Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Infosrpska Republika Srpska 14.10. 15:56

Dodik: Srpska ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti (VIDEO)

Pojedini predstavnici međunarodne zajednice, visoki predstavnik, kao i Ustavni sud BiH radili su u posljednjih 20 godina na štetu Republike Srpske, ali Srpska ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, gostujući u našoj emisiji Telering. »»»

Novi Bosnia ed Erzegovina 14.10. 09:42

Ustavni poredak BiH je srušen, tvrdi Dodik i poručuje: Za muslimane bi bilo najbolje da imaju svoju državu i da puste Srbe da rade i žive slobodno

Sankcija Republici Srpskoj neće biti, smatra član Predsjedništva BiH Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik tvrdi da je ustavni poredak BiH srušen što su uradili visoki predstavnici i Ustavni sud BiH nametanjem antidejtonskih odluka. - U suštini lično branim ustavni poredak iako oni k»»»

novi.ba
Dnevnik Federazione BiH 13.10. 23:32

Dodik: Srušen je ustavni poredak BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik tvrdi da je ustavni poredak BiH srušen i da su to uradili visoki predstavnici i Ustavni sud BiH nametanjem antidaytonskih odluka. "U suštini, osobno branim ustavni poredak iako oni koji se bave propagandnim ratom nameću da ga rušim", rekao je Dodik za RT»»»

dnevnik.ba
Banjaluka Republika Srpska 13.10. 23:14

DODIK: Teritorijalni integritet BiH sada nije sporan, ali suverenitet jeste

Pojedini predstavnici međunarodne zajednice, visoki predstavnik, kao i Ustavni sud BiH radili su u posljednjih 20 godina na štetu Republike Srpske, ali Srpska ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, gostujući u emisiji RTRS-a Telering.»»»

banjaluka.net
Dnevni Avaz Bosnia ed Erzegovina 13.10. 23:12

Dodik: Teritorijalni integritet BiH nije sporan, iza mene stoji srpski narod

Pojedini predstavnici međunarodne zajednice, visoki predstavnik, kao i Ustavni sud BiH radili su u posljednjih 20 godina na štetu Republike Srpske, ali RS ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti, rekao je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik. - Poznato je javnosti da sam se ja sukobio sa s»»»

avaz.ba
Hrvatski Medijski Servis Bosnia ed Erzegovina 13.10. 22:54

DODIK: Najbolje bi bilo da muslimani imaju svoju državu; ustavni poredak BiH je srušen

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik tvrdi da je ustavni poredak BiH srušen što su uradili visoki predstavnici i Ustavni sud BiH nametanjem antidaytonskih odluka. “U suštini osobno branim ustavni poredak iako oni koji se bave propagandnim ratom nameću da ga rušim”, rekao je Dodik za RTRS. O»»»

hms.ba
Nezavisne Novine Republika Srpska 13.10. 22:38

Dodik: Srušen ustavni poredak BiH

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik tvrdi da je ustavni poredak BiH srušen što su uradili visoki predstavnici i Ustavni sud BiH nametanjem antidejtonskih odluka. "U suštini lično branim ustavni poredak iako oni koji se bave propagandnim ratom nameću da ga rušim", rekao je Dodik»»»

nezavisne.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.