Najjeftinija pumpa u BiH “Bingo Petrol” stiže u još jedan grad

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Bug 20.03.2023. 13:47

Najjeftinija pumpa u BiH “Bingo Petrol” stiže u još jedan grad

Bezinska pumpa Bingo Petrol ponovo je snizila cijene dizela i benzina. Tako od jučer na ovoj benzinskoj pumpi na adresi Bosanska poljana bb Tuzla moguće je natočit dizel po cijeni od 2,46 odnosno benzin po cijeni od 2,41 KM. Također, kako saznaje Tuzlanski.ba uskoro će na području Tuzlanskog kanton»»»

bug.ba
Slobodna Bosna 19.03.2023. 11:10

MILIONER IZ TUZLE ŠIRI BIZNIS: Bingo Petrol Senada Džambića stiže u još jedan grad...

Time će biti proširena ova vrsta djelatnosti kompanije Bingo. Benzinska pumpa Bingo Petrol ponovo je snizila cijene dizela i benzina. Tako od na ovoj benzinskoj pumpi na adresi Bosanska poljana bb Tuzla moguće je natočit dizel po cijeni od 2,46 odnosno benzin po cijeni od 2,41 KM. Također, kako saz»»»

slobodna-bosna.ba
Haber 19.03.2023. 10:16

NAJJEFTINIJA PUMPA U BIH “BINGO PETROL” STIŽE U JOŠ JEDAN GRAD

Tako od danas na ovoj benzinskoj pumpi na adresi Bosanska poljana bb Tuzla moguće je natočit dizel po cijeni od 2,46 odnosno benzin po cijeni od 2,41 KM. Također, kako saznaje Tuzlanski.ba uskoro će na području Tuzlanskog kantona Bingo Petrol otvoriti još jednu benzinsku pumpu. Naime, Bingo će za n»»»

haber.ba
Prijedor 24 18.03.2023. 23:02

Na Bingo pumpama dizel 2,46, a benzin 2,41 KM

Šire svoj lanac benzinskih pumpi, Bingo Petrol stiže u još jedan grad, uskoro bi mogli doći i u Prijedor Bezinska pumpa Bingo Petrol ponovo je snizila cijene dizela i benzina. Tako od danas na ovoj benzinskoj pumpi na adresi Bosanska poljana bb Tuzla moguće je natočit dizel po cijeni od 2,46 odnosn»»»

prijedor24.com
Biznis Info 18.03.2023. 16:39

Šire svoj lanac benzinskih pumpi, Bingo Petrol stiže u još jedan grad

Bezinska pumpa Bingo Petrol ponovo je snizila cijene dizela i benzina. Tako od danas na ovoj benzinskoj pumpi na adresi Bosanska poljana bb Tuzla moguće je natočit dizel po cijeni od 2,46 odnosno benzin po cijeni od 2,41 KM. Također, kako saznaje Tuzlanski.ba uskoro će na području Tuzlanskog kanton»»»

biznisinfo.ba
Tuzlanski 18.03.2023. 13:05

Bingo Petrol ponovo snizio cijenu goriva: Uskoro nova benzinska pumpa u TK

Bezinska pumpa Bingo Petrol ponovo je snizila cijene dizela i benzina pa tako od danas na ovoj benzinskoj pumpi na adresi Bosanska poljana bb Tuzla moguće je natočit dizel po cijeni od 2,46 odnosno benzin po cijeni od 2,41 KM. Također, kako saznaje Tuzlanski.ba uskoro će na području Tuzlanskog kant»»»

tuzlanski.ba
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.