Rezerv 785 milyar metreküpe çıktı
Türkiye'nin Karadeniz'de gerçekleştirdiği Cumhuriyet tarihinin en büyük doğalgaz keşfinin üzerinden 6 yıl geçti. Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde hayata geçirilen Millî Enerji ve Maden Politikası ve "Kendi gemimizle, kendi ekibimizle arayacağız" stratejisiyle kurulan »»»
Türkiye bize balık tutmayı öğretti | Politika Haberleri
Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2011’de Somali’ye yaptığı ziyaretin iki ülke ilişkilerinde yeni bir dönem başlattığını belirtti. ÖLECEĞİM GÜNDEN BAŞKA BİR GÜNDE ÖLMEM»»»
İsrail'de Türkiye, İran'a benzemez' itirafı! Soykırımcıdan etrafımız sarılıyor' korkusu: Ankara bu haritayı bizden daha iyi okuyor
İsrail basını, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kırsalında yer alan Ebu Zuhur Askeri Hava Üssü'ne yönelik saldırıdan büyük bir anlam çıkarılmaması gerektiğini ifade ederek, Türkiye'nin bölgede hızla güçlenmeye devam ettiğini ve ne ABD ne de İsrail'den bu konuda çekindiğini aktardı. Haberde, Türkiy»»»
Haxhiu, Akdeniz Oyunları Öncesi Mattarela ve Meloni’nin Resepsiyonuna Katıldı
Kosova Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı Vekili Albulena Haxhiu, Akdeniz Oyunları’nın açılış töreni öncesinde İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella’nın ev sahipliğinde düzenlenen resmi resepsiyona katıldı. Haxhiu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Akdeniz ülkelerinden temsilcileri bir aray»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'te vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Okluk Cumhurbaşkanlığı Konukevi'nde cuma namazını kıldı. Namaz sonrasında konukevi çevresinde bekleyen vatandaşlar ve protokol üyeleriyle bir araya geldi. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de Erdoğan'ı ziyaret ederek ilçeye »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris’te vatandaşlarla buluştu
Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Okluk Cumhurbaşkanlığı Konukevi’nde cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ziyaret ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Hoş geldiniz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, c»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Siyonist çetenin zerre kadar hükmü ve itibarı yok
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "İsrail Başbakanlık Ofisi’nin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan hadsiz ifadeleri, Gazze’de işlediği soykırım ve insanlık suçlarının hesabından kaçmaya çalışan siyonist Netanyahu ve hükümetinin çaresizliğinin yeni bir tezahürüdür" açıklamasını ya»»»
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Siyonist çetenin bizim nazarımızda zerre hükmü yoktur | Gündem Haberleri
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, katil Netanyahu yönetiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hadsiz açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan'ı hedef alan ifadelerin katil Netanyahu'nun çaresizliğinin tezahürü olduğunu belirten Kurtulmuş, "Siyonist çetenin bizim nazarımızda zerre kadar hü»»»
İletişim Başkanlığı'ndan İsrail'in açıklamalarına tepki
İLETİŞİM Başkanlığı, İsrail Başbakanlık Ofisi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamalarına ilişkin, "Soykırım suçlamasıyla uluslararası adalet mekanizmalarının önünde hesap vermeyi bekleyen bir yönetimin bu seviyesiz açıklamaları, Türkiye’nin sözünün ve Cumhurbaşkanımızın haki»»»
İletişim Başkanlığından İsrail'in açıklamalarına sert yanıt
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İsrail Başbakanlık Ofisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamalarına yazılı bir yanıt verdi. Yapılan açıklamada, söz konusu ifadelerin tarihi gerçeklerden ve siyasi ciddiyetten yoksun olduğu belirtildi. İsrail yönetiminin bu tutumunun iç s»»»
İletişim Başkanlığından İsrail'e: Türkiye geri adım atmayacak | Gündem Haberleri
İletişim Başkanlığı, İsrail'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan hadsiz açıklamalara sert tepki gösterdi. Netanyahu yönetiminin Türkiye'yi İsrail kamuoyunda yeni bir tehdit unsuru olarak konumlandırmaya çalıştığının vurgulandığı açıklamada, "Türkiye, dün olduğu gibi bugün de zalimin karşısında, m»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı sonrası CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Ünlü’yü AK Parti’ye davet etti | VİDEO İZLE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Okluk Millet Camii'nde kıldı. Namazın ardından Erdoğan'ı karşılayan CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ile arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Ünlü, Erdoğan'ı selamlayarak, “Hoş geldiniz efendim, var mı »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cuma namazı sonrası CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Ünlü’yü AK Parti’ye davet etti | VİDEO İZLE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Okluk Millet Camii'nde kıldı. Namazın ardından Erdoğan'ı karşılayan CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ile arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Ünlü, Erdoğan'ı selamlayarak, “Hoş geldiniz efendim, var mı »»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris’te cuma namazını kıldı: Vatandaşlarla bir araya geldi, fotoğraf çektirdi | Politika Haberleri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris Okluk Millet Camisi’nde cuma namazını kıldı. Erdoğan, namaz çıkışında vatandaşlarla ve partililerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.»»»
İzmir'e ikinci şehir hastanesi müjdesi
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 2023'te 2 bin 200 yatak kapasiteli olarak hizmet vermeye başlayan İzmir Şehir Hastanesinin ardından kentte 1800 yatak kapasiteli Tınaztepe Şehir Hastanesinin inşa edileceğini açıkladı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp»»»
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu: Din istismarcısı yapılanmalara taviz yok | Gündem Haberleri
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 'Alihan Kuriş' ile 'Alparslan Kuytul' yapılanmalarına yönelik operasyonlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Din istismarı üzerinden güç devşiren yapılanmalara karşı devletin hukuk çerçevesinde adım attığını söyleyen Topçu, "Devletimiz; bu karanlık odakla»»»
Ömer Çelik: Soykırım, yalan ve insanlık suçları Netanyahu’nun 'kimlik kartı' oldu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu şebekesinin gece gündüz Cumhurbaşkanımızı hedef almasının sebebi, Cumhurbaşkanımızın bu katliam ve soykırım şebekesinin tüm katliamlarına ve yalanlarına karşı, insanlık adına tavizsiz bir duruşa sahip olmasıdır" açıklamasını yaptı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik»»»
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Soykırım Netanyahu'nun kimlik kartı oldu | Politika Haberleri
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör devleti İsrail'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarına sert tepki gösterdi. "Netanyahu şebekesinin gece gündüz Cumhurbaşkanımızı hedef almasının sebebi, Cumhurbaşkanımızın bu katliam ve soykırım şebekesinin tüm katliamlarına ve yalanlarına karşı, insa»»»
KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman'dan Avrupa Parlamentosu'na sert tepki: Kıbrıslı Türk kayıplar yok sayıldı
Rum terör örgütü EOKA ve güvenlik güçleri tarafından 52 yıl önce Taşkent'te toplu katliamla şehit edilen Kıbrıslı Türkler için anma töreni yapıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Avrupa Parlamentosu'nun Kıbrıslı Türklerin yaşadığı acılara karşı tutumunu eleştirer»»»
Özgür Özel, Trabzon'da konuştu: YENİ Parti'yi partimiz olsun diye değil, iktidar olsun diye kurduk
Trabzon'a giden Özgür Özel, havaalanında yaptığı ilk açıklamada "Parti kurulduktan sonra Karadeniz'e ilk ziyaretimiz. Geride bırakılmış herkesi yanımıza alacağız. Bütün sorunları hep birlikte kardeşlikle çözeceğiz" dedi. Özel, Cuma namazının ardından Uzun Sokak'ta esnaf ziyaretlerine başladı. Halk »»»
Araç muayenesinde yeni dönem başlıyor! Uraloğlu: 3 milyar dolarlık yatırım planladık
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yeni nesil araç muayene dönemi için yaklaşık 3 milyar dolarlık bir yatırım programını hayata geçirmeyi planladık. Yeni araç muayene istasyonlarımızda yapay zekâ destekli görüntü işleme sistemlerinden yüksek çözünürlüklü kameralara, lazer ölçüm tekno»»»
Şamil Tayyar'dan İdris Naim Şahin mesajı: "Herhalde kapısı çalınır, skandal sorulur"
Süleymancıların tutuklu lideri Alihan Kuriş'in firari kardeşi Hilmi Tuna Kuriş'in Marmaris'e giderken kullandığı aracın eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin adına kayıtlı olması üzerine açıklama yapan AKP'nin eski milletvekili Şamil Tayyar "Herhalde Şahin’in de kapısı çalınır, skandal sorulur" ded»»»
Macron'un jet ski skandalının ardından Merz de kayıplarda! Avrupa'da liderlere tatil tepkisi
Fransa'da 1 bin 100 hektarın kül olduğu orman yangınları sürerken Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un jet ski üzerindeki tatil pozlarının tepki toplamasının ardından, Almanya'da da kuraklık ve yangınlarla mücadele edilirken Başbakan Friedrich Merz'in 4 haftadır kamuoyundan uzak kalarak tatilini uzatma»»»
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Güçlü konumdayken savaşı bitirmeliyiz
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ülkenin güçlü ve saygın bir konumda olduğunu belirterek, bu dönemde ABD ile savaşı sona erdirmenin daha doğru bir adım olacağını bildirdi. İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İslam Tabipler Birliği Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirm»»»
Kuriş'in kardeşi yakalandı, araç eski Bakan İdris Naim Şahin'e tahsisli çıktı: İşte İdris Naim Şahin'in sicili
“Süleymancılar” olarak bilinen cemaatin lideri Alihan Kuriş ve beraberindeki isimlerin “çıkar amaçlı suç örgütü yöneticiliği”, “nitelikli dolandırıcılık”, “Vergi Usul Kanunu’na muhalefet” ve “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” suçlamalarıyla tutuklandığı soruşturmada süreç devam ediy»»»
İran'dan ''savaş sona ermeli'' çıkışı! Pezeşkiyan: Güç ve itibar açısından üstünüz
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ile savaşın sona erdirilmesi gerektiğini belirterek, 'Savaş bir noktada sona ermeli. Bugün güç ve itibar sahibi olduğumuz, tüm dünyanın zaferimizi kabul ettiği bir dönemde savaşı bitirmemiz daha iyi.' dedi. İran'ın ISNA haber ajansına göre, Tahran'da İslam T»»»
Özgür Özel, Trabzon'da konuştu: Memleketinden Ekrem Başkan'a selam olsun
Trabzon'a giden Özgür Özel, havaalanında yaptığı ilk açıklamada "Parti kurulduktan sonra Karadeniz'e ilk ziyaretimiz. Geride bırakılmış herkesi yanımıza alacağız. Bütün sorunları hep birlikte kardeşlikle çözeceğiz" dedi. Özel, Cuma namazının ardından Uzun Sokak'ta esnaf ziyaretlerine başladı. Halk »»»
Pezeşkiyan: Savaşı sona erdirmeliyiz
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ile savaşın sona erdirilmesi gerektiğini belirterek, "Savaş bir noktada sona ermeli. Bugün güç ve itibar sahibi olduğumuz, tüm dünyanın zaferimizi kabul ettiği bir dönemde savaşı bitirmemiz daha iyi." dedi. İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Tahran'da İsla»»»
Hamza’dan Thaçi’ye Destek: Sizi 16 Eylül’de Priştine’de Bekliyoruz
Kosova Demokratik Partisi (PDK) Genel Başkanı Bedri Hamza, eski Cumhurbaşkanı Hashim Thaçi’nin Lahey’den verdiği röportajın ardından açıklama yaptı. Hamza, Thaçi’yi Kosova tarihine damga vurmuş bir isim olarak nitelendirirken, kendisine ve UÇK’nin eski yöneticilerine destek verdi. PDK lideri, Thaçi»»»
Thaçi Beraat Ederse Hemen Serbest Kalacak mı?
Kosova Özel Mahkemesi, 16 Eylül'de Lahey'de eski Kosova Kurtuluş Ordusu (UÇK) yöneticileri Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi ve Rexhep Selimi hakkında savaş suçları ve insanlığa karşı suçlar davasında kararını açıklayacak. Kosova Uzmanlaşmış Daireleri ve Uzman Savcılık Ofisi olarak resmi a»»»
Kuriş'in kardeşi yakalandı: Araç eski Bakan İdris Naim Şahin'e tahsisli çıktı
“Süleymancılar” olarak bilinen cemaatin lideri Alihan Kuriş ve beraberindeki isimlerin “çıkar amaçlı suç örgütü yöneticiliği”, “nitelikli dolandırıcılık”, “Vergi Usul Kanunu’na muhalefet” ve “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” suçlamalarıyla tutuklandığı soruşturmada süreç devam ediy»»»
Vuçiç, NATO Genel Sekreteri Rutte’ye Mektup Gönderdi
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte’ye bir mektup göndererek KFOR’un Kuzey Mitroviça’daki İbre Nehri üzerindeki ana köprüde varlığını azaltmamasını istediğini açıkladı. Vuçiç, 20 Ağustos’ta Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Rutte’ye gönderdiği mektupta K»»»
NATO: İbre Köprüsü’nün Açılması Tüm Yerel Toplulukların İhtiyaçlarını Gözetmeli
NATO, Kosova’nın kuzeyindeki Mitroviça’da İbre Nehri üzerindeki ana köprünün araç trafiğine yeniden açılmasına ilişkin olası herhangi bir kararın “tüm yerel toplulukların ihtiyaçlarını ele alması” gerektiğini belirtti. NATO’dan bir yetkili, Hür Avrupa Radyosu’na yaptığı açıklamada, NATO’nun Kosova’»»»
Vuçiç: İbre Köprüsü Diyalog Sürecinin Parçasıydı, Şimdi Kaldırmak İstiyorlar
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç, İbre Nehri üzerindeki köprünün açılması tartışmasına ilişkin NATO Genel Sekreteri Mark Rutte'ye mektup gönderdiğini söyledi. Vuçiç, RTS'ye yaptığı bir açıklamada, Rutte'den Sırpların haklarına ve Brüksel Anlaşmaları'na saygı gösterilmesini istediğini bildir»»»
Analistler: İbre Köprüsü Artık Araç Trafiğine Açılmalı
NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü KFOR'unun, Mitroviça'da İbre Nehri üzerindeki ana köprüde kalıcı güvenlik varlığını kademeli olarak azaltmaya başlamasının üzerinden 10 gün geçti. Köprünün güvenliği ve yönetimine ilişkin sorumluluğun Kosova Polisi'ne devredilmesinin ardından KFOR bölgedeki sürekli v»»»
Somali Cumhurbaşkanı Mahmud'dan Türkiye'ye övgü dolu sözler: Balık tutmayı öğretti
Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeye ziyaretinin 15. yılı dolayısıyla düzenlenen programda konuştu. Cumhurbaşkanı Mahmud, Türkiye'den övgü dolu sözler ile bahsederken "Türkiye'nin Somali'ye yaptığı destek; balık vermek değil, balık tutmayı öğretmek şe»»»
Bakan Çiftçi: Türkiye mazlumlara sığınak olmaya devam edecek
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Ukrayna'daki savaştan tahliye edilen Ahıska Türkü soydaşların Bitlis'te inşa edilen kalıcı konutlarına kavuşmaya başladığını belirterek, "Türkiye, inancına ve kökenine bakmadan tüm mazlumların sesi olmayı sürdürecektir" dedi. Bakan Çiftçi, sosyal medya hesabından "Mu»»»
MİA Başkanı Köse: Terörsüz Türkiye süreci, kurumsallaşma aşamasına geçti
Milli İstihbarat Akademisi Başkanı Talha Köse, Terörsüz Türkiye sürecinin kurumsallaşma aşamasına geçtiğini belirterek, bu özgün 'Türkiye Modeli'nin başarısının; hukuki düzenlemeler, siyasi mutabakat ve toplumsal bütünleşme kapasitesiyle ölçüleceğini kaydetti. Milli İstihbarat Akademisi Başkanı Pro»»»
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programları kapsamında 23 Ağustos ve 30 Ağustos tarihlerinde bazı ana güzergahlar ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, kutlama programı çerçevesinde icra edilecek genel prova nedeniyle 23 A»»»
Sednaya'nın eski tutuklusu CNN Türk'e konuştu: Nazi kampları gibiydi... 'Esad'ın askerleri keyfine insan öldürüyordu'
Suriye'de bir mahkeme, ülkenin eski lideri Beşar Esad'ı gıyaben idama mahkum etti. Esad rejimi döneminde Sednaya Cezaevi'nde 21 yıl tutuklu kalan Riyad Avlar o kararı "Duygusal olarak sadece benim için değil tüm Suriyeliler için çok iyi bir haber ama bu stratejik bir hata olabilir " diye yorumladı.»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cesur kararını ilk kez anlattı: Öleceğim günden başka günde ölmem
Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılındaki tarihi Mogadişu ziyaretine dair unutulmaz bir detayı paylaştı. Güvenlik gerekçeleriyle mülteci kamplarına gidilmesinin riskli olduğu yönündeki uyarılara rağmen Erdoğan'ın 'Beni oraya götürün, öleceğim günde»»»
Yunan basınından kapsamlı analiz: Türk savunma sanayisi küresel güce dönüştü
Türkiye, savunma sanayisinde 2000 yılında 200 milyon dolar olan ihracatını 2025 yılında 8,5 milyar dolara çıkararak küresel sıralamada 11. sıraya yükseldi. Türkiye'nin savunma alanındaki yükselişini mercek altına alan Yunan basını, Bayraktar TB2 insansız hava aracı (İHA), Aselsan teknolojileri ve T»»»
Thaçi: Tüm Suçlamalardan Beraat Etmeyi Bekliyorum
Kosova’nın eski Cumhurbaşkanı Hashim Thaçi, Lahey’deki Kosova Özel Odaları’nda devam eden davasında yöneltilen tüm suçlamalardan beraat etmeyi beklediğini söyledi. Thaçi ile UÇK’nin eski yöneticileri Kadri Veseli, Rexhep Selimi ve Jakup Krasniqi hakkında görülen davada kararın 16 Eylül’de açıklanma»»»
Cumhurbaşkanı Mahmud o cesur kararı anlattı! Erdoğan'ın ''Öleceğim günden başka günde ölmem'' sözleri Somali tarihine geçti
Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılındaki tarihi Mogadişu ziyaretine dair unutulmaz bir detayı paylaştı. Güvenlik gerekçeleriyle mülteci kamplarına gidilmesinin riskli olduğu yönündeki uyarılara rağmen Erdoğan'ın 'Beni oraya götürün, öleceğim günde»»»
Milli Dayanışma Kurulu ilk toplantısını pazartesi günü yapacak
Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun kapsamında oluşturulan Kurul ilk toplantısını Pazartesi günü gerçekleştirecek. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 467 oyla kabul edilen ve Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde oluşturulan kurul, »»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Vatandaşın yastık altı birikimi, Merkez Bankası rezervinden daha büyük'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 7 Ağustos itibarıyla Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası rezervlerinin 178,4 milyar dolar seviyesinde bulunduğunu ancak vatandaşların yastık altında tuttuğu döviz ve altın miktarının bu rakamdan çok daha büyük olduğunu açıkladı. Çeşitli temaslarda bulunmak üzer»»»
Sırbistan'da erken seçim kararı
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, ülkeyi erken seçime götürme kararı aldı. Vucic, erken seçimlerin 18 ya da 25 Ekim'de düzenleneceğini belirterek, erken seçim tarihinin birkaç gün içinde kesinleşeceğini kaydetti. Sırbistan Radyo Televizyonu’nda katıldığı bir programda konuşan Cumhurbaşkanı »»»
Planı ters tepti! Netanyahu'ya içeriden mesaj: Türkiye'ye bulaşma
İsrail'de yaklaşan seçimler öncesi anketlerde köşeye sıkışan katil Netanyahu, Türkiye kartını oynadı. İsrailli muhalifler, Ankara ile gerilimi artırma çabalarına 'pervasız ve aptalca' sözleriyle tepki gösterdi. İsrail'de 27 Ekim'de yapılacak seçimler öncesinde afişlerinde Başkan Erdoğan düşmanlığın»»»
Ekonominin üç yıllık yol haritası 7 Eylül’de açıklanıyor
Ekonomi yönetimi, Türkiye ekonomisinin 2027-2029 dönemindeki üç yıllık yol haritasını belirleyecek Orta Vadeli Programı (OVP) 7 Eylül Pazartesi günü açıklayacak. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda sürdürülen çalışmalarda sona yaklaşılırken,»»»