Adana merkezli 8 ilde Bayğaralar suç örgütüne yönelik operasyon: 287 gözaltı İhlas Haber Ajansı
Emniyet Genel Müdürlüğü, Adana merkezli 8 ilde Bayğaralar suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 287 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından operasyona ilişkin yapılan açıklamada, "KOM Başkanlığımız ve Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde »»»
Macaristan’ın seçilmiş Başbakanı Magyar: "Macaristan’ın yeri Avrupa Birliği ve NATO’dur" İhlas Haber Ajansı
Macaristan’da dün gerçekleştirilen parlamento seçimlerinin galibi Tisza partisi lideri Peter Magyar, başkent Budapeşte’de basın toplantısı düzenledi. Rekor oy oranıyla seçilerek parlamentoda üçte ikilik çoğunluk elde eden Avrupa yanlısı seçilmiş Başbakanı Magyar, bir sonraki Macar hükümetinin ilk a»»»
Adalet Bakanı Gürlek Türkiye Noterler Birliği heyetini kabul etti İhlas Haber Ajansı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türkiye Noterler Birliği Başkanı Serdar Arat ve heyetini Bakanlık’ta kabul etti. Noterlerin önerilerini not alan Bakan Gürlek, yargının hızlanmasında sundukları hizmetler için tüm noterlere teşekkür etti. Noterlerin sistemde tespit ettiğini sorunların ve çözüm önerilerini»»»
Mardin’de penaltı sonrası çıkan kavgada futbolcu tutuklandı İhlas Haber Ajansı
Mardin’de amatör maçtaki kavgada futbolcunun elmacık kemiğini kıran futbolcu tutuklandı. Mardin Süper Amatör Lig’de oynanan Derikspor ile Kızıltepe 47 Spor müsabakasında penaltı sonrası çıkan kavgada futbolcu Yusuf Çiftçi’nin elmacık kemiğini kıran Sedat K. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerini»»»
Trump ile Papa arasında siyaset polemiği... ''Özür dileyecek bir şey yok''
ABD Başkanı Donald Trump, kendisinden korkmadığını söyleyen Papa 14. Leo'ya Beyaz Saray'da sert sözlerle karşılık verdi. Trump, Papa'nın kanun ve düzen konusunda sorunu olduğunu savunarak İran'ın nükleer silaha sahip olmasına izin verilemeyeceğini vurguladı. Vatikan-ABD hattında tansiyon her geçen »»»
Otomobilde yerlinin payı yüzde 36 ya çıktı
Bu yılın ilk çeyreğinde iç pazarda satılan 210 bin 688 otomobilin yüzde 36’sını yerli modeller oluşturdu. Yatırımların devreye alınmasıyla birlikte bu oranın yıl sonuna doğru daha da artacağını belirten OSD Başkanı Cengiz Eroldu, “Yatırımların meyvelerini otomotiv sanayi olarak görmeye başlıyoruz” »»»
Mardin’de penaltı sonrası çıkan kavgada futbolcu tutuklandı İhlas Haber Ajansı
Mardin’de amatör maçtaki kavgada futbolcunun elmacık kemiğini kıran futbolcu tutuklandı. Mardin Süper Amatör Ligde oynanan Derikspor ile Kızıltepe 47 Spor müsabakasında çıkan kavgada, futbolcu Yusuf Çiftçi’nin elmacık kemiğini kıran Sedat Korul gözaltına alındı. Olayın ardından başlatılan soruşturm»»»
Magyar'dan Batı'ya dönüş sinyali... ''Macaristan'ın yeri Avrupa Birliği ve NATO'dur''
Macaristan'ın seçilmiş Başbakanı Peter Magyar, 'Macar halkı dün net bir karar verdi. Macarlar, güçlü ittifaklara mensup olmaktan gurur duyuyorlar. Macaristan'ın yeri Avrupa Birliği ve NATO'dur' dedi. Macaristan'da dün gerçekleştirilen parlamento seçimlerinin galibi Tisza partisi lideri Peter Magyar»»»
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Gök vatanda tam hakimiyet hedefiyle ilerliyoruz" İhlas Haber Ajansı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından yerli imkanlarla üretilen hava araçlarının Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) envanterine alınış töreninde, "Gökyüzüne hakim olmayan, yeryüzünde söz sahibi olamaz. Bu düsturla gök vatanda tam hakimiyet hedefiyle ilerliyoru»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile değerlerinin muhafazası bir milli güvenlik ve beka meselesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bireyden aileye, aileden millete uzanan zincirin halkalarında yaşanacak en ufak bir kırılma, tamir ve telafisi uzun yıllar sürecek sorunları beraberinde getirecektir. Bunun için aileye yönelen her saldırının aynı zamanda milletin ve devletin omurgasını nişan ald»»»
Genç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç kaldırıma çıktı: 1 yaralı İhlas Haber Ajansı
Samsun’da direksiyon hakimiyetini kaybeden 20 yaşındaki sürücü, kaldırımda bekleyen yaşlı adama çarptı. Edinilen bilgilere göre, İlkadım ilçesi Barış Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 55 APL 123 plakalı otomobili kullanan Onur K. (20), direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, kald»»»
İzmir’deki İZBETON soruşturmasında tutuklanan CHP Ankara İl Başkanı Erkol’un ifadesi ortaya çıktı İhlas Haber Ajansı
İzmir’de İZBETON’da usulsüzlük iddialarına yönelik operasyonda tutuklanan CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, hakkındaki zimmet ve dolandırıcılık iddialarını reddederek, tahliyesini talep etti. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen İZBETON soruşturmasında, Gaziemir ilçesinde S.S. İş İnsa»»»
Nefes borusuna yiyecek kaçan öğrenciyi market sahibi Heimlich manevrasıyla kurtardı İhlas Haber Ajansı
Bolu’da yediği noodle nefes borusuna kaçan ortaokul öğrencisini, market işletmecisi Heimlich manevrasıyla kurtardı. Çocuğun kurtarıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçen cuma günü sabah saatlerinde Sağlık Mahallesi Poyraz Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okul çıkışında a»»»
Çanakkale’de evinde kenevir yetiştiren şahıs gözaltına alındı İhlas Haber Ajansı
Çanakkale’nin Çan ilçesinde apartman dairesinde kenevir yetiştiren şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. Olay, saat 17.30 sıralarında Çan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Jandarma ekipleri, apartman dairesinde uyuşturucu yetiştirildiğini tespit ettiği binaya operasyon düzenledi. Oper»»»
Bakan Gürlek'ten "FETÖ ile mücadele" vurgusu
Adalet Bakanı Akın Gürlek, anayasal düzeni hedef alan Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) yurt dışı yapılanmasına karşı mücadelenin kesintisiz devam edeceğini belirtti. Adalet Bakanı Akın Gürlek, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, FETÖ ile mücadelenin sadece bir güvenlik sorunu değil, doğrudan do»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kazakistan-Türkiye Karma Ekonomik Komisyonu 14. Dönem Toplantısı için Kazakistan’a gidecek İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 14-15 Nisan tarihlerinde Kazakistan’a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Resmi temaslarda bulunacak olan Yılmaz, Kazakistan-Türkiye Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 14. Dönem Toplantısı ve imza törenine de katılacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kazakistan»»»
Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği
Bakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Al Suud ile görüştü. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile bugün (13 Nisan) telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Görüşmelerde,»»»
Bakan Çiftçi, Emniyet envanterine alınan T-70 helikopteriyle ilk uçuşunu gerçekleştirdi
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli imkanlarla üretilerek envantere alınan T-70 genel maksat helikopteriyle ilk uçuşunu Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Havacılık Daire Başkanlığına gerçekleştirdi. TUSAŞ tarafından yerli imkanlarla üretilen AKSUNG»»»
Bakan Çiftçi: Gök vatanda tam hakimiyet hedefiyle ilerliyoruz
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "Türkiye, savunma sanayine yön veren bir ülkedir. Türk Polis Teşkilatı, taarruz helikopteri kullanan ve ileri İHA kabiliyetine sahip ilk polis teşkilatı olmuştur. Bu, Türkiye'nin güvenlik vizyonunun geldiği noktayı göstermektedir" dedi. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi»»»
MHP Lideri Bahçeli: "İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sarf ettiği ifadeler ahlaki iflasın tezahürüdür" İhlas Haber Ajansı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İsrail’in suç kaydı kabarık, temel insan hak ve özgürlüklerinden bihaber ve demokrasinin düşmanı olan Başbakanı Netanyahu’nun Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarf ettiği seviyesiz ve küstah ifadele»»»
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ateşkes ortamının muhakkak surette korunması ve devam ettirilmesi gerekir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ve İran görüşmelerine ilişkin, "Bizim buradaki tutumumuz barış görüşmelerinin devam etmesi gerektiğidir. Bunun sağlanması için ateşkes ortamının muhakkak surette korunması ve devam ettirilmesi gerekir" ifadelerini kullandı. AK Parti »»»
AK Parti'li Çelik: Teyit mekanizmasını reddettiğinizde süreç işlemez
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Örgütün silah bıraktığını teyit edecek devlet mekanizmasını reddettiğinizde bu sürecin işlemesinin bir imkanı olmaz. Çözümden yana gibi gözüküp, çözüm karşıtı bir algoritma üretmek budur. Teyit mekanizmasını bir 'yük' olarak görmek, 'si»»»
AK Parti Sözcüsü Çelik: "(ABD-İran barış görüşmeleri) Görüşmelerin ikinci ve üçüncü turunun olmasına Türkiye katkı vermeye devam ediyor" İhlas Haber Ajansı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ve İran arasında Pakistan’ın başkenti İslamabad’da gerçekleştirilen barış görüşmelerine ilişkin, "Barış görüşmelerinin çok kapsamlı bir şekilde devam etmesinde fayda vardır diye değerlendiriyoruz. Bu görüşmelerin ikinci ve üçüncü turunun olmasına Türkiye katkı verme»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ailevi değerlerin muhafazasını bir milli güvenlik ve beka meselesi olarak görüyoruz" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bireyden aileye, aileden millete uzanan zincirin halkalarında yaşanacak en ufak bir kırılma Allah muhafaza tamir ve telafisi uzun yıllar sürecek sorunları beraberinde getirecektir. Bunun için aileye yönelen her saldırının aynı zamanda milletin ve devletin omurga»»»
AK Parti Sözcüsü Çelik: "DEM Parti içerisinde birkaç kişinin çözümden yanaymış gibi cümleler kurup, süreci enfekte etmeye dönük çıktılar ürettiklerini görüyoruz" İhlas Haber Ajansı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ve İran arasında Pakistan’ın başkenti İslamabad’da gerçekleştirilen barış görüşmelerine ilişkin, "Barış görüşmelerinin çok kapsamlı bir şekilde devam etmesinde fayda vardır diye değerlendiriyoruz. Bu görüşmelerin ikinci ve üçüncü turunun olmasına Türkiye katkı verme»»»
Milli Savunma Bakanı Güler Katar’da İhlas Haber Ajansı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi ziyaret kapsamında Katar’ın başkenti Doha’ya geldi. Bakan Güler, Doha’daki karşılama töreninin ardından Katar Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığına geçerek, inceleme ve denetlemelerde bulundu.»»»
Bahçeli: Hiç kimse Türkiye'yi hedef alarak kendi suçlarını perdeleyemez
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleriyle ilgili, "Hiç kimse Türkiye'yi hedef alarak kendi suçlarını perdeleyemez, kendi karanlığını başkalarının üzerine yıkamaz. Türkiye'yi hedef al»»»
AK Parti Sözcüsü Çelik: "(ABD-İran barış görüşmeleri) Görüşmelerin ikinci ve üçüncü turunun olmasına Türkiye katkı vermeye devam ediyor" İhlas Haber Ajansı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ve İran arasında Pakistan’ın başkenti İslamabad’da gerçekleştirilen barış görüşmelerine ilişkin, "Barış görüşmelerinin çok kapsamlı bir şekilde devam etmesinde fayda vardır diye değerlendiriyoruz. Bu görüşmelerin ikinci ve üçüncü turunun olmasına Türkiye katkı verme»»»
Van’da keklik avlayan şahsa 86 bin 278 lira para cezası İhlas Haber Ajansı
Van’ın Gevaş ilçesinde kafes avcılığı yapan 1 kişiye 86 bin 278 lira para cezası uygulandı. Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Müdürlüğü ekipleri, kafes avcılığa yapan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. DKMP Müdürlüğü Gevaş Şefliği ve Büyükağaç Jandarma Karakol Komutanlığı perso»»»
ABD’nin Hürmüz Boğazı’ndaki deniz ablukası başladı İhlas Haber Ajansı
ABD ordusunun Hürmüz Boğazı’nın doğusunda İran limanlarına yönelik deniz ablukası TSİ 17.00 itibarıyla başladı. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) tarafından başlatılan abluka kapsamında İran’a giriş ve çıkış yapan tüm gemiler denetim altına alındı.Abluka sonrası ilk hareketlilik İran basın»»»
2 bin 707 FETÖ mensubunun iadesini talep edildi! Bakan Gürlek duyurdu
Adalet Bakanı Akın Gürlek, FETÖ ile mücadelenin Türkiye'nin geleceği için milli bir mesele olduğunu vurguladı. Terör örgütünün yurt dışı yapılanmasına karşı yürütülen çalışmaların kesintisiz devam edeceğini belirtti. Bakan Gürlek, bugüne kadar toplam 119 ülkeden 2 bin 707 örgüt üyesinin iadesinin i»»»
Bayrampaşa’da 16 yaşındaki çocuğu darp eden şahıslar tutuklandı İhlas Haber Ajansı
Bayrampaşa’da, 16 yaşındaki çocuğu darp eden 17 ve 20 yaşlarındaki 2 şüpheli gözaltına alındı. Darp edilen çocuğun ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay, dün, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 18’den küçük olan iki çocuk ve 20 yaşındaki bir şahıs arasında da»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’nin, düşürüldüğü bu perperişan hallerden üzüntü duyuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Doğrusunu söylemek gerekirse “Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu partiyiz” diye övünen CHP’nin, mevcut yönetim altında düşürüldüğü bu perperişan hallerden biz ülkemiz siyaseti adına üzüntü duyuyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşı»»»
MHP Lideri Bahçeli'den Netanyahu'ya tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu tepki gösteren bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Netanyahu geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştı. Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde: "İsrail’in suç kaydı kabarık, temel insan hak ve özgürlükler»»»
Yabancı yatırımcı rotasını Türkiye’ye çevirdi: En çok para o ülkeden geldi
Türkiye’ye uluslararası doğrudan yatırım girişi 2026’nın ilk iki ayında 1,5 milyar dolara ulaştı. En yüksek yatırım Almanya’dan gelirken, Hollanda ve Birleşik Arap Emirlikleri dikkat çekti. Şubat ayında ise BAE, Türkiye’ye en fazla yatırım yapan ülke olarak öne çıktı.Türkiye ekonomisine yönelik yab»»»
Direksiyon hakimiyetini kaybeden genç sürücü kaldırımdaki adama çarptı İhlas Haber Ajansı
Samsun’da direksiyon hakimiyetini kaybeden 20 yaşındaki sürücü, kaldırımda bekleyen yaşlı adama çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, İlkadım ilçesi Barış Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 55 APL 123 plakalı otomobili kullanan Onur K., direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrol»»»
Devlet Bahçeli: Netanyahu’nun Cumhurbaşkanımıza dönük sözleri yok hükmündedir
Devlet Bahçeli: İsrail’in suç kaydı kabarık, temel insan hak ve özgürlüklerinden bihaber ve demokrasinin düşmanı olan başbakanı Netanyahu’nun, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarf ettiği seviyesiz ve küstah ifadeler; yalnızca bir siyasi hezeyanın değil, aynı za»»»
Ankara yolunda film gibi kovalamaca: Bodrumda yakalandı İhlas Haber Ajansı
Samsun’da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda kaçan şüphelilerden 1’i, yaşanan kovalamaca sonucu vatandaşların da yardımıyla bodrumda saklanırken yakalandı. Kaçan diğer 2 kişiyi yakalamak için çalışmalar devam ediyor. Olay, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Ankara yolu üzerinde meydana geld»»»
Fransız çimento devi Lafarge' "DEAŞ" davasında suçlu bulundu İhlas Haber Ajansı
Fransız çimento devi Lafarge'ın Suriye’de iç savaşın sürdüğü 2013-2014 döneminde aralarında DEAŞ’ın da bulunduğu terör örgütlerine ödeme yaparak, Celabiye’deki çimento fabrikasının faaliyetlerine devam etmesini sağladığı gerekçesiyle açılan davada karar çıktı. Paris Ceza Mahkemesi, şirketin terör ö»»»
Bakan Gürlek: 2 bin 707 FETÖ mensubunun iadesini talep ettik
Adalet Bakanı Akın Gürlek, FETÖ ile mücadeleye ilişkin, "119 ülkeden 2 bin 707 örgüt mensubunun iadesini talep ettik. Dost ve müttefik ülkelerden somut adımlar atmalarını kararlılıkla bekliyoruz" dedi. Adalet Bakanı Akın Gürlek, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "FETÖ ile mücadele sadece b»»»
BM raportörleri uyardı: Batı Şeria’da zorla yerinden edilme artıyor
Birleşmiş Milletler (BM) raportörleri, İsrail'in işgali altında bulunan Batı Şeria'da zorla yerinden edilmelerin, günlük saldırılarla etnik temizliğe yol açtığını bildirdi.BM raportörlerince yapılan yazılı açıklamada, Gazze'nin batısındaki yerinden edilmiş Filistinlilerin barındığı yerleri hedef al»»»
Ankara yolunda film gibi kovalamaca: Bodrumda yakalandı İhlas Haber Ajansı
Samsun’da narkotik ekiplerinin takibinden kaçan şüpheliler, vatandaşların da yardımıyla yaşanan kovalamaca sonucu bir kişi bodrumda saklanırken yakalandı. Kaçan 2 kişiyi yakalama çalışması devam ediyor. Olay, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Ankara yolu üzerinde meydana geldi. Narkotik ekiplerinin »»»
Uganda Genelkurmay Başkanı'nın tehditlerine Türkiye'den ilk yanıt
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK Toplantısı'na ilişkin yaptığı basın toplantısında Uganda Genelkurmay Başkanı'nın Türkiye'ye ilişkin tehditlerine yanıt verdi. Çelik, sorulan soru üzerine Türkiye'nin Uganda ile bir sorunu olmadığını belirtirken Genelkurmay Başkanı'nın bazen bu tip açıkla»»»
İki otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı İhlas Haber Ajansı
Adıyaman’da iki otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı Edinilen bilgilere göre, Mehmet Akif Mahallesi Dursun Çavuş Cami kavşağında H.Ç. idaresindeki 02 ACG 280 plakalı otomobil, sürücüsü öğrenilemeyen 02 ADN 421 plakalı otomobil ve Yaşar Ç. idaresindeki 02 ADV 217 plakalı motosikletle ça»»»
Eruh kara yolunda heyelan: Yolun bir bölümü çöktü İhlas Haber Ajansı
Siirt’te etkili olan sağanak yağış sonrası Eruh kara yolunda heyelan meydana geldi. Yaşanan heyelan nedeniyle yolun bir bölümünde çökme oluştu. Siirt-Eruh karayolunda heyelan meydana geldi. Heyelan nedeni ile yolun bir bölümü çöktü. Bölgede ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken, ekipler güvenlik önl»»»
Diyarbakır’da 73 adet silah ele geçirildi İhlas Haber Ajansı
Diyarbakır’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 73 adet kaçak silah ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlıkları ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince silah kaçakçıları ve ruhsatsız silah bulunduran kişilere yönelik 6-12 Nisan tarihlerinde icra edilen operasyonlarda»»»
Hürmüz Boğazı'nda ABD ablukası başladı! Trump: Verilen süre doldu
ABD/İsrail İran savaşı 45 günü geride bıraktı. İran Meclis Başkan Yardımcısı Ali Nikzad, ABD'nin Hürmüz Boğazı'nı birlikte yönetme teklifini reddettiklerini vurgulayarak, 'Belki diğer kartlarımızı ortaya koyarız.' dedi. Amerikan ordusundan ise Hürmüz Boğazı ile ilgili yeni bir açıklama geldi. ABD B»»»
Söke Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor İhlas Haber Ajansı
Söke Belediyesi, sadece kent merkezinde değil, çevre mahallelerde de yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler, vatandaşlardan büyük beğeni topluyor. Bu kapsamda, Doğanbey Mahallesi’nde bulunan Levent Tuncel Parkı»»»
SPK ve EGM arasında iş birliği protokolü imzalandı
SPK ve EGM arasında iş birliği protokolü imzalandı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) arasında 'Finansal Okuryazarlığın Yaygınlaştırılmasına Yönelik İşbirliği Protokolü' imzalandı. ABONE OL Protokol imza töreni, Emniye Genel Müdürlüğü'nde (EGM) düzenlendi. Törende, Emni»»»
Niğde’de esnafa nefes olacak projenin temeli atıldı İhlas Haber Ajansı
Niğde’de esnafın uzun süredir beklediği önemli yatırımlardan biri olan Anadolu Küçük Karma Sanayi Sitesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Kentin üretim ve ticaret kapasitesine katkı sağlaması hedeflenen projenin temel atma töreni geniş katılımla gerçekleştirildi. 140 dönümlük alanda inşa edi»»»