Akif Çağatay Kılıç: Dünyada ilk kez ulaşım sıkıntısı yaşanabilir
Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, "ABD ve İsrail'in müdahalesiyle İran'da yakın zamanda yaşanan çatışmadan çıkan etkiler, küresel seviyede olacaktır. Enerji sorunları çıkartabilir, gıda ve seyahat açısından sıkıntı yaşatabilir, aynı zamanda dünyada ilk kez ulaş»»»
Rıhtım halkındır, sermayenin değil
Kadıköylüler, Kadıköy Rıhtımı'na yapılması planlanan cami ve yer altı otoparkı projesine karşı ses yükseltti. Projeye tepki gösteren yurttaşlar “Proje; ideolojik simgeleştirme ve kültürel hegemonya kurma amacından kaynaklanmaktadır. Rıhtım, halkındır; rantçıların değil” dedi. Haber Merkezi İstanbul»»»
STRATCOM Zirvesi 2026'da 'Kadın Liderler Perspektifinden Küresel Krizler ve Gelecek Arayışı' Paneli yapıldı
"STRATCOM (Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi) 2026" kapsamında "Kadın Liderler Perspektifinden Küresel Krizler ve Gelecek Arayışı" Paneli düzenlendi. Irkçılık ve Hoşgörüsüzlüğe Karşı Avrupa Komisyonu (ECRI) Üyesi ve Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Nihal Eminoğlu'nun moderatörlüğünde yap»»»
Arakçi: "ABD’nin çelişkili tutumu diplomatik sürece güvensizliği artırıyor" İhlas Haber Ajansı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, bölgede yaşanan son gelişmeler ve ABD ile İsrail’in İran’a yönelik saldırıları ele alındı. Arakçi, Türkiye ve bazı bölge ülkelerinin devam eden savaşın sona erdirilmesine yönelik çabalar»»»
Özgür Özel'den Özkan Yalım açıklaması: ‘Utandım, özür diliyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin direnme ve teslim olmama kararlılığını vurgulamak için 100. miting adresi olarak Çanakkale’yi seçti. Mitingde iç siyasetteki operasyonlar, ekonomik kriz ve dış politika başlıkları öne çıkarken; Özel'in odağında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım hakkındaki sü»»»
Enerji şoku ve enflasyon kıskacı: Borsalarda satış baskısı derinleşti
Yurt içinde enflasyon verilerine odaklanan Borsa İstanbul haftayı küresel satış dalgasının etkisiyle ekside kapatırken, altın fiyatları üzerindeki baskı ve yükselen ABD tahvil faizleri piyasalardaki belirsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret ediyor. Yurt içinde enflasyon verilerine odaklana»»»
Vakıflara iftira atmıştı eğlence gecelerinin faturasını belediyeye kestiği ortaya çıktı
CHP’li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Mayıs 2024’te AK Parti’nin belediyeye ait imkanları TÜGVA ve ÖNDER gibi kuruluşlara ‘peşkeş çektiğini’ iddia etmişti. Rüşvet soruşturmasında gözaltına alınan Özkan'ın 21 yaşındaki belediye personeliyle ilişki yaşadığı, eğlence gecelerinin faturalarını beled»»»
Türkiye'ye 55 milyar dolar kazandıracak! Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu'yla ilgili son durumu açıkladı
Türkiye'ye 55 milyar dolar kazandıracak! Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu'yla ilgili son durumu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ekonomisine 10 yıllık süreçte yaklaşık 55 milyar dolarlık katkı sağlaması ve yıllık ortalama 70 bin kişiye istihdam oluşturması beklenen Kalk»»»
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, Kıdemli Dış ve Güvenlik Politikası Danışmanları Toplantısı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Kıdemli Dış ve Güvenlik Politikası Danışmanları Toplantısı'na katıldı. Kılıç, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın Ulusal Güvenlik Başdanışmanı Marcell Biro'nun ev sahipliğinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen top»»»
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Körfez ülkelerine uyarı
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, altyapı ve ekonomik merkezlerinin hedef alınması halinde güçlü bir şekilde karşılık vereceklerini belirterek, Körfez ülkelerine "düşmanlara topraklarını kullandırmamaları" konusunda çağrıda bulundu. Pezeşkiyan, "İran, altyapısına yönelik her türlü saldırıya güçlü şeki»»»
Pezeşkiyan: İran, altyapısına yönelik her türlü saldırıya güçlü şekilde karşılık verecektir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından açıklama yaptı. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Aja»»»
Kastamonu Üniversitesi, sınai mülkiyet alanında kentin yenilik ekosistemine katkı sunuyor İhlas Haber Ajansı
Kastamonu Üniversitesi, 2025 yılı içerisinde 9 patent, 4 faydalı model ve 18 tasarımın tescillenmesine katkı sundu. 2025 yılı verilerine göre Kastamonu Üniversitesi bünyesinde 9 patent, 4 faydalı model ve 18 tasarım tescili elde edildi. Aynı dönemde 8’i uluslararası olmak üzere toplam 30 patent baş»»»
Pezeşkiyan'dan Körfez ülkelerine mesaj: Düşmanlarımızın savaşı topraklarınızdan yürütmesine izin vermeyin
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, altyapı ve ekonomik merkezlerinin hedef alınması halinde güçlü bir şekilde karşılık vereceklerini belirterek, Körfez ülkelerine düşmanlara topraklarını kullandırmamaları konusunda çağrıda bulundu. İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, sanal medya hesabından yaptı»»»
Bakan Fidan’dan bölge ülkelerine uyarı: "Bütün dünya, savaşın bedelini ödüyor, bu anlamsız savaşın bitmesi gerekiyor" İhlas Haber Ajansı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen ’STRATCOM Zirvesi 2026’ programında bölgesel ve küresel son gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Bu İsrail’in savaşı değil aslında. Bütün dünya bunun bedelini ödüyor. Jeopolitik ve ekonomik sıkıntılar giderek a»»»
Hande Erçel’in ifadesi ortaya çıktı: "Böyle bir dosyada bu şekilde adımın geçmesi nedeniyle üzüntü duyuyorum" İhlas Haber Ajansı
İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında oyuncu Hande Erçel’in Savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Erçel ifadesinde, "Sağlıklı yaşama işim gereği de dikkat ederim, ayrıca Hakan Sabancı’nın da uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandığını hiç görmedim. Böyle bir dosyada bu şekilde adımı»»»
Hürmüz’de tansiyon enerjiyi vurdu: Brent petrole 4 haftada yüzde 45 zam!
Ortadoğu'da tırmanan askeri gerilim ve Hürmüz Boğazı'ndaki geçiş kısıtlamaları küresel piyasaları yangın yerine çevirirken Brent petrolün varil fiyatı sadece bir ay içerisinde yüzde 45,3 oranında tarihi bir artış gösterdi. Ortadoğu'da tırmanan askeri gerilim ve Hürmüz Boğazı'ndaki geçiş kısıtlamala»»»
Cevdet Yılmaz'dan kamuda yeni dönem sinyali: Hedef personel sisteminin modernize edilmesi
Cevdet Yılmaz'dan kamuda yeni dönem sinyali: Hedef personel sisteminin modernize edilmesi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, kamu personel sisteminde kapsamlı bir güncelleme ihtiyacına dikkat çekerek, sendikalarla birlikte yürütülecek güçlü bir istişare süreciyle sistemin modernize edilmesinin hedefl»»»
Akbank, işletmelerin sürdürülebilir iklimlendirme yatırımlarını hızlandıracak programı devreye aldı İhlas Haber Ajansı
Akbank, işletmelerin enerji verimli ve düşük karbonlu iklimlendirme teknolojilerine geçişini hızlandırmak amacıyla ‘Sürdürülebilir İklimlendirme Finansman Programı’nı hayata geçirdi. Banka, Cool-Up Programı’nın Türkiye’deki finansal partneri olarak geliştirdiği bu modelle sürdürülebilir finansman, »»»
Girit açıklarında göçmen faciası: 22 kişi açlık ve soğuktan can verdi
Yunanistan'ın Girit Adası açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan bir botta 22 kişi açlık, susuzluk ve soğuk nedeniyle hayatını kaybetti. Kurtarılan 26 göçmenin ifadelerine göre kaçakçılar, hayatını kaybedenlerin cesetlerinin denize atılması talimatını verdi. Ölenlerin çoğunun Sudan ve Bangladeş uy»»»
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Kamu personel sistemimizi modernize etmemizde büyük fayda görüyoruz" İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, sendikalar ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği Personel Prensipler Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere kamu ve sendikalar arasında personel sistemimizi güncellememizde biz de büyük fayda görüyoruz" dedi. Türkiye K»»»
Gördes’te 73 bin domates fidesi toprakla buluşuyor İhlas Haber Ajansı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınma hamlesi kapsamında Gördes’in Çiğiller Mahallesi’ndeki üreticilere yüzde 75 hibeli 73 bin adet domates fidesi desteği sağladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimi canlandırmak ve çiftçinin girdi maliyetlerini düşürmek amacıyla yürüttüğü projel»»»
Hande Erçel’in ifadesi ortaya çıktı: "Böyle bir dosyada bu şekilde adımın geçmesi nedeniyle üzüntü duyuyorum" İhlas Haber Ajansı
İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında oyuncu Hande Erçel’in Savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Erçel ifadesinde, "Sağlıklı yaşama işim gereği de dikkat ederim, ayrıca Hakan Sabancı’nın da uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandığını hiç görmedim. Böyle bir dosyada bu şekilde adımı»»»
Bakan Fidan: Bu tek başına İsrail'in savaşı değil, bütün dünya bunun bedelini ödüyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amerika ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşın tüm dünyayı etkilediğini söyledi, "Bu anlamsız savaş bitmeli" dedi. Türkiye'nin diplomasiden yana olduğunu yineleyen Bakan Fidan, müzakere sürecinin bir an önce başlaması gerektiğini vurguladı. Dışişleri Bakanı »»»
O ülkeden akaryakıt indiriminde süresiz devam kararı
Portekiz, Ortadoğu'daki çatışmaların etkisiyle başlayan küresel enerji ve ekonomik krizin etkilerini hafifletebilmek için bir dizi önlem paketi açıkladı. Akaryakıttaki KDV'de uygulanan indirimin şu an için "süresiz devam edeceği" belirtildi. Portekiz, Ortadoğu'daki çatışmaların etkisiyle başlayan k»»»
Geliştirdiği projeyle çiftçilerin tarlada suyu etkin ve verimli kullanmasını sağlayacak
Doç. Dr. Yaman hazırladığı "Modern Sulama Şebekelerinde Çiftçilerin Teknolojiye Uyumu ve Suyun Hacim Esasına Göre Kullanımı Projesi" ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Ekonomik, Kültürel ve Sosyal Kalkınma Projeleri Teklif Çağrı Programı (GAP EKÜS) kapsamında geçen sene 8 milyon 400 bin 648 lira destek»»»
Bakan Fidan STRATCOM Zirvesi'nde konuştu
STRATCOM SUMMIT Zirvesi'nde konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Diyalog kanalları açık tutulmalı ve sonuç odaklı bir müzakere süreci hızla başlamalıdır. Ancak barışın yolunu açarken, Netanyahu’nun köktenci ve maksimalist tavrının diplomatik çözümleri bir kez daha sabote etmesine izin veremeyiz. »»»
Bakan Fidan: (İran-ABD/İsrail) Bu çatışma çok ciddi şekilde yaraları derinleştirebilir
Bakan Fidan, Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi (STRATCOM) 2026'nın ikinci gününde açılış konuşmasını yaptı. STRATCOM'u "çok anlamlı" bir toplantı olarak niteleyen Fidan, mevcut durumun sadece istikrarsızlık değil, aynı zamanda sistematik bir çöküşte olduğunu vurguladı. Fidan, bunun aslında ço»»»
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan bölge ülkelerine uyarı: "Bütün dünya savaşın bedelini ödüyor, bu anlamsız savaşın bitmesi gerekiyor" İhlas Haber Ajansı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bütün dünya savaşın bedelini ödüyor, bu anlamsız savaşın bitmesi gerekiyor" dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen ’STRATCOM Zirvesi 2026’ programında bölgesel ve küresel son gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "»»»
Hakan Fidan'dan "Körfez" uyarısı: Risk son derece gerçek
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, uluslararası sistemin meşruiyetini yitirdiğini vurguladı, İran’a yönelik saldırıların bölgeyi geniş çaplı bir savaşın eşiğine getirdiğini ve çözümün diplomasi ile bölgesel işbirliğinde olduğunu söyleyen Fidan, "Bu anlamsız savaş bir ana önce bitmeli" dedi. İran'ın misi»»»
Tavşanlı’da 114 çiftçiye yüzde 75 hibeli Aspir tohum desteği İhlas Haber Ajansı
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, nadasa bırakılan ve yaban domuzu zararı nedeniyle ekilemeyen arazileri ekonomiye kazandırmak amacıyla hayata geçirilen "Aspir Üretiminin Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında çiftçilere tohum dağıtımı yapıldı. %75 hibe desteğiyle gerçekleştirilen projede hedef, hem »»»
Arıcılık Bursa’da büyükşehir ile canlandı İhlas Haber Ajansı
Bursa Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmayı destekleme çalışmaları kapsamında üreticilerin hem bilgiye erişimini artırıyor hem de üretimlerini güçlendirecek destek sağlamaya devam ediyor. Tarım ve hayvancılık konularında üreticilere birçok destekte bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, arıcılık f»»»
İşbirliğinde yeni safha! Türkiye'ye ortalık teklifi
Türkiye-İngiltere işbirliği fırsatları, İngiliz Ticaret Odası (BCCT) forumunda ele alındı. BCCT Başkanı Chris Gaunt, Türkiye ile İngiltere arasındaki stratejik ortaklığın giderek daha da güçlendiğine dikkati çekti. Gaunt, 'Önümüzdeki dönemde, özellikle dijital dönüşüm, yeşil finans ve yapay zeka od»»»
ABD'nin G7 müdahalesi, Güney Afrika'nın ekonomik beka endişelerini tetikliyor
Söz konusu kriz, Güney Afrika'nın 2025 yılında ev sahipliği yaptığı G7 Zirvesi sürecinde Washington ile yaşadığı gerilimin bir devamı niteliğini taşıyor. Pretorya yönetiminin ise ekonomik yaptırım riskleri karşısında son dönemde daha itidalli bir retorik benimseyerek Washington ile doğrudan karşı k»»»
Trump'ı Türk atasözüyle yerden yere vurdu: Palyaço saraya çıkınca kral olmaz
Fransız Senatosu Üyesi Claude Malhuret, Türk bir atasözünü alıntılayarak ABD Başkanı Donald Trump'ı İran'a yönelik başlattığı saldırılar konusunda hedef tahtasına oturttu. Trump'ı “tehlikeli bir deli” olarak nitelendiren Malhuret, “Bir Türk atasözü der ki 'Bir palyaço saraya taşındığında kral olmaz»»»
BAE: Abu Dabi'de imha edilen balistik füzeden düşen şarapnel parçalarıyla 6 kişi yaralandı
Abu Dabi Hükümeti Medya Ofisinin, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan açıklamada, hava savunma sistemlerinin balistik füzeyi başarıyla engellediği ancak müdahale sonrası düşen şarapnel parçalarının Abu Dabi Halife Ekonomik Bölgesi'nde (KEZAD) Hindistan uyruklu 5»»»
Bakan Bolat'tan DTÖ zirvesinde diplomasi trafiği
Bakan Bolat'tan DTÖ zirvesinde diplomasi trafiği Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kamerun'un başkenti Yaounde'de düzenlenen Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) 14'üncü Bakanlar Konferansı kapsamında diplomasi trafiği yürüttü. ABONE OL Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kamerun'un başkenti Yaounde'de düzenlenen Dünya Tica»»»
Küresel enerji piyasaları ABD-İsrail ile İran savaşının 4. haftasında dalgalı seyrini koruyor
AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, uluslararası referans kabul edilen Brent türü ham petrolün vadeli varil fiyatı, saldırılardan önceki son işlem günü olan 27 Şubat'ta 72,48 dolardan kapanırken, son 4 haftada keskin yükseliş ve düşüşler görüldü. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kan»»»
Küresel piyasalar jeopolitik risklerin gölgesinde ABD'deki istihdam verilerine odaklandı
Orta Doğu'da süren jeopolitik riskler, küresel piyasalarda odak noktası olmayı geçen hafta da sürdürdü. ABD ve İran tarafından savaşın seyrine ilişkin gelen çelişkili mesajlar, piyasalarda risk algısının yüksek kalmasına neden oldu. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, ö»»»
Türkiye-İngiltere işbirliği fırsatları, BCCT'nin forumunda ele alındı
BCCT'nin Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği konutunda Büyükelçi Osman Koray Ertaş'ın himayesinde gerçekleştirilen forum, iş dünyası liderleri, ekonomistler ve politika yapıcılarını aynı platformda buluşturdu. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize »»»
Savaş sürerken Ankara'nın tavrına vurgu yaptı! Trump'tan Türkiye açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin İran savaşı konusundaki tutumundan övgüyle söz ederek, 'Bence Türkiye gerçekten şahaneydi. Erdoğan harika bir lider' dedi. ABD Başkanı Donald Trump, Florida eyaletinde düzenlenen bir yatırım forumunda yaptığı konuşmada, İran savaşı ile ilgili değerlendirmelerde»»»
Romanya'daki yatırım fırsatları İstanbul'da konuşuldu
Bulls Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akkaya ile Bulls Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Murat Barışık, İstanbul'da düzenlenen toplantıda Romanya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ciprian-Constantin Şerban ile bir araya geldi. Her iki kurumun üst düzey yöneticilerinin de k»»»
İş dünyası temsilcileri Kuşadası’nda buluştu İhlas Haber Ajansı
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ve Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Kuşadası Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu. Kuşadası Ti»»»
Trump: "Türkiye gerçekten şahaneydi, Erdoğan harika bir lider" İhlas Haber Ajansı
ABD Başkanı Donald Trump, Florida eyaletinde düzenlenen bir yatırım forumunda yaptığı konuşmada, İran savaşı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. ABD'nin İran'ın nükleer programını hedef alan saldırılarının sadece İsrail'i değil, tüm Orta Doğu'yu kurtardığını öne süren Trump, bölge ülkelerine atı»»»
MÜSİAD Berlin SPD’li adayı konuk etti
MÜSİAD Berlin teşkilatı SPD’nin Spandau İlçesi Belediye Başkanı adayı Gregor Kempert’i ağırladı. MÜSİAD Berlin’de, yeni dönem kapsamında gerçekleştirilen ilk buluşmada, Spandau Belediye Başkan Adayı ve Bezirksstadtrat Gregor Kempert (SPD) iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Sezai Aka»»»
Bakan Bolat, DTÖ Bakanlar Konferansı'nda yoğun diplomasi trafiği yürüttü
Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bolat, 25-26 Mart'ta Kamerun'un başkenti Yaounde'de düzenlenen konferans kapsamında çok taraflı ve ikili temaslarda bulundu. 📲 Artık haberler size gelsinAA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.🔹 Gündemdeki gelişmeler, öze»»»
Bakan Bolat'ın DTÖ Bakanlar Konferansı temasları
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kamerun'un başkenti Yaounde'de düzenlenen Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) 14'üncü Bakanlar Konferansı kapsamında diplomasi trafiği yürüttü. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 25-26 Mart 2026 tarihlerinde Kamerun'un başkenti Yaounde'de düzenlenen»»»
Bakan Bolat'tan Kamerun'da yoğun diplomasi trafiği
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın, Kamerun'da tamamlanan Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) 14. Bakanlar Konferansı'nda çok taraflı ticaret sisteminin güçlendirilmesi, küresel ticarette adaletin sağlanması, gelişmekte olan ülkelerin desteklenmesi ve yatırım ortamının iyileştirilmesi başlıklarında Türkiye'nin vi»»»
Türkiye, DTÖ 14. Bakanlar Konferansı’nda yoğun diplomasi trafiği yürüttü İhlas Haber Ajansı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 25-26 Mart 2026 tarihlerinde Kamerun’un başkenti Yaoundé’de düzenlenen Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) 14. Bakanlar Konferansı kapsamında çok taraflı ve ikili temaslarda bulunarak, Türkiye’nin küresel ticaret vizyonunu güçlü şekilde ortaya koydu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya»»»
Palandöken: "İş sürekliliği destek programı ile esnafımıza can suyu sağlıyoruz" İhlas Haber Ajansı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken,"İş sürekliliği destek programı ile esnafımıza can suyu sağlıyoruz" dedi. Fransa hükümetinin finansmanı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye iş birliğinde, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfedera»»»
Yeni Seçim Riski: Milletvekillerinin Uluslararası Anlaşmaları Tamamlamaları için 34 Günü Var
Meclis, iki haftalık aranın ardından yeniden mesailerine geri dönebilir ve milletvekillerinin önünde önümüzdeki 34 gün içinde önemli bir görev bulunuyor. Bu süre zarfında, milletvekillerin ülkeyi yeni seçim riskinden korumak için bazı uluslararası anlaşmaları tamamlaması gerekiyor. Bu anlaşmaların »»»