Bakan Bolat: Cari açık tarihsel ortalamaların altında seyrediyor

Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.
Sabah Turchia 2h

Bakan Bolat: Cari açık tarihsel ortalamaların altında seyrediyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, küresel risk ve belirsizliklere rağmen Türkiye'nin cari işlemler açığının tarihsel ortalamaların altında seyrettiğini açıkladı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2026 yılı temmuz ayı ödemeler dengesi verilerini değerlendirdi. Bolat, 2025 yılında cari açığın milli gelire oranının»»»

sabah.com.tr
Yeniakit Turchia 2h

Bolat: Temmuzda cari işlem fazla verdi! Dünya ihracat liginde üst sıralara çıkıyoruz

Cari işlemler hesabının 2026 temmuz ayında 36 milyon dolar fazla verdiğini açıklayan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “2025 yılında cari işlemler açığının milli gelire oranı yüzde 1,9 olarak gerçekleşmiştir. 2026 yılı ikinci çeyreğinde ise tarihi ortalamanın altındaki performansın devam ettiği görülmekte»»»

yeniakit.com.tr
DHA Turchia 2h

Bakan Bolat'tan 'cari açık' değerlendirmesi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Küresel konjonktürde artan risk ve belirsizliklere rağmen cari işlemler açığı tarihsel ortalamaların altında seyretmeye devam etmiş; 2025 yılında milli gelire oranı yüzde 1,9 olarak gerçekleşmiştir. 2026 yılı ikinci çeyreğinde ise yıllıklandırılmış bazda yüzde 2,3 ile ta»»»

dha.com.tr
Sondakika Haberleri Turchia 2h

Bakan Bolat: 'Temmuz ayında cari işlemler hesabı 36 milyon dolar fazla verdi'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Temmuz ayında 1,8 milyar dolar olan cari işlemler fazlası 2026 yılı Temmuz ayında 36 milyon dolar fazla olarak gerçekleşmiştir" dedi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Temmuz ayında 1,8 milyar dolar olan cari işlemler fazlası 2026 yılı Temmuz ayında 36 milyon dolar fazla olara»»»

sondakika.com
Have anything to say about this article?

You can report: fake news, misinformation, error, more information, additional data, etc.

Comment
Cancel
Your comment has been sent successfuly! Thank you.