Niveli i urgjencës katastrofë! Ish-ministri i Shëndetësisë: Shqipëria nuk është vetëm qendër Tirana!

Standard 10.02. 20:23

Niveli i urgjencës katastrofë! Ish-ministri i Shëndetësisë: Shqipëria nuk është vetëm qendër Tirana!

Ish-ministri i Shëndetësisë, njëkohësisht deputet i PD-së, Tritan Shehu ka kritikuar ashpër nivelin e shëndetësisë në vend. Përmes një postimi në “Facebook”, Shehu shkruan se niveli dhe standartet e urgjencës mjekësore janë shumë larg të domosdoshmes. Ish-ministri teksa e argumenton me shembullin e»»»

You can read more about this at Osservatorio Italiano