzifon ile Merzifon-Havza etaplarının ihalesi geçen ay gerçekleştirilirken, Havza-S»»»
Kemal Kılıçdaroğlu: Özgür Bey’in yeni görevi hayırlı olsun
Kemal Kılıçdaroğlu: Bu sabah yeni bir gelişme oldu. Özgür Bey’in yeni görevi hayırlı olsun. Kemal Kılıçdaroğlu: Özgür Bey arkadaşları ile görüşüp bana dönüş yapacaktı. Henüz bir dönüş olmadı. Kemal Kılıçdaroğlu: Bu süreçte tabanı ayrıştıracak söylemlerden uzaklaşmak lazım. Ben çok dikkatli bir dil »»»
Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e dikkat çeken gönderme: Yeni görevi hayırlı olsun
Mahkeme kararıyla tedbiren CHP Genel Başkanlığı görevine iade edilen Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamalarda bulundu. Özgür Özel ile bir görüşme gerçekleştirmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Özgür Bey'e yeni görevi hayırlı olsun. Kendisi bana sizi arayacağım demişti. Bu görüşme belki bugün gerçekleşir" if»»»
Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e dikkat çeken gönderme: Yeni görevi hayırlı olsun | Politika Haberleri
Mahkeme kararıyla tedbiren CHP Genel Başkanlığı görevine iade edilen Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamalarda bulundu. Özgür Özel ile bir görüşme gerçekleştirmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Özgür Bey'e yeni görevi hayırlı olsun. Kendisi bana sizi arayacağım demişti. Bu görüşme belki bugün gerçekleşir" if»»»
Kılıçdaroğlu: CHP'yi kuruluşundaki kodlara yeniden kavuşturacağız
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'yi kuruluşundaki kodlara yeniden kavuşturacaklarını belirterek, "Bizim partiye çok eleştiri gelmiştir. Partinin ahlaki değerleriyle ilgili olarak bugüne kadar hiçbir eleştiri gelmemiştir, şimdi geliyor. Bu ahlaki değerleri düzeltmemiz lazım" ifadelerini kullandı. Kemal Kılıç»»»
Marmara Adası’nda fenalaşan 52 yaşındaki Mısırlı işçi 114 gün sonra hayatını kaybetti İhlas Haber Ajansı
Balıkesir’in Marmara ilçesinde işçi olarak çalıştığı öğrenilen 1974 doğumlu Mısır uyruklu Hassan Mohamed Elkassas (52), 29 Ocak 2026 tarihinde fenalaşmasının ardından kaldırıldığı hastanede 114 gün sonra yaşamını yitirdi. Marmara Devlet Hastanesi’nden Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk »»»
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak, engelli bireyler ile buluştu İhlas Haber Ajansı
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, engelli bireyler ile bir araya geldi. Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri, Engelliler Haftası olarak kutlanıyor. Bu kapsamda AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, engelli bireyler ile buluştu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapa»»»
New York'taki tersanede patlama
ABD'nin New York eyaletindeki bir tersanede çıkan yangın ve patlamada 1 kişinin öldüğü, 36 kişinin yaralandığı bildirildi. ABD'nin New York eyaletindeki Staten Island bölgesinde bulunan tersanede yangın çıktı. New York İtfaiyesinden yapılan açıklamada, söndürme çalışmaları sırasında patlama yaşandı»»»
E-ticaret hacmi 4,5 trilyon lirayı aştı! BTSO Başkanı'ndan dijital dönüşüm mesajı: 'Dünyanın en büyük çarşısı artık ekranlar'
Türkiye'nin ve dünyanın en büyük 10 e-ticaret platformu, yeni iş birlikleri ve e-ihracat fırsatları için Bursa'da buluştu. BTSO öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İbrahim Burkay, 4,5 trilyon liraya ulaşan e-ticaret pastasından Bursa'nın daha fazla pay alması için kurumsal adımlar atmay»»»
Mutlak butlan sonrası Kılıçdaroğlu ilk kez konuştu: Ahlâki değerleri düzeltmemiz lazım
CHP'de mutlak butlan kararıyla mahkeme tarafından genel başkan ilan edilen Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu kararın ardından ilk kez kameralar karşısına geçti. Konutundan ayrılırken konuşan Kılıçdaroğlu, "Ahlâki değerleri tekrar kazanmamız gerekiyor. Köklerimize ve ahlâkımza sahip çıkmak zorundayız" »»»
Kemal Kılıçdaroğlu: CHP’yi kuruluş kodlarına kavuşturacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içi gündeme, kurumsal kültüre ve yeni yönetime dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yaşadığı yoğun telefon trafiği nedeniyle ses tellerinde sorun oluştuğunu belirten Kılıçdaroğlu, Manisa Milletvekili Özgür Özel’in kendisiyle»»»
İki çocuk annesi Uygur Türkü anne için İçişleri Bakanı Çiftçi devreye girdi: Geri Gönderme Merkezi'nden serbest bırakıldı | Politika Haberleri
İstanbul’da ikamet uzatma başvurusu reddedilerek Kumkapı Geri Gönderme Merkezi’ne sevk edilen 2 çocuk annesi Uygur Türkü kadın, yazar Yusuf Kaplan’ın çağrısı ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin jet müdahalesiyle serbest bırakıldı. Bakan Çiftçi, sürecin uluslararası koruma başvurusuyla çözüleceğin»»»
İletişim Başkanlığının "15 Temmuz Milli Hafıza Projesi"ne başvurular başladı
İletişim Başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında hayata geçirilen "15 Temmuz Milli Hafıza Projesi"ne başvurular başladı. Başkanlıktan yapılan açıklamaya göre, projenin temel amacı, 15 Temmuz'un 10'uncu yıl dönümü vesilesiyle birlik ve beraberlik ruhunu yansıtacak özgün fik»»»
Merkez Bankası ilave tedbirleri devreye aldı! Ekonomistler kararı yorumladı: 'Kredi limitleri daha da kısılıyor'
Merkez Bankası mutlak butlan kararı sonrası ortaya çıkan ekonomideki dalgalanmanın ardından bir dizi ilave tedbir aldı. Verilen kararı ekonmistler yorumlayarak önümüzdeki günlerde yaşanabilecekler gelişmeleri ifade etti. Merkez Bankası mutlak butlan kararı sonrası ortaya çıkan ekonomideki dalgalanm»»»
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan'dan 'mutlak butlan' kararına tepki: Halk iradesinin yanındayız
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, CHP kurultayına yönelik mutlak butlan kararına tepki gösterdi. "DEM Parti olarak ilkesel tutumumuz demokrasiye saldırılara karşı halk iradesinin yanında yer almaktır" diyen Doğan, CHP'nin ve muhalefetin bu süreçten parçalanmadan çıkmasının önemli olduğunu söyledi. H»»»
Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel başkanlık Kemal Kılıçdaroğlu evinin önünde açıklama yapıyor: Dün size söz vermiştim açıklama yapmak için. Telefon trafiği çok yoğun oldu. Özgür Bey'in yeni görevi hayırlı olsun. Şu ana kadar Özgür Bey ile görüşemedik. Kendisi arayacaktı. Ben arkadaşlarımla gö»»»
Samsun’un gastronomi zenginliği TOBB’da göz doldurdu İhlas Haber Ajansı
borsalarının ortaklaşa hazırladığı stantta kentin gastronomik zenginliğini yansıtan birçok ürün büyük ilgi gördü. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 82. Mali Genel Kurulu, TOBB Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, oda ve borsa camiası ile 8»»»
İspanya karıştı! Sanchez'e istifa çağrısı yapıldı
İspanya'nın başkenti Madrid'de, aşırı sağ ve sağ görüşlü 150'den fazla derneğin çağrısıyla Başbakan Pedro Sánchez'in istifası ve erken seçim talebiyle gösteri düzenlendi. "Sociedad Civil Espanola" (İspanyol Sivil Toplumu) başta olmak üzere 150'den fazla aşırı sağ ve sağ görüşlü derneğin organize et»»»
NTO, coğrafi işaretli ürünleri Ankara’da tanıttı İhlas Haber Ajansı
Nazilli Ticaret Odası, TOBB 82. Mali Genel Kuruluna katıldığı Ankara’da coğrafi işaretli ürünlerini de tanıttı. Nazilli Pidesi, Bozdoğan Cevizli Sucuğu, Sultanhisar-Atça Çileği, Nazilli Kar Helvası ve Bozdoğan-Olukbaşı Oğlak Çevirmesi ile büyük dikkat çeken NTO’nun ikramları etkinliğe damga vurdu. »»»
5 kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı İhlas Haber Ajansı
Giresun’da Karadeniz Sahil Yolu liman mevkiinde arkadan gelen çekicinin kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile arkadan çarpması sonrasında aynı aileden 5 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, gece saat 01.45 sıralarında»»»
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklara bayramlık hediye etti İhlas Haber Ajansı
Sincan Belediyesi bu bayramda da ihtiyaç sahibi aileleri ve çocukları yalnız bırakmadı. Kurban Bayramı’nda 1100 çocuğa bayramlık hediye edildi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Yarım Elma Hayır Çarşısı’nda çocukların bayram heyecanına ortak oldu. Sincan Belediyesi Yarım Elma Hayır Çarşısı ile gö»»»
Türk Telekom ile Haber-İş arasında 16. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi imzalandı İhlas Haber Ajansı
Türk Telekom ile Türkiye Haber-İş Sendikası arasında yürütülen 2026-2028 dönemi 16. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Türk Telekomünikasyon A.Ş ile Türkiye Haber-İş Sendikası arasında yürütülen 2026-2028 dönemi 16. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri, 22»»»
Köse: "4 yıllık sürede Türkiye ihracatından yüzde 2 pay almayı hedefliyoruz" İhlas Haber Ajansı
SAMSUN (İHA) – AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun’da yapılan yatırımlar sonrasında 4 yıllık süreç içerisinde Türkiye ihracatından yüzde 2 pay almayı hedeflediklerini söyledi. Samsun’da AK Parti İl Teşkilatı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’d»»»
Eniştelerine ateş açan kayınbirader tutuklandı İhlas Haber Ajansı
Adıyaman’da eniştesini bacağından vurduktan sonra diğer eniştesine ait iş yerini kurşunlayan kayınbirader çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, olay Adıyaman merkez İndere bölgesinde meydana geldi. H.Y. isimli şahıs, kız kardeşinin eşi olan İ.Y.’ye silahlı saldırıda bulun»»»
Hamas'tan işgalci İsrail'e ateşkes suçlaması: Saldırılar anlaşmalara açık darbe
Hamas, işgalci İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları artırarak gece saatlerinde evleri bombalamasının ve sivilleri yerinden etmesinin ateşkes anlaşmalarına açık darbe olduğunu açıkladı. Hamas Sözcüsü Hazım Kasım yaptığı yazılı açıklamada, İsrail ordusunun ateşkes anlaşmasına rağmen sivil ye»»»
Kosova Polisi’nden Sahte Trafik Cezası Mesajlarına Karşı Uyarı
Kosova Polisi, vatandaşları SMS yoluyla yayılan sahte trafik cezası mesajlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Polis açıklamasına göre, bazı mesajlarda vatandaşların ödenmemiş trafik cezaları bulunduğu iddia edilerek ödeme yapılması için bağlantılara tıklamaları isteniyor. Yetkililer, bu»»»