İBB Kültür AŞ yöneticisinin kaçırılmasıyla ilgili gözaltı sayısı 10 oldu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür AŞ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal'ın Maltepe'de kaçırılmasına ilişkin soruşturma kapsamında 2 şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltındaki 10 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. İstanbul Anad»»»
NATO fedailiğinin ödülü 80 motor
ABD, 7-8 Temmuz tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek NATO Liderler Zirvesi’ne bir parmak balla geliyor. Konuya yakın dört kaynak, çarşamba günü Reuters’e yaptığı açıklamada, Başkan Donald Trump yönetiminin ABD Kongresi’nin itirazlarına rağmen Türkiye’ye yüz milyonlarca dolar değerinde düzinelerce F-»»»
Bakan Fidan, Venezuelalı mevkidaşı Yván Gil ile telefonda görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yván Gil ile telefonda görüşerek ülkede meydana gelen depremle ilgili bilgi aldı, Türk halkının geçmiş olsun dileklerini iletti. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Bakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yván Gil ile »»»
Terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 103 tutuklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, terör örgütlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 225 şüpheliden 103'ü tutuklandı. Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, terör örgütlerinin ülke genelinde eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik operasyonlarda gözaltına a»»»
Terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 103'ü tutuklandı
Başsavcılıktan yapılan açıklamada, ülke genelinde terör örgütlerinin faaliyetlerinin ortaya çıkarılması ve engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 225 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Şüphelilerden 135'inin emniyetteki işlemlerinin tamamlandığı kaydedildi. 103 ŞÜPHELİ TU»»»
Netanyahu Hitler'in ağzıyla konuştu: Güçlü olan hayatta kalır zayıflara yer yok
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Orta Doğu'da hayatta kalmayı belirleyen temel unsurun "güç" olduğunu savunarak, “Güçlü olanlar hayatta kalır. Zayıflara yer yoktur, yok olup giderler" ifadelerini kullandı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu İsrail ordu subaylarının mezuniyet töreninde yaptığı »»»
Ukrayna-Rusya savaşında yeni perde! Zelenski saldırı planını onayladı
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'yı savaşı sona erdirmeye zorlamak için 40 günlük bir saldırı planı onayladığını bildirdi. Zelenski, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) Geçici Başkanı Yevgeni Khmara'yı Kiev'deki çalışma ofisinde kabul ettiğini »»»
Türkiye'den Venezuela'ya destek telefonu: Bakan Fidan mevkidaşıyla telefonda görüştü, deprem felaketi ele alındı | Politika Haberleri
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile yaşanan deprem felaketine ve ihtiyaç duyulan yardıma dair telefonda görüştü. Bakan Fidan, yaşanan deprem felaketi ve ihtiyaç duyulan yardım konusunda Gil'den bilgi aldı. Türk halkının geçmiş olsun dileklerini ileten Fidan, Türkiy»»»
Türkiye'den Venezuela'ya destek telefonu: Bakan Fidan mevkidaşıyla telefonda görüştü, deprem felaketi ele alındı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile yaşanan deprem felaketine ve ihtiyaç duyulan yardıma dair telefonda görüştü. Bakan Fidan, yaşanan deprem felaketi ve ihtiyaç duyulan yardım konusunda Gil'den bilgi aldı. Türk halkının geçmiş olsun dileklerini ileten Fidan, Türkiy»»»
Netanyahu Nazi lideri Adolf Hitler'in yaklaşımını hatırlattı, sözleri dünyayı ayağa kaldırdı: Güçlü olan hayatta kalır zayıflara yer yok
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Orta Doğu'da hayatta kalmayı belirleyen temel unsurun "güç" olduğunu savunarak, “Güçlü olanlar hayatta kalır. Zayıflara yer yoktur, yok olup giderler" ifadelerini kullandı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu İsrail ordu subaylarının mezuniyet töreninde yaptığı »»»
Fidan'dan depremle sarsılan Venezuela'ya destek mesajı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile yaşanan deprem felaketine ve ihtiyaç duyulan yardıma dair telefonda görüştü. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Fidan, Venezuelalı mevkidaşı Gil ile telefonda konuştu. Bakan Fidan, yaşanan deprem felaketi ve»»»
Hitler'in izinden! Netanyahu'dan Nazi söylemi: Zayıflara yer yoktur, yok olup giderler
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Orta Doğu'da hayatta kalmayı belirleyen temel unsurun 'güç' olduğunu savunarak, “Güçlü olanlar hayatta kalır. Zayıflara yer yoktur, yok olup giderler.' ifadelerini kullandı. Başbakan Netanyahu, İsrail ordu subaylarının mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada II. D»»»
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'un 10’uncu yıl dönümünü idrak edeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biliyorsunuz 20 gün sonra tarihimizin en alçak ihanetlerinden biri olan 15 Temmuz darbe girişiminin 10’uncu yıl dönümünü idrak edeceğiz. Ruhlarını millet ve memleket düşmanlarına satan darbeci alçaklar o gece buradaki 51 vatan evladını kalleşçe şehit etmişlerdi.»»»
Somali dünyaya açılıyor: Denizcilik hukukunda 20 uluslararası sözleşmeye katıldı
Somali Limanlar ve Deniz Ulaştırma Bakanlığı, denizcilik hukukunu modernize etmek için 20 temel uluslararası sözleşmeye katıldığını açıkladı. Karar, ülkenin bağımsızlığından bu yana denizcilik alanındaki en kapsamlı reformlardan biri olarak değerlendirildi. Adımın, deniz güvenliği, çevre koruma ve »»»
Venezuela'da peş peşe iki büyük deprem! OHAL ilan edildi: Ölü sayısı 200'e yaklaştı
Venezuela'da art arda meydana gelen 7.5 ve 7.2 büyüklüğündeki depremler başkent Karakas dahil birçok şehirde yıkıma yol açtı. Facia sonrası ülkede olağanüstü hal ilan edilirken Venezuela Ulusal Meclis Başkanı Jorge Rodriguez, ülkedeki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 188'e yükseldiğini,»»»
Kral Charles’ın resepsiyonunda gözler Türkiye’ye çevrildi: İklim kriziyle mücadelede yol haritamızı paylaştık | Politika Haberleri
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve COP31 Başkanı Murat Kurum, Londra'da İngiltere Kralı 3'üncü Charles'ın ev sahipliğinde düzenlenen Temiz Hava Koalisyonu Üst Düzey Resepsiyonu'na katıldı. Kurum, resepsiyona ilişkin sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İngiltere Kralı 3'üncü Ch»»»
Milli Eğitim Bakanı Tekin: OECD Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni örnek gösterdi | Eğitim Haberleri
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin uluslararası alanda da ilgi gördüğünü belirterek OECD'nin modelde yer alan beceri örgüsünden övgüyle bahsettiğini açıkladı. Tekin, OECD Direktörü'nün modelin farklı ülkelerde de kullanılabilecek şekilde uyarlanabileceğini ifade etti»»»
Bakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yván Gil ile telefonda görüştü
Dışişleri Kaynakları: Bakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yván Gil ile telefonda görüşerek, yaşanan deprem felaketi ve ihtiyaç duyulan yardım konusunda bilgi aldı.»»»
ABD-İran mutabakatından sonra bir ilk! Hürmüz'de sular yeniden ısındı
İngiltere Deniz Ticaret Örgütü (UKMTO), ABD ile İran'ın mutabakat zaptından sonra ilk defa Hürmüz Boğazı yakınlarında bir geminin saldırıya uğradığını bildirdi. Gemide çevre kirliliğine yol açabilecek bir durum olmadığı kaydedildi. UKMTO'dan yapılan açıklamada, Umman açıklarında seyir halindeki bir»»»
Milli Eğitim Bakanı Tekin: OECD Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni örnek gösterdi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin uluslararası alanda da ilgi gördüğünü belirterek OECD'nin modelde yer alan beceri örgüsünden övgüyle bahsettiğini açıkladı. Tekin, OECD Direktörü'nün modelin farklı ülkelerde de kullanılabilecek şekilde uyarlanabileceğini ifade etti»»»
Kral Charles’ın resepsiyonunda gözler Türkiye’ye çevrildi: İklim kriziyle mücadelede yol haritamızı paylaştık
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve COP31 Başkanı Murat Kurum, Londra'da İngiltere Kralı 3'üncü Charles'ın ev sahipliğinde düzenlenen Temiz Hava Koalisyonu Üst Düzey Resepsiyonu'na katıldı. Kurum, resepsiyona ilişkin sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İngiltere Kralı 3'üncü Ch»»»
Avrupa kavruluyor! Yaklaşık 300 kişi hayatını kaybetti
Sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Avrupa ülkelerinde yeni sıcaklık rekorları kırılırken yaklaşık 300 kişi sıcaklığa bağlı olaylarda hayatını kaybetti. Başta Fransa olmak üzere İspanya, İngiltere ve Belçika'da rekor seviyelere ulaşan sıcaklıklar eğitimden ulaşıma, sağlıktan altyapı hizmetlerine»»»
Öğrencilere 100 Euro'luk Destek Ödemeleri Yapıldı
Görevdeki Maliye Bakanı Hekuran Murati, öğrencilere yönelik tek seferlik 100 Euro'luk destek ödemelerinin gerçekleştirildiğini duyurdu. Söz konusu destek, hükümetin hayat pahalılığıyla mücadele amacıyla hazırladığı Enflasyonla Mücadele Paketi 2.0 kapsamında sağlanıyor. Murati yaptığı açıklamada, y»»»
Amerikan Gazı Konusu “Evet” ya da “Hayır” Meselesi Değil, Ciddi Şekilde Tartışılmalı
Cumhurbaşkanlığı görevini vekâleten yürüten Albulena Haxhiu, Amerikan doğal gazının Kosova tarafından kabul edilip edilmemesi konusunun basit bir “evet” veya “hayır” yanıtıyla değerlendirilemeyeceğini belirterek, konunun ilgili kurumlar ve uzmanlar tarafından kapsamlı şekilde ele alınması gerektiği»»»
Avrupa’da kırmızı alarm! Fransa’da da seferberlik seviyesi en üste çıkarıldı
Avrupa'da etkisini sürdüren sıcak hava dalgasından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen Fransa'da rekor seviyeye ulaşan sıcaklıklar eğitimden sağlığa, ulaşımdan altyapı hizmetlerine hayatı olumsuz etkiliyor. Ülkede "hava durumu kayıtlarının alınmaya başladığı 1947'den bu yana en sıcak gece" yaş»»»
Mutabakat sonrası Hürmüz'de sular ısındı: Kargo gemisi saldırıya uğradı
ABD ile İran arasında varılan mutabakatın ardından Hürmüz Boğazı yakınlarında ilk saldırı haberi geldi. Umman açıklarında seyreden bir kargo gemisine kaynağı henüz belirlenemeyen bir mermi isabet ederken, geminin köprü kısmında hasar meydana geldi. Olayda can kaybı yaşanmazken, bölgede güvenlik end»»»
İletişim Başkanlığından Sofya'da NATO paneli
İletişim Başkanlığı, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da, Center for the Study of Democracy Democracy (CSD) isimli düşünce kuruluşu iş birliğinde “NATO’da Bölgesel Güvenliği Yeniden Düşünmek: Dayanıklılık, İş Birliği ve Türkiye-Bulgaristan Ekseni” başlıklı yuvarlak masa toplantısı düzenledi. 7-8 Temmu»»»
Ankara'da NATO mesaisi: Sağlık hizmetleri kesintisiz sürecek
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü, NATO Zirvesi süresince Ankara'daki tüm sağlık tesislerinde hizmet sunumunun normal işleyişiyle tam kapasite devam edeceğini duyurdu. Kurumdan 7-8 Temmuz'da düzenlenecek 36. NATO Zirvesi sürecinde sağlık hizmetlerinin işleyişine ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "NATO»»»
Venezuela’daki depremlerde yaşanan yıkım havadan görüntülendi İhlas Haber Ajansı
Venezuela’da art arda meydana gelen iki depremin ardından oluşan yıkıma ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Enkaz kaldırma ve arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü La Guaira eyaletinde bir helikopterden kaydedilen görüntülerde, kıyı kesimindeki çok sayıda yüksek katlı bina ile konutlarda meydana »»»
Azerbaycan ve Türkiye'yi yakından ilgilendiriyor! AB'den dikkat çeken Ermenistan kararı
Avrupa Birliği (AB), bölgesel ulaşım bağlantılarını geliştirmek amacıyla, Azerbaycan sınırından Türkiye sınırına kadar stratejik karayolu güzergahlarının geliştirilmesinde Ermenistan'a danışmanlık desteği sağlayacak. Ermeni basını, söz konusu adımın 3 ülke için kritik öneme sahip olduğunu dile geti»»»
AB'de ilk: İsveçli Bakan, toplantıya bebeğiyle geldi İhlas Haber Ajansı
Lüksemburg'da gerçekleştirilen AB Çevre Konseyi toplantısına sürpriz bir misafir katıldı. İsveç İklim ve Çevre Bakanı Romina Pourmokhtari, kadınları iş ve aile sorumlulukları arasında seçim yapmaya zorlamayan ebeveyn izni politikalarının faydalarını vurgulamak amacıyla toplantıya kucağında 3 aylık »»»
Bakan Tekin: OECD, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nden övgüyle bahsetti
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "OECD Direktörü Türkiye'de bulunduğu zaman Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nden övgüyle bahsetti" ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin TRT Haber'de soruları yanıtlıyor. Bakan Tekin'in konuşmasından öne çıkanlar: "OECD, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nd»»»
Bakan Tekin: OECD, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nden övgüyle bahsetti
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "OECD Direktörü Türkiye'de bulunduğu zaman Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nden övgüyle bahsetti" ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin TRT Haber'de soruları yanıtlıyor. Bakan Tekin'in konuşmasından öne çıkanlar: "OECD, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nd»»»
Isparta'da göçük altında kalan işçi yaralandı | Gündem Haberleri
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde göçük altında kalan işçi yaralandı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.»»»
İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: ABD'ye İran saldırılarında üslerimizi kullandırmadık
İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İranlı mevkidaşı Abbas Arakçi ile yaptığı telefon görüşmesinde, ABD'nin İran'a yönelik saldırılarında İtalya'daki askeri üsleri kullandığı iddialarını yalanladı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İran Dışişleri»»»
Almanya’da termometreler 44 dereceyi gösterecek: 'Evden çıkmayın' uyarıları peş peşe geliyor
Almanya’da 44 dereceye çıkarak rekor kırması beklenen hava sıcaklığı nedeniyle özellikle yaşlı, hamile ve hastalar için hafta sonu "evden çıkmayın" uyarısı yapıldı.Almanya hafta sonu, tarihinin en yüksek hava sıcaklığına hazırlanıyor. Alman Meteoroloji Dairesi (DWD) tahminlerine göre Berlin ve Bran»»»
İspanya'da Senato ve Meclis'ten Sanchez'e istifa çağrısı
İspanya'da ilk önce Senatoda, ardından Mecliste kabul edilen önergelerde yakın çevresindeki ve lideri olduğu Sosyalist İşçi Partisindeki (PSOE) yolsuzluk iddiaları nedeniyle 'Başbakan Pedro Sanchez'e istifa edip ülkesini erken genel seçime götürmesi' için çağrı yapıldı. İspanya'da Kasım 2023'te kur»»»
Türkiye ekonomisini bekleyen tehlikeler neler? Barclays'tan kritik analiz
Barclays, TCMB'nin bu yıl 300 baz puan faiz indireceğini öngörürken makro dengeleri bekleyen risklere karşı uyardı. Petrol fiyatlarının yükselmesi ve yerli yatırımcının dövize yönelmesi durumunda kontrollü kur politikasının sürdürülebilirliğinin zorlaşacağını belirten banka, enerji maliyetlerindeki»»»
Bakan Gürlek davayı kazandı: Özgür Özel tazminat ödeyecek | Politika Haberleri
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel hakkında açtığı manevi tazminat davasında verilen hüküm istinaf sürecinin ardından kesinleşti. Mahkeme kararıyla tahsil edilecek 150 bin liralık tazminatın ise Türk Kızılay’a bağışlanacağı belirtildi. İstanbul 20. Asliye Hukuk Mahkeme»»»
Bakan Gürlek, Özgür Özel'den 150 bin lira manevi tazminat kazandı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle açtığı davada, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den 150 bin lira manevi tazminat kazandı. Adalet Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Özgür Özel'e, Gürlek'in kişilik haklarına yönelik açıklamaları nedeniyle açılan manevi »»»
Bakan Gürlek davayı kazandı: Özgür Özel tazminat ödeyecek
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel hakkında açtığı manevi tazminat davasında verilen hüküm istinaf sürecinin ardından kesinleşti. Mahkeme kararıyla tahsil edilecek 150 bin liralık tazminatın ise Türk Kızılay’a bağışlanacağı belirtildi.Adalet Bakanı Akın Gürlek'in, Cumh»»»
İngiltere'de rekor hava sıcaklıkları: Üst üste üçüncü gün kırmızı alarm verildi
İngiltere'de rekor seviyeye ulaşan sıcaklar nedeniyle üst üste üçüncü gün kırmızı alarm verildi. Ülkede yüksek sıcaklıklar 21 Haziran'dan itibaren etkili olurken, dün yaklaşık 36 dereceyle en yüksek haziran ayı sıcaklığı kayıtlara geçti. İngiltere Meteoroloji Ofisi (Met Office), 24 ve 25 Haziran'ın»»»
İsrail'in Lübnan saldırılarında can kaybı artıyor
Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in 2 Mart'tan bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 19 artarak 4 bin 230'a ulaştığını bildirdi. Sağlık Bakanlığı, İsrail'in 2 Mart'tan itibaren düzenlediği saldırılarda ölen ve yaralananların sayısına dair son verileri paylaştı. Buna göre,»»»
İsrail ve Yunanistan fena karıştı: Trump'tan tüm dengeleri değiştirecek Türkiye hamlesi
ABD Başkanı Donald Trump’ın, Ankara’da düzenlenecek NATO Zirvesi öncesinde Türkiye’nin F-35 programına dönüşü ve KAAN savaş uçağında kullanılan F110 motorlarına ilişkin verdiği olumlu mesajlar, Yunanistan ve İsrail basınında geniş yankı uyandırdı. Trump’ın açıklamaları Türkiye düşmanlığında ittifak»»»
Meksika'da galibiyet sevinci kabusa döndü
Meksika'da Dünya Kupası'nda Meksika Milli Takımı'nın Çekya galibiyetini kutlayan kalabalığın arasına bir sürücünün aracıyla dalması sonucu 17 kişi yaralandı. Meksika’da FIFA 2026 Dünya Kupası’nda Meksika Milli Takımı’nın Çekya karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet ülke genelinde coşkuyla kutlanırken,»»»
CHP'den sanal medya düzenlemesine ilişkin AYM'ye iptal başvurusu
CHP, sanal medya düzenlemesi olarak bilinen 7578 sayılı 'Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvuruda bulundu. CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, başvuru dilekçesini AYM'ye »»»
İşgalci İsrail ateşkes dinlemedi! Lübnan bir araca saldırı düzenledi
İsrail ordusunun, ateşkese ve ABD-İran mutabakatına rağmen Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye vilayetinde bir araca insansız hava aracıyla (İHA) düzenlediği saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. İsrail, bölgedeki ateşkese ve Lübnan'ın da dahil edildiği belirtilen ABD-İran mutabakatına rağ»»»
Cevdet Yılmaz: Bugün Kerbela Gazze'dir, bugünün Yezidileri Netanyahu ve destekçileridir
Küçükçekmece'de 'Evrensel Aşura Matem Merasimi'ne katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bugün Kerbela Gazze'dir. Gazze'de yaşananlardır. Bugünün Yezidleri de Netanyahu hükümeti ve onun destekçileridir" dedi. Caferilik İnancını Tanıtma Araştırma ve Eğitim Derneği (CAFERİDER) tarafından Kü»»»
Cumhurbaşkanlığı İçin Uzlaşıya Dayalı ve Partiler Üstü Bir İsim İstiyoruz
Eski Eğitim Bakanı ve şimdi milletvekili seçilen Arbërie Nagavci, Cumhurbaşkanı seçimi konusunda Vetëvendosje Hareketi'nin (LVV) uzlaşıya dayalı ve herhangi bir partiye bağlı olmayan bir aday üzerinde anlaşmaya açık olduğunu söyledi. Nagavci, Vetëvendosje'nin cumhurbaşkanlığı makamı için ciddi görü»»»
Bakan Gürlek’in talimatı soruşturmayı genişletti! AK Partili Dilovası Belediyesinde 7 gözaltı
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 8 Kasım 2025'te bir kozmetik dolum tesisinde meydana gelen ve 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangın felaketiyle ilgili adli süreç yeni bir boyut kazandı. Adalet Bakanı Akın Gürlek’in talimatıyla genişletilen soruşturma kapsamında, AK Partili Dilovası Belediyesi'nde gör»»»